Τι θα θελατε ??? - Page 42
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 42 of 150 FirstFirst ... 3240414243445292142 ... LastLast
Results 616 to 630 of 2240
    Senior Member
    θα ηθελα κολασμενα να παω στην αθηνα!
    να παρω το παιδι μου και να αραξουμε εκει μια και καλη να βρουμε το λιμανι μας να ζουμε ελευθερα!
    εγω και το παιδι μου! <3

(η Λιλιθ η γατουλα μου ειναι το παιδι μου)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Ναι, έλα από δω να καλοπεράσεις! Παντού κόλαση έχει καταντήσει πια. Γι' αυτό και θέλω να πάρω τα βουνά!

Senior Member
    καλη καρδια σελντον.. ολα τα αλλα βρισκονται.. ακομα και στην κολαση οπως λες να παω δεν με νοιαζει αρκει να εχω το παιδι κοντα μου!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    περα απ'τις μαλακιες που εγραψα στη πισω σελιδα, θα ηθελα να ξεκολλησω επιτελους απ'αυτο το χαμοσπιτο, και να παω να μεινω αλλου μονος μου. αυτο πιστευω θα μου ελυνε ολα μα ολα τα προβληματα που εχω. χρειαζομαι λεφτα για να ειμαι πιο ανεξαρτητος, αλλα δε ξερω που θα βρεθουν.
    Κενό... έκανα το βήμα πρίν ενάμιση χρόνο, όχι με τρελό μισθό αλλά το έκανα γιατί αν δεν έφευγα, θα την έκανα για το τρελοκομείο, τώρα κάνω δύο δουλειές για να συντηρηθώ, 'εχω στριμωχτεί πάάάάάάρα πολύ! Πολύ όμως αλλά ειλικρινά σου μιλάω, δε το αλλάζω με τίποτα, θα μπορούσα να γυρίσω στο πατρικό μου αλλά ειλικρινά θα έπρεπε να πάρω φάρμακα! Αν μπορέσεις κάν'το! Πάλεψέ το! Η αίσθηση της ηρεμίας δεν υπάρχει!

Banned
    Quote Originally Posted by VickyK View Post
    Κενό... έκανα το βήμα πρίν ενάμιση χρόνο, όχι με τρελό μισθό αλλά το έκανα γιατί αν δεν έφευγα, θα την έκανα για το τρελοκομείο, τώρα κάνω δύο δουλειές για να συντηρηθώ, 'εχω στριμωχτεί πάάάάάάρα πολύ! Πολύ όμως αλλά ειλικρινά σου μιλάω, δε το αλλάζω με τίποτα, θα μπορούσα να γυρίσω στο πατρικό μου αλλά ειλικρινά θα έπρεπε να πάρω φάρμακα! Αν μπορέσεις κάν'το! Πάλεψέ το! Η αίσθηση της ηρεμίας δεν υπάρχει!
    σε παρομοια κατασταση με αυτη που ζουσες ειμαι τωρα, ετοιμος για το τρελοκομειο! μονο που υπαρχει μια διαφορα, εσυ εισαι γυναικα εγω αντρας. και δυστυχως δυσκολευομαι να βρω δουλεια και να τη κρατησω, οποτε δε ξερω πως θα τα καταφερω να ξεκολλησω απ'το πατρικο, ειδικα οταν ειμαι και τελειως μονος μου και δεν εχω κανενα ατομο να με βοηθαει. ολα καταληγουν στην αυτοκτονια ή στη δολοφονια, η ελλαδα εφαγε μεχρι σκασμου τα παιδια της!

Senior Member
    Θα ήθελα να πάω σε σπα με εξωτική ατμοσφαιρά και να χαλαρώσω, να κάτσω ώρες εκει...

Senior Member
    μια βραδια με τον synyster Gates(a.k.a Brian Hanner)των A7X..
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Να κοιμηθώ ξέγνοιαστα και γαλήνια σαν μωρό...και μια αγκαλιά...
    Στέκεσαι εδώ, δυο μέτρα μακριά μου όμως για μένα αυτά τα δυο μέτρα είναι ένα αδύνατο ταξίδι...

Senior Member
    Να γίνει αυτο που σκέφτομαι συνέχεια ...... και θα γίνει γιατι το πιστεύω....
    With every new day , your promises fade away, its a fine day to see that the last day for me is a beautiful day .....

