Results 1 to 15 of 182
-
15-01-2012, 23:34 #1
Δεν ξερω την σεξουαλικη μου ταυτοτητα!
Καλησπερα! Πριν απο λιγο γραφτηκα στο φορουμ μηπως και με βοηθησει καποιος! Δεν ξερω τι ειμαι! Πιστευω πως ειμαι gay αλλα δεν θελω να ειμαι γιατι οπως και να το κανουμε οι γκει δεν ειναι αποδεκτοι στην κοινωνια (ειδικα στην Ελλαδα)! Εχω περασει ηδη πολλα και ασχημα με την οικογενεια μου! Ειμαι μοναχοπαιδι και δεν επιβιωνω με τους γονεις μου για αυτο αλλωστε και απο μικρη ηλικια δεν ζω στο ιδιο σπιτι με αυτους! (αλλα στην ιδια γειτονια)!! Τωρα πλεον ειμαι 16 ετων! Απο καποια χρονια που ολοι οι εφηβοι αρχιζουν να ανακαλυπτουν την σεξουαλικη τους ταυτοτητα καταλαβα οτι μου αρεσουν οι αντρες! Ισως καποιοι με κοροιδεψουν! Εγω πραγματικα δεν το θελω αυτο που ειμαι! Μεχρι περυσι αρνιομουν και στην σκεψη οτι ειμαι Γκει! Ερωτευτηκα φετος για πρωτη φορα ενα μεγαλυτερο απο εμενα ατομο που ειναι αντρας και αυτο ηταν το κερασακι στην τουρτα για να ανακαλυψω το τι ειμαι! Δεν ειμαι σε κατασταση πανικου! Ειμαι ψυχραιμος και πολυ σκεπτομενος για το μελλον! Εγω δεν θελω να ειμαι! Ωρες ωρες που ακουω τους αλλους να κοροιδευουν καποιους Γκει αισθανομαι ασχημα! Οχι για τους αλλους τοσο πολυ οσο για εμενα! Δεν το εχω πει σε κανεναν! Μια φιλη μου και η θεια μου που μιλαμε πηγαν να με ρωτησουν τι ειμαι! Αν ειμαι Γκει! Γιατι οπως και να το κανουμε ειναι παραξενο σε αυτη την ηλικια ακομα να μην εχω κανει σχεση με κοπελα! Αλλα εγω οσο και να ηθελα να μοιραστω με καποιον τα προβληματα μου το αρνηθηκα και καταπια τον πονο μου! Γενικα στην ζωη δεν με πιανει πανικος! Εχω τρομερη ψυχραιμια! Εχω συνηθισει απο την μικρη ηλικια να πληγωνομαι απο τους αλλους (γονεις, συγγενεις και συμμαθητες) και τον τελευταιο καιρο εχω μια ασυνηθιστη ψυχραιμια! Απο παλια απο το σχολειο με κοροιδευαν καποιοι που τωρα στο Λυκειο εχουν σταματησει! Αυτο τον καιρο ειμαι τελειως μπερδεμενος για την σεξουαλικη μου ταυτοτητα που δεν ερεθιζομαι για τιποτα! Ειμαι ολο στην σκεψη! Ολο ψαχνω στο Ιντερνετ για αρθρα και πληροφοριες για το θεμα μου! Απλα φοβαμαι πολυ για το μελλον! Δεν ξερω τι θα κανω! Αν θα αποδεχτω το τι ειμαι! Τι θα πουν οι δικοι μου? Τι θα κανω? Θα χασω την ευκαιρια να αποκτησω οικογενεια? Θα ηθελα να μου απαντησουν σοβαρα ατομα και να με βοηθησουν και οχι να με κοροιδεψουν! Επισης μπορει να μου πει καποιος αν γινεται να το αλλαξω αυτο? Δηλαδη αν γινεται να αλλαξω την ελξη μου προς το ιδιο φυλλο!?
- 16-01-2012, 00:01 #2
Εμενα η γνωμη μου ειναι οτι η ανασφαλεια που εχεις για τις επιθυμιες σου ειναι γιατι σε τρομαζει το διαφορετικο και ποιεσ θα ειναι οι επιπτωσεις γι αυτη σου την επιλογη!
Μα αμα το νιωθεις πραγματικα μεσα σου ακολουθισε το ..γιατι επιθιμια σου να πας εναντια σε αυτο που ολοι θεωρουμε φυσιολογικο ειναι ακομη πιο δυνατη...ο καθε ανθρωπος εχει το δικαιωμα να κανει οτι θελει στην προσωπικη του ζωη και ιδιαιτερως στο κρεβατι του...κανε αυτο που σου λεει η καρδια σου..μην καταπιεζεσαι μονο και μονο για τις κοινοτυπες και κλειστες σκεψεις των αλλων..εσυ εισαι αυτος και ναι υποστυριξε το με το παραπανω!
