Results 121 to 135 of 182
-
04-02-2012, 23:31 #121
- 04-02-2012, 23:35 #122
Ειλικρινότατα σε ευχαριστώ πάρα πολύ! Στην αρχή νόμισα πως θα δεν θα μου απαντήσει κανένας! Σε ευχαριστώ πολύ!
05-02-2012, 00:02 #123
05-02-2012, 00:18 #124
+10000 πανω σε αυτο
οταν εμενα αθηνα στον φουρνο δουλευε μια κοπελιτσα και παλια γνωστη μου..οταν λοιπον δουλευε στον φουρνο,καθως τα ''λεγαμε πολυ ωραια''την θυμαμαι να κανει ονειρα για τον γαμο της,το νυφικο το ειχε διαλεξει ψαχνοντας πολυ καιρο,ηθελε να ειναι ολα ΤΕΛΕΙΑ για τον γαμο της κ μου ελεγε ποσο τυχερη κι ερωτευμενη ενιωθε..
αφ'οτου παντρευτηκε κανενα ωχταμηνο αργοτερα εκανε αιτηση διαζυγιου αφου ανακαλυψε οτι ο καλος της ειχε συναψει κρυφο δεσμο...ναι με αντρα..
η δυστιχια της ρε παιδια,δεν μπορω να σας την περιγραψω..ο θυμος της ολα..η απαντηση του ηταν οτι την αγαπησε μεν αλλα δεν ηταν ερωτευμενος και τον γαμο τους τον εκανε για ξεκαρφωμα..
θυμαμαι ακομα πως μου ελεγε οτι δεν μπορουσε να πιστεψει πως στηριξε τα ονειρα της σε ενα γελοιο ψεμμα..Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
05-02-2012, 00:20 #125
χαχαχαχα! έχεις απόλυτο δίκαιο :) ! Αλλά δεν εννοούσα πως δεν είσαι πολιτισμένος άνθρωπος, απλώς σκέφτηκα: ποιος σόφρων άνθρωπος θα κάτσει να διαβάσει βραδυάτικα το μυθιστόρημά μου;;; γιατί, λόγω έκτασης, μυθιστόρημα το αποκαλω :)... Και πάλι ευχαριστώ :) :) ! ! !
05-02-2012, 00:24 #126
Όντως xrusaki, αυτοί οι άντρες είναι ό,τι χειρότερο... Καταστρέφουν και τον εαυτό τους και τις κοπέλες που τους πιστεύουν... Εγώ προσωπικά ποτέ δεν θα έκανα κάτι τέτοιο, και γιατί είμαι καθαρόαιμος ομοφυλόφιλος αλλά και γιατί σε καμία περίπτωση δεν θα ήθελα να εξαπατώ έναν άνθρωπο που δεν φταίει σε τίποτα :)!
05-02-2012, 00:27 #127
05-02-2012, 00:31 #128
Α! Τώρα κατάλαβα τι εννοούσες :)! Πάνω σε αυτό έχεις απόλυτο δίκαιο... Στο εξωτερικό σέβονται τους ομοφυλόφιλους... Εδώ τους βρίζουν και προτιμούν να τους εξευτελίζουν! Ελλάδα παιδάκι μου, τι να πεις;; τζάμπα σάλιο :) :)!
