Τι θα θελατε ??? - Page 43
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 43 of 150 FirstFirst ... 3341424344455393143 ... LastLast
Results 631 to 645 of 2240
    Senior Member
    Quote Originally Posted by VickyK View Post
    Νεφελάκη μου...! Έχεις περάσει κ αντέξει τόσα πολλά... κ θα έκλεινες έτσι απλά τα μάτια σου? Είσαι αγωνίστρια αγάπη μου, αγαπάς τη ζωή κ της δίνεις σημασία, της δίνεις την αξία που πρέπει κ θα στο ανταποδώσει κάποια στιγμή. Σίγουρα δε μπορώ να σε νιώσω κ αυτά να ακούγονται βλακείες στα αυτιά σου αλλα σίγουρα θα έρθει το καλό! Έχεις τον άγγελό σου!!!
    Βικακυ μου,ναι εχω περασει κ αντεξει πολλα μα ειλικρινα αυτη τη στιγμη αν μου δινοταν η δυνατοτητα να κλεισω τα ματια μου για παντα θα το εκανα.δεν αντεχω αλλο..προσπαθω να μη σκεφτομαι,να παραμεριζω καποια πραγματα μα δεν αντεχω αλλο..κουραστηκα..ποσο αληθινο ειναι το ρητο που λεει:επειδη αγνοεις τον πονο δε σημαινει οτι δεν υπαρχει..κ να πεις οτι τον αγνοω,καλα θα ηταν..ουτε λεπτο δε μπορω να ξεφυγω.προσπαθω να ξεγελαω τον εαυτο μου μα δεν τα καταφερνω..αντιθετως,νιωθω ακομα πιο αξιολυπητη..οσο για τον αγγελο μου,δεν τον εχω..εδω τουλαχιστον.τον εχω μεσα μου αλλα οχι εδω..κ καποιες στιγμες ρε γαμωτο αυτο δεν αρκει....Σε ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ για το ενδιαφερον κ που μπηκες στη διαδικασια να προσπαθησεις να βρεις κ να μου πεις τα καταλληλα λογια..το εκτιμω πολυ!!
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lampros View Post
    Να γίνει αυτο που σκέφτομαι συνέχεια ...... και θα γίνει γιατι το πιστεύω....
    Επιτέλους Λάμπρο! :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Βικακυ μου,ναι εχω περασει κ αντεξει πολλα μα ειλικρινα αυτη τη στιγμη αν μου δινοταν η δυνατοτητα να κλεισω τα ματια μου για παντα θα το εκανα.δεν αντεχω αλλο..προσπαθω να μη σκεφτομαι,να παραμεριζω καποια πραγματα μα δεν αντεχω αλλο..κουραστηκα..ποσο αληθινο ειναι το ρητο που λεει:επειδη αγνοεις τον πονο δε σημαινει οτι δεν υπαρχει..κ να πεις οτι τον αγνοω,καλα θα ηταν..ουτε λεπτο δε μπορω να ξεφυγω.προσπαθω να ξεγελαω τον εαυτο μου μα δεν τα καταφερνω..αντιθετως,νιωθω ακομα πιο αξιολυπητη..οσο για τον αγγελο μου,δεν τον εχω..εδω τουλαχιστον.τον εχω μεσα μου αλλα οχι εδω..κ καποιες στιγμες ρε γαμωτο αυτο δεν αρκει....Σε ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ για το ενδιαφερον κ που μπηκες στη διαδικασια να προσπαθησεις να βρεις κ να μου πεις τα καταλληλα λογια..το εκτιμω πολυ!!
    Δε ξέρω αν είπα τα κατάλληλα λόγια γιατί σίγουρα δεν είναι αυτά που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα... Σίγουρα όμως αξιολύπητη δεν είσαι.. στο έχω πει, είσαι αξιέπαινη! Ξέρω ότο πονάς πολύ κ μακάρι να υπήρχε ένα μαγικό ή ένα κολπάκι για να μη πονάς ρε γμτ! Το μόνο που μπορώ να κάνω, αν κ ξέρω δύσκολο είναι να προτείνω το εξής: Φύγε κ έλα Αθήνα, έλα για λίγο, θα σε φιλοξενήσω! Κ αν δεις ότι αντέχεις κάτσε μόνιμα! Αν δε μπορείς άλλο τη κατάσταση. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, απλά κράτα το στο νου σου!

