Τι θα θελατε ??? - Page 6
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 6 of 150 FirstFirst ... 456781656106 ... LastLast
Results 76 to 90 of 2240
    Senior Member
    Μια ήρεμη ζωή,απλή,λιτή με αληθινό χαμόγελο,νιώθω ότι έχω χάσει τα πάντα κ αυτό που θα ήθελα ήταν να μη ξέρω να κλαίω να πονάω να είμαι ευαίσθητη να ονειρεύομαι, θέλω να χαθώ...

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Όχι, ρε emy, γιατί να χαθείς; Mια χαρά άνθρωπος είσαι...

Senior Member
    ΝΑ ΠΕΘΑΝΩ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Senior Member
    Να καεί, να καεί το μπουρδέλο η Βουλή!

Senior Member
    Διακρίνω μία τάση αυτοκτονίας, μία πυρομανία, μία ματαιότης ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότης... Θλίβομαι και γω βαθιά..

Senior Member
    Να καεί. 10 στοιχεία μάι άρς, γι αυτό Να ξανακαεί.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Αυτό κατάλαβες, ότι είμαι πυρομανής;
    Αυτή είναι η λογική αντίδραση κάθε νοήμονος, σκεπτόμενου, αξιοπρεπούς ανθρώπου που θέλει να σέβεται τον εαυτό του και το συμπολίτη.

Senior Member
    Επίσης, δε σέβομαι όλους τους συμπολίτες μου το ίδιο.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Συμφωνώ απολύτως. Αλλά εγώ έχω ξεμείνει τελευταία από πετρέλαιο, στουπιά και παντός είδους εύφλεκτες ύλες. Επειδή όμως στην ωραία μας χώρα υπάρχει πολλή "αγανάκτησις", πιστεύω ότι θα βρεθούν πολλοί(;) να συνδράμουν.
    PS: Προσωπικά δεν έχω τίποτα εναντίον των πυρομανών. Μια χαρά τους βρίσκω.

Senior Member
    θέλω τώρα 10 σοκολάτες γάλακτος και ένα monitor 60ιντσών γιά να τις πλακώσω καί να μήν με βλέπουν.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Θέλω να σας πω απλά αντίο...μετά από κάτι που μόλις έγινε, εγώ δεν θέλω να ξαναμπώ πια εδώ κι ανάθεμα την ώρα και στην στιγμή που γράφτηκα εδώ για να πάρω υποστήριξη και βοήθεια και τελικά το μόνο που πήρα ήταν ένα ΟΧΙ όλο δικό μου σαν του Μεταξά, απόρριψη, αίσθηση μη αποδοχής ακόμα και σε χώρο που υποτίθεται ότι είναι για ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια και τελικά σε κάνει να νιώθεις ανεπιθύμητος, μη αποδεκτός, απορριπτέος, ότι δεν έχεις θέση πουθενά σ' αυτόν τον κόσμο, ότι δεν σε συμπαθεί κανείς, ότι δεν σε αποδέχεται κανείς και χίλια δυο άλλα αρνητικά συναισθήματα, συναισθήματα που πονάνε και που δεν αντέχω να εκφράσω άλλο τώρα, θέλω απλά να σας αποχαιρετήσω και να φύγω από εδώ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Κλείνοντας θα πω μόνο ότι φεύγω νιώθοντας μεγάλη απογοήτευση...το πρόσωπο που αφορά το παρόν μήνυμα θα καταλάβει...και το διευκρινίζω αυτό μόνο για να μην θεωρείτε ότι αυτά που γράφω απευθύνονται σε όλους σας...σε όλους απευθύνεται μόνο το αντίο και το ξέσπασμα/έκφραση συναισθημάτων...συγχωρήστε με γι' αυτό το ξέσπασμα αλλά το είχα ανάγκη...όσοι έχουν τρόπο να επικοινωνήσουν κι αλλιώς μαζί μου λογικά κι εκτός απροόπτου θα κρατήσουμε επαφή, στους υπόλοιπους αντίο και να είστε καλά...

Senior Member
    Κύκνε, αν νιώθεις ότι ο χώρος δε σε βοηθά αλλά σε χαλάει, φύγε. Δεν είναι ταίρια ζωής οι χώροι. Ή πάρε μια απόσταση αν αισθάνεσαι ότι σε πνίγει, ότι σε ξενερώνει, οτιδήποτε. Και σκέψου ότι το ίντερνετ δεν παύει να είναι παρά ένα συμπλήρωμα της επικοινωνίας των ανθρώπων, όχι όμως η ίδια η ολότητά της. Είναι λειψή επικοινωνία, ένα ολόγραμμα, imo.
    Φρόντιζε τον εαυτό σου εσύ, ώστε να μην χρειάζεσαι να τον φροντίζουν οι άλλοι πάντα. Το καταλαβαίνω πως έχεις και στιγμές που φαντάζουν απελπιστικές, όμως όλες έχουμε περάσει τέτοιες, δε διαρκούν αιώνια, δώσε τον απαραίτητο χρόνο στο μυαλό σου να αποφορτιστεί από εντάσεις. Και το σωματάκι σου φρόντιζε, περιποιήσου το και μην το τυραννάς. Σου εύχομαι κάθε καλό.:)
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    ...
    Κλείνοντας θα πω μόνο ότι φεύγω νιώθοντας μεγάλη απογοήτευση...το πρόσωπο που αφορά το παρόν μήνυμα θα καταλάβει...και το διευκρινίζω αυτό μόνο για να μην θεωρείτε ότι αυτά που γράφω απευθύνονται σε όλους σας...
    ...
    Επειδή έτυχε η βόλτα μου σε διάφορα forums να είναι μεγάλη και σταθερή στο χρόνο, το μόνο που θα μπορούσα να σου πώ είναι πώς όταν κάποιο μέλος άδικο και κακοπροαίρετο σε απογοητεύει είναι το ίδιο πράγμα με το να σε τιμούν οι φίλοι σου.
    Και όταν θίγεσαι γιά τις πράξεις σου από κακούς ανθρώπους είναι σαν να επιβεβαιώνεται η αρχική σου επιλογή.

