Results 16 to 30 of 40
Thread: ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ
-
14-12-2006, 14:54 #16
papiseroton...με καλυψες απολυτα!!!
- 14-12-2006, 18:15 #17
Εχεις δικιο papiseroton σε ολα που λες.Βασικα ειχα ξεκινησει θεραπεια με ενα γιατρο στην Αθηνα(ο οποιος δεν μου φανηκε κ πολυ καλος) αλλα επειδη εχω φοιτητικες υποχρεωσεις στην Πατρα σταματησα κ εχω ξεκινησει εδω με μια ψυχολογο αλλα δεν ειναι καταλληλη να μου πει για το seroxat κ θα παω να δω ενα γιατρο τωρα στις διακοπες που θα ανεβω, μηπως κ βγαλουμε καποια ακρη...αχ μας εχουν φαει αυτες οι σκεψεις κ οι ευασθησεις...βλεπω τους αλλους ποσο αναισθητοι ειναι κ δεν τους νοιαζει τιποτα.Ειναι πολυ θετικο παντως που καταφερες κ το ξεπερασες κ αφου το καταφερες μια θα το ξανακαταφερεις.
15-12-2006, 14:12 #18
Και εγώ παιρνω seroxat και θυμάμαι ότι δεν είχε καμμία αρνητική επίδραση πάνω μου. Ότι και να είναι θα περάσει σύντομα.
15-12-2006, 14:30 #19
papiseroton παιρνω seroxat εδω και πολλα χρονια.
βεβαια η περιπτωση μου διαφερει απο την δική σου αφενος γιατι σε μένα έχει διαγνωστει μεταιχμιακη(η αλλιως) οριακη διαταραχη της προσωπικοτητας και αφεταιρου γιατι παραλληλα με το seroxat παιρνω και αλλα δυο φαρμακα zyprexa(αντιψυχωτικο) και lexotanil(αγχολυτικο).
παρολα αυτα υπηρξε περιοδος της ζωης μου που έπερνα μονο seroxat και lexotanil και δεν μου απο όσο θυμαμαι δεν μου είχε φερει καμία παρενέργια απο αυτες που αναφερεις κανενα απο τα δυο φαρμακα.(εκτος βεβαια απο το οτι φορτωθηκα πολλα περιτα κιλα......
οπως και να χει πιστευω πως θα περασει συντομα αυτη η φαση που περνας και θα σαι συντομα γερος και δυνατος οπως πριν!
υγ.συγχαρητηρια για τα 12 μαθηματα που περασες!!!πως μπορεσες βρε θηρίο?
εγω που στην τελευταια εξεταστική και φρικαρα και περασα μονο 3 μαθηματα...τι να πω???(βεβαια \'επαιζαν\' και άλλοι επιβαρυντικοι παραγοντες το καλοκαιρι ασχετοι με τη σχολη που δεν θέλω να τους θυμαμαι...)
16-12-2006, 20:59 #20
[/quote] twra moy ksanabghke meta apo 6 xronia.. eimaste ma..kes giati dinoyme poly aksia stoys alloys kai den skeftomaste ton eayto mas..Egw panta skeftomai toys alloys, pws tha perasoyn kala, pws tha toys organwsw ktl ,den mporw na pw oxi se kanenan gia na mhn ton stenoxwrhsw kai sto telos apo oti fainetai thn pataw. [/quote]
1 Σχολιο, οτι και εμενα μου ξαναβγηκε μετα απο 6 χρονια, βεβαι συμπτωση δε νομιζω να παιζει οτι καθε 6 χρονια το ξαναπαθαινεις αλλα οπως και να χει στα 14 ξανα ειχα παλι παρομοια.
2 σχολιο, και εγω τετοιος ανθρωπος ειμαι. Δεν μπορω να πω οχι σε κανεναν προσπαθω να τους προλαβω ολους ειμαι παντα διαθεσιμος για ολους κτλ κτλ.
Και τελος κατι για μενα που θελω συμβουλη, απο τη τελευταια φορα πριν 2 βδομαδες σχεδον που ημουν παλι χαλια, τωρα ειμαι σχεδον μαι χαρα και λεω σχεδον γιατι νιωθω παλι κανονικα χωρις τιποτα το πολυ εντονο αλλα δε νιωθω και την αισιοδοξια που ενιωθα παλιοτερα ακομα. Αλλα κατα τα αλλα σαν να τα παω καλα νιωθω. Το θεμα ειναι τωρα οτι: Ειναι μια φαση απλα που ειμαι καλυτερα? Ειναι οτι περασαν και γυρω στους 5 και κατι μηνες και το ξεπερναω σιγα σιγα απο μονος μου? Ειναι οτι ξεπερασα μονος ενα κομματι αλλα χρειαζεται και τη βοηθεια καποιου για να γινω τελειως καλα? οπως και να χει πιστευω Κ ΦΟΒΑΜΑΙ πως ενα εντονο γεγονος οτιδηποτε θα με ξαναριχνε καπως. Παντως πιστευω βρισκομαι στη φαση που ιατρικα λεγεται αν δε κανω λαθος υφεση? Δλδ. που το ατομο αρχιζει να νιωθει καλυτερα αλλα δεν ειναι τελειως καλα ακομα και μετα το επομενο ειναι η τελειως καλυτερευση. Σορυ για τη καταχρηση για παρτη μου, απλα ειπα μιας και γραφω να πω και αυτο για μενα. U2U δεν μου απαντησες.
