Τι θα θελατε ??? - Page 123
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 123 of 150 FirstFirst ... 2373113121122123124125133 ... LastLast
Results 1,831 to 1,845 of 2240
    Senior Member
    Quote Originally Posted by paintitblack View Post
    δε λεω οτι στην Ελλαδα ειμαστε καλυτεροι στα μυαλα
    αλλα στην πραξη αυτοι ειναι πολυ πιο extreme
    αμα έπρεπε να είσαι 21 για να αγοράσεις μια μπύρα απο το περίπτερο και εδω τα ίδια θα κάνανε :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by pameoloi View Post
    αμα έπρεπε να είσαι 21 για να αγοράσεις μια μπύρα απο το περίπτερο και εδω τα ίδια θα κάνανε :P
    σιγα που θα ζηταγε που ταυτοτητα Ελληνας περιπτερας

αλλα δεν ειναι μονο αυτο
    ειναι και ο ΥΠΕΡκαταναλωτισμος που σε αυτους εχει γινει κουλτουρα πλεον
    και ειναι της υπερβολης γενικα χωρις να υπαρχει καποιος λογος για αυτο

δηλαδη εκει και ο μεταλας για παραδειγμα που το παιζει πιο αλητης
    θα εχει μπλουζακια ολων των συγκροτηματων που ακουει original ενοειται και καινουργια θα εχει 20 τατουαζ 30 piercing κτλ

ο αλλος που το παιζει χιπις ας πουμε θα πινει τοσο χορτο που δεν θα παιρνει στροφες πλεον το μυαλο του θα ειναι τιγκα βρωμιαρης θα εχει σπιτι του 100 διαφορετικα εργαλεια καπνισματος
    εδω κανουμε τρακα μικρα χαρτακια ακομα

καταλαβαινεις τι θελω να πω?
    ζουμε πιο απλα τουλαχιστον

Senior Member
    σιγα που θα ζηταγε που ταυτοτητα Ελληνας περιπτερας

αλλα δεν ειναι μονο αυτο
    ειναι και ο ΥΠΕΡκαταναλωτισμος που σε αυτους εχει γινει κουλτουρα πλεον
    και ειναι της υπερβολης γενικα χωρις να υπαρχει καποιος λογος για αυτο

δηλαδη εκει και ο μεταλας για παραδειγμα που το παιζει πιο αλητης
    θα εχει μπλουζακια ολων των συγκροτηματων που ακουει original ενοειται και καινουργια θα εχει 20 τατουαζ 30 piercing κτλ

ο αλλος που το παιζει χιπις ας πουμε θα πινει τοσο χορτο που δεν θα παιρνει στροφες πλεον το μυαλο του θα ειναι τιγκα βρωμιαρης θα εχει σπιτι του 100 διαφορετικα εργαλεια καπνισματος
    εδω κανουμε τρακα μικρα χαρτακια ακομα

καταλαβαινεις τι θελω να πω?
    ζουμε πιο απλα τουλαχιστον
    ναι, όπως ζητάνε και οι barman απο τα ανήλικα στα clubs, αλλά να μου πείς εδω πίνανε (δε ξέρω αν γίνεται ακόμα) με τις ευλογίες του συστήματος εκπαίδευσης στις πενταήμερες.
    καταλαβαίνω απόλυτα, δεν απέχουμε και πολύ απο μια τέτοια κατάσταση, τα φράγκα μας λείπουν :P

Banned
    ναι αλλα ειναι πολυ βλαμμενοι ρε φιλε στην Αμερικη
    ξερω παιδι που πηγε να σπουδασει
    και λεει μονο την εικονα το φαι και την διασκεδαση και το χρημα εχουν στο μυαλο τους

και η ανετη ζωη που κανουν ειναι καθαρα trick των εταιριων για να εχουν κοσμο να τις υποστηριζει