Μα πρωτα απο ολα πριν τα κανεις ολα αυτα βεβαιοσου οτι δεν τα κανεις απο αντιδραση και το κανεις γιατι πραγματικα αυτο σο αρεσει!
Εγω ειμαι μαζιι σου!!;)
16-01-2012, 00:14 #3
{ Εγω πραγματικα δεν το θελω αυτο που ειμαι! Μεχρι περυσι αρνιομουν και στην σκεψη οτι ειμαι Γκει! Ερωτευτηκα φετος για πρωτη φορα ενα μεγαλυτερο απο εμενα ατομο που ειναι αντρας και αυτο ηταν το κερασακι στην τουρτα για να ανακαλυψω το τι ειμαι! Δεν ειμαι σε κατασταση πανικου! Ειμαι ψυχραιμος και πολυ σκεπτομενος για το μελλον! Εγω δεν θελω να ειμαι!}
<<κοιτα γρηγορης ,,αν καταλαβα καλα επαναλαμβανεις (δυο φορες μαλιστα) ,εγω δεν το ΘΕΛΩ αυτο ,εγω δεν ΘΕΛΩ να ειμαι !!!
Και αναρωτιεμαι αν υπαρχει κατι ανωτερο απ τη ΘΕΛΗΣΗ σου σε αυτο ?
Και τι σημαινει σεξουαλικη ταυτοτητα ? Αν η ανατομια σου ειναι ανδρικη και η θεληση σου συμφωνει με αυτο , Τι αλλο θα ανατρεψει την κατευθυνση στη ζωη σου ;δεν νομιζω να υπαρχει κατι...
Ειναι ξεκαθαρο νομιζω , εισαι και θελεις ενα πραγμα ! συνεχισε ετσι και ασε τις προσκαιρες αμφιβολιες κ μην τις αφηνεις να σε βασανιζουνε ,,, Πολοι εφηβοι περνανε παρομοια ,που σε μερικα χρονια τους φαινονται απλα φαντασιωσεις του μακρινου παρελθοντος ανευ σημασιας...
16-01-2012, 00:39 #4
Σε ευχαριστω Dementia για την υποστηριξη σου!!! :) Δεν τα ειπα ομως ολα! Ειναι και ενα αλλο θεμα! Οπως ειπα απο το σχολειο παλια με κοροιδευαν Γκει! Ποτε δεν απαντουσα σε αυτους που με κοροιδευαν! Γενικα δεν ξερω γιατι αφηνω τους αλλους να με κοροιδευουν! Οπως ειπα περναω πολλα με την οικογενεια μου προβληματα απο παλια και εχω συνηθισει να πληγωνομαι και να μην αντιδραω! Να βλεπω ολα αυτα που γινονται και να με αφορουν και να μην μιλαω! Εχω παρατηρησει οτι και στην οικογενεια μου και στον κοινωνικο μου περιγυρο νιωθω παντα υπο των αλλων! Στο σχολειο συμπεριφερομαι σαν Κλοουν! Λεω βλακειες μεσα στην ταξη για να με προσεξουν! Η θεια μου που ειχε ασχοληθει παλια με την ψυχολογια μου ειπε οτι ειμαι παραξενο ατομο και οτι θελω εστω και με το να με κοροιδευουν να μου δινουν σημασια! Γιατι στην οικογενεια μου δεν μου δινουν ιδιαιτερη σημασια! Δεν εχω υψωσει ποτε το αναστημα μου και δεν εχω αποδειξει ποιος ειμαι! Αν τα ελεγα αυτα περυσι θα εκλαιγα και θα χτυπιομουν γραφοντας τα! Τον τελευταιο καιρο εχω μια ασυνηθιστη ψυχραιμια! Ειμαι αμετοχος σε πολλα πραγματα και συχνα σκεπτικος! Σαν να εχω βαρεθει να ζω! Λεω "Αντε να περασει και αυτη η μερα"!!! Ειχα σκεφτει και να αυτοκτονησω αλλα δεν το εκανα!!! Φοβαμαι μηπως ολα αυτα συν την ομοφυλοφιλια με οδηγησουν σε καταθλιψη απο αυτη την ηλικια!!! Εχω μπερδευτει...
16-01-2012, 02:40 #5
Δεν χρειάζεται να αγχώνεσαι, να ντρέπεσαι και να φοβάσαι. Στην ουσία δεν διαφέρεις κάπου από τα υπόλοιπα παιδιά της ηλικίας σου και σίγουρα εκεί έξω κυκλοφορούν άπειρα 16χρονα παιδιά που έχουν τις ίδιες σκέψεις με σένα. Το τι είναι αποδεκτό ή όχι, φυσιολογικό ή μη, σε μια κοινωνία και ποιος το θέτει, σηκώνει μεγάλη συζήτηση, σημασία έχει όμως μόνο ένα, να είσαι εσύ καλά με τον εαυτό σου. Οπότε αυτό που χρειάζεται να κάνεις πρώτα από όλα είναι να δουλέψεις με τον εαυτό σου, τις ανάγκες και τα θέλω σου, χωρίς να αφήνεις τους άλλους να θέτουν φραγμούς και περιορισμούς για εσένα.
