Τι θα θελατε ??? - Page 68
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 68 of 150 FirstFirst ... 1858666768697078118 ... LastLast
Results 1,006 to 1,020 of 2240
    Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ναι δε βλεπεις πολλες επιλογες, ολος ο κοσμος με παρακαλαει για δουλεια, και οι γυναικες για οικογενεια, και αρνουμαι συνεχως.
    Να ρωτήσω τώρα κι εγώ κάτι? Μήπως σχεδόν όλοι είμαστε ή έχουμε περάσει από την ίδια φάση? Χωρίς λεφτά, ή γκόμενο/α ή χωρισμένοι ή πληγωμένοι? Όλοι.

Εγώ δεν τα παρατάω. Και επιμένω που σου λέω, "ότι δεν σου αρέσει, άλλαξέ το".

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Να ρωτήσω τώρα κι εγώ κάτι? Μήπως σχεδόν όλοι είμαστε ή έχουμε περάσει από την ίδια φάση? Χωρίς λεφτά, ή γκόμενο/α ή χωρισμένοι ή πληγωμένοι? Όλοι.

Έχεις δίκιο! Είναι πολύ ενθαρρυντικό κι αισιόδοξο αυτό που λες! Δες τη και σαν μονόδρομο πλέον την αλλαγή, τη στιγμή που
    η ζωή μας έχει έρθει τα πάνω-κάτω.. όμως εμείς έχουμε δύναμη.. και διαθέτουμε και την ικανότητα της προσαρμογής..
    Άσε τη ζωή που κάνεις... και ψάξε για τη ζωή που χάνεις

Senior Member
    να κοψω τις φλεβες μου και να αδειασει ολο το αιμα στο νιπτηρα. ή καλυτερα σε μια σακουλα σκουπιδιων αυτες απ'το σουπερ μαρκετ για να μη λερωσω το τοπο. και να πεσει το κουφαρι μου κατω λιωμενο και να το μαζεψουν με το φαρασι οπως μαζευουν τις σκονες.
    ...και δεν θα ταν καλυτερα,προκειμενου ολη αυτη η φασαρια να εξαυλωθεις και να γινεις ενα με τον ανεμο σαν να μην υπηρξες ποτε?
    Παρτο χαμπαρι αυτο ειναι....και δεν ειναι αναγκη καθολου να σ'αρεσει.....
    δεν αναρωτιεσε γιατι σε αλλους αρεσει;κοιμουνται και ξυπνανε και τρωνε και γαμ@νε με μια τεραστια ικανοποιηση για τον εαυτο τους και την ζωη τους....κινουνται και χωνονται και επιβιωνουν παντου με την ευελιξια σκουλικαντερας.....
    τι ειναι αυτο που θα σε ικανοποιουσε κενουλη...το σπιτι,η γκομενα ,η δουλεια......ολα αυτα ειναι μια καθημερινοτητα που απαιτει να γουσταρεις την ζωη πανω απο ολα ...οπως ειναι....γιατι παντα καπως ειναι...
    οταν σταματησεις να περιμενεις το οτιδηποτε....θα τα δεις ολα με αλλο ματι.....
    εσυ απεναντι σε ολα αυτα ισως ειναι πιο ηδονικο απο σενα μεσα σε ολα αυτα........απολαυσε το οσο το χεις........
    ο καθενας για τον εαυτο του..κι ο θεος εναντιον ολων

Banned
    δεν ειμαστε ολοι το ιδιο να εχουμε τις ιδιες επιλογες και το ξερεις καλα. εσεις οι γυναικες πχ δε θελετε και πολυ, ολα τα λιγουρια σας παρακαλανε και πεφτουν στα ποδια σας, καλυπτεται τις αναγκες σας εστω τις σεξουαλικες, για πλακα. και ειδικα εδω στο διαδικτυο 1 γυναικα αντιστοιχει σε 10 αντρες!

δυσκολο οταν δεν εχεις κανεναν στη ζωη και μοιαζεις κολλημενος στην Αθηνα.

Quote Originally Posted by nflu View Post
    ...και δεν θα ταν καλυτερα,προκειμενου ολη αυτη η φασαρια να εξαυλωθεις και να γινεις ενα με τον ανεμο σαν να μην υπηρξες ποτε?
    Παρτο χαμπαρι αυτο ειναι....και δεν ειναι αναγκη καθολου να σ'αρεσει.....
    δεν αναρωτιεσε γιατι σε αλλους αρεσει;κοιμουνται και ξυπνανε και τρωνε και γαμ@νε με μια τεραστια ικανοποιηση για τον εαυτο τους και την ζωη τους....κινουνται και χωνονται και επιβιωνουν παντου με την ευελιξια σκουλικαντερας.....
    τι ειναι αυτο που θα σε ικανοποιουσε κενουλη...το σπιτι,η γκομενα ,η δουλεια......ολα αυτα ειναι μια καθημερινοτητα που απαιτει να γουσταρεις την ζωη πανω απο ολα ...οπως ειναι....γιατι παντα καπως ειναι...
    οταν σταματησεις να περιμενεις το οτιδηποτε....θα τα δεις ολα με αλλο ματι.....
    εσυ απεναντι σε ολα αυτα ισως ειναι πιο ηδονικο απο σενα μεσα σε ολα αυτα........απολαυσε το οσο το χεις........
    ναι μακαρι να εξαϋλωθω, να μη ξυπνησω μια μερα, να με καταπιει το σκοταδι να βρεθω αλλου. αυτο που θα ηθελα ειναι μια φυσιολογικη ζωη με ολα αυτα που λες, πρωτα βαζω τη δημιουργια οικογενειας και μετα τη δουλεια, γιατι στο ελλαδισταν πλεον ειμαστε κατεστραμμενοι, κι αν δεν εισαι καλα μεσα σου δε μπορεις να λειτουργησεις. αλλα πλεον δε περιμενω τπτ απο κανεναν και ειδικα καμια, ολες οι γυναικες μια απογοητευση ειναι. το μονο που θελω τωρα πια ειναι καταστροφη, να πεθανουν ολοι κι εγω μαζι το συντομοτερο.