05-02-2012, 03:06 #129
Γεια σου Αλεξανδρε!!! Σε ευχαριστω που προσφερθηκες να με βοηθησεις!!! Επισης εχεις (και εσυ) πολυ ωραιο ονομα! Εσυ απο οτι φαινεται εισαι μια χαρα παιδι! Η χαρα του Θεου!!! (ενω εγω ειμαι η θλιψη του Διαβολου αλλα τελος παντων!)!!! Αυτη την κοινωνικη κατακραυγη την βιωσα και εγω!!! Αλλα ηταν πολυ ασχημο να σε φωναζουν "Γκει" δημοσια και εσυ να τους αφηνεις! Και εγω τους αφηνα αλλα τους σταματησα με ενα διαφορετικο (λυπητερο, κοριτσιστικο κ.λ.π.) τροπο! Εκλαιγα!!! Αυτο εκανα! Εκεινη την περιοδο στην Α Γυμνασιου το σταματησαν γιατι ειδαν οτι δεν αντιδραω και οτι ειμαι αδυναμος και οτι με πειραξε αυτο και μετα μου ζητουσαν συγνωμη! (Μιλαω για τα ατομα του τμηματος μου) Με υποστηριζαν αλλα με αυτο που ειχα κανει (που εκλαψα δηλαδη!) τους εδειξα οτι ειμαι αδυναμος και με εκαναν να νιωθω σαν παιδακι!!! Η Μασκοτ της παρεας! Απο τα αλλα τμηματα αρχισαν να με κραζουν!!! Θυμαμαι μαλιστα ηρθε μια απο ενα αλλο σχολειο (που την εδιωξαν! Φαντασου!) και με το που μπαινει στην ταξη λεει: "Ρε παιδια μου ειπαν οτι υπαρχει εδω ενας Γκει!?" !!! Παγωσα εκεινη την ωρα! Και καποιος απο πισω (α θυμηθηκα ποιος! Πολυ κωλοπαιδο!) λεει "Να ο Γρηγορης" και εγω της απαντησα "Οχι δεν ειμαι... Βλακειες λενε!" και αυτη λεει "Να ρε οριστε! Δεν ειναι το παιδι!" και γελουσαν ολοι! Μετα αυτη με κοροιδευε με πολυ ασχημο τροπο! Εμεινε ομως απο απουσιες περυσι και καλα να παθει!!! (Συγνωμη για την κακια που βγαζω!)
Και φετος επιβεβαιωθηκα λοιπον οτι μου αρεσουν οι αντρες! Εχω και οικογενειακα προβληματα! Ολοι ειναι απο πανω μου ετοιμοι να πεσουν να με φανε αν το μαθουν!!! Και δεν μου αρεσει αυτη η περιθωριοποιηση που υπαρχει για τους Γκει! Οτι δηλαδη πρεπει να πηγαινουν σε Γκει κλαμπ, να διαβαζουν Γκει περιοδικα, να βαζουν στο facebook οτι ενδιαφερονται για αντρες κ.λ.π.! Εγω θελω πολυ απλα να ειμαι οπως πριν!!! Εχεις δικιο σε οσα λες Αλεξανδρε!!! Απλα εγω φοβαμαι να βγω εκει εξω και να ειμαι ο πραγματικος μου εαυτος γιατι πολυ απλα δεν θα επιβιωσω!!! Α παρατηρησα και εγω οτι το χειριζεσαι πολυ καλα το ελληνικο! Εσυ και ο Μπαμπινιωτης! ;)
05-02-2012, 20:28 #130
Παιδιά, γεια σας και πάλι από εμένα!! Γρηγόρη, σ'ευχαριστώ κι εσένα που μου ανταπάντησες στο μήνυμα και ζητώ συγγνώμη που καθυστέρησα κάπως να απαντήσω. Η αλήθεια είναι πως η σεξουαλική μας ταυτότητα είναι κάτι λίγο πιο περίπλοκο από αυτό που οι περισσότεροι πιστεύουν. Προφανώς όταν αρχίζεις να έχεις σεξουαλικές ορμές καταλαβαίνεις εντός κάποιου χρονικού διάστηματος ποιο φύλο σε ελκύει, αν και στην αρχή θεωρείς δεδομένο ότι σε ελκύει το αντίθετο. Εγώ για παράδειγμα, όταν πρωτοάρχισα να βλέπω τσόντες θεωρούσα δεδομένο ότι το αντίθετο φύλο θα με είλκυε. Επειδή όμως το αντίθετο φύλο δε με είλκυσε ποτέ, μέσα σε σύντομο χρονικά διάστημα συνειδητοποίησα ότι το αρσενικό φύλο είναι εκείνο που βλέπω ερωτιά. Βαθμηδόν συνήθισα στην ιδέα ότι είμαι ομοφυλόφιλος, ενώ παράλληλα άρχισα και να διαβάζω διάφορα άρθρα στο διαδίκτυο αναφορικά με την ομοφυλοφιλία. Η συναναστροφή μου επίσης με γκέι άτομα, με τα οποία γνωρίστηκα μέσω ίντερνετ με συνέτειναν πολύ στην αποδοχή του εαυτού μου και μάλιστα πριν από μερικούς μήνες είχα την πρώτη μου σεξουαλική επαφή. Πιστεύω πάντως ότι τουλάχιστον μέχρι να ανεξαρτητοποιηθείς δεν υπάρχει κανένας λόγος να εκμυστηρευτείς στους δικούς σου ότι είσαι ομοφυλόφιλος. Δεν υπάρχει κανένα νόημα σε αυτό, ειδικά όταν ξέρεις ότι είναι συντηρητικοί και δεν είναι δεκτικοί προς την ομοφυλοφιλία. Οι δικοί μου οι γονείς ας πούμε, αν με ρωτούσαν ποτέ ευθέως για την σεξουαλική μου ταυτότητα θα αρνιόμουνα ότι είμαι γκέι. Παρόλο που ξέρω ότι είναι δεκτικοί με το θέμα και δε θα είχανε πρόβλημα αν το παραδεχόμουνα, για την ώρα δεν προτίθεμαι να τους εξομολογηθώ τίποτα. Σε 4-5 χρονάκια θα το ξανασκεφτόμουνα.