το καλύτερο πάντως που θα μπορούσες να κάνεις και μιας και χρησιμοποιείς το νετ, είναι να κοινωνικοποιηθείς και να μιλήσεις με άτομα κοντά στην ηλικία σου που έχουν τους ίδιους προβληματισμούς, ώστε τουλάχιστον να μην νιώθεις μόνος. όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν σιγά σιγά, δεν χρειάζεται να ζορίζεσαι τόσο από τώρα.
16-01-2012, 20:49 #6
Ναι atheatos εχεις δικιο! Γενικα σκεφτομαι τον εαυτο μου αλλα σε αυτο το θεμα σκεφτομαι και τα ατομα που εγαπω τι θα πουν για την επιλογη μου! Ισως να αλλαξει η σχεση μας! Ισως απο 'κει και επειτα να με αντιμετωπιζουν αλλιως! Ασε που τα λογια μεταδιδονται απο στομα σε στομα! Δεν σκεφτομαι καθολου να πω τιποτα σε κανεναν εννοειται! Οχι ακομα! Γιατι ακομα ειμαι στην εφηβεια και πολλα αλλαζουν! Πιο παλια παλι ενιωθα ελξη προς το ιδιο φυλλο αλλα ξεγελουσα τον εαυτο μου πως μου αρεσουν τα κοριτσια! Αυτη την στιγμη δεν μπορω να το κανω αυτο! Σχεδον εχω παραδεχτει στον εαυτο μου τι με ελκυει και ειναι πανω απο τις δυναμεις μου για να το αλλαξω! Αν γινεται να το αλλαξω πειτε μου πως!!!
Οσο για το να μιλησω με ατομα της ηλικιας μου που να εχουν τους ιδιους προβληματισμους το θελω!!! Αλλα δεν ξερω που θα τα βρω!!! Εχω μπει σε site οπως το chatroullete.com που επικοινωνεις με καμερα με αλλους και σε αλλα χωρις καμερα! Οπου και αν μπηκα μονο συμπαρασταση δεν βρηκα!!! Το 99,9% σε αυτα τα chat rooms ψαχνουν για να (με συγψωρειτε για την εκφραση) πηδηξουν!!!! Μηπως μπορεις να μου πεις που να βρω ατομα της ηλικιας μου για να τα συζητησω ολα αυτα? Μηπως μπορω να βρω και σε αυτο το φορουμ? Ευχαριστω :)
16-01-2012, 23:02 #7
grigoriskal καλησπερα!ας παρουμε λιγο τα πραγματα απο την αρχη...απ οτι αντιλαμβανοναι μεγαλωσες μεσα σε ενα περιβαλον που σου δημιουργησε το συναισθημα της κατωτεροτητας..εχεις συνηθησει στο γεγονος της ανοχης και ολα αυτα τα βιωματα εχουν τωρα αντικτυπο στον χαρακτηρα που διαπλαθεις..το θεμα για εμενα ειναι πως ασυναισθητα λειτουργεις παθητικα στην ζωη σου και αυτο αποτελει μεγαλο βασικο παραγοντα ως προς το να μπερδευεσαι στην σεξουαλικη σου ζωη..πιστευω οτι στα 16 δεν μπορεις να ξερεις αν εισαι γκει αν και εφοσον δεν εχεις παει ουτε μια φορα με γυναικα απ οτι καταλαβαινω..πιστεψε με δεν ξερεις τι χανεις!χιουμορ..
