ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΑΡΑΚΑΛΙ??
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 12 of 12
    Member

ΦΤΥΣΙΜΟ ΤΕΛΙΚΑ Η ΠΑΡΑΚΑΛΙ??

Καλησπερα...
    Θα μπω κατευθειαν στο θεμα...
    Με χωρισε, αρχισα να το παρακαλαω για μεγαλο διαστημα...
    Τιποτα, ανενδοτος...
    Η αιτια του χωρισμου ηταν περοπλοκη... Αφενος τον πιεζα και ζηλευα αρκετα, και αφετερου υπαρχει αποσταση στη σχεση...
    Μετα απο 3 μηνες παρακαλι, σταματαω καθε επικοινωνια...
    Δεν περασαν 2 ημερες, και μου εστειλε μηνυμα οτι με σκεφτεται και αλλα τετοια...

Τι σημαινει αυτο σε απλα ελληνικα????

Banned
    Αγαπητη Βεττυ μπουπ
    Σε απλα ελληνικα σημαινει πως : Τα πολλα παρακαλια βγαινουν παντα σε ξινο αποτελεσμα.....

Member
    Ναι η αληθεια ειναι οτι ηταν μεγαλο λαθος... Αλλα δεν το καταλαβαινα τοτε... Πιστευα οτι ετσι κανω καλο....

Δεν ξερω, με ενοχλησε αυτο που εκανε... Το οτι τοσο καιρο που τον παρακαλουσα το επαιζε βαρυ πεπονι και τωρα που σταματησα τι θελει?
    Δεν του αρεσει που βρηκε την ησυχια του? Πως να αντιδρασω?

Banned
    Ξερεις εμεις οι ανθρωποι ειμαστε περιεργα πλασματα,οποτε δρουμε και περιεργα
    τι θελω να πω....
    Οταν δειχνουμε ενδιαφερον μας φτυνουν,και οταν τους φτυνουμε μας δειχνουν ενδιαφερον !!!
    Η αντιδραση σου πως πρεπει να ειναι τωρα?
    Δειξε απλα οτι εισαι γυναικα και οχι κανενα κοριτσακι που δεν ξερει τι του γινεται,με λιγα λογια...
    Δεν θα σε παιζει οποτε γουσταρει κορωνα γραμματα ... και ακομα να ερθει το αντιθετο,να μην χανει.....
    γιατι ξερει οτι σε εχει δεδομενη....
    Βγαλτον λαθος
    παω να παρω τσιγαρα και επιστρεφο ασχετο :P

Member
    Quote Originally Posted by Chemistry View Post
    Ξερεις εμεις οι ανθρωποι ειμαστε περιεργα πλασματα,οποτε δρουμε και περιεργα
    τι θελω να πω....
    Οταν δειχνουμε ενδιαφερον μας φτυνουν,και οταν τους φτυνουμε μας δειχνουν ενδιαφερον !!!
    Η αντιδραση σου πως πρεπει να ειναι τωρα?
    Δειξε απλα οτι εισαι γυναικα και οχι κανενα κοριτσακι που δεν ξερει τι του γινεται,με λιγα λογια...
    Δεν θα σε παιζει οποτε γουσταρει κορωνα γραμματα ... και ακομα να ερθει το αντιθετο,να μην χανει.....
    γιατι ξερει οτι σε εχει δεδομενη....
    Βγαλτον λαθος
    παω να παρω τσιγαρα και επιστρεφο ασχετο :P
    Παρολο που με καιει ακομα, θα προτιμουσα να μην στειλει τιποτα... Να τον ξεχασω δηλαδη πιο ευκολα... Τωρα με βαζει παλι στο τριπακι που δεν θελω... Και ηταν η πρωτη φορα που οριστικα σταματησα να επικοινωνω... Ολες τις αλλες φορες, ειχα πισωγυρισματα...

Οτι ειμαστε περιεργα πλασματα ισχυει... Kι οσο κι αν εδειξα ρε παιδι μου οτι δεν με αγγιξε αυτο που μου ειπε αρχισα να σκεφτομαι μηπως αλλαξει γνωμη. Αυτος μου οτι με σκεφτεται,οτι με ευχαριστει για ολα αυτα που εκανα για αυτον και οτι ειμαι το πιο σημαντικο κομματι της ζωης του.... Και του ειπα "Και εγω ευχαριστω.." Τιποτα αλλο..

Banned
    Betty να σε ρωτησω κατι ασχετο ?
    μπορεις να μου πεις την ηλικια σου ?

Member
    ειμαι 23...

Banned
    Εχετε σχέση χρόνια ?
    Εγώ έχω περάσει την ίδια φουρτούνα με εσένανε,έκανα τα πάντα για έναν άνθρωπο..χεχε έβαζα και το χέρι μου στην φωτιά πως θα κρατήσει και δεν είναι κάτι περιστασιακό
    μπορώ να σου πω,πως κάηκα μπέτυ.Εκοψα επαφές,έκοψε και εκείνη...ωραία !
    Μόνο που σχεδόν τη βλέπω κάθε μέρα και πλεον μπορώ να σου πώ οτι δεν αισθάνομαι τίποτα απολύτως.Ξερεις γιατί?
    Γιατι οταν έχεις καλές προθέσεις αγαπητη Betty δεν σημαίνει πως θα γίνουν και αποδεκτές!
    Για οτι θελήσεις να ξέρεις είμαι εδώ!Οποτε...
    ποσο καιρο εισουν μαζι του και τι εχεις κανει?

