Δεν ξερω την σεξουαλικη μου ταυτοτητα! - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 13 FirstFirst ... 910111213 LastLast
Results 151 to 165 of 182
    Senior Member
    εσυ ξερεις γρηγορη..αυτο θα το ανακαλυψεις μαλλον δοκιμαζοντας οπως λες..αλλα επιμενω,ποτε θα πας σε ψυχολογο?θεωρω οτι θα βοηθησει πολυ στον σεξουαλικο σου προσανατολισμο
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Χρυσα σε ψυχολογο θα παω τον Μαρτιο! και να σου πω την αληθεια εχω αγχος! Ντρεπομαι να τα λεω αυτα κατ'ιδιαν! Ελπιζω να βοηθησει! Και προπαντως να μην πει τιποτα στους δικους μου! Θελω να δοκιμασω αλλα δεν βρισκω και κανεναν! :(

Senior Member
    παιδι μου,δεν θα πας εκει για να σε ρουφιανεψει η να σε καταστρεψει,ψυχολογος ειναι,δεν θα βγαλει διαγγελμα σε κανεναν και δεν θα πει τιποτα εκτος αν το ζητησεις εσυ..
    αυτη ειναι η δουλεια τους,ΜΗΝ ΑΓΧΟΝΕΣΑΙ σου λεω...ΧΑΛΑΡΩΣΕ!!!
    που θα τον βρεις..πολυ απλο,κανε ενα τηλεφωνακι στο 11880-11888 και θα πεις:
    -μενω στην ταδε περιοχη και θα ηθελα τηλεφωνα και διευθυνσεις ψυχολογων...
    απλο

Μακαρι! χαχαχα ωραια τα λες! το ξερω.... θα κλεισω ραντεβου! ή θα παρω τηλεφωνο οπως ειπες ή θα τους βρω απο το Ιντερνετ! ελπιζω εκεινη την ωρα να νιωθω ανετα και να μην τρεμω σαν το ψαρι! ;)

Senior Member
    ελα γρηγορη...μια....ανασα ειναι!σιγα το πραγμα,δεν θα βγαλεις κανενα λογο!!
    μια αποφαση με μια ανασα!!αυτο θα σε βοηθησει σε ολη την υπολοιπη ζωη σου:)

Ναι οκ εχεις δικιο! :) Κοντευουν οι μερες παντως και περιμενω..........

Member
    Καλήσπερα σε όλους και στο φίλο μας.Διάβασα γρήγορα τα ποστ και να πω ότι η κατάσταση που βιώνει ο φίλος είναι αρκετά συχνή στην Ελλάδα εξ αιτίας των αντιλήψεων για την ομοφυλοφιλία.Οι νεαροί και έφηβοι ομοφυλόφιλοι δυστυχώς εμφανίζουν τα υψηλότερα ποσοστά κλινικής κατάθλιψης από όλα τα ηλικιακά γρουπ και αποτελούν την ευαίσθητη ομάδα για απόπειρα αυτοκτονίας.

Να πω στο φίλο μας ότι η Ψυχολογία και Ψυχιατρική έχουν μια σαφή και ξεκάθαρη επιστημονική άποψη για τη φυσιολογικότητα της ομοφυλοφιλίας και θα το διαπιστώσεις και εσύ ο ίδιος όταν μιλήσεις με έναν συνάδελφο Ψυχολόγο.Η ομοφυλοφιλία είναι μια φυσιολογική έκφραση της ανθρώπινης σεξουαλικότητας και γι αυτό πρέπει να αισθάνεσαι καλά και να είσαι ο ευατός σου.Είναι σημαντικό ότι σήμερα οι νεαροί γκέι αντιμετωπίζουν μεγάλη ομοφοβία και τα αρνητικά στερεότυπα έχουν αντίκτυπο απέναντι στους ίδιους πρωταρχικά.Δεν υπάρχει λόγος να ''προσπαθήσεις'' να αλλάξεις την σεξουαλικότητα σου μικρέ φιλέ μου.Πλέον γνωρίζουμε ότι κάτι τέτοιο είναι αδύνατον.Η επίσημη θέση της Ψυχολογίας είναι πως οι νεαροί γκέι που βρίσκονται να νιώθουν θλίψη,οργή,απογοήτευση κτλ και φτάνουν στο σημείο να μισούν τον εαυτό τους λόγο της ομοφοβίας που αντιμετωπίζουν από τον περίγυρο έχουν ανάγκη από αυτό που λέμε gay affirmative therapy.

