Τι θα θελατε ??? - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 150 FirstFirst ... 78910111959109 ... LastLast
Results 121 to 135 of 2240
    Senior Member
    Quote Originally Posted by ella2 View Post
    οχι,thomas..θελω να φυγω απτο σπιτι..

μαρκελα,δεν ξερω για που.. καλη ιδεα αν ειχα καπου να παω..

Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο συχνά τ' ακούω τον τελευταίο καιρό κι όχι συγκεκριμένα για κάπου
    αλλά μόνο και μόνο για την φυγή!

Senior Member
    ευχομαι να'ξερα αν υπαρχει ενας τελειος τοπος για μενα να παω ..(τελειος εννοω να'ναι υσηχα και να ειναι ολα καλα..)αυτοι που στα λεγαν εφυγαν;

Senior Member
    ευχομαι να'ξερα αν υπαρχει ενας τελειος τοπος για μενα να παω ..αυτοι που στα λεγαν εφυγαν;
    καλή ερώτηση? δείχνει πόσο σημαντικό είναι για σένα να κάνεις μια αλλαγή στην ζωή σου!
    δυστυχώς δεν μπορούν για πρακτικούς-οικονομικούς λόγους να την κάνουν! Δεν είν' εύκολο λένε!
    μια φίλη μου που έκανε και ψυχοθεραπεία τόπε στον ψυχολόγο της και της απάντησε αν δεν κάνουμε
    τις αλλαγές πρώτα μέσα μας όπου και να πάμε θα τα κουβαλάμε όλα μαζί μας και θα τα βρίσκουμε μπροστά μας.

Senior Member
    θελω να ανοιξει η γη να με καταπιει!!!!!!!!!!!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    δυστυχώς δεν μπορούν για πρακτικούς-οικονομικούς λόγους να την κάνουν! Δεν είν' εύκολο λένε!
    μια φίλη μου που έκανε και ψυχοθεραπεία τόπε στον ψυχολόγο της και της απάντησε αν δεν κάνουμε
    τις αλλαγές πρώτα μέσα μας όπου και να πάμε θα τα κουβαλάμε όλα μαζί μας και θα τα βρίσκουμε μπροστά μας.
    αληθεια ειναι..κι εγω αυτο σκεφτομαι ,αν καταφερω να φυγω και τοτε θελω να φυγω κι απο κει που θα παω τελικα;;μαλλον το μυαλο μου θα πρεπει να φυγει :/ ..σοβαρα ομως....θελω ενα τοπο που να'ναι ωραια εκει..ποτε θα βρω αυτο τον τοπο;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Κύκνος, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση :)
    Σ' ευχαριστώ Τζόαν, αναρρώνω στο σπίτι μου πλέον...από σήμερα...
    Κι επειδή δεν μπορώ και δεν θέλω να γράψω πολύ, θα γράψω εδώ κάποια πράγματα που κανονικά πάνε σε άλλα θέματα αλλά δεν έχω το κουράγιο τώρα να τα βάλω στα σωστά...

Λοιπόν...θέλω να πω ότι σκέφτομαι ότι βγήκα την κατάλληλη στιγμή γιατί αύριο είναι Ψυχοσάββατο και θα πάμε να δούμε τη γιαγιά μου και ότι μου άρεσαν γενικά οι συζητήσεις με την κοπέλα που ήμασταν μαζί στο δωμάτιο και που είχαμε τις ίδιες απόψεις και που πιστεύουμε κι οι δυο στο Θεό και που σκεφτήκαμε την ίδια στιγμή το ίδιο πράγμα...εγώ είπα "ο Κύριος είπε: ο έχων δύο χιτώνας να δίδει τον έναν" κι η κοπέλα μου είπε ότι αυτό ακριβώς σκεφτόταν εκείνη τη στιγμή κι αυτό επειδή απλά μοιραστήκαμε σοκολάτες και μπισκότα... :) Είναι όμορφη εμπειρία να μοιράζεσαι...κι ας είναι απλά μια σοκολάτα... :) Συμφωνείτε;

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    Επειδή έτυχε η βόλτα μου σε διάφορα forums να είναι μεγάλη και σταθερή στο χρόνο, το μόνο που θα μπορούσα να σου πώ είναι πώς όταν κάποιο μέλος άδικο και κακοπροαίρετο σε απογοητεύει είναι το ίδιο πράγμα με το να σε τιμούν οι φίλοι σου.
    Και όταν θίγεσαι γιά τις πράξεις σου από κακούς ανθρώπους είναι σαν να επιβεβαιώνεται η αρχική σου επιλογή.

Παρέμεινε και πάλεψε!
    Άλλο πράγμα το ευαίσθητος και άλλο το εύθραυστος.