Παρέμεινε και πάλεψε!
    Άλλο πράγμα το ευαίσθητος και άλλο το εύθραυστος.

Καλή συνέχεια σε ό,τι επιλέξεις
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Θέλω να σας πω απλά αντίο...μετά από κάτι που μόλις έγινε, εγώ δεν θέλω να ξαναμπώ πια εδώ κι ανάθεμα την ώρα και στην στιγμή που γράφτηκα εδώ για να πάρω υποστήριξη και βοήθεια και τελικά το μόνο που πήρα ήταν ένα ΟΧΙ όλο δικό μου σαν του Μεταξά, απόρριψη, αίσθηση μη αποδοχής ακόμα και σε χώρο που υποτίθεται ότι είναι για ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια και τελικά σε κάνει να νιώθεις ανεπιθύμητος, μη αποδεκτός, απορριπτέος, ότι δεν έχεις θέση πουθενά σ' αυτόν τον κόσμο, ότι δεν σε συμπαθεί κανείς, ότι δεν σε αποδέχεται κανείς και χίλια δυο άλλα αρνητικά συναισθήματα, συναισθήματα που πονάνε και που δεν αντέχω να εκφράσω άλλο τώρα
    Μήπως τα "απόρριψη, αίσθηση μη αποδοχής ακόμα και σε χώρο που υποτίθεται ότι είναι για ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια και τελικά σε κάνει να νιώθεις ανεπιθύμητος, μη αποδεκτός, απορριπτέος" είναι λίγο υπερβολικοί χαρακτηρισμοί;
    Δε θέλω να επέμβω αλλά νομίζω αν αυτό που σου λείπει είναι η προσέγγιση των άλλων, ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που τους πλησιάζεις εσύ.
    Όχι για εδώ μέσα. Εδώ δεν είναι η πραγματική ζωή, ούτε οι άνθρωποι που σε νοιάζονται πραγματικά. Για εκεί έξω λέω.
    Και να μην ξεχνάς ότι θλίψη, απόρριψη σαν και σένα σίγουρα νιώθουν κι άλλοι, αλλά προτιμούν να το προσπερνούν.

Senior Member
    Θέλω να σας πω απλά αντίο...μετά από κάτι που μόλις έγινε, εγώ δεν θέλω να ξαναμπώ πια εδώ κι ανάθεμα την ώρα και στην στιγμή που γράφτηκα εδώ για να πάρω υποστήριξη και βοήθεια και τελικά το μόνο που πήρα ήταν ένα ΟΧΙ όλο δικό μου σαν του Μεταξά, απόρριψη, αίσθηση μη αποδοχής ακόμα και σε χώρο που υποτίθεται ότι είναι για ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια και τελικά σε κάνει να νιώθεις ανεπιθύμητος, μη αποδεκτός, απορριπτέος, ότι δεν έχεις θέση πουθενά σ' αυτόν τον κόσμο, ότι δεν σε συμπαθεί κανείς, ότι δεν σε αποδέχεται κανείς και χίλια δυο άλλα αρνητικά συναισθήματα, συναισθήματα που πονάνε και που δεν αντέχω να εκφράσω άλλο τώρα, θέλω απλά να σας αποχαιρετήσω και να φύγω από εδώ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ! Κλείνοντας θα πω μόνο ότι φεύγω νιώθοντας μεγάλη απογοήτευση...το πρόσωπο που αφορά το παρόν μήνυμα θα καταλάβει...και το διευκρινίζω αυτό μόνο για να μην θεωρείτε ότι αυτά που γράφω απευθύνονται σε όλους σας...σε όλους απευθύνεται μόνο το αντίο και το ξέσπασμα/έκφραση συναισθημάτων...συγχωρήστε με γι' αυτό το ξέσπασμα αλλά το είχα ανάγκη...όσοι έχουν τρόπο να επικοινωνήσουν κι αλλιώς μαζί μου λογικά κι εκτός απροόπτου θα κρατήσουμε επαφή, στους υπόλοιπους αντίο και να είστε καλά...
    συμφωνω με την carry, να μεινεις να το παλεψεις... αλλωστε μονη σου το ειπες ενα ατομο σε χαλασε δεν επεσε ο ιντερνετικος λαος πανω σου να σε φαει. Μην λες χαζα και μεινε ;) μονο εσυ βαζεις χρωμα στο φορουμ :Ρ ποιος αλλως γραφει με ροζ γραμματακια ρε?! Κατσε και θα περασουμε καλαααα!!!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Page 6 of 150 FirstFirst ... 456781656106 ... LastLast