Senior Member
    Δε ξέρω αν είπα τα κατάλληλα λόγια γιατί σίγουρα δεν είναι αυτά που θα σε κάνουν να νιώσεις καλύτερα... Σίγουρα όμως αξιολύπητη δεν είσαι.. στο έχω πει, είσαι αξιέπαινη! Ξέρω ότο πονάς πολύ κ μακάρι να υπήρχε ένα μαγικό ή ένα κολπάκι για να μη πονάς ρε γμτ! Το μόνο που μπορώ να κάνω, αν κ ξέρω δύσκολο είναι να προτείνω το εξής: Φύγε κ έλα Αθήνα, έλα για λίγο, θα σε φιλοξενήσω! Κ αν δεις ότι αντέχεις κάτσε μόνιμα! Αν δε μπορείς άλλο τη κατάσταση. Ξέρω ότι είναι δύσκολο, απλά κράτα το στο νου σου!
    Γλυκια μου,σε ευχαριστω πααααααααααααααααααρα μα πααααααααααααααααρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πωπω,δεν περιμενα να πεις κατι τετοιο,αχ ρε Βικακυ μου,εισαι ψυχουλα!!!!!!Αχ αγαπη μου κ να'ξερες ποσο πολυ θα το ηθελα μα δυστυχως δεν μπορω(ξερεις,με την γιαγια κλπ),φαντασου οτι ηταν να παω στα πεθερικα μου (για να περασουμε αυτη την ημερα μαζι)αλλα ουτε αυτο δεν καταφερα..ρε να παρει,ολα μαζι εχουν πεσει!!αντε να τελειωνουν ενα ενα!(αχ αγαπουλα μου κ παλι σε ευχαριστω!!!)ελα ρε να σε κανω μια αγκαλιτσα να σου δωσω κ ενα φιλακι
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Quote Originally Posted by N.Princess View Post
    Γλυκια μου,σε ευχαριστω πααααααααααααααααααρα μα πααααααααααααααααρα πολυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!πωπω,δεν περιμενα να πεις κατι τετοιο,αχ ρε Βικακυ μου,εισαι ψυχουλα!!!!!!Αχ αγαπη μου κ να'ξερες ποσο πολυ θα το ηθελα μα δυστυχως δεν μπορω(ξερεις,με την γιαγια κλπ),φαντασου οτι ηταν να παω στα πεθερικα μου (για να περασουμε αυτη την ημερα μαζι)αλλα ουτε αυτο δεν καταφερα..ρε να παρει,ολα μαζι εχουν πεσει!!αντε να τελειωνουν ενα ενα!(αχ αγαπουλα μου κ παλι σε ευχαριστω!!!)ελα ρε να σε κανω μια αγκαλιτσα να σου δωσω κ ενα φιλακι
    κάνε με αγκαλίτσα γαι να ηρεμήσω γιατι μ έχουν τρελάνει εδώ μεσα κ δε μπορώ να ανεχτώ αυτή τη στιγμή το παραμικρό, λίγο να χαλαρώσω θέλω! Άσε που σκέφτομαι να παραιτηθώ από τη δεύτερη δουλειά, δε μπορώ να τη κάνω.. δε θέλω, είναι πολύ ψυχοφθορα κ δεν αποφέρει άμεσα χρήματα!
    Να ξέρεις όμως κάτι, όποτε θες κ αποφασίσεις να τη κάνεις θα μου το πεις! ξέρω τώρα με τη γιαγιά είναι δύσκολο, απλά να το ξέρεις!

Senior Member
    κάνε με αγκαλίτσα γαι να ηρεμήσω γιατι μ έχουν τρελάνει εδώ μεσα κ δε μπορώ να ανεχτώ αυτή τη στιγμή το παραμικρό, λίγο να χαλαρώσω θέλω! Άσε που σκέφτομαι να παραιτηθώ από τη δεύτερη δουλειά, δε μπορώ να τη κάνω.. δε θέλω, είναι πολύ ψυχοφθορα κ δεν αποφέρει άμεσα χρήματα!
    Να ξέρεις όμως κάτι, όποτε θες κ αποφασίσεις να τη κάνεις θα μου το πεις! ξέρω τώρα με τη γιαγιά είναι δύσκολο, απλά να το ξέρεις!
    Ναι Βικακυ μου σε εκανα!Αληθεια σκεφτεσαι να παραιτηθεις?γλυκια μου αν οντως εχεις φτασει στο αμην κ δεν μπορεις αλλο καν'το!αλλα μηπως (ακομα κ αν δεν ειναι καλα τα χρηματα)σε βοηθαει να τα φερνεις βολτα λιγο πιο ανετα ?(κ παλι σε ευχαριστω)φυσικα κ θα σου πω οταν ειναι!!(αν κ για να ειμαι ειλικρινης ντρεπομαι ρε συ,να ερθω να σου κατσικωθω λες κ εσυ δεν εχεις τα δικα σου!!)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Όταν έχεις κ κάποιο άτομο παρέα τα καταφέρνεις καλύτερα βρε συ! Τι να μου κατσικωθείς? δε θα στο έλεγα αν δεν ήθελα! οσο γαι τη δουλεια... δεν έχω κουρα΄γιο να παω στην δουλειά κ ξέρω πως θα μου κρατήσουν μούτρα έτσι κ δε παω! Αλλά δε μπορω΄, αλήθεια, θέλω να κλαψω κ να βάψω τα μαλλιά μου! Αυτά θα με κάνουν να νιώσω λίγο καλύτερα! Εερεεεεε μούρλια που μας δέρνει!