και για να κανουν αυτη τη ζωη οι Αμερικανοι ολος ο κοσμος γαμιεται

εγω καμια βορεια Ευρωπη θα γουσταρα
    ενω εμεις που ειμαστε πανεξυπνοι βλεπουμε προκοπη. μη πω οτι οι ελληνες εχουν φτασει και σε χειροτερο σημειο λογω φτωχειας. τα εγραφα και προχτες, εδω που μενω τωρα πχ δε βρισκω ανθρωπο να ταιριαξω, ολοι μαλακιζονται με το μουντιαλ και τιποτα παραπερα, σαν τα προβατα! εκει μπορει να υπαρχουν περισσοτερες επιλογες, και γι'αυτο ισως ειναι καπως πιο ανετα. δε γουσταρεις μουντιαλ, μπορει να γουσταρεις NBA, μπορει να γουσταρεις baseball, golf, ή οτι αλλο εχουνε. γιατι να αναγκαζομαστε να επιλεξουμε με το ζορι αναμεσα σε ενα-δυο σκατα μονο ? οπως ακριβως συμβαινει και με τα κομματα στη πολιτικη, ξερουμε οτι ολα ειναι σκαρτα, επιλεγουμε αυτο που μας φαινεται λιγοτερο.

κι ετσι οπως ειναι η ανθρωποτητα τωρα, μονο τα λεφτα, το φαϊ και το ****** μετρανε. κι εκει ειναι πιο ευκολα.
    και εννοειται γαμιεται ο υπολοιπος κοσμος για να τα εχουν αυτα. γι'αυτο θα προτιμουσα να ειμαι εκει, παρα οπουδηποτε αλλου που υποφερουν εξαιτιας τους.
    μια φορα ζουμε, γι'αυτο ας κοιταξουμε να περασουμε οσο καλυτερα μπορουμε.

Senior Member
    [QUOTE=Macgyver;490781][QUOTE=IVAN;49061ι...όχι πως αυτός είναι τέλειος ως θεωρία..μα είναι μια εξέλιξη σταθμός σε ένα δρόμο προς ένα καλύτερο κοσμο

Καλημερα IVAN, απομονωσα το τελευταιο . διοτι συμμεριζομαι αυτην την αποψη . Τωρα για τον κομμουνισμο , συμφωνω οτι δεν εφαρμοστηκε σωστα απο τους ανθρωπους . Δεν ξερω τι θα γινοταν αν εφαρμοζοταν σωστα . Ειπα οτι ειμαστε αυτοκαταστροφικοι , οχι αδικοι ( δεν ειμαστε κ δικαιοι ομως ) . Πιθανον να εχεις δικιο οτι ειναι στοχος απτος η δικαιοσυνη , δεν μπορω να το αποκλεισω , Μια αποψη εξεφρασα , δεν εμμενω σε αυτην .[/QUOTE]

καλησπέρα Macgyver.. σέβομαι την άποψη σου και χαίρομε για τον τρόπο που απάντησες....κι ας διαφωνούμε ..είχε ποιότητα η κουβέντα μας..

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    ενω εμεις που ειμαστε πανεξυπνοι βλεπουμε προκοπη. μη πω οτι οι ελληνες εχουν φτασει και σε χειροτερο σημειο λογω φτωχειας. τα εγραφα και προχτες, εδω που μενω τωρα πχ δε βρισκω ανθρωπο να ταιριαξω, ολοι μαλακιζονται με το μουντιαλ και τιποτα παραπερα, σαν τα προβατα! εκει μπορει να υπαρχουν περισσοτερες επιλογες, και γι'αυτο ισως ειναι καπως πιο ανετα. δε γουσταρεις μουντιαλ, μπορει να γουσταρεις NBA, μπορει να γουσταρεις baseball, golf, ή οτι αλλο εχουνε. γιατι να αναγκαζομαστε να επιλεξουμε με το ζορι αναμεσα σε ενα-δυο σκατα μονο ? οπως ακριβως συμβαινει και με τα κομματα στη πολιτικη, ξερουμε οτι ολα ειναι σκαρτα, επιλεγουμε αυτο που μας φαινεται λιγοτερο.