Ουσιαστικά ο Ψυχολόγος σου θα σε βοηθήσει να δεις πως είσαι ένας φυσιολογικός νεαρός άντρας ,δεν έχεις κάτι περίεργο και είναι απόλυτα θεμιτό να σου αρέσουν οι άντρες.Στη συνέχεια θα σου δώσει να καταλάβεις τους περιορισμούς που έχει μέρος της κοινωνίας σε ότι αφορά την ομοφυλοφιλία και τελικά θα περάσετε μαζί στο στάδιο της αποδοχής και ενεργής κοινωνικοποίησης γύρω από τη σεξουαλικότητα σου.Ουσιαστικά θα σε βοηθήσει να ηρεμήσεις και να αποδεχτείς το ποιός είσαι και θα σου δώσει τα εργαλεία με τα οποία θα πρέπει να κινηθείς για να γνωρίσεις άλλα νέα παιδιά στην ηλικία σου και μη με κοινή σεξουαλικότητα.Η ραχοκοκκαλιά της gay affirmative therapy είναι η σταδιακή αποδοχή και αγάπη της σεξουαλικότητας σου με απώτερο σκοπό να διεκδικήσεις ενεργά την ψυχοκοινωνική σου ανάπτυξη και προσαρμογή και τις ερωτικές και σεξουαλικές σχέσεις με το ίδιο φύλο.

Όπως σου είπα είσαι ένας φυσιολογικός νέος και το επόμενο βήμα στην ηλικία σου δεν είναι ''να αλλάξεις'' επειδή 2-3 έχουν άγνοια και ομοφοβία αλλά να αγκαλιάσεις την σεξουαλικότητα σου και περάσεις στη φάση γνωριμίας και διεκδίκησης ερωτικών και σεξουαλικών σχέσεων με άτομα τα οποία νιώθεις έλξη.Έτσι θα αγαπήσεις τον ευατό σου,θα διεκδικήσεις την ταυτότητα σου και σταδιακά θα γίνεις ένα ώριμος άνθρωπος που θα μπορεί να διαχειρίζεται την ομοφοβία με ικανοποιητικό τρόπο.

Μην ανυσηχείς λοιπόν....χαλάρωσε και απόλαυσε τη ζωή σου και την σεξουαλικότητα σου!

Junior Member
    Προσπαθώ να σου στείλω Π.Μ αλλα πρέπει να διαγράψεις λέει μερικά μηνύματα πρώτα ωστε να μπορεσεις να δεχτείς περισσότερα μηνύματα.Στείλε μου εσύ αν θέλεις να μιλήσουμε.

Γεια σου... Σου εστειλα.. Συγνωμη αλλα ειχα ξεχασει τον φακελο και ηταν γεματος... Σου εστειλα πριν απο λιγο