ως μεγαλυτερη κατα 10 χρονια απο εσενα επετρεψε μου να σου δωσω μια συμβουλη..θεωρω απλα οτι ολο αυτο που αισθανεσαι ειναι γιατι δεν εχεις αυτοπεποιθηση,οπως λες σε κοροιδευαν ενιωθες κατωτερος κ.τ.λ...και τωρα φοβασαι να πλησιασεις το αδυναμο φυλο γιατι δεν μπορεις να εχεις κυριαρχο ρολο λογο ελειψης αυτοποποιθησης,και ανασφαλειων που διαιωνιζονται μεσα σου χρονια και χρονια και νιωθεις την υπερτατη αναγκη για ασφαλεια,ετσι πιστευεις οτι ολα αυτα τα κενα μπορει να σου τα καλυψει ενας μεγαλυτερος αντρας ισως να αντικαταστησει μεσα σου την εικονα του πατερα που δεν ηταν οπως ηθελες..θεωρω οτι αν ησουν γκει απλα θα ησουν σιγουρος χωρις ενδιασμους,απο αλλου πηγαζει το προβλημα σου και καταληγει εκει.κοιτα εμενα με κοροιδευαν σε ολο το δημοτικο και ειχα ελλειψη αυτοπεποιθησης και προβληματα συμπεριφορας,και ξαφνικα την ειδα τελειως αλλιως με νεα προσωπα σε νεο σχολειο ολη η ζωη μου αρχισε να αλλαζει αλλα απεκτησα αισιοδοξια και αυτοπεποιθηση βλεποντας οτι δεν ειμαι αυτο που ολοι οι αλλοι ως τοτε ηθελαν να βλεπουν...ξαφνικα χιλοπιτιαζα ενα ολοκληρο σχολειο...πιστευω οτι πρεπει να προσπαθησεις να αρχισεις να κανεις καποιες παρεες εστω και εκτος σχολειου και πραγματα που ειναι νορμαλ για την ηλικια σου,να βγαινεις να περνας καλα και να μην σπαταλας την ενεργεια των 16-που πιστεψε με δεν θα ξαναγινεις-με τετοιους προβληματισμους..ακομα κι αν εισαι οπως λες γκει παρτο χαλαρα προσπαθησε να μην το σκεφτεσαι και αν ειναι θα σου βγει ασυναισθητα στην πορεια της ζωης σου..εγω στην θεση σου παντως αν ημουν αντρας και ειχα τετοιες ανυσηχιες,θα πηγαινα πρωτα με μια γυναικα που ειναι κ το ποιο φυσιολογικο,εστω και σε καποιον οικο ανοχης και αν δεν μου αρεσε τοτε θα αρχιζα να ψαχνω την σεξουαλικη μου ταυτοτητα κτλ.ευχομαι να προσδιορισεις τις σεξουαλικες σου προτιμησεις αλλα μην βιαστεις να κανεις κατι που ισως μετανιωσεις αν δεν σιγουρευτεις γι αυτο που μας λες...και το ποιο βασικο ειναι να πας να μιλησεις σε καποιον ψυχολογο οπωσδηποτε ισως σε κανει να νιωσεις μεγαλυτερη αυτοπεποιθηση αν το δουλεψετε μαζι και να τα ξεπερασεις ολα,αν και παλι καταληξετε μαζι στο συμπερασμα οτι σου αρεσουν οι αντρες ουτε ο πρωτος θα εισαι ουτε και ο τελευταιος.παντως να μην ντραπεις καθολου,αυτοι ακουν καθε μερα πολυ χειροτερα και ασχημα θεματα και δεν προκειται κανενας ψυχολογος να παρεξηγησει ενα παιδι με τοσα αγχη.ειναι η δουλεια τους και σπουδασαν ολη τους την ζωη για να βοηθουν ατομα με προβληματα σαν τα δικα σου και πιστεψε με θα σε βοηθησει απιστευτα.ευχομαι να σε βοηθησα..αν παλι σε μπερδεψα χειροτερα σου ζητω συγνωμη.με σεβασμο παντα θα σου απαντησω σε οποια αλλη ερωτηση θελεις..Last edited by secretly; 17-01-2012 at 18:22.
17-01-2012, 00:06 #8
Γεια σου γεια σου!
Λοιπον,δεν ξερω και πολλα.ειμαι 17 και εχω εναν φιλο και μια φιλη γκει! Και το αγορι και το κοριτσι πολυ ανετοι με την σεξουαλικοτητα τους..με την κοπελα μαλιστα κοιμομαστε χαλαρα στο ιδιο κρεβατι και κανουμε και πλακα.
Το αγορι εχει απιστευτα προβληματα με την οικογενεια του,οποτε μου θυμισες πολυ αυτον!
Η αποψη μου,αγαπα τον εαυτο σου και περνα καλα.επισης επειδη ξερω ποσο ηλιθιοι ειναι οι εφηβοι,μη το κανεις βουκινο..σε δυο χρονακια γλυτωνεις απ την φυλακη που λεγεται σχολειο κι η ζωη ειναι δικη σου.