Senior Member
    Όταν έχεις κ κάποιο άτομο παρέα τα καταφέρνεις καλύτερα βρε συ! Τι να μου κατσικωθείς? δε θα στο έλεγα αν δεν ήθελα! οσο γαι τη δουλεια... δεν έχω κουρα΄γιο να παω στην δουλειά κ ξέρω πως θα μου κρατήσουν μούτρα έτσι κ δε παω! Αλλά δε μπορω΄, αλήθεια, θέλω να κλαψω κ να βάψω τα μαλλιά μου! Αυτά θα με κάνουν να νιώσω λίγο καλύτερα! Εερεεεεε μούρλια που μας δέρνει!
    (οκ τοτε,οταν χαλαρωσουν λιγο τα πραγματα κ μπορω να ερθω θα σου πω:D)πωπω ειναι αθλιο το να πιεζεσαι να κανεις/αντεξεις κατι που με το ζορι κανεις!Να κλαψεις θες ε?κ εγω το εχω αυτο,οταν πιεζομαι υπερβολικα η' μου σπανε τα νευρα κανω δυο πραγματα: α)κατεβαζω καντιλια,β)παω κλεινομαι στο δωματιο,βαζω μουσικη κ ξεσπαω σε κλαματα! τωρα τελευταια βεβαια κατι εχω παθει κ δεν κλαιω,λολ..αχ για πες τι θα κανεις τα μαλλακια σου?κ εγω σκεφτομαι να τα βαψω παλι(για τελευταια φορα,θα τα γυρισω στο φυσικο τους)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    τα έχω στο φυσικό τους, καστανό σκούρο αλλά θέλω να τα κάνω καστανοκόκκινα, καθε άνοιξη τ ανοίγω κ το χειμώνα τα σκουραίνω!
    Εννοείται μουσική κ κλάμα! Επειδή είμαι των καντηλιών γενικά, προσπαθώ να το μαζέψω γαιτί εδώ στη δουλειά με φωνάζουν Μήτσο!!! Είμαι λίγο τραγική σε αυτό... μια φορά μου λεει ένας συνάδελφος:
    -Γιατί βρίζεις?
    -Δε μπορώ να το μαζέψω (του λεω) βγαίνει αυθόρμητα κ νιώθω καλά!
    -ναι αλλά δεν είναι ωραίο, σταμάτα το!
    -πρέπει να το κοψω ρε γαμώτο...
    -Πάλι το κάνεις... πάλι βρίζεις χωρίς λόγο..
    -Δε το κάνω επίτηδες ρε πούστη μου...
    -Ρε Βίκυυυυ.....
    -ΕΕΕ αντε κ γα..σου!!! Δε μπορώ να κρατηθώ!!!

Σου λέω νταλικέρης κ ξέρω ότι είναι άσχημο!!!

Senior Member
    τα έχω στο φυσικό τους, καστανό σκούρο αλλά θέλω να τα κάνω καστανοκόκκινα, καθε άνοιξη τ ανοίγω κ το χειμώνα τα σκουραίνω!
    Εννοείται μουσική κ κλάμα! Επειδή είμαι των καντηλιών γενικά, προσπαθώ να το μαζέψω γαιτί εδώ στη δουλειά με φωνάζουν Μήτσο!!! Είμαι λίγο τραγική σε αυτό... μια φορά μου λεει ένας συνάδελφος:
    -Γιατί βρίζεις?
    -Δε μπορώ να το μαζέψω (του λεω) βγαίνει αυθόρμητα κ νιώθω καλά!
    -ναι αλλά δεν είναι ωραίο, σταμάτα το!
    -πρέπει να το κοψω ρε γαμώτο...
    -Πάλι το κάνεις... πάλι βρίζεις χωρίς λόγο..
    -Δε το κάνω επίτηδες ρε πούστη μου...
    -Ρε Βίκυυυυ.....
    -ΕΕΕ αντε κ γα..σου!!! Δε μπορώ να κρατηθώ!!!

