Θα ήθελα τη γνώμη σας σχετικά με μια σημαντική απόφαση που προσπαθώ να πάρω... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 56
    Senior Member
    κανεναν δεν αγαπας αληθινα. απλα ψαχνεις καποιον στον οποιο θελεις να στηριχτεις για να νιωσεις ασφαλεια.
    αγαπη σημαινει βαζω τον εαυτο μου κατω απο τον αλλο κ τον υπηρετω με την θεληση μου.
    εσυ δεν θελεις κατι τετοιο.
    συναισθηματικη πατεριτσα ψαχνεις για να βασιστεις πανω της.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Ναι...γιατί όχι; :(
    γιατι δεν εχεις αλλαξει αληθινα, κ ακομα κ αν σε δεχτει πισω, θα γινουν μεταξυ σας παλι τα ιδια, κ θα κουραστει ο ανθρωπος κ θα σε ξαναχωρισει, οπως σε χωρισε καποτε [να υποθεσω].
    γιατι θελεις να μπεις σε σχεση για λαθος λογους.
    για να σου παρεχει ασφαλεια ο αλλος.
    αν θελεις ασφαλεια, νοικιασε εναν σεκιουριτά!
    τί τον θελεις το γκομενο;
    ο γκομενος ειναι για αλλα πραγματα! :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    κανεναν δεν αγαπας αληθινα. απλα ψαχνεις καποιον στον οποιο θελεις να στηριχτεις για να νιωσεις ασφαλεια.
    αγαπη σημαινει βαζω τον εαυτο μου κατω απο τον αλλο κ τον υπηρετω με την θεληση μου.
    εσυ δεν θελεις κατι τετοιο.
    συναισθηματικη πατεριτσα ψαχνεις για να βασιστεις πανω της.
    Ισχύει και αυτό αλλά δεν είναι αρκετός λόγος για να μείνω με κάποιον αν δεν νιώθω κι αγάπη για εκείνον κι αυτό είναι κάτι που εσύ δεν μπορείς να το ξέρεις και μάλιστα να μιλάς με τόση βεβαιότητα...το αν το νιώθω εννοώ...
    Και όχι, αγάπη δεν είναι μόνο αυτό που λες κι επίσης η λέξη "υπηρετώ" ακούγεται πολύ άσχημη στη συγκεκριμένη περίπτωση...No offense...

Senior Member
    γιατι δεν εχεις αλλαξει αληθινα, κ ακομα κ αν σε δεχτει πισω, θα γινουν μεταξυ σας παλι τα ιδια, κ θα κουραστει ο ανθρωπος κ θα σε ξαναχωρισει, οπως σε χωρισε καποτε [να υποθεσω].
    γιατι θελεις να μπεις σε σχεση για λαθος λογους.
    για να σου παρεχει ασφαλεια ο αλλος.
    αν θελεις ασφαλεια, νοικιασε εναν σεκιουριτά!
    τί τον θελεις το γκομενο;
    ο γκομενος ειναι για αλλα πραγματα! :D
    Μόλις σου απάντησα στα περί ασφάλειας...αλλά αν ήθελα μόνο αυτό, δεν θα νοίκιαζα σεκιουριτά, προτιμώ ένα σκύλο! :D
    Επίσης, μία μία οι απαντήσεις, δεν σε προλαβαίνω...ή τουλάχιστον σε λίγο δεν θα σε προλαβαίνω σίγουρα... :p :o

Και ναι, έχω αλλάξει, ειδάλλως ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο και να τον ξανακάνω να περάσει δύσκολα, ποτέ!

Senior Member
    ε, τοτε μπορεις να δοκιμασεις να τον προσεγγισεις, αν πιστευεις οτι εχεις αλλαξει.
    αν σε δεχτει πισω, ειναι αξιος της τυχης του κατα τη γνωμη μου! :D

Senior Member
    ε, τοτε μπορεις να δοκιμασεις να τον προσεγγισεις, αν πιστευεις οτι εχεις αλλαξει.
    αν σε δεχτει πισω, ειναι αξιος της τυχης του κατα τη γνωμη μου! :D
    Εεεε...τί ακριβώς εννοείς μ' αυτό το τελευταίο γιατί δεν το έπιασα... :confused:

Senior Member
    Λου σε βρίσκω λίγο επιθετική ή κάνω λάθος; Φαίνεται σαν νάχεις κακό προηγούμενο. Το αντιπαρέρχομαι..
    Κύκνε πιστεύω απόλυτα στο ότι" τίποτα δεν χάνεται". Όσο για το τραγούδι κυρίως από στίχο το βρίσκω άψογο.