Μενεις μονος σου;πως;γιατι;
Υπαρχει καποιος που να εμπιστευεσαι πολυ;
Αν θες μπορεις να με ρωτησεις οτιδηποτε και να ρωτησω τους φιλους μου. Δυστυχως δεν μπορω να τους πω για το φορουμ για ευνοητους λογους!No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society
17-01-2012, 00:37 #9
Χρυσα σε ευχαριστω... Με καλυψες!!! Αυτο ειναι το προβλημα μου! Και ο βασικος υπευθυνος για το αν θα γινω Γκει ειναι σιγουρα ο πατερας μου!!! Απο παλια δεν μου συμπεριφερθηκε με τον σωστο τροπο που συμπεριφερεται ενας πατερας στο γιο του (και ιδιαιτερα στην εφηβεια)!!! Τον κανει να νιωθει ανεξαρτητος και του δινει αυτοπεποιθηση για να γινει σωστος κυνηγος!!! Εμενα εκανε ακριβως το αντιθετο! Απο παλια το θυμαμαι οτι ολο με εκανε να κλαιω! Το θυμαμαι πολυ καλα! Και Μετα μου ελεγε ξερω 'γω "Ζητα μου συγνωμη" και γελουσε!!! Αυτος με εχει κανει να νιωθω υπο των αλλων! Το ιδιο επισης το δημιουργησε και στην μητερα μου! Μου ελεγε "Αντε βρες καμια γκομενα" και μπροστα σε καποιο κοριτσι με ξεφτυλιζε! Και μετα ελεγε οτι ειναι ο ωραιος και εχει γοητεια και οτι ακομα και τα μικρα κοριτσακια τον κοιτουν!!! Παντα (ακομα και τωρα) με κανει να αισθανομαι κατωτερος και στους καθηγητες και στους δασκαλους! Ερχοταν στο σχολειο για να παρει τους βαθμους και ρωτουσε τον καθηγητη "Ειναι καλος μαθητης ή θα φαει ξυλο?!" και γενικως ολο με πιανει, με τραβολογαει απο παλια λες και ειμαι αντικειμενο! Δεν λεω οτι με βαραει!!!!!! Απλα εχει συνηθισει να μου συμπεριφερεται καπως ετσι και αν αντιδρασω καμια φορα του φαινεται παραξενο! Και ολο αυτο απο παλια με εχει οθησει να πηγαινω να βρισκω παρηγορια σε θειες, γιαγια, ξαδερφη και γενικως να συναναστρεφομαι με τα κοριτσια!!! Α επισης με βριζει μειονεκτικα οταν εχει τα νευρα του με αλλους και συνηθως ξεσπαει πανω μου τις φωνες του! π.χ. κωλοπαιδο, μαλακισμενο, κακομαθημενο (που πιστεψτε με μονο κακομαθημενο δεν ειμαι!! Το αντιθετο μαλιστα!) και ολα αυτα συν το οτι συμπεριφερομουν καπως (αθελα μου) στο σχολειο (Γυμνασιο) και ολοι με ελεγαν Γκει! Και αυτο που μου δημιουργησε με οδηγησε στο να μην εχω ουτε δυναμη να υπερασπιστω τον εαυτο μου και να ειμαι παντα υπο των αλλων!!! Το θυμαμαι πολυ καλα οτι στην πρωτη Γυμνασιου πηγα σε ενα αλλο σχολειο που ειναι μακρια απο την γειτονια μου και το σχολειο μου! Ηθελα να παω σε αυτο το σχολειο λογω του οτι ηταν αθλητικο και καθε μερα μου εκανε σκηνη! "Γιατι πηγες σε αυτο το σχολειο στην αλλη ακρη της πολης?!" και φωναζε ολη την ωρα! Και μετα τον καυγα με τον πατερα μου πηγαινα στο σχολειο και αντιμετωπιζα τους συμμαθητες μου! Και να φανταστεις οτι αλλαξα σχολειο γιατι στο Δημοτικο με κοροιδευαν! Αλλα και εκει και ακομα και τωρα τα ιδια γινονται! Μιλαω για την Πρωτη Γυμνασιου πιο πολυ γιατι εκει συγκεκριμενα ειχα αποκτησει φοβεια με τον πατερα μου!!! Ολο με απειλουσε οτι θα με ξεγραψει απο το σχολειο που παω και θυμαμαι στιγμες που με πηγαινε σερνοντας μεχρι το γραφειο του Διευθυντη!!! ---- Παντως αν ειμαι γκει θα ηθελα πολυ να του τριψω στην μουρη οτι αυτος με εκανε ετσι! Εναν αδυναμο ομοφυλοφιλο! Αυτος ειναι ο γιος του! Σε ψυχολογο θα παω οπωσδηποτε και φετος μαλιστα! Εχουμε πολλα να πουμε και να αναλυσουμε και ισως με βοηθησει! ----Χρυσα Καποια στιγμη θα δοκιμασω να παω με γυναικα για να ξερω εγω ο ιδιος τι μου αρεσει! Συγνωμη αν σε/σας κουραζω να διαβαζετε τοσα πολλα απλα θελω να το μοιραστω με καποιον!!!