Junior Member
    .....Πάντως,εν πρώτης μπορώ να σου πώ οτι για αυτή σου την ανασφάλεια μπορεί να φταίει η έλλειψη ισορροπίας στην παιδική σου ηλικία.Απ'όσα λές δεν ήταν φυσιολογική.Που σημαίνει τι.Δεν είχες ενεργά την πατρική φιγούρα που χρειαζόσουν σαν ανήλικο αγόρι-παιδί,το πρότυπό σου ήταν ανύπαρκτο,συνεπώς απο ποιόν να πάρεις τις βάσεις για να φτιάξεις τον χαρακτήρα ενός ενήλικου άντρα...Σίγουρα κάποια άλλα πρότυπα θα είχες,αλλα όταν μου λές οτι απο παιδί απομακρύνθηκες απο τους γονείς σου,είναι πολύ βασικός λόγος αυτός για να "χάσεις" λίγο το δρόμο σου.Δεν ξέρω ποιός σε μεγάλωσε και υπο ποιές συνθήκες,αλλα σίγουρα έπαιξαν ρόλο αυτά τα γεγονότα στη ζωή σου ως τώρα για να σου δημιουργηθεί αυτό το πρόβλημα.Αναζητάς ακόμη μέσα σου τον λόγο για τον οποίο δε μπορεσες να είσαι με τους γονείς σου.Ένιωσες απόρριψη και αυτό έβγαινε προς τα έξω και στους συμμαθητές σου στο σχολείο.Ένα προβληματισμένο παιδί,δύσκολα το αποδέχονται τα άλλα,ανέμελα παιδάκια στο σχολείο.Ήσουν σίγουρα ένα παιδάκι τρακαρισμένο,που δεν πλησίαζες κάποιον απο μόνος σου εκτός αν το έκανε πρώτα εκείνος.Ένα παιδί χωρίς αυτοπεποίθηση και γεμάτο ανασφάλειες για τον εαυτό σου και για το αν οι άλλοι σε αποδέχονται.Και λογικό είναι γιατί όλα αυτά στα δημιούργησε ότι σε απομάκρυνε απο το "σπίτι σου" ,εννοώντας τους γονείς σου.Νομίζω οτι είναι λογικό αν δε μπορείς να είσαι χαλαρός να μη μπορείς να ερωτευτείς η να ερεθιστείς ακόμα,αφού καλά καλά δυσκολεύεσαι να προσαρμοστείς σε έναν χώρο με άλλους....και οπωσδήποτε,το μόνο εύκολο θα ήταν να ερωτευτείς κάποιο πρόσωπο που θα σε έκανε να νιώθεις άνετα κοντά του.Ίσως γι'αυτό έχεις αυτά τα συναισθήματα για το άτομο που αναφέρεις.Προσπάθησε να διαπιστώσεις αν αυτά που σου γράφω έχουν καμιά σχέση με τη δική σου πραγματικότητα,γιατί το μόνο που μπορεί να σου συμβαίνει στην πραγματικότητα είναι να περνάς μιά κρίση ταυτότητας,δεν ξέρω αν στα γράφω και σωστά,δεν είμαι ειδικός,απλά μπορώ να καταλάβω πόσα προβλήματα μπορεί να αποκτήσει ένα παιδάκι όταν δέχεται συνεχώς την απόρριψη και την απαξίωση στη ζωή του.........Πραγματικά ζήτα βοήθεια πρώτα απο κάποιον ειδικό και μην αφήσεις κανέναν να σε κατευθύνει.Γιατί όσοι είναι gay θα κοιτάξουν να σου πούν απλά αποδέξου το.Όσοι είναι straight θα σου πουν το αντίθετο.Εσύ θ'ακούσεις μόνο την καρδιά σου.Αλλα μη βιαστείς να κάνεις λάθη,γιατί πολλές φορές υπάρχουν μέσα μας πράγματα που ούτε οι ίδιοι δεν γνωρίζουμε,και μόνο μέσα απο τις εμπειρίες μας μπορούμε να τα μάθουμε.Άσε λοιπόν τον εαυτό σου να δώσει την απάντηση και μην ακούς ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΛΛΟΝ.Ελπίζω να σε βοήθησα λιγάκι...

... Ναι οντως υπαρχει ανασφαλεια.. Εχεις δικιο για ολα αυτα που λες με τους γονεις μου. Ισχυουν. Δεν ξερω αν εχεις ακουσει αλλα υπαρχει και η περιπτωση καποιος να εχει γεννηθει ομοφυλοφιλος. Να ειναι δηλαδη μεσα στο DNA του. Να χαρακτηριζει την ταυτοτητα του. Βεβαια απο την μερια της ψυχολογιας εχω ακουσει και για τους "Ευνουχισμενους" οι οποιοι εχουν παρει λαθος προτυπο και γενικως εχουν μαθει να φοβουνται και ζουν με γυναικες κ.λ.π. και αυτο τους αλλαζει τον προσανατολισμο τους.. Εγω δεν ξερω σε ποιο απο αυτα τα δυο ηδη ανηκω. Θα παω σε ψυχολογο μολις μπει ο Μαρτιος και ελπιζω να βοηθησει και αυτος. Παντως εγω για να λεω την αληθεια νομιζω οτι κατα 80% ειμαι ομοφυλοφιλος. Τωρα δεν ξερω αν μετα αυτη την επισκεψη αλλαξει κατι. Σε ευχαριστω που προσφερθηκες να με βοηθησεις.