Αλέξανδρε, γεια σου κι εσένα!! Ειλικρινά χαίρομαι πολύ που μαζευτήκα τελικά τρία άτομα σε αυτό το φόρουμ ίδιας ηλικίας και με ίδιο σεξουαλικό προσανατολισμό. Διάβασα μετά προσοχής όλα όσα γράφεις και θέλω να σου πω καταρχάς ότι πηγαίνω κι εγώ στην πρώτη λυκείου φέτος. Η αλήθεια είναι ότι έχω υποστεί κι εγώ ρατσιμό, κυρίως μέχρι και την δευτέρα γυμνασίου και γενικά έχω περάσει πολύ άσχημες στιγμές στο σχολείο. Υπήρξαν φορές που έπεσα μέχρι και θύμα σωματικής βίας κάποιων παιδιών, τα οποία κατά τη γνώμη μου είναι επιεικώς απαράδεκτα. Θεωρώ ανεπίτρεπτο να σε κοροϊδεύει και να σε εμπαίζει ο άλλος μόνο και μόνο επειδή διαφέρεις από την πλειοψηφία. Ο λόγος για τον οποίον με χλεύαζαν δεν ήταν τόσο λόγω του σεξουαλικού μου προσανατολισμοί (από την άποψη ότι δεν είναι και πολύ εμφανές) όσο λόγω της ωριμότητάς μου. Χωρίς αμφιβολία είμαι μακράν ωριμότερος από το μέσο συνομήλικό μου, και ένεκα του τρόπου που συμπεριφερόμουνα και των αντιλήψεων που είχα με κορόιδευαν. Επίσης, ένας άλλος λόγος που συνέβαλε στο να με κοροϊδεύουν και να σχολούνται μαζί μου ήταν το γεγονός ότι δεν επεδίωκα ποτέ να κάνω παρέα με τα άτομα αυτά, απ'όλο το σχολείο έκανα παρέα με ένα άτομο να φανταστείτε. Με την έναρξη της τρίτης γυμνασίου όμως πήρα κι εγώ τα μέτρα μου. Επειδή το σχολείο που πηγαίνω είναι ιδιωτικό και δε μπορούσα σε καμία περίπτωση να ανεχτώ κάτι τέτοιο για μία ακόμα χρονιά, πήγα την δε'υτερη σχολική εβδομάδα (γύρω στα τέλη Σεπτέμβρη του 2010 δηλαδή) και μίλησα στο διευθυντή του γυμνασίου, και αναλύοντάς του το πρόβλημα που υπάρχει και την ταλαιπωρία που υφίσταμαι σε καθημερινη βάση έγινε έξαλλος. Μου ζήτησε να του πω τα ονόματα των παιδιών που συμμετέχουν σε όλο αυτό και του τα έδωσα. Την ίδια κιόλας μέρα τους κάλεσε στο γραφείο του για να τους μιλήσει. Δεν ξέρω αν το έκανε από την καλή του την καρδιά και αν τον άγγιξαν όλα όσα του είπα, αυτό που ξέρω σίγουρα όμως είναι ότι ήταν και υποχρέωσή του να το κάνει. Έτσι και συνεχιζότανε αυτή η κατάσταση δεν ξέρω κι εγώ σε τι ενέργειες θα προέβαινα. Αφότου τους έπιασε όμως και τους μίλησε όλοι σταμάτησα. Δε μπορώ να ξέρω με ακρίβεια τι τους είπε και το κόψανε τελείως από τη στιγμή εκείνη, αλλά υποθέτη ότι τους φοβέρισε με καμία αποβολή σε περίπτωση που συνεχιζότανε όλο αυτό. Και από τότε κι έπειτα μόνον κανέναν ψίθυρο κοροϊδευτικό ακούω. Και έκτοτε είμαι καλά! Και στο κάτω κάτω της γραφής, είναι δικαίωμά μου να είμαι διαφορετικός!! Είμαι υπερήφανος που είμαι γκέι!! :))