17-01-2012, 00:47 #10
Σε ευχαριστω πολυ νιφαδα! Οχι δεν μενω μονος μου! Μενω με τους γονεις μου στην ιδια γειτονια αλλα μενω στο σπιτι της γιαγιας μου (μαζι με αυτη! λολ)!!! Απο πολυ μικρη ηλικια συνεβη αυτο! Λογω του οτι οι γονεις μου ειναι καπνιστες και εγω ειχα αναπνευστικα προβληματα και δεν επιβιωνα μαζι με το τσιγαρο! Τωρα ευτυχως τα εχω ξεπερασει αλλα που και που με πιανουν κατι βηχες απο το τσιγαρο! Υπαρχουν ατομα που εμπιστευομαι αλλα δεν μιλαω! Τουλαχιστον οχι ακομα! Αν μιλησω σε καποιον θα μιλησω σε συγγενικο ατομο! Γιατι με τους φιλους/ες την μια μερα μπορει να ειστε μελι-γαλα και την αλλη σκατα και να πανε να σε κραζουν σε ολο το σχολειο!!! Οι φιλοι σου που ειναι γκει πως αντιμετοπιζονται απο τον κοινωνικο περιγυρο??? Συμμαθητες, συμφοιτητες, φιλους και συγγενεις? Ενταξει τον φιλο σου τον καταλαβαινω καλα γιατι περναει προβληματα με την οικογενεια! Γιατι οποιο αγορι και να πει στον πατερα του οτι ειναι Γκει θα τον σφαξει στο γονατο!!!
17-01-2012, 19:02 #11
πρωτα απ ολα δεν μας κουραζεις καθολου..ειναι οι προβληματισμοι σου και οποιος θελει απανταει,αλλωστε βρισκεσαι σε ενα φορουμ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ.
αι στο καλο σου με πιανει και το μητρικο ενστικτο και θα βαλω τα κλαματα,βλεπεις εχω εναν γιο 2 χρονων..
ξεριες τι ειπα μεσα μου?οτι αν εισαι γκει δεν θα μου απαντουσες γιατι δεν σου ειπα αυτα που θελει να ακουσει καποιος γκει...κατα την επιφυλακτικη μου αποψη παντως δεν εισαι..
κατ αρχην προκειται για ενα πολυυυυ ωριμο 16 χρονο πραγμα δυσευρετο σημερα...χαιρομαι πολυ που εισαι δεκτικος στις συζητησεις και πανω απο ολα που ΘΕΛΕΙΣ να βοηθησεις τον εαυτο σου...ειναι παααρα πολυ σημαντικο αυτο ξερεις..γιατι καθε αρχη ειναι το ημισι του παντως οπως ελεγαν και οι αρχαιοι ημων προγωνοι..
εν συνεχεια πρεπει να σου πω οτι οταν το παιδι μας εχει αναπνευστικα δεν το πουλαμε και δεν εθελοτυφλουμε,ειναι παιδι δικο μας και οχι της γιαγιας του...ηταν υποχρεωμενοι αν δεν ηθελαν να κοψουν το τσιγαρο,να καπνιζουν στο μπαλκονι,εξω απο το σπιτι η δεν ξερω κι εγω τι αλλο αλλα δεν δανειζεται στη γιαγια το παιδι για εναν τετοιο λογο...
απ οτι καταλαβαινω ο πατερας σου ειναι μεγαλο γαιδουρι και επειδη η καημενη η μανουλα σου ηξερε οτι δεν θα σεβαστει τα αναπνευστικα σου,αναγκαστηκε να συμφωνησει με αυτο προφανως γιατι απ οτι μας λες ειναι κι εκεινη θυμα στην προκειμενη περιπτωση..
τι σε κανει να πιστευεις οτι θα τον τιμωρησει το γεγονος οτι σε καταντησε γκει?απλα θα σε κραζει οπου βρει και θα νιωθει ακομα ο ποιο γοητευτικος αντρας του κοσμου καθως θα τρεφεται ολοενα απο τις αδυναμιες των γυρω του...
αυτο λοιπον που θα τον τιμωρησει ξερεις τι ειναι?ενα λαμπρο μελλον για εσενα περα απο την αναγκη του και την μιζερη ζωη του...η δικη σου ανεξαρτητοποιηση και δυναμισμος θα υπαρξει το πρωτο του εγκεφαλικο επισοδιο..ειναι σαν μια βδελα κολλημενη επανω σου που δεν σε αφηνει να αναπνευσεις..ξεκολλησε τον.πως?ξεκινωντας καπως ετσι....μαθε να λες οχι για αρχη...
