Results 436 to 450 of 2240
Thread: Τι θα θελατε ???
-
07-04-2012, 10:12 #436
εμενα θα με αναλαβει καμια να με γυμνασει προσωπικα μπας και χασω επιτελους τα 5-10 κιλακια που παλευω απο περσυ ? θελω να γινω σαν τον Vin Diesel, εχω τη μουρη και το μαλλι, μονο το κορμι μου λειπει, λολ.
- 07-04-2012, 10:16 #437
07-04-2012, 10:18 #438
07-04-2012, 10:20 #439
τη δευτερη δεν την θελω γιατι ψωνιζεται. και περσυ μου προτεινε διατροφη και προσπαθουσα και γυμναστικη καθημερινα, αλλα τζιφος. ειναι μη σου κολλησουν λιγα παραπανω κιλα, αντε μετα να τα χασεις.
07-04-2012, 10:25 #440
Ανάλογα πόσο καιρό τα έκανες όλα αυτά... αν θες πάντως σε βοηθάω! :)
07-04-2012, 10:36 #441
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
07-04-2012, 10:56 #442
07-04-2012, 11:05 #443
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Η αληθινή πρόθεση του Σοπενάουερ ήταν
να επιστήσει την προσοχή των αναγνωστών του
στα τεχνάσματα που χρησιμοποιούν οι υπόλοιποι,
είτε πρόκειται για πολιτικούς είτε για δημοσιογράφους, διαφημιστές ή εμπόρους.
Προφασιζόμενος ότι διδάσκει τη "στρεψοδικία"
(όπως χαρακτήρισε αργότερα ο ίδιος τη ρητορική),
στην πραγματικότητα δίδαξε πώς να την αναγνωρίζει κανείς και, κατ' επέκταση,
πώς να την αντιμετωπίζει.
http://www.perizitito.gr/product.php?productid=200539Last edited by Joann; 07-04-2012 at 11:51.
07-04-2012, 13:32 #444
- In this old house where every door is open
Εεεεεετσι! Μακρια απο μενα! Και μην ξεχναμε οτι μας ενοχλουν στους αλλους τα χαρακτηριστικα αυτα που εχουμε κι ιδιοι μεσα μας! Αν εγω ειμαι ψωνιο, εσυ εισαι καραψωναρα, που θες να γινεις και Βιν Ντιζελ και του μοιαζεις και σε ολα εκτος απο τα μουσκουλα! Και μετα οι γυναικες ειναι επιφανειακες!! Ενω ο Βιν και να τον εχεις ως προτυπο.. ειναι η επιτομη του βαθους, και απευθυνεται και σε γυναικες με βαθος!!!!! χαχαχαχαχα
07-04-2012, 14:06 #445
λιλιουμ πολυ οργη και κακια για το τιποτα. αλλα δε σε παρεξηγω γιατι καταλαβαινω οτι μπλεκουν τα κερατακια. δε θυμαμαι να σου διεκοψα ποτε κουβεντα εδω μεσα παιζωντας το υπερανω λεγωντας σαν δικαιολογια την μια χαρα διαθεση μου. αντιθετως οταν ειχα καλη διαθεση προσπαθησα να σε βοηθησω (περσυνο συμβαν, κι οχι φετινο, ελπιζω να το θυμασαι).
η διαφωνια μας στη προσφατη κουβεντα που συνεβη η παρεξηγηση ηταν οτι εγω ανεφερα ρεαλιστικους παραγοντες που επηρεαζουν (τη κριση δλδ), ενω εσυ παρεμενες στο ρομαντικο στοιχειο (δικαιολογημενο σαν κοπελα και πιο ευαισθητη). αντι να κατσεις ομως να βρουμε την αληθεια καπου στη μεση, οπως πραγματικα συμβαινει, ψωνιστηκες λες και σε εβρισα. ουτε καν σε στολισα με κοσμητικα επιθετα τυπου βοθρος ή υπονομος, λες και δεν εχεις αξια και δεν εισαι ανθρωπος, οπως εκανες εσυ αργοτερα.
ψωναρα δεν θεωρω οτι ειμαι και νομιζω το απεδειξα στο τελευταιο θεμα που ανοιξα. αφου δεν κολλαω καν στα θετικα μου, να τα αναφερω. παρολαυτα αν επιμενεις μπορεις να με πεις ναρκισσο, το προτιμω κι ακουγεται καλυτερα και πιο φιλικο με το περιβαλλον.
αδυνατω να καταλαβω λογο βλακειας και γυαλισμενης επιφανειας τι σχεση εχει το εμφανισιακο με το αν εχει βαθος ενας ανθρωπος ή οχι ? ο λογος που ανεφερα τον Vin Diesel ειναι επειδη ξυριζω κι εγω τη κεφαλα μου, γιατι πλεον βαριεμαι να εχω μαλλια. και μια χαρα ταινιουλες ηταν και τα Riddicks, και το Babylon A.D., και το xXx, μεχρι και το τελευταιο Fast & Furious!
