Results 1 to 8 of 8
Thread: Καλησπέρα σε όλους
-
01-11-2011, 14:55 #1
Καλησπέρα σε όλους
Είμαι νέο μέλος του φόρουμ. Είμαι 27 ετών και πολύ προβληματισμένος με κάποια θέματα. Νιώθω πολύ τυχερός που ανακάλυψα αυτό εδώ το φόρουμ, ώστε να μπορέσω να μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας. Ελπίζω ότι θα μου δείξετε κατανόηση και πολλή υπομονή.
Έχω κάποια συμπτώματα ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής, τα οποία τα ελέγχω και μπορώ να πώ ότι τα ξεπερνάω εύκολα μόνος μου. Έχω και κάποια (ενίοτε έντονα) συμπτώματα κατάθλιψης, τα οποία όμως κάθε μέρα που περνάει τα παλεύω μόνος μου, και έχω υποσχεθεί στον εαυτό μου ότι θα τα παλεύω όσο ζω και ότι δεν θα επιτρέψω στην κατάθλιψη να καταστρέψει την ζωή μου. Μέχρι κάποιον βαθμό τα έχω καταφέρει. Δεν έχω συμβουλευτεί ποτέ μου κάποιον ειδικό. Είμαι αποφασισμένος να το παλέψω μόνος μου μέχρι τέλους, με την δύναμη της θέλησης και με την βοήθεια των φίλων μου και της διαδικτυακής παρέας.
Όμως, υπάρχει ένα πρόβλημα που με καίει και δεν ξέρω αν μπορώ να το ξεπεράσω. Οι σχέσεις και το σεξ, και η ελλειψη οικειότητας με το άλλο φύλο.
Σχέση ολοκληρωμένη δεν είχα ποτέ μου μέχρι τώρα. Στα 19 μου, γνώρισα μια κοπέλα αρκετά μεγαλύτερη από εμένα. Συναντηθήκαμε πολλές φορές και εκδήλωσε μεγάλο ενδιαφέρον. Ενθουσιάστηκα διότι ήταν η πρώτη φορά στην ζωή μου που ένιωσα ότι μια γυναίκα με θέλει. Ένα βράδυ ήμασταν στο σπίτι της και άρχισε να με πιέζει να κάνουμε σεξ. Ταράχτηκα πολύ και φοβήθηκα και δεν ήθελα. Δεν είχα ξαναπάει με γυναίκα ποτέ μου. Αυτή θύμωσε και παρεξηγήθηκε. Εγώ εξαφανίστηκα εντελώς από την ζωή της.
Άρχισα να πίνω πολύ αλκοόλ διότι οι σκέψεις και οι ανησυχίες δεν με άφηναν ούτε μια στιγμή.
Μερικούς μήνες αργότερα γνώρισα μια άλλη κοπέλα με την οποία ενθουσιάστηκα τόσο πολύ, που δεν ήθελα καμμία άλλη. Μόνο αυτήν. Με πλησίαζαν και άλλες κοπέλες, όμως εγώ δεν τους έδινα σημασία γιατί ήθελα μόνο αυτήν. Όμως αυτή είχε σοβαρή σχέση με έναν άλλο, οπότε δεν μπορούσα να κάνω καμμία κίνηση. Έκανα και κάνω ακόμα, τρελλά και παλαβά πράγματα για να μπορέσω να την δω έστω και για λίγο. Περίμενα πέντε χρόνια ώστε να χωρίσει για να μπορέσω τελικά να της μιλήσω για όλα όσα νιώθω. Η πρώτη φορά στην ζωή μου που ερωτεύτηκα, ίσως και η μοναδική. Είμαι εφτά χρόνια ερωτευμένος μέχρι θανάτου με αυτήν την κοπέλα και ζω με την ελπίδα ότι κάποτε θα θελήσει τελικά να είμαστε μαζί, να μπορέσω να ζήσω το όνειρό μου μαζί της. Δεν με πειράζει καθόλου το ότι περιμένω αυτήν και είμαι μόνος μου τόσα χρόνια. Έχω λόγους να ελπίζω είμαι σίγουρος για αυτό.
