Τι θα θελατε ??? - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 150 FirstFirst ... 567891757107 ... LastLast
Results 91 to 105 of 2240
    Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Kύκνος, μήπως τα "απόρριψη, αίσθηση μη αποδοχής ακόμα και σε χώρο που υποτίθεται ότι είναι για ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια και τελικά σε κάνει να νιώθεις ανεπιθύμητος, μη αποδεκτός, απορριπτέος" είναι λίγο υπερβολικοί χαρακτηρισμοί;
    Δε θέλω να επέμβω αλλά νομίζω αν αυτό που σου λείπει είναι η προσέγγιση των άλλων, ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που τους πλησιάζεις εσύ.
    Όχι για εδώ μέσα. Εδώ δεν είναι η πραγματική ζωή, ούτε οι άνθρωποι που σε νοιάζονται πραγματικά. Για εκεί έξω λέω.
    Και να μην ξεχνάς ότι θλίψη, απόρριψη σαν και σένα σίγουρα νιώθουν κι άλλοι, αλλά προτιμούν να το προσπερνούν.

Φιλικά στα λέω, χωρίς κανένα ίχνος κριτικής. Και στον εαυτό μου τα ίδια λέω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    συμφωνω με την carry, ...
    αγοράκι είμαι, καλέ!!

sorry OffTopioc
    διαρκής αναθεώρηση ________________________________________ Β α σ ί λ η ς

Senior Member
    Quote Originally Posted by carry View Post
    αγοράκι είμαι, καλέ!!

sorry OffTopioc
    ωχ! συγνωμη αγορακι! χαχα!
    επι του θεματος θελω να μαθω να τελειωνω οτι αρχιζω!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Θελω ενα σπιτακι στην εξοχη (εστω και ερειπιο) να μενω με το αγορι μου και τα ζωακια μου,μακρια απο την πολη και τους ανθρωπους.. Και τα απογευματα,μετα απο μια κουραστικη μερα να βγαινουμε στο τραπεζακι εξω και να παιζουμε μουσικη... Ζηταω πολλα?

Senior Member
    ζητα το τζοκερ πιο πιθανο ειναι να σου κατσι παρα ολα αυτα που ζητας!

Senior Member
    Τώρα που έχουμε καινούριο ΘΕΜΑ θα φύγεις, καλή μου; Μείνε! Θα καλοπεράσουμε... :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by RainAndWind View Post
    Κύκνε, αν νιώθεις ότι ο χώρος δε σε βοηθά αλλά σε χαλάει, φύγε. Δεν είναι ταίρια ζωής οι χώροι. Ή πάρε μια απόσταση αν αισθάνεσαι ότι σε πνίγει, ότι σε ξενερώνει, οτιδήποτε. Και σκέψου ότι το ίντερνετ δεν παύει να είναι παρά ένα συμπλήρωμα της επικοινωνίας των ανθρώπων, όχι όμως η ίδια η ολότητά της. Είναι λειψή επικοινωνία, ένα ολόγραμμα, imo. Φρόντιζε τον εαυτό σου εσύ, ώστε να μην χρειάζεσαι να τον φροντίζουν οι άλλοι πάντα. Το καταλαβαίνω πως έχεις και στιγμές που φαντάζουν απελπιστικές, όμως όλες έχουμε περάσει τέτοιες, δε διαρκούν αιώνια, δώσε τον απαραίτητο χρόνο στο μυαλό σου να αποφορτιστεί από εντάσεις. Και το σωματάκι σου φρόντιζε, περιποιήσου το και μην το τυραννάς. Σου εύχομαι κάθε καλό.:)
    Ένα πράγμα μπορώ να σχολιάσω τώρα μόνο βροχούλα και μπήκα απλά και μόνο τώρα γιατί εδώ που είμαι πονάω φριχτά και παρακαλώ γιατρούς και νοσοκόμες για παυσίπονη ένεση και περιμένω να δω αν θα μου κάνουν τελικά γιατί ο ορός στο χέρι μου πονάει φρικτά! Από το κινητό γράφω φυσικά...
    Last edited by Κύκνος; 17-02-2012 at 19:19. Reason: Είπα να γράψω πάλι με ροζ αφού πρόλαβα να επεξεργαστώ το μήνυμα κι αφού τελικά είμαι ακόμα εδώ έστω και για λίγο...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Joann View Post
    Kύκνος, μήπως τα "απόρριψη, αίσθηση μη αποδοχής ακόμα και σε χώρο που υποτίθεται ότι είναι για ψυχολογική υποστήριξη και βοήθεια και τελικά σε κάνει να νιώθεις ανεπιθύμητος, μη αποδεκτός, απορριπτέος" είναι λίγο υπερβολικοί χαρακτηρισμοί; Δε θέλω να επέμβω αλλά νομίζω αν αυτό που σου λείπει είναι η προσέγγιση των άλλων, ίσως πρέπει να αναθεωρήσεις τον τρόπο που τους πλησιάζεις εσύ. Όχι για εδώ μέσα. Εδώ δεν είναι η πραγματική ζωή, ούτε οι άνθρωποι που σε νοιάζονται πραγματικά. Για εκεί έξω λέω. Και να μην ξεχνάς ότι θλίψη, απόρριψη σαν και σένα σίγουρα νιώθουν κι άλλοι, αλλά προτιμούν να το προσπερνούν. Φιλικά στα λέω, χωρίς κανένα ίχνος κριτικής. Και στον εαυτό μου τα ίδια λέω.
    Όχι καθόλου υπερβολικοί χαρακτηρισμοί δεν είναι, πίστεψε με...έτσι ακριβώς με έκανε να νιώθω...
    Last edited by Κύκνος; 17-02-2012 at 19:18.

Senior Member
    Θα ηθελα να μην εβλεπα ανθρωπους να περνανε στην απεναντι οχθη οπου εκει κυριαρχει το απολυτο σκοταδι που δε σ'αφηνει να δεις και ν'απολαυσεις ουτε τα απλα καθημερινα πραγματα... ενα ζεστο κρουασαν, ενα καφε μ'ενα φιλο, εναν περιπατο... οταν ακομα και το σηκωμα απ'το κρεβατι γινεται αθλος και το βλεμμα παγωμενο προσωπειο, τοτε το αλμα της επιστροφης φανταζει δυσκολο και ακατορθωτο αλλα στριβοντας για λιγο το κεφαλι, αντιλαμβανεσαι οτι τα πραγματα δεν ειχαν και την διασταση που τους εδωσες!
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    αλια κοριτσαρα επιτελους βλεπω γραπτα σου!!!! <3
    να ρε αυτο ηθελα! την αλια να ποσταρει στο φορουμ!
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Senior Member
    αλια κοριτσαρα επιτελους βλεπω γραπτα σου!!!! <3
    να ρε αυτο ηθελα! την αλια να ποσταρει στο φορουμ!
    lol thanks ρε!!! Δεν εχω και πολυ ελευθερο χρονο η αληθεια ειναι αλλα το κατα δυναμη!
    Για να το εκφρασω καλυτερα:

http://www.youtube.com/watch?v=hbMeYNd8HO0

Γενικως, σκουντουφλαω οπου βρω απ'την κουραση :p
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    χαχαχ τρομερο το βιντεο ρε συ!
    :) ξεκουρασου και οταν εχεις χρονο στειλε να τα πουμε λιγο

Senior Member
    χαχαχ τρομερο το βιντεο ρε συ!
    :) ξεκουρασου και οταν εχεις χρονο στειλε να τα πουμε λιγο
    Στειλε οποτε θες εσυ και ολο και καπου εδω θα τριγυρναω για να πεταξω κανα-δυο ατακες και να την κανω παλι! :p

Senior Member
    Ναυταθλητικός Όμιλος Ποδηλατών Βάρκιζας "Ο Βουκεφάλας
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ένα πράγμα μπορώ να σχολιάσω τώρα μόνο βροχούλα και μπήκα απλά και μόνο τώρα γιατί εδώ που είμαι πονάω φριχτά και παρακαλώ γιατρούς και νοσοκόμες για παυσίπονη ένεση και περιμένω να δω αν θα μου κάνουν τελικά γιατί ο ορός στο χέρι μου πονάει φρικτά! Από το κινητό γράφω φυσικά...
    Κύκνος, εύχομαι γρήγορη ανάρρωση :)

Banned
    Θα ηθελα να πινω ενα καφε καπου εξω αυτη τη στιγμη . Δε με ενδιαφερει το τι παρεα θα ειχα αρκει να υπηρχε καλος διαλογος . Αλλα ειμαι στη δουλεια :(

Page 7 of 150 FirstFirst ... 567891757107 ... LastLast