δεν τον εχεις αναγκη και μενεις στην γιαγια σου,καλα να ειναι εκεινη μεχρι να μπορεσεις να σταθεις στα δικα σου ποδια..μπορεις ευγενικα την επομενη φορα που θα σε τραβολογησει,να του πεις,πες οτι νομιζεις αλλα οχι χειρονομειες...αν κανει οτιδηποτε,πχ κινηση για να σε χτυπησει η βαλει τις φωνες μπορεις το λιγοτερο να σηκωθεις να φυγεις και να πεις στην μανα σου οτι αν θελει εκεινη να σε δει να επισκεπτεται την γιαγια σου..το περισσοτερο να τον καταγκειλεις σε καποιο αστυνομικο τμημα η να τον απειλησεις.πες του κι μια ατακα του τυπου (εσυ εχεις προτιμησει το τσιγαρο σου απο εμενα εδω και πολλα χρονια δεν θα σε πειραξει να μην με ξαναδεις..)μαθε να μην ανεχεσαι και να σου πω και κατι?φαντασου ενα φαι που το σιχενεσαι θα το ετρωγες με το ζορι?τι θα ελεγες>οχι....ευχαριστω..το ιδιο και στην ζωη σου...μην τρως με το ζορι αυτα που οι αλλοι θελουν
ξερεις οταν αποκαλουμε ενα παιδι με διαφορα κοσμητικα ασυναισθητα γινεται στην ζωη του αυτο που του λεμε στην ποιο τρυφερη του ηλικια..μην μασας...αν οι φιλοι σου σε βαφτισαν γκει φαντασου ποσο ανιαρη και μιζερη ειναι η δικη τους ζωη ωστε να ασχολουνται με τα σεξουαλικα σου δεδομενα..και κατι αλλο ρε φιλαρακι,αν εγω σου ελεγα οτι σου λειπει το ενα αυτι θα το πιστευες?οχι..θα πηγαινες λοιπον στον καθρεφτη θα κοιτουσες και τα δυο αυτια και θα ελεγες τρελη ειναι αυτη,αφου τα εχω και τα δυο.γιατι λοιπον να πιστεψεις τις μ@@@@@@ς πεντε δεκα ανωριμων ανεγκεφαλων ανθρωπων που δεν εχουν ιδεα για την δικη σου ζωη και γιατι η δικη σου συμπεριφορα ειναι διαφορετικη..γιατι αυτα ειναι τα πραγματικα κακομαθημενα..
πηγαινε λοιπον στον καθρεφτη σου και κοιταξου καλα...και μιλα στο παιδι που υπαρχει μεσα σου..γινε γονιος του εσυ και προστατεψε το,εισαι υποχρεωμενος να το κανεις.παρτο κι ετσι,οτι αν δεν υπερασπιζεσαι τον εαυτο σου πληγωνεις ενα παιδι που υπαρχει μεσα σου..θα πληγωνες ποτε ενα παιδι?δεν νομιζω...γινε εσυ ο γονιος του εαυτου σου και μιλα με εσενα και πες οτι δεν εχω τιποτα λιγοτερο απο τους αλλους ανθρωπους..ειμαι μια χαρα...
αν σου την λεει κανεις μπορεις να αρχισεις να απαντας....του τυπου..κοιταχτε ανθρωπο που εχει και αποψη...γελασε ειρωνικα και απλα φυγε
χαρηκα πααααρα πολυ πουμου ειπες οτι θα πας σε ψυχολογο και θελω τον λογο σου οτι θα το κανεις..εισαι πολυ νοημων ατομο για την ηλικια σου...και ειναι κριμα να χαραμιστεις..
μπορεις επισης να κανεις κατι που θα σου ενισχυσει την χαμενη σου δυναμη..καθε πρωι που θα ξυπνας θα λες στον εαυτο σου...ειμαι μια χαρα,εχω αυτοπεποιθηση..σημερα ειναι μια καινουργια μερα κι εγω αισθανομαι δυνατοτερος απο ποτε..αυτο καντο και πριν κοιμηθεις
ξερεις μην το γελασεις το τι δηλωνεις με σκεψεις στον αυτο σου ειναι πολυ σημαντικο...οι σκεψεις σου ειναι οτι εσυ εισαι και γινονται τροπος ζωης...
αλλαξε λοιπον τον τροπο σκεψης σου και να σκεφτεσαι θετικα και αισιοδοξα..αφηνοντας πισω σου οτι ποναει..
τα παραπανω εν λογο δεν τα γεννησα απο το μυαλο μου αλλα διαβαζω βιβλια ψυχολογιας απο 8 χρονων χωρις να ειμαι ψυχολογος με τις μικρες μου γνωσεις σου λεω οτι οσους γκει γνωριζω,καθ οτι εχω και καποιους φιλους..απο τους 10 και οι 10 εγιναν απο προβληματα του σπιτιου...και συνηθως με τον πατερα..του μιανου πεθανε οταν ηταν 6 κ εκανε προτυπο την μανα του του αλλουνου φερονταν καπως σαν τον δικο σου κτλ κτλ...
αυτο με τις θυληκες ορμονες αποτελει εξαιρεση και ειναι πολυ σπανιο..ζηλεψες ποτε να βαφτεις η να φορεσεις ενα φουστανι?δεν νομιζω ε?αυτο ειναι οι θυληκες ορμονες φιλε μου...σου ζητω συγνωμη με την σειρα μου αν σε κουρασα..ευχομαι το καλυτερο παλικαρακι μου...Last edited by secretly; 17-01-2012 at 19:59.