Senior Member
    κυκνε εννοω οτι μετα θα μπαινει κ αυτος στο φορουμ οπως μπηκαν οι αλλοι 5-6 που σε νταντευαν, κ θα ειναι θυμωμενος μαζι σου που τον εχεις εξουθενωσει!
    γι αυτο νομιζω οτι αυτο που κατ αρχην χρειαζεσαι ειναι μια καλη ψυχοθεραπεια, να φτιαξεις τη σχεση σου με τον εαυτο σου, κ οχι να ψαχνεις γκομενο για να στηριζεσαι πανω του.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Κύκνε πιστεύω απόλυτα στο ότι" τίποτα δεν χάνεται". Όσο για το τραγούδι κυρίως από στίχο το βρίσκω άψογο.
    Άρα συμφωνείς με το "τίποτα δεν χάθηκε ακόμα, όσο ζούμε και πονάμε"; Όχι μόνο αν σου αρέσει σαν στίχος αλλά κι αν το πιστεύεις...Ναι, ξέρω ότι ζητάω πολλές διευκρινίσεις αλλά έχει σημασία...

Και χαίρομαι που σου άρεσε :o Είναι από τη σειρά "Λόγω τιμής", την έβλεπες μήπως;

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Λου σε βρίσκω λίγο επιθετική ή κάνω λάθος; Φαίνεται σαν νάχεις κακό προηγούμενο.
    οχι, δεν εχω κατι με την κυκνο, κανενα προηγουμενο!
    απλα καποια πραγματα φαινονται απο χιλιομετρα.
    γι αυτο ειμαι αποτομη. γιατι τετοια ερωτηματα, αν οχι ολόιδια, παρομοιου τυπου, η κυκνος τα ρωταει κ τα ξαναρωταει ολη την ωρα!

Senior Member
    κυκνε εννοω οτι μετα θα μπαινει κ αυτος στο φορουμ οπως μπηκαν οι αλλοι 5-6 που σε νταντευαν, κ θα ειναι θυμωμενος μαζι σου που τον εχεις εξουθενωσει!
    γι αυτο νομιζω οτι αυτο που κατ αρχην χρειαζεσαι ειναι μια καλη ψυχοθεραπεια, να φτιαξεις τη σχεση σου με τον εαυτο σου, κ οχι να ψαχνεις γκομενο για να στηριζεσαι πανω του.
    Συγγνώμη Λου αλλά αυτούς που λες ότι με ντάντευαν θα σε παρακαλούσα να μην τους ξαναναφέρεις και δεν έχουν καμία σχέση μ' αυτό που συζητάμε τώρα αφού δεν τους γνωρίζω προσωπικά...ευχαριστώ! :o

Όλες οι υπόλοιπες συμβουλές δεκτές αλλά μην αναφέρεσαι σ' αυτούς για να μπορέσω να επικεντρωθώ στα υπόλοιπα που λες...

Senior Member
    οχι, δεν εχω κατι με την κυκνο, κανενα προηγουμενο!
    απλα καποια πραγματα φαινονται απο χιλιομετρα.
    γι αυτο ειμαι αποτομη. γιατι τετοια ερωτηματα, αν οχι ολόιδια, παρομοιου τυπου, η κυκνος τα ρωταει κ τα ξαναρωταει ολη την ωρα!
    Εντάξει, αν έχεις σκοπό να είσαι πάλι απότομη τότε εγώ πάω πάσο. Αν θέλετε να απαντήσετε σε ένα θέμα, κάντε το για να βοηθήσετε κι αν δεν μπορείτε κι ο τρόπος σας είναι πάντα απότομος τότε αφήστε το καλύτερα. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου όπως και πριν από καιρό, εγώ δεν έχω διάθεση. Ευχαριστώ και πάλι...

Senior Member
    οκ!

................

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Εντάξει, αν έχεις σκοπό να είσαι πάλι απότομη τότε εγώ πάω πάσο. Αν θέλετε να απαντήσετε σε ένα θέμα, κάντε το για να βοηθήσετε κι αν δεν μπορείτε κι ο τρόπος σας είναι πάντα απότομος τότε αφήστε το καλύτερα. Τα ίδια Παντελάκη μου, τα ίδια Παντελή μου όπως και πριν από καιρό, εγώ δεν έχω διάθεση. Ευχαριστώ και πάλι...
    νομιζω οτι η σωστη ψυχοθεραπεια χρειαζεται να γινεται με ειδικο. εγω δεν ειμαι ειδικος.
    μπορεις να κανεις τσατ στο φορουμ, αλλα σωστη ψυχοθεραπεια δεν νομιζω να γινεται να κάνεις.

Senior Member
    καλως. εγω δε νομιζω οτι μπορω να σε βοηθησω. σου ειπα τη γνωμη μου, αν θελεις τη λαμβανεις υπ οψιν, αν δε θελεις, δεν τρεχει κ τιποτα! καλα να περνας!

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast