Τι θα θελατε ??? - Page 117
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 117 of 150 FirstFirst ... 1767107115116117118119127 ... LastLast
Results 1,741 to 1,755 of 2240
    Senior Member
    Quote Originally Posted by mnimonio View Post
    Δεχεσαι την ζωη οπως ερχεται γιατι εχεις ζεστα και μετρητα!!Εγω δεν σε κατηγορω που εισαι εδω μεσα,εγω αν ειχα τα λεφτα σου καθε μερα θα σας εγραφα και απο ενα διαφορετικο νησι οπου θα βρισκομουν!Δεν λεω για Ευρωπες γιατι σε αεροπλανο δεν μπαινω!Πηγαινε κανα ταξιδι ρε ανθρωπε ή εν παση περιπτωσει στειλε μου κανενα τριχιλιαρο!χαχαχαχα

Σιγουρα μετραει αυτο , αλλα οταν λεω δεχομαι την ζωη , εννοω οτι δεχομαι και την πολυετη κτθλψη , χωρις να βαρυγκομω , κ οταν λεω κτθλψη , εννοω πχ , εχω να βγω για ενα καφε εστω απο το 2010 , στην θαλασσα απο το 2004 . Ταξιδι ? ειναι σαν να μου λες να παω στην Σεληνη . Θαθελες λοιπον να ησουν στη θεση μου ?

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    μπορεις να παρεις εκατο φερραρι αν θες μαγκαιβερ. εμενα με τσινιξε λιγο που το εγραφες σε ενα φορουμ που εχουμε οι περισσοτεροι καποια αλλα προβληματα. αλλα μπορει να ηταν και δικο μου ψυχολογικο αυτο. γραφε οτι θες εκφρασου ελευεθρα. μακαρι να ειχα κι εγω λεφτα για φεραρι και γαι διακοπες στη χαβαι.

Αν εγραψα τετοιο πραμα , που θα τογραψα αφου το λες , λαθος μου . Αν ομως εχεις γραψει 1900 ποστ , ολο κ μερικες μ@λ@κιες θα γραψεις .

Banned
    Σαφως τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια μονο υλικες απολαυσεις..Αν εχεις τοσο σοβαρη καταθλιψη γιατι δεν κανεις κατι γι'αυτο?

Senior Member
    Σαφως τα λεφτα δεν φερνουν την ευτυχια μονο υλικες απολαυσεις..Αν εχεις τοσο σοβαρη καταθλιψη γιατι δεν κανεις κατι γι'αυτο?

Κανω οτι μπορω , γιατρο , φαρμακα , αλλα αν δεν αντιμετωπιστει εγκαιρα η κτθλψη ( ειχα πεσει σε σκιτζη , μεχρι το 2010 ) χρονιζει , κ μετα δυσκολευουν τα πραματα . Παραμενω αμετανοητα αισιοδοξος ομως , κ αυτο ειναι καλο . Αλλωστε , τοχω ξαναγραψει , η ευτυχια κ η δυστυχια ειναι επιλογη . Μπορει να ακουγεται δυσνοητο , αλλα καποιοι θα το καταλαβουν . Κ εγω εχω αποφασισει να μην ειμαι δυστυχης . Η ευτυχια δεν ειναι μια διαρκης κατασταση , βρισκεται σε μικροπραματα , ειναι στιγμες , η περιοδοι .
    Last edited by Macgyver; 25-06-2014 at 08:47.

Banned
    μας χοντροδουλευεις αλλα δεν πειραζει..Εχουμε και αλλες εγνοιες! :)

Senior Member
    Καταλαβαινω τους ανθρωπους που δεν εχουνοικονομικη ανεση , δικαιολογουν την ' κακοπεραση ' τους ( ας μου επιτραπει η εκφραση ) στην ελλειψη χρηματων . Αναβαλλουν την ευτυχια τους , μεχρι να αποκτησουν ( αν ειχα χρηματα θα εκανα το ενα το αλλο ) . Σας πληροφορω , εχοντας φιλους με μεγαλη οικονομικη ανεση , οτι μολις αποκτησεις χρηματα , δεν θα κανατε τιποτα απο αυτα που ονειρευεστε . Ειναι στην φυση του ανθρωπου , να επιθυμει αυτο που δεν μπορει να εχει . Ακουγεται παραδοξο , οσο δεν εχεις χρηματα , θες να κανεις ενα σωρο πραματα , οταν αποκτησεις την δυνατοτητα , δεν θελεις να κανεις τιποτα απ αυτα , γιατι ? γιατι απλως μπορεις να τα κανεις . Φυσικα δε λεει να εισαι στην ζορικη βιοπαλη , αλλα τα χρηματα ΔΕΝ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΕΥΤΥΧΙΑ . Αυτα που σε κανουν ευτυχη , δεν χρειαζονται ιδαιτερη ανεση , κ το λεω με πασα βεβαιοτητα .

