Results 1 to 8 of 8
Thread: Do you hear what I hear??
-
28-11-2006, 12:58 #1
Do you hear what I hear??
Περιπλοκος ο ανθρωπος. Ολα ομως δικαιολογουνται. Για ολα του τα παραξενα υπαρχει και ενας λογος. Τον λογο ομως της ζωης καλυτερα να μην ψαξεις να τον βρεις, γιατι τοτε εχασες το παιχνιδι της. It's the most wonderfull time ...χαιρονται, για ενα σωρο στιγμες, ασημαντες στιγμες που θεωρουνται ομορφες για τους περισσοτερους. Και παλι αν καθισεις να τις μελετησεις δε θα βρεις τιποτα το σημαντικο. Αισθηματα, συναισθηματα, χαρες και λυπες. Πολλα απ αυτα αποτελουν τη ζωη και πρεπει να μαθεις τους κανονες της, τον τροπο της γιατι αλλιως δυσκολευεσαι να καταλαβεις και να ζησεις. Ναι, γραφω βλακειες σε μια αδυναμια του παραξενου χαρακτηρα μου χωρις σκοπο ακουγοντας Christmas music η οποια αυτη τη στιγμη μου φαινεται τοσο γελεια κι αλλοκοτη. Οι λαθος επιλογες μου δε με τρομοκρατουν. Με θλιβουν και με απελπιζουν. Πιστευω πως δεν ειμαι σοβαρη, αλλα επιπολαιη με μια απαισιοδοξια που με τραβα σε λαθος δρομους. Κι αυτοι οι λαθος δρομοι με πηγαινουν σε ασχημες στιγμες λες και γουσταρω να μαι μ αυτες. Η ψυχολογος μου δικαιολογει καθε παραξενη συμπεριφορα μου με τις πιο αθλιες δικαιολογιες. Δε θελω να την προσβαλλω, την αφηνω να νιωθει περηφανη που πιστευει πως με τις αμεσες απαντησεις της τα 'χαψα ολα. Δε χωρανε δικαιολογιες επι την παρουσια ενος πανικου, των νευρων, της απογοητευσης, της λυπης, του φοβου. Οταν ζεις, για να ζεις, πρεπει να χορευεις, να τραγουδας, να γελας με την καθε ανοησια, τον καθε "φιλο", την καθε στιγμη. Οπως κανουν οι πολλοι. Ετσι ζεις... Σκασε ενα χαμογελο σε μια ομορφη για τους πολλους στιγμη, δειξε λυπημενος με τη στεναχωρια του αλλου, διασκεδασε οταν θεωρειται απο τους πολλους μια στιγμη απολαυσης και πηρες την πρωτη σημαιουλα για να γινεις αποδεκτος στην κοινωνια των πολλων. Enjoy it! Αιντε ρε παιδια! Merry Christmas!!!
- 28-11-2006, 13:55 #2
Καλωσορισες
Δεν ειναι τιποτε ανοητο απο αυτα που εγραψες, πιστεψε με.
Πολλες φορες προσπαθησα να σκασω ενα χαμογελο για να γινω \"αποδεκτη απο την κοινωνια των πολλων\" οπως ειπες. Εσκασα χαμογελα, εκανα κεφι, χορεψα, τραγουδησα...
Ε, σε πληροφορω πως αποδεκτη δεν εγινα ποτε!
Απο καποιο σημειο κι επειτα, επαψε να με νοιαζει για την κοινωνια των πολλων.
Παρολα αυτα ομως, εντελως μηχανικα, αντιδρω το ιδιο, οπως παλια...
Merry Christmas to you too!
28-11-2006, 14:52 #3
lenaki λεω να μη γραψω σημερα γιατι το μονο που θελω αυτη τη στιγμη ειναι να σηκωθω να φυγω απ\' ολους κι απ\' ολα ή να πάρω ενα υπογλωσσιο. Επειδη δε θα κανω κανενα απο τα δυο λογω \"λογικης\", θα ξαναεπισκεφθω το site αυριο. καλη συνεχεια...
28-11-2006, 17:43 #4
Σε καταλαβαινω απολυτα....
Καλο κουραγιο ....
28-11-2006, 23:36 #5
ωραία τα λες winter, επιπολαιότητα για πάντα, και γω είμαι πολύ επιπόλαιος και αφελής και γουστάρω και στεναχοριέμαι που πρέπει να πείθω κόσμο που και που για το αντίθετο γιατί αλλιώς θα μείνω μόνος με το γάτο μου, βαρετό να σου κάνουν ηλίθιες τυπικές πολυάκουστες υποδείξεις, όπως αυτό το \"υπάρχουν χιλιάδες άλλοι/άλλες να ερωτευτείς [ άμα έχεις πέσει με τα μούτρα σε κάποιον/κάποια και λες μέσα σου μα τι γλώσσα μιλάω εγώ αυτόν/αυτήν θέλω έτσι όπως είναι]\"
28-11-2006, 23:46 #6
χαχχαχαχα...οντως! Ερωτευμενο μου εισαι βρε??? Δε ζητανε γνωμη σε τετοιες περιπτωσεις τσ..τσ..τσ...
28-11-2006, 23:57 #7
?
chin chan chon won ton soup
χααχαχα
απλά μου ήρθε αυτό το παράδειγμα πρώτο πρώτο ..μάλλον
18-12-2006, 23:20 #8
πολυ μου αρεσαν αυτα που εγραψες winter.Είναι και δικές μου σκέψεις τα περισσότερα.Ετσι είναι ομως.μην περιμένεισ να σε καταλάβουν.Μάλλον σκεφτόμαστε και αναλύουμε πολύ τα πράγματα..
Αποστολή χειρόγραφου γραμματος
21-07-2025, 18:22 in Σχέσεις και Επικοινωνία