Panos UK, τωρα ειδα και το δικο σου μυνημα. θα σου απαντησω αυριο :)

Πανο σε ευχαριστω για την βοηθεια σου! Μακαρι ολα να πανε καλα οπως λες με την ψυχολογο! Μαλλον αυριο θα παω και εχω αγχος!

Member
    φιλε μου καλη σου μερα..
    1)η ομοφυλοφιλια δεν ειναι ντροπη!!!
    2)δοκιμασε να πας με γυναικα για αρχη η να δεις καμια ερωτικη τανια..πλεον κυκλοφορουν παντου ευκολο ειναι..
    3)μην αφηνεις κανεναν να σε ριξει..εισαι αυτο που εισαι κ πρεπει να σαι περιφανος για σενα..οχι για να την βγεις στον πα-τερα(ς) σου
    απο μενα αυτα..

Γεια σου Dream Collector... Δεν θα κανω ακομα τιποτα ερωτικο μεχρι να βγαλω ακρη για την σεξουαλικη μου ταυτοτητα με την ψυχολογο!
    Σε ευχαριστω που με υποστηριζεις και με βοηθας και σε ευχαριστω για τον κοπο σου! :)

Junior Member
    Γρηγόρη γράφω και γω στο θέμα σου για να σε βοηθήσω και γω όσο μπορώ στην κατάσταση που περνάς.

Πριν 11 χρόνια βίωσα στο πετσί μου αν και Straight πως είναι να σε κράζουν και να σε κοροίδευουν οτί είσαι ομοφυλόφιλος,από κάτι πανίβλακες.
    Ήμουν στην ηλικία σου περίπου,γεμάτος ζωή με όνειρα για το μέλλον,πολλά hobby,φίλους/παρεα.

Σήμερα είμαι ενα φάντασμα του εαυτού μου,άνεργος(στην ουσία κατα αναγκη άεργος),έχω να κάνω σχέση 7 χρόνια όπως και σεξ.Κοιμάμαι την μισή μέρα και τις υπόλοιπες είμαι με εναν υπολογιστή περιμένοντας να ρθει η ώρα να ξανακοιμηθώ,απλά αναφέρω ότι απο το καλοκαίρι έχω βγει 3-4 φορές από το σπίτι...

Δεν υπάρχει μέρα που να μην χτυπάω το κεφάλι μου για τα καλύτερα χρόνια μου που χαθήκαν,τα ξενιαστα χρόνια,τα χρόνια που κάθε τι είναι καινούριο για να το ζήσεις.
    Τα περισσότερα παιδιά ήδη σε συμβουλέψαν και δεν χρειάζεται να πω και γω τα ίδια,μόνο να πας σε κάποιον ειδικό και γενικά να κάνεις το οτιδήποτε που θα σε βγάλει απ αυτή την δυσβάσταχτη κατάσταση,όσο έχεις χρόνο ακόμα!
    Μην κάνεις το λάθος τόσο εσύ όσο και κάποιο άτομο που πιθανών θα διαβάζει το topic με παρόμοιο πρόβλημα να καταστρέψεις την ζωή σου,ξέρω οτί είμαι ο τελευταίος που πρέπει να δίνει συμβούλες μιας και γώ την γάμησα την ζωή μου, αλλα για τον Θεό,ζήσε όπως θέλεις ΕΣΥ να ζήσεις,κάνε ότι γουστάρεις και σε ευχαριστεί πραγματικά.Πίστεψε με πονάει απίστευτα οταν στα 25+ δεν έχεις ευχάριστες αναμνήσεις από τα εφηβικά χρόνια,λείπεις από όλες τις φωτο τις παρέας σου που τα πίνει τα σαββατόβραδα έξω και πάει διακοπές.

Ελπίζω σύντομα να μας γράφεις για τα τεράστια άλματα που κάνεις στην ζωή σου!

υ.γ sorry για τα ορθογραφικά.

Page 11 of 13 FirstFirst ... 910111213 LastLast