Το πρόβλημά μου είναι ότι δεν έχω εμπειρία στο σεξ. Έχω πάει πάρα πολλές φορές σε ιερόδουλες, από τα είκοσί μου και μετά. Όμως δεν έχω κάνει σεξ με άλλες γυναίκες που να μην είναι επαγγελματίες. Τελευταία φορά που έκανα σεξ ήταν πριν από δύο χρόνια. Έχω και κάποιες άσχημες σκέψεις όσον αφορά το σεξ, τις οποίες δεν μπορώ να τις αποβάλω. Άν κάποτε καταλήξουμε να είμαστε μαζί με την γυναίκα της ζωής μου, θα πρέπει να της κάνω σεξ και να της κάνω και παρέα και όλα τα συναφή. Σχέση χωρίς σεξ δεν γίνεται. Αν δεν της το κάνω θα με διώξει.
Δεν θέλω να καταλάβει ότι έχω πάει μόνον με ιερόδουλες. Δεν έχω το θάρρος να το συζητήσω αυτό μαζί της. Είναι καταθλιπτική και χρειάζεται έναν άνθρωπο να μπορέσει να στηριχτεί επάνω του. Δεν πρέπει να φανώ τόσο πολύ αδύναμος στα μάτια της. Είναι τα πάντα για μένα.
Έχω αγχώδη διαταραχή και μέσα σε όλα προστίθεται και αυτό, δεν ξέρω αν θα καταφέρω να κρύψω το μυστικό μου ή αν θα εκτεθώ. Φοβάμαι ότι δεν θα μπορέσω να λειτουργήσω κανονικά για να κάνουμε σεξ, φοβάμαι ότι το άθλιο όργανό μου έχει αχρηστευθεί από την έλλειψη χρήσης και από την λανθασμένη χρήση και από τα σκοτάδια που έχω μέσα μου και από όλα εκείνα τα φαντάσματα που δεν μπορώ να διώξω. Φοβάμαι ότι το σεξ είναι κάτι βρώμικο, κάτι απαίσιο, διότι εγώ μόνο τέτοιο σεξ έχω κάνει, έχω πάει μόνο με ιερόδουλες και βλέπω και σεξουαλικά βίντεο όλη την ώρα, φοβάμαι ότι είμαι ένα μίασμα, ένα τίποτα, ότι έχω μολυνθεί από κυνικά και ζωώδη ένστικτα, ότι δεν είμαι φυσιολογικός, ότι είμαι ένας απαίσιος ανώμαλος που δεν αξίζει να έχει την γυναίκα που θέλει. Αυτό το πλασματάκι το θεικό, δεν είναι δυνατόν να πέσει τόσο χαμηλά, να πηδιέται με έναν άθλιο κατεστραμμένο απαίσιο τύπο σαν εμένα. Νομίζω ότι τους άλλους εγώ δεν μπορώ να τους φτάσω, ότι δεν αξίζω να έχω μια γυναίκα που να είναι όπως θέλω. Δεν έπρεπε να ερωτευτώ, δεν είχα αυτό το δικαίωμα, ποιός είμαι εγώ που τολμάω να έχω και αξιώσεις, αφού δεν είμαι ικανός για τίποτα, μια ζωή καταστρέφω τα πάντα, δεν μπορώ να κάνω τίποτε σωστά. Η ζωή που ήθελα και ονειρευόμουν, δεν είναι για μένα, για άλλους είναι, εγώ δεν αξίζω να έχω όλα αυτά που επιθυμώ.
Θέλω να ξαναγίνω εκείνο το πιτσιρίκι που έπαιζε κρυφτό στα δέντρα και στους θάμνους. Μεγάλωσα απότομα. Εκείνο το πιτσιρίκι ξαφνικά έγινε 27 χρονών και σιχαίνεται τον εαυτό του.
Μου λείπουν πολλά. Δεν ξέρω πλέον τί θέλω και τί πρέπει να επιδιώκω και τί όχι.
Νομίζω ότι δεν είμαι άντρας. Είμαι ένα τσουβάλι άδειο.
- 01-11-2011, 15:08 #2
δοξα το Θεο που δε σε λεγαν και KENO.
30-11-2011, 12:09 #3
Μολις βρηκα τυχαια κ αυτο σου το θεμα.Ξερεις,η πρωτη σκεψη που εκανα ειναι,γιατι να επενδυσεις τοσο καιρο στην αναμονη για μια γυναικα που ειναι αλλου!Κ μαλιστα προφανως χωρις να την ενοχλησεις η να της δειξεις οτι την θες κ ας ειναι αλλου ..να φας τα μουτρα σου δλδ.Σκεψου καλα την επομενη προταση, πριν βιαστεις να πεις "μα τι λεει"
Μήπως βολευει να θελεις μια γυναικα που δε μπορεις να εχεις ? ....Δε θα φας ποτε απορριψη γιατι δε θα της το πεις ποτε,δε θα χρειαστει ποτε να κανεις ερωτα μαζι της,γιατι δεν εισαι μαζι της,δε θα χρειαστει ποτε να κανετε οτι κανει ενα ζευγαρι γιατι δεν ειστε ζευγαρι.οποτε ολα καλα.
:)
12-01-2012, 22:57 #4
πριν απο λιγο διαβασα αυτο σου το θεμα, και εχω μεινει.
αρχικα, δεν πρεπει να μειωνεις ετσι τον εαυτο σου, ξερεις ποσος κοσμος εχει σεξουαλικα προβληματα? απειρος! το γεγονος οτι δεν το λεει η δεν το παραδεχετε η κανει το γαμια στους φιλους δεν εξαφανιζει το ολο θεμα...και στη προκειμενη περιπτωση θαρρω οτι εχεις μια πολυ ρομαντικη προσεγγιση επι του θεματος.ολο αυτο που παρουσιαζετε στις ταινιες η ακουγετε απο εδω και απο εκει για μενα τουλαχιστον ειναι πολυ ζωοδες και υπερβολικο.και αντι ο καθε ενας να λειτουργει αυθορμητα ολοι εχουν φτασει στο σημειο να θελουν να το μιμηθουν χωρις καν να τους εκφραζει!
ετσι οπως περιγραφεις τη κοπελα φαινετε οτι εχεις πολλα συννεσθηματα.κατα τη γνωμη μου πολυ λιγοι ανθρωποι ειναι τοσο αγνοι ωστε να σκεφτονται τι ειναι καλο για τον αλλο παραμεριζοντας το εγω τους.αν γινοταν κατι μεταξυ σας δεν θα την εβλαπτες σε καμια περιπτωση.. εισαι τοσο προσηλομενος που 8α εκανες οτι καλυτερο για εκεινη. και οσο αναφορα το σεξουαλικο τομεα οταν αγαπας τον αλλο πραγματικα εισαι διατεθημενος να ανακαλυψεις μαζι του καθε πτιχη του εαυτου του, και να ξεπερασεις μαζι του καθε εμποδιο.δεν ειναι ευκολο να μιλησεις αλλα μηπως περασαν αρκετα χρονια σιωπης?για να γραψεις τετοιο θεμα παει να πει οτι πνιγεσαι απο αυτα που νιωθεις και εισαι 27-28 θα θελες να συννεχισεις να πνιγεσαι και στα επομενα χρονια?:)
13-01-2012, 09:46 #5
Πολλά απ΄όσα γράφεις είναι συγκλονιστικά, αλλά χαίρομαι που τα γράφεις, δείχνεις να έχεις φτάσει σε μεγάλο βαθμό συνειδητοποιησης όσων σε βασανίζουν. Και ξέρεις, έχεις κάνει έτσι μεγάλα βήματα, όσο κι αν δεν το καταλαβαίνεις, έτσι νομίζω. Απαιτεί θάρρος, τόλμη και αλήθεια η συνειδητοποίηση, και συ έχεις και το θάρρος και την αλήθεια να δεχτείς τι σε κατατρέχει.
Άκου λιγάκι. Κανένα βίντεο σεξουαλικό δεν έχει τη δυνατότητα να σε βρωμίζει, τη βρωμια την πετάς εσύ στον εαυτό σου, σε τιμωρείς για επιθυμίες σου. Σεξουαλικά βίντεο βλέπουμε πολλοί άνθρωποι, και δε νιώθουμε βρώμικοι γι αυτό, και γω βλέπω αρκετές φορές, τι σε κάνει να αισθάνεσαι ότι αυτό είναι κακό και τιμωρητέο?