05-02-2012, 21:54 #131
Πολυαγαπητέ Γρηγόρη, πρώτα απ 'όλα είναι καθήκον μου ως άνθρωπος να βοηθώ οποιονδήποτε βρίσκεται σε ανάγκη (εγώ και η Ζήνα χαχαχα :) ) Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για το σχόλιό σου σχετικά με το όνομά μου. Ξέρεις τι σημαίνει; Η λέξη Αλέξανδρος είναι μία σύνθετη λέξη με ρίζες απο την αρχαία ελληνική γλώσσα. Σημαίνει αυτός που απωθεί τους άνδρες (αλέκω&ανήρ) κάτι το οποίο προσπαθώ μετά μανίας να διαψεύσω αφού είμαι ένας περήφανος ομοφυλόφιλος και κάθε άλλο παρά επιθυμώ να απωθώ τους άντρες ;) !Επίσης σε ευχαριστώ που με αποκαλείς χαρά του Θεού, αφού αυτό επιδιώκω... Είμαι ένας συνεχώς χαμογελαστός άνθρωπος που θέλει να αποπνέει θετική ενέργεια κι αισιοδοξία! Και σε παρακαλώ πολύ, μη μιλάς καθ' αυτόν τον τρόπο για τον εαυτό σου (θλίψη του Διαβόλου) απ 'οσα έχω διαβάσει για εσένα σε αυτή την ιστοσελίδα διαισθάνομαι πως είσαι πολύ καλό παιδί, και η διαισθησή μου σχεδόν ποτέ δεν με εξαπατά... Απλώς περνάς μια αρκετά δύσκολη φάση, μην ανησυχείς κάποτε κι αυτή θα περάσει... Για τότε στο Δημοτικό, έχεις δίκαιο. Δεν έπρεπε να τους επιτρέπω να μιλούν για μένα έτσι. Έπρεπε να υπερασπιστώ τον εαυτό μου, αλλά βλέπεις σε νεαρή ηλικία ήμουν εξαιρετικά ευάλωτος και καλοκάγαθος (το κουτορνίθι της τάξης με λίγα λόγια :) ) κι έτσι δεν τολμούσα καν να αντιδράσω... Το ότι έκλαψες τότε στο Γυμνάσιο, είναι κάτι για το οποίο δεν πρέπει να ντρέπεσαι.Είχα βιώσει στο Δημοτικό μια στενόχωρη κατάσταση και να φανταστείς πως για ολόκληρο το σχολικό έτος της έκτης Δημοτικού, δεν μου μιλούσε κανείς από την τάξη μου. Τότε έσπασα κι έκλαψα κι όλα άλλαξαν. Οι συμμαθητές μου, κυρίως εξαιτίας του φόβου πως η δασκάλα μας, που ύστερα από το ξέσπασμα μου πήρε την κατάσταση στα χέρια της, θα ενημέρωνε τους γονείς για τον κοινωνικό αποκλεισμό που υπέστην και κατά συνέπεια θα ακολουθούσε η τιμωρία τους με έκαναν ξανά μέλος της παρέας. Καταλαβαίνω απόλυτα το πως ένιωσες τότε και δικαιολογώ την αντίδρασή σου. Αλλά μην το σκέφτεσαι καν, πρώτον γιατί ανήκει στο παρελθόν και δεύτερον γιατί ήταν απλώς μια φυσική αντίδραση... Σχετικά με την κοπέλα που σε κορόιδευε, μην ανησυχεις. Τις