κι ετσι οπως ειναι η ανθρωποτητα τωρα, μονο τα λεφτα, το φαϊ και το ****** μετρανε. κι εκει ειναι πιο ευκολα.
    και εννοειται γαμιεται ο υπολοιπος κοσμος για να τα εχουν αυτα. γι'αυτο θα προτιμουσα να ειμαι εκει, παρα οπουδηποτε αλλου που υποφερουν εξαιτιας τους.
    μια φορα ζουμε, γι'αυτο ας κοιταξουμε να περασουμε οσο καλυτερα μπορουμε.
    Φίλε αν μου επιτρέπεις τον όρο που ούτε καν σε ξέρω.....
    Οτι η Ελλάδα δεν πάει καλά είναι γεγονός όχι γιατί την εκμεταλλεύονται-αλλά οι Ελληνες είναι διεφθαρμένοι....το ίδιο ισχυει και σε άλλες χώρες....
    Υπάρχουν χώρες που είναι πιο δημοκρατικές από την Ελλάδα,την Τουρκία ,την Σλοβενία και δεν συμμαζεύεται...δεν γνωρίζω όλα τα πολιτευματα και αντίστοιχα την ιστορία της οικονομίας τους

Το μόνο που έχω καταλάβει είναι ότι περισσότερο ευημερουν οι χώρες με ακροδεξιά πολιτεύματα και πολύ πολύ λιγότερο οι χώρες με κομμουνισμό.
    Τα παραδείγματα πάνω σε αυτό είναι άπειρα στην ιστορία του κόσμου....

Από την άλλη δεν συμμερίζομαι ότι εξαιτίας της Αμερικής υποφέρουν οι άλλοι λαοί-οι λαοί υποφέρουν επειδή ο άνθρωπος δεν έχει φτάσει σε τέτοια συνειδησιακή κατάσταση ώστε να ζει σε αρμονία όχι μόνο με τον συνάνθρωπο αλλά και με το περιβάλλον....φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί το δικό σου κέρδος συνεπάγεται με την δική μου χασούρα...

Για να μην μακρυγορώ.....πιστεύω ότι στις ΗΠΑ και καναδά και όχι σε όλη την Αμερική τα πράγματα είναι καλύτερα γιατί υπάρχουν νομοθεσίες πιο δημοκρατικές-παρ'όλα αυτά η άκρατη φτωχεια βρίσκεται παντού.!
    Δεν "γαμιέται" κανένας υπόλοιπος κόσμος,η κάθε κοινωνία μπορεί να ευημερεί αρκεί να είναι αυτάρκης και να έχει σωστή εσωτερική πολιτική-το μεγαλύτερο κουμάντο το κάνουν οι χώρες που είναι οικονομικά δυνατές (με ότι αυτό συνεπάγεται) το θέμα όμως είναι να μην σκοτώνω τον διπλανό μου για να βγάζω χρήματα.....

Οι Ελληνες είμαστε λαός που ενδιαφερόμαστε κυρίως για το πορτοφόλι μας κι για το σπίτι μας...και μερικές φορές ας ψοφήσει η κατσίκα του διπλανού...φυσικά αυτό είναι ένδειξη πολιτισμού!

Για να κλείσω-στα τελευταία σου ποστ παρατηρώ εναν έντονο εκνευρισμό όχι μόνο απέναντι στην Ελλάδα που όντως υφίσταται μία μεγάλη ύφεση αλλά και η ευμάρεια που καποτε είχε ήταν μία φούσκα που ετοιμαζότανε να σκάσει.....και ΕΣΚΑΣΕ.....
    αλλά και απέναντι στις γυναίκες Ελληνίδες με άσχημους χαρακτηρισμούς-που μου διαφεύγουν αυτή την στιγμή....