Banned
    ενα sniper rifle να πυροβολαω απο μακρια τα καγκουρια με τα μηχανακια που περνανε το βραδυ, κι οσους μιλανε και χαχανιζουν δυνατα κατω απ'το σπιτι μου, για να μη βρουν ποτε ποιος τους σκοτωσε και γιατι. 8)

Senior Member
    ενα sniper rifle να πυροβολαω απο μακρια τα καγκουρια με τα μηχανακια που περνανε το βραδυ, κι οσους μιλανε και χαχανιζουν δυνατα κατω απ'το σπιτι μου, για να μη βρουν ποτε ποιος τους σκοτωσε και γιατι. 8)
    αμα το βρεις, περνα κι απ'το δικο μου σπιτι....

εγω θα θελα να μην ειναι ΤΟΣΟ βαρετη και γεματη καγκουρες η πολη μου... θα θελα να γυρισω σαλονικα...θα θελα να χω λεφτα για να μη ζηταω συνεχεια απτους δικους μου...θα θελα να σπασω τα μουτρα της αδερφης του πρωην μου που ειναι ενα ψωνιο...και θα θελα να τα χωσω στον ψυχιατρο μου που με χαπακωνει καλοκαιριατικα.....
    Will I ever be free?

Banned
    δωσε διευθυνση κι ερχεται. XD
    http://sphotos.xx.fbcdn.net/hphotos-...50493264_n.jpg

Senior Member
    Θα 'θελα να πέσω ξερός να κοιμάμαι μερόνυχτα ολόκληρα σαν την ωραία κοιμωμένη, για να περάσει αυτό το βαρετό καλοκαίρι.

Senior Member
    Να γινει "κατι" με την κοπελα που ειμαι κολλημενος

Banned
    putain περισσοτερη γαλλια. ειμαι παλι σε γαλλικο mood, υπερανω ψωνισμενος σνομπ ναρκισος και τα λοιπα. δεν αντεχετε το πακιστανοελληνικο κακομοιριλικι ρε φιλε. δεν εχει να προσφερει τπτ, σε κανενα τομεα πλεον. ουτε ζωη, ουτε τεχνη, τπτ τπτ απολυτως! στη τελικη σκαμε ταϋλανδη που ειναι φτηνα ολα οταν ψοφησουν εδω, και το βουλωνουμε κανωντας ζωη και κοτα με τα λεηντυμποϋζ εκει.

Banned
    Τι θα θελα?? Μια βδομαδα οπως παλια με τους κολλητους μου original Eptalofistas .....

Banned
    να γινω χρυσαυγιτης! δε παει αλλο ρε φιλε η ζωη στο ελλαδισταν. απλα δεν εχει νοημα. χαθηκαμε στο κοσμο της παρειδωλιας, των ψεμματων που μας πλασαρουν οι αλλες χωρες. γιναμε τα καραγκιοζακια τους, να μας λενε εξαρτησου, ψοφα κι αντε γαμησου. θα ηθελα λοιπον να γραφτω εκει να βοηθαω κοσμο και να ανηκω καπου, παρολα τα βρισιδια και χαρακτηρισμους που θα ακουσω απο γειτονες και γονεις. αλλα δυστυχως και που θελω δε μπορω, γιατι εχω τρελοχαρτο ψυχοπαθους και ειμαι αθεος/αγνωστικιστης. με κατεστρεψε η ελλαδα και δε μπορω να βρω πουθενα στηριξη κι αλληλεγγυη. τωρα καταλαβες axl100 γιατι ηθελα να παντρευτω χρυσαυγιτησα να με χωσει κατευθειαν μεσα ? δε γινεται αλλιως.

Member
    εγώ θέλω να σηκωθώ να φύγω απο εδώ που είμαι και να πάω να μείνω σε μια πόλη να γνωρίσω κόσμο και να ξεγράψω για πάντα τους παλιομ***** που με πληγωναν μια ζωη,να δω καινουρια πραγματα,να ξεπερασω τα παλια,να βρω μια σουπερ δουλεια με λεφτα,(μαγειρας) και να βρω ενα κολλητό να περνάμε τις μέρες μαζι να παψω να ειμαι μονος..

Member
    να φύγω απο εδώ που είμαι και να πάω να μείνω σε μια πόλη,να γνωρίσω κόσμο,να ξεγραψω για πάντα τους παλιομ****** που με πληγωναν μια ζωη,να βρω μια σουπερ δουλεια με λεφτα(μαγειρας) και να αγοραζω οτι γουσταρω,να ξεπερασω τα παλια τραυματα,να αλλαξω χαρακτηρα,και κυριως να βρω ενα κολλητο να ταιριαζουμε στα περισσοτερα και να περναμε το χρονο μαζι...ολοι λενε να κυνηγαμε τα ονειρα μας δε συμφωνειτε;; :P

Senior Member
    Θα ηθελα να ειμαι πιο προσεκτικη σε ορισμενες απ'τις επιλογες μου! Πιστευω οτι ειμαι καπως "αγουρη" ακομα σ'αυτο αλλα νομιζω οτι βρισκομαι σε σωστο δρομο και συνεχιζω την πορεια μου βλεποντας και κανοντας...
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.