ξέρω κι αυτές από πρώτο χέρι. Είναι από αυτές που το παίζουν κάποιες, καπνίζοντας και γελώντας σαν ηλίθιες με τους άλλους, εκτός φυσικά απο το παρεάκι τους. Κάποτε αντιμετώπισα κι εγώ μια παρόμοια κατάσταση, όχι βέβαια σε τέτοιο έσχατο βαθμό όσο εσύ! Αλλά αυτήν την κανόνισα με τον δικό μου τρόπο. Γιατί άντε να μας κοροϊδεύουν τα αγόρια, πάει στα κομμάτια, αλλά όχι και το κάθε τσουλάκι (συγνώμη και για την έκφραση αλλά αυτή ανταποκρίνεται πλήρως στην περίσταση) να μας πιάνει στο βρωμόστομά του! Οπότε μην την σκέφτεσαι καν αυτή. Να την λυπάσαι, αυτό μόνο της αξίζει. Δεν είναι άξια της προσοχής σου. Τώρα, δεν είναι απαραίτητο να πεις σε κάποιον ότι είσαι γκέι! Μην σκέφτεσαι την αντίδραση των γύρω σου σε αυτό διότι απλούστατα είναι προσωπικό σου δεδομένο και μόνο εσύ αποφασίζεις σε ποιον θα το πεις. Έχεις το δικαίωμα επίσης να το κρατήσεις μόνο για τον εαυτό σου, για πάντα. Μπορεί από την άλλη, στο μέλλον να γνωρίσεις κάποιο άτομο (πέραν του οικογενειακού περιβάλλοντος) το οποίο θα το εμπιστεύεσαι τόσο ώστε να του αποκαλύψεις το μεγάλο σου μυστικό. Έαν είσαι σίγουρος πως είσαι ομοφυλόφιλος, μην σκέφτεσαι τους άλλους, αλλά εσένα... Είναι κρίμα να καταπιέζεσαι και να μην ζεις τη ζωή σου όπως εσύ θες. Εάν λατρεύεις τον αντρικό έρωτα, τότε υποστήριξε αυτή την αντίληψη (έστω και στον ίδιο σου τον εαυτό). Δεν διαπράττεις κανένα απολύτως έγκλημα. Όσων αφορά την άποψή σου περί τυποποιημένου τρόπου ζωής των ομοφυλόφιλων θεωρώ πως σε μερικά σημεία έχεις απόλυτο δίκαιο. Μα μην ξεχνάς, μπορείς να είσαι ομοφυλόφιλος με τον δικό σου τρόπο, να ζεις και να διασκεδάζεις, να ψάχνεις τον έρωτα με το δικό σου τρόπο και όχι κάνοντας όλα αυτά που προανέφερες πως σε ενοχλούν στους ομοφυλόφιλους.Όλα είναι στο χέρι σου, εσύ θα επιλέξεις. Κανείς άλλος. Τέλος, μη φοβάσαι να αντιμετωπίσεις τον κόσμο ούτε να βγάζεις προς τα έξω κάτι που δεν είσαι για να ικανοποιείς τους άλλους κι όχι τον εαυτό σου. Η ζωή είναι μια πρόκληση, αφέσου κι άρπαξέ την από τα μαλλιά! Τσουρουμάδισέ την! Α! Και σε ευχαριστώ θερμότατα για την άποψή σου σχετικά με το πως χειρίζομαι τα ελληνικά! (Ο Μπαμπινιώτης είναι πρότυπο μου! Ε καλα! Μην φανταστείς κιόλας πως με το που μπαίνεις στο δωμάτιό μου, στην ντουλάπα δίπλα από την GaGA βλέπεις τη φάτσα του, αλλά τον θαυμάζω!) Φιλάκια πολλά!!!