Σου λέω νταλικέρης κ ξέρω ότι είναι άσχημο!!!

χαχαχα εγω γενικα δεν ημουν κ πολυ των καντιλιων πιο παλια,που κ που ξερεις ελεγα τις γνωστες φρασεις που λεμε ολοι πανω στα νευρα μας,κ αυτο ΜΟΝΟ οταν με εκαναν εξω φρενων..(κ μου ελεγε παντα Ο Νικος''ρε μωρο μου μη βριζεις,δεν ειναι ωραιο"κλπ),μα τωρα(πια)μπορω να βριζω ελευθερα(αφου τα νευρα μου ειναι μονιμως στην τσιτα με τα ΖΩΑ που εχω εδω μεσα!!!!!)!!οποτε μπορω να καταλαβω απολυτα!!
    ω nice choice my dear!!(εμενα τα δικα μου ειναι καστανα σκουρα,αλλα εδω κ τρια χρονια ειχα φαει φλασια με τα κοκκινα κ μεχρι το Δεκεμβρη που μας περασε τα ειχα κατακοκκινα-πως ειναι τα φαναρια?ε ετσι!!μεχρι που τα εβαψα μαυρο μπλε τωρα για να ξεκουραστουν)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Ελα βρε!!! Τα ίδια έκανα για χρόνια, κόκκινα, μετά μαύρο μπλε΄, μετά τ ανοιγα σε κόκκινο πάλι μετά μαύρο, έχω κανει πολλά χρώματα εκτός από του ξανθού που δε μου παει καθολου!!! Ροζ, μωβ, πορτοκαλι κατα λαθος... αστα να πανε!!!

Senior Member
    Ελα βρε!!! Τα ίδια έκανα για χρόνια, κόκκινα, μετά μαύρο μπλε΄, μετά τ ανοιγα σε κόκκινο πάλι μετά μαύρο, έχω κανει πολλά χρώματα εκτός από του ξανθού που δε μου παει καθολου!!! Ροζ, μωβ, πορτοκαλι κατα λαθος... αστα να πανε!!!
    χαχα εγω τα εχω δοκιμασει ολα,μα ολα!!ακομα κ ξανθο(ξερεις εκανα ντεκαπαζ πριν ριξω το κοκκινο απο πανω.η φαση ειναι οτι η αδερφη μου ειναι κομμωτρια,εκεινη μου κανει τα μαλλια,κ οταν μου ειχε κανει το ντεκαπαζ δεν ηθελε να μου τα βαψει κοκκινα!μου λεγε''αυτο ειναι το χρωμα σου παει κ τελειωσε,ταιριαζει απιστευτα με τα ματια σου'',ελα ομως που εγω σιχαινομαι το ξανθο!!!κ συνεπως δεν τα αφησα:P)
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    καπως ετσι πηγε να μου τη κανει η δικιά μου κομμωτρια, ντεκαπαζ για το κοκκινο κ μου λεει κοιτα να δεις πως εισαι με το ξανθο, θες να το στρωσουμε να το κανουμε πιο ωραιο? Απάντηση εγώ: Κλείσε τώρα τα στόρια κ καν' τα κοκκινα!!! Χάλια ήμουν!!!

Senior Member
    καπως ετσι πηγε να μου τη κανει η δικιά μου κομμωτρια, ντεκαπαζ για το κοκκινο κ μου λεει κοιτα να δεις πως εισαι με το ξανθο, θες να το στρωσουμε να το κανουμε πιο ωραιο? Απάντηση εγώ: Κλείσε τώρα τα στόρια κ καν' τα κοκκινα!!! Χάλια ήμουν!!!
    χαχαχα δεν υπαρχεις!ε μα,με το ζορι ξανθα?δε θελω ρε κοπελια!!πωωω,την ορεξη σου εχω?
    (soulmatesNeverDie!!!)

Senior Member
    Ελα μου ντε!!! Dark!!! Μια ζωη στο σκούρο μεσα κ εξω!!! χεχε!