Και αν έκανες σεξ μόνο με ιερόδουλες, πιθανότατα το έκανες γιατί εκεί αισθανόσουν ασφάλεια, πως ήταν ίσως ένα περιβάλλον ελεγχόμενο, που σου πρόσφερε αυτό που ήθελες με κάποιες "εγγυήσεις". Όμως ο έρωτας δεν έχει, κατάλαβες? Δεν έχει ποτέ εγγυήσεις εκεί, κι έτσι ίσως στράφηκες κάπου που σου έδινε ανακούφιση ευκολότερη, δίχως τιμήματα συναισθηματικά. Τι λες εσύ, το έχεις μήπως σκεφτεί έτσι?"Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
Σπύρος Μπιμπίλας
13-01-2012, 10:16 #6
Συμφωνώ απόλυτα με RainAndWind...
Το βλέπω μέρες το θέμα σου, αλλά πραγματικά δεν ξέρω τι να σου γράψω.
Θεωρώ ότι πρεπει να επισκεφθείς κάποιον ειδικό και να τα συζητήσεις όλα αυτά που περιγράφεις..
Σίγουρα φαίνεσαι να είσαι δυνατός, και εγώ το πιστεύω ότι οι ψυχολόγοι δεν είναι πανάκεια αλλά νομίζω ότι στην περίπτωση σου θα σου προσέφερε φοβερή ανακούφιση το να πεις σε κάποιον για όλα αυτά που νιώθεις...ακόμα και για τις πιο άσχημες σκέψεις σου.
Όλα φτιαγμένα για τους ανθρώπους είναι, μην αυτομαστιγώνεσαι τόσο πολύ βρε λαθρόβιε.
Αφού μπορείς να τα αντιμετωπίσει αυτά που περιγράφεις..αλλά μόνο με φίλους και διαδικτυακές συμβουλές δε γίνεται.
Σκέψου τον ψυχαναλύτή, σοβαρά στο λέω..εμείς ότι κι αν λέμε εδώ, δε θα χτυπήσουμε τη ρίζα του προβλήματος..παυσιπονάκια είμαστε.
Το ίδιο και οι φίλοι.
Το θέμα είναι να το βγάλεις από τη ρίζα αυτό που σε βασανίζει βρε παιδί..είναι κρίμα να ταλαιπωρείσαι ενώ υπάρχει λύση :-)..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
13-01-2012, 13:38 #7
απο μονος σου λες, οτι η κοπελα που θελεις, αν κανετε σχεση , προφανως θα θελει να κανετε και σεξ.
ωστοσο την λατρευεις, την θεωρεις αμεμπτη και αξιοθαυμαστη.
την δικη της επιθυμια για σεξ, δεν την θεωρεις βρωμικη και ποταπη? την δικη σου γιατι την θεωρεις?
δεν μπορω να καταλαβω ολα αυτα τα "συμβολαια" που εχεις υπογραψει με τον εαυτο σου...
να το παλεψεις μονος σου, με καθε κοστος ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
να μην πας σε ψυχοθεραπευτη, οτι κι αν σου κοστισει, ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ.
γιατι τοση υπερβολη? τι πειραζει να συμβουλευτεις καποιον?
13-01-2012, 14:10 #8
Εγώ θα σου έλεγα να επισκεφτείς έναν ειδικό και να συζητήσεις μαζί του όλα αυτά που αισθάνεσαι και τις απορίες που έχεις.Διαβάζοντας το μήνυμα πάντως, δε μου φάνηκε ότι θα έχεις πρόβλημα σε μια σχέση με κοπέλα, σε ο,τι αφορά το σεξ. Μια χαρά θα τα καταφέρεις. Το πρόβλημα είναι στις σκέψεις σου. Μακάρι κάποια στιγμή να βρεθείς με την κοπέλα που θέλεις τόσο πολύ, αλλά μην υπερεκτιμάς έναν πλατωνικό έρωτα.
Δεν είσαι ούτε βρώμικος, ούτε μίασμα, ούτε τίποτα από όλα αυτά που γράφεις. Απλώς έχεις τους προβληματισμούς σου.
Όλα θα πάνε καλά.