05-02-2012, 21:56 #132
Αγαπητέ Τάσο, σε χαιρετώ :)! Έχεις δίκαιο! Πλέον υπάρχουν τρεις ομοφυλόφιλοι έφηβοι εδώ μέσα, κι αυτό είναι καταπληκτικό! Πάλι καλά!!! Σε ευχαριστω πάρα μα πάρα πολύ που διάβασες το κείμενό μου! Και σχετικά με εκείνους τους απαράδεκτους τύπους που φέρθηκαν τόσο άνανδρα προς το πρόσωπό σου, αχ και να ξερες πόσο πολύ σε καταλαβαίνω! Διότι κι εγώ είμαι αρκετά ώριμο, για την ηλικία μου, άτομο και ξέρω πως είναι να αντιμετωπίζεις παντού γύρω σου ένα σχολείο ανωριμότητας!!! Και επιπλέον, καλά κάνεις και είσαι επιλεκτικός με τις παρέες σου, κι εγώ το ίδιο κάνω... Σε επαινώ εγκάρδια! Μπράβο Τάσο μου που ενήργησες τόσο ώριμα και συνετά προκειμένου να σταματήσεις όλη αυτή την αδικαιολόγητη στάση των ηλιθίων απέναντί σου. Και ο διευθυντής μια χαρά το χειρίστηκε. Άλλωστε τζάμπα τον πληρώνουν οι γονείς σου ένα σκασμό λεφτά;; (μιας και ανέφερες πως πηγαίνεις σε ιδιωτικό σχολείο). Πάντοτε να είσαι καλά, μην αφήσεις ποτέ και κανέναν για κανέναν λόγο να σου χαλάει τη διάθεση! Στο κάτω-κάτω we were born this way! που λέει και η πολυαγαπημένη μου GaGa! Φιλάκια πολλά κι ελπίζω αυτό το ωραίο φιλικό παρεάκι που σιγά-σιγά στήνουμε οι τρεις μας να αντέξει... Γιατί πίστεψέ με, έχουμε πολλααααα ακόμη να συζητήσουμε :) !
05-02-2012, 23:15 #133
Αγαπητέ Αλέξανδρε, κι εγώ θα ήθελα με τη σειρά μου να σ'ευχαριστήσω που μπήκες στον κόπο να διαβάσεις το μήνυμά μου και μου απήντησες. Εγώ πάντως, διαβάζοντας τα δικά σου κείμενα διαπιστώνω ότι έχεις πολύ ωραία εκφορά του λόγου, αντιλαμβάνομαι ότι είσαι νοήμων άνθρωπος. Στις μέρες μας άλλωστε σπάνια ξεχωρίζεις παιδιά με τόσο μεστό λόγο. Ο Μπαμπινώτης πάντως, που ανέφερες άνωθεν είναι και δικό μου πρότυπο! Μελετώ το λεξικό του σε καθημερινή βάση.
Ως προς το θέμα τώρα που μας απασχολεί οι αλήθεια είναι ότι αυτοί οι απαράδεκτοι που σπάνε πλάκα με το να σε χλευάζουνε και διασκεδάζουνε με το να σε βλέπουνε να ενοχλείσαι πάντοτε υπήρχουνε και δυστυχώς δε θα πάψουν ποτέ να υπάρχουν. Τα παιδιά αυτά καταρχάς, πέραν όλων των άλλων, δεν έχουνε διαγωγή. Η διαγωγή τους κατ'εμέ είναι αχαρακτήριστη. Οπότε ένα μερίδιο ευθύνης αναλογεί και στους ίδιους τους γονείς. Ειδικά τα παιδιά πλουσίων οικογενειών, στις πλείστες των περιπτώσεων, φέρονται με έπαρση και υπεροψία απέναντι στους άλλους και ιδίως σ'εκείνους που αποκλίνουν από το μέσο φυσιολογικό συνομήλικό τους. Ή ενδεχομένως να μην είναι πλούσιας οικογένειας, αλλά να είναι ένας ψετόμαγκας σκέτος και μισός που μην έχοντας με τι άλλο ν'ασχοληθεί σπάει πλάκα ενοχλώντας και κοροϊδεύοντας εσένα. Σε κάθε περίπτωση, όλοι αυτοί στην τελική είναι οι χαμένοι. Να είσαι σίγουρος Αλέξανδρε ότι εκείνοι θα αποτύχουνε στη ζωή τους κι εσύ σε μερικά χρόνια θα σκέφτεσαι όλα όσα περνάς τώρα και θα χαμογελάς. Θα ανήκουν τα πάντα στο παρελθόν. Κάτι τέτοια άτομα μόνον τον οίκτο μας αξίζουνε, τίποτα παραπάνω. Αν όμως βλέπεις ότι το παρατραβάει κανείς θα σου πρότεινα να αποταθείς σε κάποιον από τους υπευθύνους εκεί στο σχολείο ο οποίος θέλω να πιστεύω ότι θα έχει όλη την καλή διάθεση και πρόθεση να σε βοηθήσει. Ασχέτως από το αν το σχολείο είναι δημόσιο. Είναι δικαίωμά τους να σε προστατεύουν από τον κάθε μλκα (συγγνώμη κιόλας) που σε κατατρέχει ακατάπαυστα. Αυτά είχα να πω εγώ!!