Member
    Εχετε σχέση χρόνια ?
    Εγώ έχω περάσει την ίδια φουρτούνα με εσένανε,έκανα τα πάντα για έναν άνθρωπο..χεχε έβαζα και το χέρι μου στην φωτιά πως θα κρατήσει και δεν είναι κάτι περιστασιακό
    μπορώ να σου πω,πως κάηκα μπέτυ.Εκοψα επαφές,έκοψε και εκείνη...ωραία !
    Μόνο που σχεδόν τη βλέπω κάθε μέρα και πλεον μπορώ να σου πώ οτι δεν αισθάνομαι τίποτα απολύτως.Ξερεις γιατί?
    Γιατι οταν έχεις καλές προθέσεις αγαπητη Betty δεν σημαίνει πως θα γίνουν και αποδεκτές!
    Για οτι θελήσεις να ξέρεις είμαι εδώ!Οποτε...
    ποσο καιρο εισουν μαζι του και τι εχεις κανει?
    Ημασταν 2 χρονια μαζι... Μεναμε μαζι... Βασικα ημασταν συνεχεια μαζι... Και εδειχνε οτι, οπως ειπες κι εσυ, δεν ηταν κατι περιστασιακο... Εγω ηθελα μια σταθερη σχεση οποτε επενδυσα πολυ... Εκανα πραγματα για αυτον... Και το ξερει μεσα του.... Πιστευω το πιο σημαντικο που μοιραστηκαμε, ηταν η καθημερινοτητα... Εκει ειναι ολη η ουσια... Και τα πηγαμε καλα... Αλλα ειμαστε απο διαφορετικες πολεις... Και εκει αρχισαν τα δυσκολα... Τωρα αυτος ειναι στρατο... Και εγιναν ολα αυτα τα ασχημα... Εγω τον παρακαλεσα, γιατι δεν ηθελα να τελειωσουμε ετσι... Ενοιωθα οτι ειχα να δωσω πολλα ακομα... Αλλα αυτος εδωσε το τελος... Και τωρα που το πηρα αποφαση γυρναει και μου λεει σε σκεφτομαι και οτι ειμαι οτι πιο σημαντικο εχει ζησει... Τωρα τι να κανω εγω?

Banned
    Quote Originally Posted by bettyboop23 View Post
    Ημασταν 2 χρονια μαζι... Μεναμε μαζι... Βασικα ημασταν συνεχεια μαζι... Και εδειχνε οτι, οπως ειπες κι εσυ, δεν ηταν κατι περιστασιακο... Εγω ηθελα μια σταθερη σχεση οποτε επενδυσα πολυ... Εκανα πραγματα για αυτον... Και το ξερει μεσα του.... Πιστευω το πιο σημαντικο που μοιραστηκαμε, ηταν η καθημερινοτητα... Εκει ειναι ολη η ουσια... Και τα πηγαμε καλα... Αλλα ειμαστε απο διαφορετικες πολεις... Και εκει αρχισαν τα δυσκολα... Τωρα αυτος ειναι στρατο... Και εγιναν ολα αυτα τα ασχημα... Εγω τον παρακαλεσα, γιατι δεν ηθελα να τελειωσουμε ετσι... Ενοιωθα οτι ειχα να δωσω πολλα ακομα... Αλλα αυτος εδωσε το τελος... Και τωρα που το πηρα αποφαση γυρναει και μου λεει σε σκεφτομαι και οτι ειμαι οτι πιο σημαντικο εχει ζησει... Τωρα τι να κανω εγω?
    Βλέπεις που δυσκολεύεσαι ?
    Βλέπεις οτι αναφέρεις μονο εσύ τι έκανες ?
    Η καθημερινότητα καλή είναι εφόσον βέβαια εκτός απο το "εγώ" σου δείς και αυτού το "εγώ"
    Betty εισαι έξυπνη κοπέλα..
    Θα έκανες τα πάντα και στο αναγνωρίζω...
    Εκανες τα πάντα και δεν ξέρεις τώρα τι να κάνεις επειδή σου δίνει σημάδια ζωής...
    Μα ο τύπος πάει όπως και το τραγούδι... Σε χάνω και δεν ξέρω τι να κάνω

Member
    Βλέπεις που δυσκολεύεσαι ?
    Βλέπεις οτι αναφέρεις μονο εσύ τι έκανες ?
    Η καθημερινότητα καλή είναι εφόσον βέβαια εκτός απο το "εγώ" σου δείς και αυτού το "εγώ"
    Betty εισαι έξυπνη κοπέλα..
    Θα έκανες τα πάντα και στο αναγνωρίζω...
    Εκανες τα πάντα και δεν ξέρεις τώρα τι να κάνεις επειδή σου δίνει σημάδια ζωής...
    Μα ο τύπος πάει όπως και το τραγούδι... Σε χάνω και δεν ξέρω τι να κάνω
    Κοιτα, εκανα λαθη στην σχεση αυτη... Και μαλιστα ηταν και απο τους λογους που απομακρυνθηκε... Ομως πραγματικα αλλαξα... Και το ξερει... Εννοεις οτι δεν εκανε αυτος κατι σωστα?

Member
    Και επειδη ειχα κανει αυτα τα λαθη επεσα σε τετοια παρακαλια.... Επειδη ηθελα να μου δωσει μια ευκαιρια να αλλαξω.... Αλλα....