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    σε παρομοια κατασταση με αυτη που ζουσες ειμαι τωρα, ετοιμος για το τρελοκομειο! μονο που υπαρχει μια διαφορα, εσυ εισαι γυναικα εγω αντρας. και δυστυχως δυσκολευομαι να βρω δουλεια και να τη κρατησω, οποτε δε ξερω πως θα τα καταφερω να ξεκολλησω απ'το πατρικο, ειδικα οταν ειμαι και τελειως μονος μου και δεν εχω κανενα ατομο να με βοηθαει. ολα καταληγουν στην αυτοκτονια ή στη δολοφονια, η ελλαδα εφαγε μεχρι σκασμου τα παιδια της!
    Καλημέρα σου, κι εγώ μόνη ήμουν κ μάλιστα να φανταστείς, όταν ζήτησα από τους δικούς μου να τους μιλήσει η ψυχολόγος μου για μένα, αρνήθηκαν, τα έκαναν πάνω τους, μη πάρουν το βάρος εκείνοι! Δε θα μπορούσα να κάτσω άλλο λοιπόν... Μισώ κ τις δύο δουλειες που κάνω, τις μισώ ειλικρινα κ καθε μέρα προσπαθώ να βρω κάτι καλό για να ξεχνιέμαι στη κάθε δουλειά. Ειδικά αν σκεφτείς ότι από τη πρώτη που είναι κ η κύρια εργασία μου, δε με πληρώνουν καταλαβαίνεις κλίμα. Εγώ έλεγα πάντα ότι για τους άνδρες είναι πιο εύκολο να βρουνε μια δουλειά, γαι παράδειγμα: στον αδερφό μου έγινε μια προταση να παει να δουλεψει σε μεταφορές, δε δεχτηκε λεει γιατι θα σηκώνει βάρος, εγώ αν ήμουν άντρας θα πήγαινα... τετοιου είδους δουλειές που δε μπορεί να τις κάνει μια γυναίκα... ή οδηγός αν εχεις επαγγελματικό έστω κ κανονικό δίπλωμα, σε μια αποθήκη αλλά πάλι θα έχει βαρος. αν δεν έχεις πρόβλημα στο θέμα δουλειάς, όπως ας πούμε ο αδερφός μου που είναι επιλεκτικός, ψάχνε συνέχεια, ότι να ναι... εγώ για επτά μήνες το βράδυ, δούλευα σε σουβλατζίδικο, βαρβάτες ώρες, δεν είχα προσωπική ζωή, εξάντληση τρελή αλλά έλεγα από το να γυρίσω, χίλιες φορές να κουράζομαι! Ξέρω ότι είναι δύσκολα τα πράγματα... αλλά βάλτο σα στόχο, ότι πρέπει να βρεις δουλειά για να φύγεις, τουλάχιστον να έχεις κάτι να χαίρεσαι. Έτσι έκανα εγώ. Εύχομαι να βρεις κάτι γρήγορα! Μήπως θες να μου πεις τι σκέφτεσαι για δουλειά, αν ακούσω κάτι να σου πω?

Senior Member
    .................
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Να γυριζα το χρονο πισω(οχι πολυ,ενα χρονο πριν)κ να ξαναζουσα τα παντα απο την αρχη..κι ας ηξερα πως ολα θα τελειωναν ξαφνικα..να ξαναζουσα καθε λεπτο,καθε δευτερολεπτο στο επακρο!!αλλα εφοσον αυτο δεν ειναι εφικτο,το μονο που θελω ειναι να πεσω σε λιθαργο κ να ανοιξω κ παλι τα ματια μου οταν θα εχουν τελειωσει ολα..αν κ η αληθεια ειναι πως το μονο που θελω ειναι να κλεισω τα ματια μου κ να μην τα ξανα-νοιξω ποτε!!!!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    ΚΕΝΟ, γιατί δεν ψάχνεις ούτως ή άλλως για δουλειά; Όχι από αυτές που ζητάνε χαρτιά, αλλά μία της πλάκας. Σε απορρίπτουν λόγω έλλειψης προϋπηρεσίας; Δεν έχεις ξαναδουλέψει καθόλου;

Senior Member
    θα ηθελα, αυτα που μου εταξαν για το πσκ!!!! τπτ παραπανω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Να γυριζα το χρονο πισω(οχι πολυ,ενα χρονο πριν)κ να ξαναζουσα τα παντα απο την αρχη..κι ας ηξερα πως ολα θα τελειωναν ξαφνικα..να ξαναζουσα καθε λεπτο,καθε δευτερολεπτο στο επακρο!!αλλα εφοσον αυτο δεν ειναι εφικτο,το μονο που θελω ειναι να πεσω σε λιθαργο κ να ανοιξω κ παλι τα ματια μου οταν θα εχουν τελειωσει ολα..αν κ η αληθεια ειναι πως το μονο που θελω ειναι να κλεισω τα ματια μου κ να μην τα ξανα-νοιξω ποτε!!!!
    Νεφελάκη μου...! Έχεις περάσει κ αντέξει τόσα πολλά... κ θα έκλεινες έτσι απλά τα μάτια σου? Είσαι αγωνίστρια αγάπη μου, αγαπάς τη ζωή κ της δίνεις σημασία, της δίνεις την αξία που πρέπει κ θα στο ανταποδώσει κάποια στιγμή. Σίγουρα δε μπορώ να σε νιώσω κ αυτά να ακούγονται βλακείες στα αυτιά σου αλλα σίγουρα θα έρθει το καλό! Έχεις τον άγγελό σου!!!