Να ξέρεις ότι ΟΠΟΥ και να πας αν εσύ δεν είσαι καλά εσωτερικά η "άλλη" χώρα δεν προκειται να σου προσφέρει τίποτα!
    Εκτός και αν πιστεύεις ότι αυτός ο εκνευρισμός προέρχεται από την διαφθορά της χώρας και από τις κακές Ελληνίδες που δεν σου αρμόζουν...
    οπότε γιατί δεν δοκιμάζεις την τύχη σου σε κάποιο άλλο μέρος;
    Last edited by Diana1982; 03-07-2014 at 15:04.

Banned
    Για να μην μακρυγορώ.....πιστεύω ότι στις ΗΠΑ και καναδά και όχι σε όλη την Αμερική τα πράγματα είναι καλύτερα
    α ειναι καλυτερα λες καταρχην στις ΗΠΑ γνωριζεις τι καιρο κανει εκει? το χειμωνα στο τοροντο ηταν το πιο παγωμενο μερος του πλανητη αφου ειχε αν θυμαμαι καλα -50 κ παγωσαν τα παντα ετσι ειναι καλυτερα? τοτε σωθηκαν...

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Θα ηθελα ανθρωπους γυρω μου, διπλα μου, κοντα μου. Ανθρωπους χαρουμενους, γελαστους, καλοκαρδους φιλους. Θελω γυρω μου παιδια να παιζουν. Να ακουω φωνες και γελια. Θελω επικοινωνια, συναλλαγη, χιουμορ, οικειοτητα. Παιχνιδι και αραγμα. Σαν καλοκαιρινο πρωινο με θεα θαλασσα σε ενα Κυκλαδιτικο νησι. Θελω αγαπη.

Senior Member
    [QUOTE=Diana1982;490910]Φίλε αν μου επιτρέπεις τον όρο που ούτε καν σε ξέρω.....

Το μόνο που έχω καταλάβει είναι ότι περισσότερο ευημερουν οι χώρες με ακροδεξιά πολιτεύματα και πολύ πολύ λιγότερο οι χώρες με κομμουνισμό.
    ποιος ευημερευει στισ χωρες με ακροδεξια πολιτευματα?ι

Από την άλλη δεν συμμερίζομαι ότι εξαιτίας της Αμερικής υποφέρουν οι άλλοι λαοί
    ναι δεν εχουν κανει κανενα πολεμο δεν εχουν εκμεταλευτει κανενα λαο και σαν ευχαριστω τους ριξαν και τους διδυδμους πυργους
    καημενοι Αμερικανοι

-
    οι λαοί υποφέρουν επειδή ο άνθρωπος δεν έχει φτάσει σε τέτοια συνειδησιακή κατάσταση ώστε να ζει σε αρμονία όχι μόνο με τον συνάνθρωπο αλλά και με το περιβάλλον....φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί το δικό σου κέρδος συνεπάγεται με την δική μου χασούρα
    ...
    ανθρωποι σαν εσενα δεν εχουν φτασει σε αυτο το συνειδησιακο επιπεδο επειδη χωρις λογο πιστευουν οτι ειναι παρα πολυ δυσκολο

Για να μην μακρυγορώ.....πιστεύω ότι στις ΗΠΑ και καναδά και όχι σε όλη την Αμερική τα πράγματα είναι καλύτερα γιατί υπάρχουν νομοθεσίες πιο δημοκρατικές
    ναι μωρε το πολυ πολυ να σου ριξουν με κανενα taser
    ε και τι εγινε?
    -παρ'όλα αυτά η άκρατη φτωχεια βρίσκεται παντού.!
    και ο ακρατος πλουτος σε λιγους

Δεν "γαμιέται" κανένας υπόλοιπος κόσμος,η κάθε κοινωνία μπορεί να ευημερεί αρκεί να είναι αυτάρκης και να έχει σωστή εσωτερική πολιτική-το μεγαλύτερο κουμάντο το κάνουν οι χώρες που είναι οικονομικά δυνατές (με ότι αυτό συνεπάγεται
    )
    οχι δε γαμιεται κανεις απλα στην Ασια τα παιδια δουλευουν και στην Αμερικη αγοραζουν items για την dota αξιας 250 δολαριων
    και δεν κανουν οι χωρες κουμαντο