17-01-2012, 19:27 #12
δεν πιστευω να διαβασα τιποτα για αυτοκτονια ποιο πανω ε?κιχ!
17-01-2012, 19:38 #13
Επισης μπορει να μου πει καποιος αν γινεται να το αλλαξω αυτο?/ Δηλαδη αν γινεται να αλλαξω την ελξη μου προς το ιδιο φυλλο!?/Εγω πραγματικα δεν το θελω αυτο που ειμαι!/ Χρυσα Καποια στιγμη θα δοκιμασω να παω με γυναικα για να ξερω εγω ο ιδιος τι μου αρεσει/αν ειμαι γκει θα ηθελα πολυ να του τριψω στην μουρη οτι αυτος με εκανε ετσι! Εναν αδυναμο ομοφυλοφιλο!
ακουσε καλα μονος σου τις παραπανω δικες σου φρασεις...κατα τη επιφυλακτικη μου αποψη δεν ειναι ο φοβος του περιγυρου που δεν σε αφηνει να πιστεψεις οτι εισαι γκει,απλα δεν εισαι και κατι σε κραταει σε αυτην την αποφαση..θεωρω οτι πιστευεις πως με αυτο τον τροπο θα εκδικηθεις τον πατερα σου με το να τον ντροπιασεις κατα τα δεδομενα του και να κοροιδευουν εκεινον,χωρις να σημαινει οτι δεν θα σε παρει η μπαλα σε αυτο το παρατραγουδο...αλλα να ξερεις εφοσον δεν ειναι η βαθυα σου επιλογη δεν θα εκδικιθεις εκεινον αλλα εσενα...εχεις συνδεσει το ΟΜΟΦΥΛΟΦΙΛΟΣ με το ΑΔΥΝΑΜΟΣ και αυτο φαινεται απο τα λογια σου οτι ετσι θα σε καταντησει εναν αδυναμο ομοφυλοφιλο.κι εγω εχω την ιδια αποψη με εσενα σε αυτο...οτι ειναι ποιο αδυναμοι παντα με μερικες εξερεσεις φυσικα σπανιες...τι θα ελεγες ομως για την δικη σου ζωη να συνδεσεις το ΑΝΤΡΑΣ με το ΔΥΝΑΤΟΣ...και παρ οτι προσπαθεια εκανε για να σου καταστρεψει την ψυχολογια εσυ θα προσπερνας και θα τον εχεις υπο οταν γινεις αυτο που θελεις...και ολοι τοτε θα λενε...μπραβο ο γιος του ταδε...με τετοια ανατροφη κι ομως τα καταφερε....ξερεις ετσι λενε και για εμενα..καθως η μητερα μου λειτουργουσε παντα παθητικα και ο πατερας μου επιθετικα...τωρα τους ξεφτιλιζουν λεγοντας μπραβο αυτο το κοριτσι,εχει δικη του ζηλευτη προσωπικοτητα..δεν πηρε απο κανεναν απο τους 2 σας
17-01-2012, 21:43 #14
17-01-2012, 23:39 #15
Ε,απ οτι ξερω το αγορι λεει ενα "γεια" με τους δικους του οποτε δεν ξερουν τιποτα για την ζωη του.της κοπελας το εχουν καταλαβει,αλλα ειναι το λιγοτερο που τους ενδιαφερει γιατι ηδη στα 17 της ειχε προβλημα με τον αλκοολισμο και ετσι εδωσαν σημασια σ αυτο.
Και δεν μου εχουν αναφερει καποιο ασχημο περιστατικο με ατομα που ξερουν γι αυτους.ειναι αποδεκτοι.το αγορι κανει παρεα κυριως με κοριτσια και η κοπελα με λεσβιες,μπαι,και στρειτ.
Επισης πανε σε γκει μπαρ η γκει φρεντλι μαγαζια,κατι που ισως θα επρεπε να δοκιμασεις.
Επισης προτεινω να αρχισεις μια δραστηριοτητα που σου αρεσει..π.χ. Ο φιλος μου κανει θεατρο και χορο.στο θεατρο γνωριστηκαμε.μεσω δραστηριοτητων αποκτας φιλους και δενεσαι.
Τωρα για τους γονεις σου,και γενικοτερα την οικογενεια σου,αρχικα ισως θα ειναι σοκ,αλλα πες τους το χαλαρα (με αυτοπεποιθηση,και χωρις να δειχνεις οτι δεν σου αρεσει αυτο που εισαι και να τους κατηγορεις)..παιδι τους εισαι..θα σε αγαπανε οπως και να χει!No matter what anybody tells you, words and ideas can change the world. -Deas poets society