07-04-2012, 15:19 #446
ειπα οτι μυριζει βοθρος, οχι οτι εισαι εσυ βοθρος ή καποιος αλλος. Κι επισης ειπα για πολλους που το στομα τους ειναι σαν οχετος. Δεν ειπα μονο για εναν, γαι σενα δλδ. Oυτε οι λεξεις αυτες ηταν χαρακτηρισμοι ατομου/ατομων, αλλα κακων συνηθειων. Μεγαλη διαφορα. Τα πηρες ολα αυτα αποκλειστικα πανω σου, κακως. Λες και μονο εσυ υπαρχεις εδω μεσα. Θα θελες, αλλα μπα. Εν μερει, ναι σε αφορουσαν.
Σορρυ αλλα δε μπορω, ΑΝΑΓΟΥΛΙΑΖΩ να διαβαζω τοοοοοοοοοοοοοσες βωμολοχιες και αηδιες μαζεμενες, συν τοσο σεξισμο μαζεμενο, και πλακωσαν εκεινες τις μερεσ και αλλα τετοια αρσενικα, γιναν και καυγαδες, και ειχε γινει μια αηδια το φορουμ. Αυτο βεβαια ειναι προσωπικη μου γνωμη, οπως και γνωμη πολλων αλλων φορουμ που δεν τα επιτρεπουν τετοια φαινομενα να ανθουν, εδω τους ριχνουμε και λιπασμα :P. Για αυτο και δεν τα εβαλα μαζι σου και δεν απευθυνθηκα σε εσενα, αλλα στον Νικο. Που αλλοτε τον κατηγορουσες οτι ανεχοταν καποιες αλλες συμφορουμιτισσες, τωρα εισαι στη θεση τους μπορω να σου πω. Και αν "βοηθας" μια στις 100, και βριζεις η ξεσπας τα απωθημενα σου και τσαταρεις και γκομενιαριζεις τις αλλες 99, σιγα μη σου βγαλω και το καπελο. Ειμαι too ψωνιο! χαχαχαχα
07-04-2012, 15:29 #447
εκτος απ'τη τελευταια αντιπαραθεση, δεν θυμαμαι να εχω βρισει ποτε εσενα συγκεκριμενα ή να σου εχω μιλησει ασχημα, γιατι οι κουβεντες που καναμε ηταν μια χαρα και χαιρομουν να κουβεντιαζω μαζι σου, ακομα κι αν διαφωνουσαμε. παρολαυτα εκεινη τη συγκεκριμενη μερα, ημουν ο μοναδικος που ειχες τσακωθει, κι επειδη συμμετειχα και στο θεμα που το ειπες αυτο, αμφιβαλλω αν αναφεροσουν σε αλλα μελη. μπορει βεβαια να κανω και λαθος, επειδη εδω μεσα συνηθιζεται να φταιει ο KENO για οτι συμβαινει, κι ετσι συνηθισα να με κατηγορουν ολοι. δεν γκομενιζω ομως, συνηθως μου τη πεφτουν οι αλλες πρωτες, δες τα τελευταια ποστς της Χριστινας αν δε πιστευεις, και το χτεσινο τσατακι του τι σκεφτεστε, που συμμετειχα με το ζορι. τελος οσον αφορα το οτι δε βοηθαω πλεον και ξεσπαω, φταινε τα φαρμακα μαλλον που αντι να με κανουν με λιγοτερα νευρα, με κανουν με περισσοτερα.
07-04-2012, 15:43 #448
Σιγα βρε Κενο που για ολα φταις εσυ, λες κι ολο το φορουμ γυριζει γυρω απο σενα.. !!
Οταν λεω οτι με ενοχλουν οι βωμολοχιες εδω μεσα, εννοω γενικως! Δεν ειπα οτι με ενοχλει να με βριζουν εμενα! Αλλο με ενοχλουν οι βωμολοχιες σε εναν χωρο, αλλο με ενοχλει να με βριζουν εμενα προσωπικα. Το να γραφονται συνεχως βρωμολογα εδω μεσα, και να βριζονται με αισχρες λεξεις μεταξυ τους τα μελη, η να βριζουν ομαδες ανθρωπων σεξιστικα και ρατσιστικα, αυτο με ενοχλει, οχι να μου κανει καποιος προσωπικη επιθεση. Καλυτερα να μου καναν καμια προσωπικη επιθεση απο ολο αυτο το γενικο αλαλουμ.
Χαμενοι στη μεταφραση ειμαστε.
Την ειχα πει και προηγουμενες μερες στον Γιαννη απο την Κρητη, ενιγουει, δεν εχεις το προνομιο των αποκλειστικων καυγαδων, απλα εσυ εισαι μονιμο μελος με μονιμη ταση να προβαλλεις προκλητικες στασεις που προκαλουν αντιδρασεις.
Δεν ξερω τι προκαλουν τα φαρμακα σου, ευχομαι καλη λευτερια απο δαυτα.
07-04-2012, 15:44 #449
δεν προκειται γιατι ειμαι αναγκασμενος να τα παιρνω για παντα.
07-04-2012, 15:45 #450
Υοu never know