το θέμα όμως είναι να μην σκοτώνω τον διπλανό μου για να βγάζω χρήματα.....
    αν σκοτωνεις καποιον στην αλλη γωνια του πλανητη δεν τρεχει τιποτα

Οι Ελληνες είμαστε λαός που ενδιαφερόμαστε κυρίως για το πορτοφόλι μας κι για το σπίτι μας...και μερικές φορές ας ψοφήσει η κατσίκα του διπλανού...φυσικά αυτό είναι ένδειξη πολοτισμού!
    ολοι αυτο λετε και κανενας δεν προσπαθει να αλλαξει τον ευατο του πρωτα
    μαλλον σας αρεσει

αλλά και απέναντι στις γυναίκες Ελληνίδες με άσχημους χαρακτηρισμούς-που μου διαφεύγουν αυτή την στιγμή....
    εγω προσωπικα και προς τους αντρες επισης

Banned
    Ντιανα συμφωνω στα περισσοτερα, ορισμενα φαινονται κι αυτονοητα. θα σου απαντησω ομως παραθεση-παραθεση κι εγω για να μην υπαρξει μπερδεμα.

Quote Originally Posted by Diana1982 View Post
    Οτι η Ελλάδα δεν πάει καλά είναι γεγονός όχι γιατί την εκμεταλλεύονται-αλλά οι Ελληνες είναι διεφθαρμένοι....το ίδιο ισχυει και σε άλλες χώρες....
    και τα δυο. την εκμεταλευονται, αλλα και οι ελληνες ειναι διεφθαρμενοι. εκτος απ'τους πολιτικους που εννοειται, μια ματια αν ριξουμε στους μισθους που παιρναν οι γονεις μας και τους συγκρινουμε με οσους τυχερους δουλευουν σημερα, καταλαβαινουμε τη σπαταλη. η δεκατια του 80 και 90 θεωρειται χρυση. ολοι τοτε καταφεραν να αποκτησουν αμαξια και σπιτια ευκολα. τους περισσευαν κι ολας γι'αυτο βαλαν μεστη χωρα αλβανους, παιζαν και στο χρηματιστηριο. λεφτα δανεικα απ'το εξωτερικο, που οι τωρινες γενιες και οι επομενες καλουνται να πληρωσουν και με το παραπανω.

Υπάρχουν χώρες που είναι πιο δημοκρατικές από την Ελλάδα,την Τουρκία ,την Σλοβενία και δεν συμμαζεύεται...δεν γνωρίζω όλα τα πολιτευματα και αντίστοιχα την ιστορία της οικονομίας τους
    δε θεωρω οτι υπαρχει δημοκρατια σημερα στη χωρα μας.

δε θα επεκταθω σ'αυτο γιατι συνηθιζουν να με χαρακτηριζουν και φασιστα χρυσαυγιτη.

Από την άλλη δεν συμμερίζομαι ότι εξαιτίας της Αμερικής υποφέρουν οι άλλοι λαοί-οι λαοί υποφέρουν επειδή ο άνθρωπος δεν έχει φτάσει σε τέτοια συνειδησιακή κατάσταση ώστε να ζει σε αρμονία όχι μόνο με τον συνάνθρωπο αλλά και με το περιβάλλον....φυσικά για να γίνει κάτι τέτοιο είναι εξαιρετικά δύσκολο γιατί το δικό σου κέρδος συνεπάγεται με την δική μου χασούρα...

Για να μην μακρυγορώ.....πιστεύω ότι στις ΗΠΑ και καναδά και όχι σε όλη την Αμερική τα πράγματα είναι καλύτερα γιατί υπάρχουν νομοθεσίες πιο δημοκρατικές-παρ'όλα αυτά η άκρατη φτωχεια βρίσκεται παντού.!
    Δεν "γαμιέται" κανένας υπόλοιπος κόσμος,η κάθε κοινωνία μπορεί να ευημερεί αρκεί να είναι αυτάρκης και να έχει σωστή εσωτερική πολιτική-το μεγαλύτερο κουμάντο το κάνουν οι χώρες που είναι οικονομικά δυνατές (με ότι αυτό συνεπάγεται) το θέμα όμως είναι να μην σκοτώνω τον διπλανό μου για να βγάζω χρήματα.....
    συμφωνω ο Καναδας ειναι μαλλον το καλυτερο μερος για να μεινει κανεις. εσωτερικη πολιτικη ομως δυσκολα υπαρχει οταν παρατηρεις οτι η Αμερικη βρισκεται μπλεγμενη παντου κι ελεγχει σχεδον το πλανητη ολοκληρο (πλην της Ρωσιας και ισως της Ασιας-Κινας). και το ελλαδισταν αμερικανοελεγχομενο νομιζω ειναι απ'το 70, μπορει και πιο πριν. και στο πολυτεχνειο πχ παλι αμερικανοι ακουγονται. μεχρι και τελευταια με το boeing 777 αμερικανοι λενε πως το ριξαν. απλα ελεγχουν το παιχνιδι παγκοσμια.

Οι Ελληνες είμαστε λαός που ενδιαφερόμαστε κυρίως για το πορτοφόλι μας κι για το σπίτι μας...και μερικές φορές ας ψοφήσει η κατσίκα του διπλανού...φυσικά αυτό είναι ένδειξη πολοτισμού!
    γινομαστε ετσι, εγωιστες, για να επιβιωσουμε. συμβαινει απ'τη κακοπεραση δηλαδη. αν μας περισσευαν ισως ειμασταν καλυτεροι ανθρωποι.

Για να κλείσω-στα τελευταία σου ποστ παρατηρώ εναν έντονο εκνευρισμό όχι μόνο απέναντι στην Ελλάδα που όντως υφίσταται μία μεγάλη ύφεση αλλά και η ευμάρεια που καποτε είχε ήταν μία φούσκα που ετοιμαζότανε να σκάσει.....και ΕΣΚΑΣΕ.....
    μπα δεν ειναι στα τελευταια μου ποστς μονο, ετσι ειναι ο τροπος που γραφω, νευρικος, επιθετικος, whatever. καποιοι τον αντεχουν, αλλοι οχι. φταιει οτι εμενα Αθηνα για χρονια.
    κι απ'τις ελληνιδες εχω φαει πολλα σκατα, σε βαθμο να νιωθω οτι μου καταστρεψαν τη ζωη. ωστοσο οπου βλεπω καλη επικοινωνια, κατανοηση κι οχι ψωνισμα και ψευτια, δε γινεται να φερθω ασχημα. αλλα αν με ρωτησεις γενικα, προτιμω ρωσιδες και γαλλιδες. τι καταληξη θα εχω βεβαια αγνωστο. το σιγουρο ειναι οτι σαν τη λιλιουμ κι εγω θελω αγαπη!

Να ξέρεις ότι ΟΠΟΥ και να πας αν εσύ δεν είσαι καλά εσωτερικά η "άλλη" χώρα δεν προκειται να σου προσφέρει τίποτα!
    Εκτός και αν πιστεύεις ότι αυτός ο εκνευρισμός προέρχεται από την διαφθορά της χώρας και από τις κακές Ελληνίδες που δεν σου αρμόζουν...
    οπότε γιατί δεν δοκιμάζεις την τύχη σου σε κάποιο άλλο μέρος;
    το πρωτο που λες το ειδα σε μεγαλο βαθμο οταν μετακομισα.
    και πιστευω δεν ειναι δυνατον να μην εκνευριστει κανεις σημερα οταν νιωθει οτι τον αδικουν. απλα και ενα λογαριασμο της ΔΕΗ αν πληρωσει, του ανεβαινει το αιμα στο κεφαλι.
    οσο για το τελευταιο, που ξερεις οτι δε τη δοκιμασα ? για την ωρα παντως μου αρεσει το σπιτι που μενω εδω γιατι εχει θαλασσα ακριβως απεναντι, αλλα δε μου αρεσουν οι ανθρωποι γιατι πεφτω σε γριες και ελληναραδες που στηριζουν μουντιαλ.