16-12-2006, 21:07 #21
Ιωαννα να σε ρωτησω κατι, και απαντησε μου σε U2U αν δε θες εδω, πως εγινε η διαγνωση της μεταιχμιακης? Γιατι ειναι πολυ δυσκολο απο οτι εχω διαβασει να διαγνωσθει γιατι δεν εχει καποια ειδικα συμπτωματα, εχει μεσα συμπτωματα που εχουν πολλες αλλες διαταραχες πχ. Το ειχα γενικα απορια για καποιες διαταραχες που εχουν συμπτωματα που μοιαζουν με αλλες πως γινεται σωστη διαγνωση. . . .
14-01-2007, 17:36 #22
παιδιά ομολογώ πως τρόμαξα λίγο με όλα αυτά που διάβασα για το σεροξατ...εγώ βρίσκομαι στην ΄πρώτη εβδομάδα της θεραπείας και πραγματικά υποφέρω ακόμη περισσότερο απο τότε που τα ξεκίνησα και όπως βλέπω συμβαίνει και σε άλλους
...μήπως ο γιατρός δεν μου έχει χορηγήσει το κατάλληλο φάρμακο;
14-01-2007, 18:30 #23
δώσε απλά λίγο χρόνο στο φαρμακο,στην θεραπεία και στον εαυτό σου
μια βδομαδα είναι πολύ λιγη για να βγαλεις συμπερασματα!
κουράγιο!!!όλα θα καλυτερέψουν με τον καιρό
14-01-2007, 19:24 #24
το σεροξάτ είναι ένα πολύ καλό φάρμακο,καλά ανεκτό και αποτελεσματικό...Απλά χρειάζεται τουλάχιστον ένα χάπι των 20μγ που είναι η συνήθης δόση...το λαμβάνω χρόνια και έχω εμπειρία!!!
03-02-2007, 13:52 #25
i love me ..καλητερα τωρα?...κι εγω στην αρχη με τα dumirox ημουν χαλια.... αλλα τωρα ειναι το στηριγμα μου... ολα θα πανε καλα... φιλια
...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...
..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....
..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...
21-02-2007, 19:05 #26
Για τα DAGRILAN ξερει κανενας τπτ??? η ειμαι ο μοναδικος εδω που τα ξεκινησε???
21-02-2007, 19:15 #27
Το Dagrilan είναι φλουοξετίνη, κάτι αντίστοιχο με Ladose-Prozak
22-02-2007, 04:35 #28
α.Στην αρχη της θεραπειας με Seroxat και αλλα αντικαταθλιπτικα της ιδιας κατηγοριας παρατηρειται συχνα επιδεινωση των συμπτωματων μεχρι και αυτοκτονικες τασεις. Δεν ειναι κατι ανησυχητικο εφοσον παρατηρειται σε πολλους ασθενεις που το παιρνουν και τα δυσαρεστα αυτα συμπτωματα θα σταματησουν μολις αρχισει να εμφανιζεται η δραση του φαρμακου, δηλαδη σε περιπου 20 μερες.
β.Το Dagrilan(φλουοξετινη) ειναι αντικαταθλιπτικο ευρεως χρησιμοποιουμενο σε Ευρωπη και Αμερικη, με καλα αποτελεσματα και ελαχιστες -σπανιες παρενεργειες, γι αυτο και ειναι αρκετα δημοφιλες(αν δεν κανω λαθος η φλουοξετινη,με διαφορα Brand names ειναι το αντικαταθλιπτικο με τις μεγαλυτερες πωλησεις οχι μονο στην Ελλαδα αλλα και παγκοσμιως). Man26 δεν εισαι ο μοναδικος, ειναι πολυ διαδεδομενο φαρμακο, απλα ειναι πιο γνωστο ως ladose στην Ελλαδα και ως Prozac στο εξωτερικο.
10-03-2007, 12:48 #29
και εγω παιδια εχει 15 μερες που τα παιρνω αλλα ακομα εχω κρισεις!!!η αυτο δεν με συμπαθει η εγω αυτο...ας ελπισουμε οτι καποτε θα αρχισει να λειτουργει το ατιμο!!!! θα σας ξαναγραψω
01-04-2007, 11:15 #30
περιεργο μου φαινεται μαν μην κανουν τιποτα τα χαπια εμεμενα μου κανουν καλο αν κ δεν περν ω αντικαταθλιπτικα
Άγχος και συμπτώματα
24-07-2025, 13:14 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή