Results 1,411 to 1,425 of 2240
Thread: Τι θα θελατε ???
-
02-05-2013, 23:54 #1411
Οχι βαλε αγγελια οτι εκδιδεσαι εσυ φιλε...
Βαλε ας πουμε οτι ψαχνεις ωριμες κυριες...Να βγαλεις και μεροκαματο ρε!
- 03-05-2013, 09:23 #1412
- Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
Να κατέβαινα στη Μάνη για Πάσχα,
αλλά μπα... όνειρο θερινής, εαρινής μάλλον, νυκτός.
Αναβάλλεται γι άλλη μια φορά επ' αόριστον...
Mέχρι τις 16 Ιουνίου, τελευταία μέρα των προφορικών εξετάσεων,
τα κεφάλια μέσα.
Και 'γω να 'δινα, λιγότερο θα νοιαζόμουν και θα διάβαζα...Last edited by Joann; 03-05-2013 at 12:39.
05-05-2013, 12:13 #1413
Εσυ θα κανεις το μπασιμο σου κ ο,τι πιασεις!!
Δεσμευμενη ειμαι καλε! Το γερων εραστης το ειπα με την εννοια οτι οκ ο μικρος ειναι καλος αλλα τα φραγκα τα χει ο μεγαλος!
Ελπιζω βεβαια να μην φτασω ποτε σε τετοια ξεφτιλα!
Γιατι ρε συ τι εχουν οι κοπελες στην ηλικια μου κ η ηλικια μου? Λοιπον κενακι δν χρειαζεται ουτε να ξεκινησεις να εκδιδεσαι ουτε να βαλεις αγγελια. Σου καθομαι εγω κ τζαμπα μαλιστα. Εισαι να κανουμε ενα ντουετακι? κενακι? :PPP" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
05-05-2013, 12:16 #1414
αν δεν ησουν δεσμευμενη, δεν εμενες Σαλονικα, και δεν κολλουσαμε σε μαλακιες μπορει.
05-05-2013, 12:16 #1415
να πεθάνω
άντε να τελειώσει η μαλακία που λέγεται ζωή
05-05-2013, 12:19 #1416
Τι εννοεις "κολλαμε σε μαλακιες"??
Εγω μια χαρα σε βρισκω κ μια χαρα ωραιος κ brutal κ αγριοφατσα εισαι κ μια χαρα τα λες κ εισαι/ησουν μεταλλας. χοχοχοχ
ειδες? υστερα παραπονιεσαι οτι σε χει φαει η αγαμια κ οτι οι κοπελες σου το παιζουν δηθεν κ την ψωνιζουν.
εδω εγω σου την πεφτω στεγνα κ παλι δν θες κ με πληγωνεις ρε κωλοπαιδο :(
τραβατε με κι ας κλαιω εισαι :p" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
05-05-2013, 12:44 #1417
μαλακιες = λεπτομεριες. δεν ταιριαζουν ολοι οι ανθρωποι 100%. ορισμενες πχ κολλανε σε πολιτικες ή θρησκευτικες αποψεις, κι αφηνουν τις διαφορες να τους χωριζουν.
δε θυμαμαι που παραπονεθηκα για την αγαμια, προσπαθω και θελω να περναω καλα, αλλα στη παρουσα φαση ειναι δυσκολα τα πραγματα στην ελλαδα.
στη προηγουμενη σελιδα παντως δεν εγραψα κατι τετοιο, αλλα γενικα οταν εχεις ζησει το ψωνισμα τους ισως και λογο πολης (γιατι αλλιως ειναι οι αθηναιες κι αλλιως οι σαλονικιες), ενα παραπονο υπαρχει.
για τα υπολοιπα οποιες ενδιαφερονται το προφιλ μου στο φεησμπουκ νομιζω ειναι γνωστο. αρκει να μη μου σπαμμαρετε το ινμποξ και να μη γραφονται μαλακιες, γιατι καταντα κουραση και δε μ'αρεσει να χανω το χρονο μου τζαμπα.
05-05-2013, 12:51 #1418
Οταν λες πολιτικες αποψεις, αναφερεσαι στη Χρυση Αυγη? Εγω δν εχω κανενα θεμα με το τι ψηφιζει κ τι υποστηριζει ο καθενας.
Παντως γενικα κενο για να ειμαστε ειλικρινεις οταν αναφερεσαι στις γυναικες αναφερεσαι απαξιωτικα με τον ορο "ελλεηνιδες" κ περαν αυτου περιγραφεις μια κατασταση γραφοντας οτι εχουν καβαλησει το καλαμι, οτι εχει παρει το τετοιο τους αξια, οτι την ψωνισανε κτλ.. μαλιστα τα εγραφες κ στο αλλο θεμα με την ομοφυλοφιλια.. ουσιαστικα θες να πεις δλδ οτι δν στην πεφτει γυναικα κ σε σνομπαρουν..
απ την αλλη εστω κ καποια να σου κανει μια προταση ας πουμε (γενικα μιλαω), σε πιανουν τα κομπλεξικα σου κ κανεις οτι κ καλα δν θες, σαν κανα παιδακι π του δινουν γλυφυτζουρι το οποιο το θελει αλλα αρχιζει "δν ηταν αναγκη κτλ" κ οτι να μην σου στελνουν μνματα στο ινμποξ, δν ειναι λιγο αντιφατικο αυτο?
επισης θυμαμαι ειχες γραψει οτι εχεις αγαμια. να σε ρωτησω κατι κ πες μου ειλικρινα, ποσο καιρο εχεις να πας με γυναικα?" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
05-05-2013, 12:59 #1419
μιλαω γενικα μαναρι μου, μη τα παιρνεις ολα για σενα. :)
οι γυναικες στην ελλαδα για μενα χωριζονται σ'αυτες τις δυο κατηγοριες. ψωνισμενες δλδ ελλεηνιδες, και οι λιγο πιο προσγειωμενες και προθυμες. οι πρωτες ειναι προς αποφυγη και δε τις θελω γι'αυτο μιλω μειονεκτικα. οι δευτερες ειναι ευπροσδεκτες αρκει να ειναι ταιριαστες. δυστυχως λογο πολης οπως εγραψα, η πλειοψηφια εδω φαινονται οπως οι πρωτες.
κομπλεξικα επειδη δεν εμπιστευομαι ευκολα ? μπορει, δε το ξερω. μεσω ινμποξ παντως εδω μεσα μου εχουν στειλει διαφορα, οποτε τις περισσοτερες φορες πλεον δε τα παιρνω σοβαρα. ειδικα αν δεν εχουμε ανταλλαξει μια κουβεντα παραπανω με καποια, πως περιμενει να απαντησω θετικα ? στο φεησμπουκ ειδικα εχουν συμβει κι αλλα, τα οποια δεν χρειαζεται να αναφερθω. και γενικα πλεον θα πρεπει καποια να μου αποδειξει την αξια της για να ασχοληθω και να θελω να τη γνωρισω.
αυτα κι επιστρεφουμε στο θεμα, γιατι δε νομιζω να νοιαζει κανεναν η προσωπικη ζωη του KENO. το προφιλ μου στο φεησμπουκ οπως ειπα ειναι γνωστο, οποια ενδιαφερεται πραγματικα ας με βρει εκει ή οπου αλλου θελει εκτος φορουμ.
05-05-2013, 13:02 #1420
ΚΕΝΟ χωρις παρεξηγηση αλλα διακατεχεσαι απο ενα εγωισμο και μια αλαζονεια...
Δινεις την αισθηση οτι νομιζεις οτι ο κοσμος περιστρεφεται γυρω απο εσενα ομως δν ειναι ετσι....
05-05-2013, 13:05 #1421
Κενο να σου κανω μια ερωτηση? Δεν αφορα κατι προστυχο οπως πριν κ σορρυ γι αυτο π ειπα, μαλλον παρακτραπην..
