Mαθηματα ψυχολογιας
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Results 1 to 13 of 13
    Junior Member

Mαθηματα ψυχολογιας

Καλησπερα παιδια.Ελπιζω να ειστε ολοι καλα.Θα ηθελα να ρωτησω το εξης..Ηθελα καποια στιγμη να ξεκινησω μαθηματα ψυχολογιας.Ειμαι 25 ετων κ εχω ηδη τελειωσει βρεφονηπιοκομια οποτε δεν θα ηθελα να μπω στην διαδικασια των πανελληνιων.Εχω ψαξει κ εχω βρει διαφορα ξενα κολλεγια τα οποια σου παρεχουν διετη φοιτηση βεβαια με αναλογο κοστος(καταλαβαινετε,δυσκο λοι καιροι)..Θα ηθελα να μαθω,αν καποιος γνωριζει,το κατα ποσο προσφερουν κ τι ακριβως.Ενδιαφερομαι για εξ αποστασεως εκπαιδευση καθως μενω επαρχια.Κυριως θα ηθελα να ασχοληθω για μενα, αλλα θα ηθελα επισης να γνωριζω τι θα μπορουσα να κανω μετα απο τη φοιτηση.Ενδιαφερομαι για συμβουλευτικη ψυχολογια.Ευχαριστω πολυ.Περιμενω με ανυπομονησια τις απαντησεις σας!!!

Senior Member
    μεχρι στιγμης μιας και εγω ειχα ρωτησει δεν αναγνωριζεται το πτυχιο απο αυτα τα κολεγια στην Ελλαδα, ολα αυτα που λενε οτι παιρνεις πτυχιο και βρισκεις δουλεια δεν ισχυει μουφες δηλαδη για να μαζεψουν λεφτα,δεν παιρνεις αδεια ψυχολογου και δεν μπορεις να γινεις ψυχολογος ουτε να ανοιξεις δικο σου γραφειο,για να γινεις ψυχολογος μπορεις μονο να περασεις σε καποιες απο τις τρεις ΑΕΙ σχολες και ειναι αρκετα υψηλες δυστυχως....εναλακτικη ειναι και ο κοινωνικος λειτουργος που ειναι περιπου παρομοια δουλεια και η σχολη δεν ειναι πολυ υψηλη...
    Blonde guys are more fun ;)

Junior Member
    Eυχαριστω πολυ για το ενδιαφερον..Συνεχιζω το ψαξιμο κ θα δουμε.Δυστυχως η ευτυχως δεν ειμαι για πανελληνιες.Δεν εχω το χρονο πανω απ ολα..

Senior Member
    Quote Originally Posted by maniamania View Post
    Eυχαριστω πολυ για το ενδιαφερον..Συνεχιζω το ψαξιμο κ θα δουμε.Δυστυχως η ευτυχως δεν ειμαι για πανελληνιες.Δεν εχω το χρονο πανω απ ολα..

Κατατακτήριες με εξετάσεις? (π.χ. Αριστοτέλειο) Το 'εψαξες? Συνήθως έχουν τρία σχετικά μαθήματα (π.χ. πειραματική/γενική, κλινική η κοινωνική και στατιστική/μεθοδολογία)

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Κατατακτήριες με εξετάσεις? (π.χ. Αριστοτέλειο) Το 'εψαξες? Συνήθως έχουν τρία σχετικά μαθήματα (π.χ. πειραματική/γενική, κλινική η κοινωνική και στατιστική/μεθοδολογία)
    Ο θεσμός των εξετάσεων στο Αριστοτέλειο έχει πλέον καταργηθεί...η κατάταξη γίνεται με βάση το βαθμό πτυχίου της πρώτης σχολής...
    Οπότε Μάνια, αν έχεις καλό βαθμό πτυχίου έχεις και πιθανότητες...

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ο θεσμός των εξετάσεων στο Αριστοτέλειο έχει πλέον καταργηθεί...η κατάταξη γίνεται με βάση το βαθμό πτυχίου της πρώτης σχολής...

Είσαι σίγουρη ότι ισχύει για την ψυχολογία αυτό?

http://www.psy.auth.gr/index.php?opt...=1901&Itemid=1

Λέει για αποτελέσματα κατατακτήριων εξετάσεων 2011-2012. Είναι ανάλογα την σχολή.

Senior Member
    Quote Originally Posted by PETRAN View Post
    Είσαι σίγουρη ότι ισχύει για την ψυχολογία αυτό?

http://www.psy.auth.gr/index.php?opt...=1901&Itemid=1

Λέει για αποτελέσματα κατατακτήριων εξετάσεων 2011-2012. Είναι ανάλογα την σχολή.
    Μμμ...είχα την εντύπωση ότι ίσχυε αυτό για όλα τα Τμήματα...τώρα αν έκανα λάθος, συγγνώμη Μάνια :(

Junior Member
    Δεν πειραζει,ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον..Εχω ακουσει παντως οτι ειναι πολυ δυσκολο να μπεις με κατατακτηριες.Για παραδειγμα δινουν 50 μπαινει ο ενας..Πως ομως γινεται ακριβως?επικοινωνεις με το πανεπιστημιο,παιρνεις θεματα κ σε ποσο χρονικο διαστημα δινεις?κ ποια εποχη ακριβως?Επισης το κανουν ολα τα πανεπιστημια?

Senior Member
    Και γω το σκέφτομαι να δώσω κατατακτήριες για ψυχολογία αν μείνω εδώ..Δύσκολα θα είναι αν διαβάσεις όμως εξαρτάται από σένα και μόνο αν πετύχεις.

Junior Member
    Μηπως γνωριζεις τη διαδικασια κ ποτε γινεται?

Senior Member
    νομίζω βγαίνει ανακοίνωση μέσα στον οκτώβρη και οι εξετάσεις γίνονται μέσα δεκέμβρη. Στο λινκ που σου έδωσαν τα λέει όλα, μαθήματα που δίνεις, ύλη. Ημερομηνίες δε λέει γιατί για φέτος τελείωσαν. Παρακολούθα για να δεις του χρόνου.

Junior Member
    Οκ ευχαριστω πολυ!!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by maniamania View Post
    Δεν πειραζει,ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον..Εχω ακουσει παντως οτι ειναι πολυ δυσκολο να μπεις με κατατακτηριες.Για παραδειγμα δινουν 50 μπαινει ο ενας..Πως ομως γινεται ακριβως?επικοινωνεις με το πανεπιστημιο,παιρνεις θεματα κ σε ποσο χρονικο διαστημα δινεις?κ ποια εποχη ακριβως?Επισης το κανουν ολα τα πανεπιστημια?
    Με βάση την τελευταία μου ενημέρωση (για να μην πω κάτι λάθος) οι αιτήσεις γίνονται 1 - 15 Νοεμβρίου κι οι εξετάσεις τον Δεκέμβριο...όσον αφορά το να μπεις στη σχολή από ΤΕΙ ο αριθμός ήταν το 5% επί των εισαχθέντων των πανελληνίων του τρέχοντος έτους...και για να μπεις μετράει το πόσο καλά θα γράψεις οπότε αν το θέλεις, στρώσου στο διάβασμα! Καλή επιτυχία εύχομαι! :)

Τώρα αν το κάνουν όλα τα πανεπιστήμια δεν γνωρίζω, θα επικοινωνήσεις μ' αυτά για τα οποία ενδιαφέρεσαι...