Καλή συνέχεια σε ό,τι επιλέξεις
    Κάρρυ, αν το δεις αυτό το μήνυμα δεδομένου το ότι απαντάω τόσο καθυστερημένα μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ τί εννοείς με τις φράσεις που τόνισα; Δεν το έπιασα...δηλαδή τις δυο πρώτες τονισμένες δεν τις κατάλαβα καθόλου και την τελευταία θα ήθελα να μου εξηγήσεις τη διαφορά μεταξύ ευαίσθητου κι εύθραυστου...Σ' ευχαριστώ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    συμφωνω με την carry, να μεινεις να το παλεψεις... αλλωστε μονη σου το ειπες ενα ατομο σε χαλασε δεν επεσε ο ιντερνετικος λαος πανω σου να σε φαει. Μην λες χαζα και μεινε ;) μονο εσυ βαζεις χρωμα στο φορουμ :Ρ ποιος αλλως γραφει με ροζ γραμματακια ρε?! Κατσε και θα περασουμε καλαααα!!!
    Σου αρέσουν κι εσένα τα ροζ γραμματάκια μου; Αλήθεια;;;

Όσο γι' αυτό το άτομο, ναι, μπορεί να είναι μόνο ένα αλλά με στεναχώρησε για δέκα... :(

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    θα ηθελα να χεσω μεσα σε ενα κουτι και να το στειλω στο σπιτι του μαλακα που υπεγραψε το μνημονιο
    ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
    καντο ρε συ κειτ!!!!!
    καντο και ελα να μας το πεις να γελαμε 5 μερες!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Κάρρυ, αν το δεις αυτό το μήνυμα δεδομένου το ότι απαντάω τόσο καθυστερημένα μπορείς να μου εξηγήσεις σε παρακαλώ τί εννοείς με τις φράσεις που τόνισα; Δεν το έπιασα...δηλαδή τις δυο πρώτες τονισμένες δεν τις κατάλαβα καθόλου και την τελευταία θα ήθελα να μου εξηγήσεις τη διαφορά μεταξύ ευαίσθητου κι εύθραυστου...Σ' ευχαριστώ!
    Καλησπέρες !!

όταν κάποιο μέλος άδικο και κακοπροαίρετο σε απογοητεύει είναι το ίδιο πράγμα με το να σε τιμούν οι φίλοι σου.
    Και όταν θίγεσαι γιά τις πράξεις σου από κακούς ανθρώπους είναι σαν να επιβεβαιώνεται η αρχική σου επιλογή.

Εμένα απλό μου φαίνεται αυτό που έγραψα. Και νά'θελα να το εξηγήσω περισσότερο δέν θα μπορούσα, βλέπεις είμαι και σκράπας σύν τοις άλλοις.
    Τέσπα:
    Αυτό ήταν κάτι που το ένιωσα πολλά χρόνια πρίν στην δουλειά μου. Όποτε έπερνα αποφάσεις γιά λεπτά ζητήματα, και γιά λογαριασμό τρίτων που ήταν ευθυνόφοβοι, με μόνο κριτίριο την δική μου λογική και τα αποτελέσματα ήταν τα θεμιτά κάποιοι "συνάδελφοι" που και παλιότερα είχαν δείξει σημάδια έντονου ανταγωνισμού διέρεαν όπου έβρισκαν διάφορες άσχετες λάσπες ώστε να υποβαμίζεται το τελικό προϊόν της διαδικασίας.
    Όποτε, λοιπόν, συνέβαινε αυτό ήταν σάν να επιβραβεύουν. ΟΚ τώρα?
    Και το έγραψα στην προκειμένη γιά να σου δείξω πως άν σε στεναχώρεσε κάποιος κακοπροαίρετος ήταν σάν να πήρες ένα μνμ επιβράβευσης.

Άλλο πράγμα το ευαίσθητος και άλλο το εύθραυστος.
    Ευαίσθητος είναι αυτός που έχει την ικανότητα να λαμβάνει μυνήματα,
    ενώ εύθραυστος αυτός που λιγάει και τα παρατάει με την πρώτη ευκαιρία.
    Last edited by carry; 17-02-2012 at 21:10.
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Ένα καλάσνικοφ για να καθαρίσω κάμποσες λέρες γιατί έχει βρωμίσει ο τόπος! Αρχής γενομένης από κάτι μαλάκες που μου έχουν κατσικωθεί στο σβέρκο και νιώθω να με πλακώνει μια αμαξοστοιχεία όποτε τους βλέπω!