Εδω μεσα οπως λες κ οπως γνωριζω κ εγω σου εχουν στειλει πολλες κοπελες πμ θελοντας να σε γνωρισουν, να σε συναντησουν, τεσπα δειξαν ενδιαφερον για σενα.. εδω μεσα αν σου πω οτι 8 στις 10 γκομενες θα ξετρελαθουν μαζι σου, νομιζω δν θα διαφωνησεις.. πως γινεται εδω μεσα να εισαι ο τοπ αντρας κ να σε θελουν κτλ, κ εξω να δυσκολευεσαι τοσο? εισαι ενδιαφερων ατομο, εκτος αν αλλο χαρακτηρα βγαζεις εδω κ αλλον εξω, αν κ δν νομιζω διοτι εισαι χυμα ατομο κ δν παιζει να υποκρινεσαι
Πως γινεται εδω να εισαι τοπ κ εξω να δυσκολευεσαι τοσο πολυ στον τομεα των σχεσων κ των φιλων?" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
05-05-2013, 13:08 #1422
Γενικα κι οχι συγκεκριμενα για τον ΚΕΝΟ
Αμα ο αλλος εχει ας πουμε χαμηλη αυτοεκτιμιση τοτε οταν καθεται πισω απο την οθονη ειναι πιο ευκολο να εκφραστει και να ξεδιπλωσει το χαρακτηρα του...
Εξω ομως μπορει να ντρεπεται η να δισταζει μιας και δινει παραπανω απ'οτο πρεπει εμφαση στην γνωμη των αλλων...
05-05-2013, 13:12 #1423
Δεν πιστευω τοσο οτι ο ΚΕΝΟ εχει χαμηλη αυτοεκτιμηση..
βασικα δν εχει καν αυτοεκτιμηση.. οχι με την κακη εννοια, αλλα οτι ειναι ατομο π δν τον νοιαζει, απαθετικ οπως ελεγε κ αυτος" I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."
05-05-2013, 13:17 #1424
ενας ενας δε προλαβαινω καν να σας διαβασω...
δε φταιω εγω, απλα η Lacrymosa γυρισε το θεμα στο προσωπικο επιπεδο, κι αναγκαζομαι να απαντω για τον εαυτο μου.
μα δεν ειμαι κατι σπουδαιο εκει εξω. ο χαρακτηρας μου με κανει σπουδαιο, κι εδω μεσα μονο αυτον βλεπετε. εκει εξω ειμαι ενας -οσο το δυνατον γινεται- φυσιολογικος ανθρωπος, λιγακι κλειστος και μοναχικος, μα και παραξενος κι αδιαφορος επισης.
δεν ξερω αν ειμαι πλεον τοσο ντροπαλος (δεν ειμαι 20χρονο), οσο αντικοινωνικος. δε μου αρεσουν οι μεγαλες παρεες, και ναι ξεδιπλωνω ευκολοτερα τον χαρακτηρα μου στα λιγα ατομα, ειδικα οταν τα εμπιστευομαι.
05-05-2013, 13:27 #1425
[QUOTE=KENO;436333]ενας ενας δε προλαβαινω καν να σας διαβασω...
Ε εισαι φιρμα ρε ΚΕΝΟ τι να κανουμε!!
μα δεν ειμαι κατι σπουδαιο εκει εξω. ο χαρακτηρας μου με κανει σπουδαιο, κι εδω μεσα μονο αυτον βλεπετε. εκει εξω ειμαι ενας -οσο το δυνατον γινεται- φυσιολογικος ανθρωπος, λιγακι κλειστος και μοναχικος, μα και παραξενος κι αδιαφορος επισης.
Κατσε τωρα γιατι αυτο π εγραψες δν βγαζει νοημα κ αν το ξαναδιαβασεις θα καταλαβεις.. λες οτι εδω εισαι ενδιαφερων λογο του χαρακτηρα σου.. δηλαδη εξω δν εχεις χαρακτηρα? εξω δεν "τον κουβαλας μαζι σου τον χαρακτηρα σου"? η λογω βαρεμαρας κ απαθειας βαριεσαι να τον ξεδιπλωσεις? αν συμβαινει αυτο, σκεψου ομως ποσες γνωριμιες χανεις μ αυτον τον τροπο.." I stopped fighting my inner demons... we are on the same side now..."