Senior Member
    γινομαστε ετσι, εγωιστες, για να επιβιωσουμε. συμβαινει απ'τη κακοπεραση δηλαδη. αν μας περισσευαν ισως ειμασταν καλυτεροι ανθρωποι.
    εσυ δηλαδη και την ηθικη σου την μετρας σε χρημα?
    για να εισαι καλος ανθρωπος πρεπει να σου περισευουν τα χρηματα?

Banned
    απ'ολα οσα της εγραψα μονο αυτο βρηκες να σχολιασεις ?
    προσωπικα δεν θελει να εχει ηθικη ο KENO. πες οτι ειναι ανηθικος, κανει τα παντα για τον εαυτο του και τη γκομενα του ΜΟΝΟ.
    αλλα μιλωντας για την ανθρωποτητα, πιστευω πως ναι, οταν ενας ανθρωπος ειναι χορτατος θα προσφερει και στο διπλανο του. οταν δεν ειναι θα κανει οτι μπορει για να επιβιωσει. δε γινεται να εισαι φτωχος στο δρομο πχ, να σου δωσουν φαγητο κι εσυ να σκεφτεις το καημενο το αδεσποτο που πειναει. θα κοιταξεις πρωτα τη παρτη σου και μετα εκεινο.

Senior Member
    Πως ορίζεται ο καλός άνθρωπος και πως ο κακός?
    Δηλαδή,αν εγώ πχ,που δεν με θεωρώ κακό άνθρωπο,κάποια στιγμή αποφασίσω ότι ξέρεις τι,το ποτήρι ξεχείλισε πριν αρκετά χρονια,και μιας και περιτριγυρίζομαι από ζώα τα οποια "αγωνίζονται" για την επιβίωση,ποδοπατώντας με κάθε τρόπο οτιδήποτε,και πω στον εαυτό μου,έχω το δικαίωμα,σαν ζώο και εγώ,να γίνω το αρπακτικό που προοριζόμουν,και αρχίσω να αποκεφαλίζω οποιον θεωρώ "κακό","άδικο",κλπ,αυτό θα με κάνει κακό η καλο?
    Όσο για το τι γινόμαστε,για να "ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ"....xa0ax0xa0ax0xa0ax0xa0x a0ax0xa0ax0xa0xa0xa0xa0xa0ax0xa0xa0xa0xa0ax0xaax0x 0axa0xa
    Μπα,κανεις δεν ΓΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΛΟΓΟ...
    Απλά οι ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ "ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ"...
    Δεν γίνονται για να "επιβιώσουν"...
    Όσο για το καλο,κακό,άδικο,δίκαιο,κλπ ηλίθιες λέξεις,σταματήστε να προσπαθείτε να της ορίζεται...
    Είναι σαν να σας ρωτάω πως ήταν η ωραία Ελένη...
    Τέλος πάντων,η φάση είναι η εξής,όσο τα αμερικανάκια και τα υπόλοιπα wanna be αμερικανάκια κοιτάνε να περάσουν παιδικά χρονια,μετά να πάνε να μαλακιστούν σε κάποιο σχολειό,μετά να πάνε να μαλακιστούν σε κάποια σχολη,και μετά να pa να μαλaκιστουν σε κάτι που έχουν ονομάσει ζωή και να αγωνιστούν για την "επιβίωση",οι υπόλοιποι πχ asia,africa,κλπ ξεχασμένες περιοχές(ασήμαντες)στα 5 η αρχίζουν να βιάζονται,η φτιάχνουν nike και all star 22 ώρες την ημερα 7 μέρες την βδομάδα,κλπ πιο διασκεδαστικά πράγματα...
    Οποτε μην μιλάτε για επιβίωση...Δεν γνωρίζουμε την έννοια...
    Humans are lumps of meat.
    Envying,hating and killing each other.