Senior Member
    Σιχαίνομαι τη βία. Χώρια που τους δίνω λαβές να μου κλείσουν το μόνο μου όπλο, το στόμα.
    Η δύναμή μου είναι το πεζοδρόμιο.
    Και αφού οι νόμιμες διαδικασίες, όπως αυτή των εκλογών, δέν μου δίνουν το δικαίωμα να αντιδράσω, θα κατέβω κάτω με τους άλλους.

The old get old
    And the young get stronger
    May take a week
    And it may take longer
    They got the guns
    But we got the numbers

Gonna win, yeah
    We're takin' over
    Come on!

Jim Morrison
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Οι ειρηνικές, καθιστικές διαμαρτυρίες δεν τους συγκινούν κατ' ελάχιστον γιατί είναι χοντρόπετσοι και δε δίνουν δεκάρα τι ζητά ο λαός. Οπότε αναμένοντας μπας και γίνει ποτέ το θαύμα να βαρεθούν και να εισακούσουν τα αιτήματά μας πετυχαίνεις μια ωραία τρύπα μες στο ύδωρ. Η ιστορία δείχνει ότι οι πιο ρηξικέλευθες και πρωτοπόρες ανατροπές επέρχονταν εξ απανέκαθεν δια πυρός και σιδήρου. Γιατί λοιπόν καταδικάζετε τη βία; Δεν το κατάλαβα. Εκείνοι δεν ασκούν βία επάνω μας; Κατά δεύτερον, πιστεύω ότι η ψήφος θα μπορούσε να χρησιμεύσει σαν έναν υπολογίσιμος μοχλός πίεσης, αν το εκλογικό σύστημα ήταν δομημένο διαφορετικά, αντί προς όφελος του κατεστημένου, όπως είναι σήμερα. Πχ, γιατί δηλαδή τα λευκά, τα άκυρα και η αποχή να μη μετράνε στα τελικά αποτελέσματα; Αν κάποιος θεωρεί ότι κανένα κόμμα δεν τον εκπροσωπεί ή τον εκφράζει, να μη λαμβάνεται υπόψι σαν πολιτική θέση; Μόνο οι κομματικοποιημένοι έχουν δικαίωμα του εκλέγειν και εκλέγεσθαι;

Senior Member
    Να γύριζα το χρόνο πίσω και να συναντούσα το 16χρονο εαυτό μου, για να του σφύριζα 2 φωνήεντα που σίγουρα θα του φαινόντουσαν χρήσιμα. Βαριέμαι να επεκταθώ περαιτέρω.

Banned
    θα ηθελα να μην εχανα ολα αυτα τα χρονια που χαραμισα εδω προσπαθωντας. γεννηθηκα να γινω ενας Βιν Ντιζελ γουαναμπις δλδ υπερλαμπρος αστερας επιπεδου χολυγουντ, αλλα η ανατροφη/διατροφη μου δε με βοηθησε και τοσο, κι αντι να με υποδεχτουν με κοκκινα χαλια και να μου τα προσφερουν ολα ετοιμα, με πεταξαν στο περιθωριο και με καναν να μη μπορω να ευχαριστηθω ουτε τα απλα πραγματακια, να μετανιωνω την ωρα και τη στιγμη που σας εκανα τη χαρη και ηρθα στο κοσμο σας, σαν αλλος ενας Ιησους Χριστος να σταυρωνομαι καθημερινα για παρτη σας...

αληθεια ειναι..κι εγω αυτο σκεφτομαι ,αν καταφερω να φυγω και τοτε θελω να φυγω κι απο κει που θα παω τελικα;;μαλλον το μυαλο μου θα πρεπει να φυγει :/
    πουτσες, οπουδηποτε πιο ανθρωπινα κι αν πας και ζεις χωρις το αγχος το καθημερινο του πηγαινελα/χωρις να υπαρχει φασαρια και καυσαεριο/χωρις να σκεφτεσαι αν θα σε φτασουν τα λεφτα/αν θα περασουν νεο νομο που αυξανει τους φορους και λοιπα σκατα που συμβαινουν εδω, καλυτερα θα εισαι! μα γι'αυτο αλλωστε παμε και διακοπες τα καλοκαιρια, να αλλαξουμε περιβαλλον και να ξεκουραστουμε, εστω και μετα απο μια βδομαδουλα να γυρισουμε εχουμε γινει διαφορετικοι! γι'αυτο λεω πως ολοι οι ελληνες πρεπει να ρθουμε πιο κοντα και να συνεργαστουμε ωστε να ξεκουμπιστουμε ολοι απο εδω οπως μπορουμε. να μεινουν μονοι τους αυτοι που κυβερνανε, αντε και οι αλλοδαποι που μαζευτηκαν.

Page 9 of 150 FirstFirst ... 78910111959109 ... LastLast