Και εννοείται ότι έχουμε να συζητήσουμε πολλά ακόμα!!
ΥΓ: Ρίξε και καμιά ματιά στα προσωπικά σου μηνύματα!
06-02-2012, 00:04 #134
γρηγορη μου επισης σου εχω απαντησει κι εγω στα προσωπικα μυνηματα,πραγμα που προσπαθουσα απο εχθες να κανω αλλα ειχες ξαναγεμισει και δεν ερχονταν το μυνημα!
Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...
06-02-2012, 00:04 #135
Αγαπητέ Τάσο, σε ευχαριστώ ιδιαιτέρως για τα καλά σου λόγια σχετικά με τον τρόπο που χειρίζομαι την ελληνική γλώσσα, κι έχω κάτι κι εγώ να επισημάνω πάνω σε αυτό! Κι εσύ ο ίδιος μιλάς πάρα πολύ σωστά :). Ένα στοιχείο που με χαροποιεί ιδιαιτέρως καθώς στις μέρες μας οι έφηβοι που δεν σκοτώνουν με ψευτονεοτερισμούς την υπέροχη γλώσσα μας σπανίζουν! Με χαροποιεί επίσης το γεγονός πως κι εσύ βρίσκεις τον Μπαμπινιώτη έναν εξαιρετικό επιστήμονα, όπως κι εγώ άλλωστε. Επιπροσθέτως, θεωρώ τις απόψεις σου, περι εκείνων που έχουν θέσει ως μοναδικό στόχο της ζωής τους το να κάνουν τους άλλους δυστυχισμένους, απολύτως ορθές. Όντως, οι γονείς κατέχουν πρωταγωνιστηκό ρόλο στη σωστή διαμόρφωση του χαρακτήρα ενός νέου ατόμου. Δυστυχώς, όπως κι εσύ αναφέρεις αυτό το φαινόμενο δεν περιορίζεται σε καμία κοινωνική τάξη. Ενώ κάποιος θα υπέθετε πως εκείνοι που κατάγονται από εύπορες οικογένειες λογικά, θα ήταν λιγότερο ρατσιστές και περισότερο ανεκτικοί προς το διαφορετικό, κάτι τέτοιο δεν συμβαίνει. Άτομα και των δύο αυτών ομάδων μπορεί να ζούνε με εντελώς διαφορετικό τρόπο, έχουν όμως, συνήθως, ένα τουλάχιστον κοινό χαρακτηριστικο: το φόβο προς το διαφορετικο, την απάνθρωπη μανία να απορρίπτουν ό,τι δεν τους μοιάζει, η ψυχολογική (τουλάχιστον) βία που αρέσκονται να ασκούν στον αδύναμο της στιγμής. Συμφωνώ μαζί σου Τάσο, το μέλλον για αυτά τα άτομα δεν επιφυλάσσει τίποτε άλλο παρά την αποτυχία. Είναι, όπως κι εσύ ξεκάθαρα αναφέρεις στο κείμενό σου, άτομα κατώτερου επιπέδου που δεν αξίζουν τίποτε άλλο παρά την περιφρόνηση και τον οίκτο μας. Ευτυχώς, φέτος, δεν βιώνω κάποια αξιοσημείωτη επίθεση (κάθε είδους) από κάποιο συμμαθητή. Πάντως με βρίσκεις κι εδώ σύμφωνο, έχουμε όλοι μας το δικαίωμα της προστασίας και της υπεράσπισης σε όποιο σχολείο κι εάν βρισκόμαστε. Άλλωστε, η ανθρώπινη υπερηφάνια δεν μετριέται με τα χρήματα αλλά με τις πράξεις. Τέλος, πρέπει να πω πως όντως υπάρχουν πολλά θέματα που μπορούμε να συζητήσουμε ακόμη... Φιλάκια :)!!!
ΥΓ: Ρίξε κι εσύ μια ματιά στα προσωπικά σου μηνύματα !!!