ΥΓ δεν αναφερομαι στους ματαιοδοξους ανθρωπους , αυτοι ειναι ουτως η αλλεως χαμενοι .

YΓ 2 Οταν ακουω ανθρωπους που μιλανε για ταξιδια σε μακρινα μερη , καταλαβαινω οτι προσπαθουν να ξεφυγουν απο κατι , απο το οποιοδεν προκειται ποτε να ξεφυγουν , διοτι το κουβαλανε παντα μαζι τους , ειναι ο ιδιος τους ο εαυτος ( αποψη μου , βεβαια )
    Last edited by Macgyver; 25-06-2014 at 08:41.

Senior Member
    μας χοντροδουλευεις αλλα δεν πειραζει..Εχουμε και αλλες εγνοιες! :)
    κανε ενα κουοτ κι εσυ βρε χριστιανη να ξερουμε σε τι απαντας... γραφει "γαλα" το βραδυ ο μαγκ, απαντας εσυ "με ζαχαρη", ερχεται το πρωι , το αλλαζει το κανει 'σκατα". αντε βγαλε ακρη...

Banned
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    κανε ενα κουοτ κι εσυ βρε χριστιανη να ξερουμε σε τι απαντας... γραφει "γαλα" το βραδυ ο μαγκ, απαντας εσυ "με ζαχαρη", ερχεται το πρωι , το αλλαζει το κανει 'σκατα". αντε βγαλε ακρη...
    Κοριτσι καλημερα..Επιτηδες δεν εκανα κουοτ :D πιστεψε με δεν αξιζει τον κοπο να ασχοληθει κανεις με τον μαγκαιβερ..Λεει πραγματα που δεν κολλανε σχετικα με τον πλουτο του και την ασθενεια του και επιτηδευμενα δεν εκανα κουοτ για να επιβεβαιωθω χαχα!
    Λοιπον σε πολλα θεματα παρουσιαζει το προβλημα του ως απλη καταθλιψη,πιο περα λεει οτι εχει απο το 2010 να βγει για εναν καφε και απο το 2004 να παει στην θαλασσα λογω καταθλιψης πραγμα που με εκανε να τον ρωτησω,γιατι ενω εχει τοσο βαρια καταθλιψη δεν κανει κατι γι'αυτο?ενω περιμενα απαντηση ,παω στο θεμα του ανφοργκιβεν και γραφει για την γρηγορη μηχανη του που της ριχνει κατι 300 χιλιομετρα στην εθνικη κτλ κτλ!

Μαλακιες στο τετραγωνο δλδ.. χεχεχε!

Senior Member
    Κοριτσια , εγω σας ετεινα χειρα φιλιας , αλλα σας εχω ' κατσει ' πολυ ασχημα . Γνωριζω πολυ καλα τον λογο . Δεν βλεπω ανταποκριση , ουτε κ περιμενα .
    Αλλωστε δεν σκοπευω να διαπληκτιστω με καμμια πια .

Member
    Εγώ πάντως τον πάω το Macgyver, είναι υπεράνω...

Banned
    κριτικη στα γραπτα σου κανω,διοτι δεν κολλανε καποια πραγματα..το ιδιο μπορεις να κανεις και εσυ σε εμενα..σαφως μπορει και να σε αδικω γιατι μονο το τομαρι μας ξερει τι πραγματικα περναει..αλλα κοψε και τις επεξεργασιες ρε μαγκ ειναι καρασπαστικο.

Senior Member
    εγω λεω οτι η γκρινια και η αγνωμοσυνη ειναι οτι χειροτερο μπορεις να κανεις, ειτε εχεις 10000000000 ειτε 1000 ειτε 1. το ιδιο ασχημο ειναι να γκρινιαζεις. και τα λεω σε εσας για να τα ακουω κι εγω που ελεγε και ενας παλιοφιλος. τωρα κατι αλλα που πιασατε και λετε εγω δεν τα ανεφερα καν.
    στην προηγούμενη αναρτηση σου περι γκρίνιας ξεκινησα λέγοντας ότι γενικά συμφωνώ μαζί σου...κι αυτό γιατί νόμισα πως μιλούσες γενικα για την γκρινια ως συμπεριφορά...
    αν ειναι έτσι και δεν εχω κανει λαθος θα σου πω ότι τωρα μ αυτο που λες διαφωνώ...αλλο ειναι να εχεις 100000000 αλλο 1000 κι αλλο 1......το ίδιο άσχημο ειναι αληθεια να γκρινιαζεις αν εχεις 1000000 γιατι δεν ειναι φρεσκος ο αστακος...;;; το ιδιο οταν έχεις 1000 επειδη δεν έχεις να πας διακοπές.. και το ίδιο οταν εχεις 1 και γρινιαζεις γιατι σου πιασε άλλος ζητιάνος την θέση που ζητας ελεημοσύνη...;;;;

Senior Member
    In this old house where every door is open
    η γκρινια ειναι παντα γκρινια. δε μεταλασσατεται σε κατι αλλο αναλογα με την οικονομικη κατασταση. τωρα το κατα ποσο εσυ τη θεωρεις δικαιολογημενη η αδικαιολογητη, δικαιη η αδικη, δειχνει την υποκειμενικοτητα του πραγματος. σοφον το σαφες λεει. η γκρινια ειναι παντα γκρινια. ακομα και την ελλειψη αστακομακαροναδας, ή την ελλειψη νερου, μπορεις να την αντιμετωπισεις με στωικοτητα, προσπαθεια, ελπιδα. η γκρινια δεν βοηθαει κανεναν, ποτε, και σε τιποτα. αντιθετως, σε βυθιζει πιο πολυ στην ανημπορια σου.

Senior Member
    η γκρινια ειναι παντα γκρινια. δε μεταλασσατεται σε κατι αλλο αναλογα με την οικονομικη κατασταση. τωρα το κατα ποσο εσυ τη θεωρεις δικαιολογημενη η αδικαιολογητη, δικαιη η αδικη, δειχνει την υποκειμενικοτητα του πραγματος. σοφον το σαφες λεει. η γκρινια ειναι παντα γκρινια. ακομα και την ελλειψη αστακομακαροναδας, ή την ελλειψη νερου, μπορεις να την αντιμετωπισεις με στωικοτητα, προσπαθεια, ελπιδα. η γκρινια δεν βοηθαει κανεναν, ποτε, και σε τιποτα. αντιθετως, σε βυθιζει πιο πολυ στην ανημπορια σου.
    Θα το πω με απλά λόγια τώρα για να γίνω κατανοητός ...κανείς δεν γεννιέται γκρινιάρης με σκοπό να ταλαιπωρεί με την γκρίνια του τους άλλους...επίσης σε κανέναν (σχεδόν) δεν αρέσει να γκρινιάζει..σχεδόν (πάλι) πάντα το αίτιο της γρίνιας είναι μια δράση ..η δράση φέρνει αντίδραση .. ο κακό μαγειρεμένος αστακός θα έχει ως πρώτη αντίδραση, την γκρίνια εκείνου που έχει 100000000..η δεύτερη, ενδεχομένως, θα ναι να χάσει την δουλειά του ο σεφ........ εκείνος που πεινάει επειδή έχει 1 ευρώ επίσης θα γκρινιάξει ..δεν μπορεί να κάνει κι αλλιώς γκρινιάζει το στομάχι του..κι ετούτος λοιπόν θα δράσει η θα πάει να κλέψει για να φάει ή θα ψάξει για δουλειά ή το καλύτερο θα δημιουργήσει τις συνθήκες να μην χρειάζεται να ''επιβιώνει'' κανένας με 1 ευρώ....
    ο πρώτος δεν είναι ανήμπορος απλά γκρινιάζει επειδή μπορεί..κι έτσι έχει μάθει.... ο άλλος επειδή είναι ανήμπορος .....αν δεν γκρινιάξει (και δεν δράσει) ..θα πεθάνει... τόσο απλά

Senior Member
    Συμφωνώ. Συνήθως αυτοί που γκρινιάζουν είναι αυτοί που δεν κάνουν και πολλά για να αλλάξουν την κατάσταση που τους ενοχλεί. Ή γκρινιάζουν για πράγματα που έτσι κι αλλιώς δεν αλλάζουν, όπως για το ότι η θάλασσα είναι αλμυρή!
    Η γκρίνια δεν έχει να κάνει με το ποιος περνάει πιο δύσκολα, αλλά απλά με το ότι κάποιος είναι γκρινιάρης.
    Έχω γνωρίσει ανθρώπους που (φαινομενικά τουλάχιστον) δεν έχουν κανένα πρόβλημα και γκρινιάζουν με το κάθετι και άλλους που ενώ θα είχαν σοβαρούς λόγους να γκρινιάζουν και να είναι μίζεροι, δεν το κάνουν σχεδόν ποτέ.
    Μη μπερδεύουμε τη γκρίνια με το ότι κάποια στιγμή όλοι θα παραπονεθούμε για κάτι.

Έχω καταλήξει ότι γκρινιάζουν συνεχώς, αυτοί που είναι πολύ τεμπέληδες ή δειλοί να προσπαθήσουν ν' αλλάξουν αυτό που δεν τους ικανοποιεί στη ζωή τους.
    Μερικοί μάλιστα πιστεύουν ότι με αυτό τον τρόπο γίνονται πιο συμπαθείς στους άλλους, οι οποίοι θα τους συμπονέσουν για την κακή τους τύχη, ενώ στην πραγματικότητα συμβαίνει το αντίθετο.
    Πάντως, η γκρίνια δε βοηθάει σε τίποτα επί της ουσίας.