Senior Member
    Quote Originally Posted by KENO View Post
    απ'ολα οσα της εγραψα μονο αυτο βρηκες να σχολιασεις ?
    προσωπικα δεν θελει να εχει ηθικη ο KENO. πες οτι ειναι ανηθικος, κανει τα παντα για τον εαυτο του και τη γκομενα του ΜΟΝΟ.
    αλλα μιλωντας για την ανθρωποτητα, πιστευω πως ναι, οταν ενας ανθρωπος ειναι χορτατος θα προσφερει και στο διπλανο του. οταν δεν ειναι θα κανει οτι μπορει για να επιβιωσει. δε γινεται να εισαι φτωχος στο δρομο πχ, να σου δωσουν φαγητο κι εσυ να σκεφτεις το καημενο το αδεσποτο που πειναει. θα κοιταξεις πρωτα τη παρτη σου και μετα εκεινο.
    απο το 80 και μετα που ηταν η χρυση εποχη που λες και εσυ τι ποσοστο Ελληνων δυσκολευεται να επιβιωσει?
    εσυ δυσκολευεσαι να επιβιωσεις?

περιμενε αφου σε χαλασε θα σχολιασω και τα αλλα

Senior Member
    και τα δυο. την εκμεταλευονται, αλλα και οι ελληνες ειναι διεφθαρμενοι. εκτος απ'τους πολιτικους που εννοειται, μια ματια αν ριξουμε στους μισθους που παιρναν οι γονεις μας και τους συγκρινουμε με οσους τυχερους δουλευουν σημερα, καταλαβαινουμε τη σπαταλη. η δεκατια του 80 και 90 θεωρειται χρυση. ολοι τοτε καταφεραν να αποκτησουν αμαξια και σπιτια ευκολα. τους περισσευαν κι ολας γι'αυτο βαλαν μεστη χωρα αλβανους, παιζαν και στο χρηματιστηριο. λεφτα δανεικα απ'το εξωτερικο, που οι τωρινες γενιες και οι επομενες καλουνται να πληρωσουν και με το παραπανω
    ενω στην Αμερικη ας σπαταλησουν τα παιδια
    αφου θα ειναι οι τελευταιοι ποθ θα την παθουν εχουνε τα περιθωρια

τους Αλβανους τους βαλανε γιατι πλεον οι Ελληνες κανανε high life δεν ηταν δυνατο ο Ελληνας να μαζευει ελιες η να καιγεται στην οικοδομη

δε θεωρω οτι υπαρχει δημοκρατια σημερα στη χωρα μας.
    και τι εχουμε?
    μηπως διαταξε ο king Samaras κανενα παραδειγματικο αποκεφαλισμο προφατα και δεν το εχω μαθει?

συμφωνω ο Καναδας ειναι μαλλον το καλυτερο μερος για να μεινει κανεις. εσωτερικη πολιτικη ομως δυσκολα υπαρχει οταν παρατηρεις οτι η Αμερικη βρισκεται μπλεγμενη παντου κι ελεγχει σχεδον το πλανητη ολοκληρο (πλην της Ρωσιας και ισως της Ασιας-Κινας). και το ελλαδισταν αμερικανοελεγχομενο νομιζω ειναι απ'το 70, μπορει και πιο πριν. και στο πολυτεχνειο πχ παλι αμερικανοι ακουγονται. μεχρι και τελευταια με το boeing 777 αμερικανοι λενε πως το ριξαν. απλα ελεγχουν το παιχνιδι παγκοσμια.
    ναι τον μεσο Καναδο και τον μεσο Αμερικανο η εξουσια και ο ελεγχος τους εχει φαει