ΑΠΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΚΑΤΑΘΛΙΠΤΙΚΑ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 3 FirstFirst 123
Results 31 to 40 of 40
    Παιδια καλησπερα και χρόνια πολλά! Εχω πάρει γι ααρκετα χρόνι αseroxat, ειναι καλο φαρμακα (εφ όσον το εδωσε ο γιατρός) αλλα ανοίγει την όρεξη κια ρίχνει τη libido!!
    Πιστευω οτι εχουν βγει πιο καινούρια κια πιο καλά φαρμακα όπως zoloft kia cipralex....
    Εκτος αυτου το seroxat exei πολυ εντονα στερητικα φαινόμενα (είπα αμαν μεχρι να το σταματήσω, δηλ. να το αλλαξω...)

Member
    παιδιά εγώ έχω πάρει 5-6 κιλά εδώ και 3 μήνες που πέρνω seroxat και επίσης έχω παρατηρήσει οτι..ο οργασμός (της αγελάδας) αργεί πολύ.Μερικές φορές τόσο πολύ που έχω ήδη κουραστεί και προτιμώ να μην τελειώσω.Να πώ οτι δεν είχα ιδέα οτι τα seroxat φταίνε που έχει ανοίξει τόσο η όρεξη μου,μόλις το διάβασα.Βέβαια, νοιώθω τόσο όμορφα πια...Νοιώθω άνθρωπος..που μπορώ να συζητησω,να διαβάσω κάτι,να πάω μια βόλτα,να δουλέψω που βάζω στην άκρη και τα κιλά, που με μια απλή διατροφή θα τα ξεφορτοθώ, αλλά και τον οργασμό μου (κλαψ κλαψ) που κάποια στιγμή θα επανέλθει στα φυσιολογικά του.Αν βέβαια κυκλοφορούν φάρμακα που δεν δημιουργούν τέτοιου είδους προβληματάκια και είναι εξίσου αποτελεσματικά με τα seroxat, τότε γιατί όχι να συζητήσει κάποιον με τον γιατρό του αν μπορεί να το πάρει.Επίσης να πώ οτι την πρώτη φορά που έκανα την θεραπεία και την σταμάτησα εντελώς ξαφνικά μόνη μου χωρίς συμβουλή γιατρού,(ξέρω ξέρω έκανα μεγάλη μλκια) υπέφερα απο περίεργους πονοκεφάλους για μια εβδομάδα περίπου.Δεν θα σύστηνα σε κανέναν να διακόψει την θεραπεία μόνος του.Τα φάρμακα σε ξεγελάνε.Νοίώθεις σε κάποιες φάσεις τόσο καλά,τόσο υγιείς που λες θα τα κόψω τα ρημάδια.Μην πέσει κανείς σε αυτή την παγίδα.Ένα χρόνο αργότερα είχα τα ίδια προβλήματα...

Senior Member
    να ξέρετε ότι κάθε φάρμακο δεν φέρνει τα ίδια αποτελέσματα στον κάθε ασθενή γιατί ο οργανισμός του καθένα μας διαφέρει...Εγώ πααίρνω σεροξάτ και το θεωρώ από τα καλύτερα...Στο παρελθόν κατά καιρούς έχα πάρει ζολόφτ-αρκετά καλό-λαντός-ελαφρύ- και εφεξόρ που θεωρείται το καλύτερο αλλά δεν με \'επιασε...
    Το αναφρανίλ αν και τρικυκλικό πολύ αποτελεσματικό αλλά φέρνει σεξουαλικές δυσλειτοργίες!

Senior Member
    lostre εχεις απολυτο δικιο πχ εγω με τα zoloft ηθελα να τις κοψω k με ta efexor(2 *150mg)παλι αντικαταθληπτικα ζηταω ...τι να πει κανεις κατι μου ειπε π γιατρος για τα lyrica τα ξερεις????
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    το λυρίκα είναι ένα νέο φάρμακο,αντιεπιληπτικό,αλλ ά χρησιμοποιείται και σαν αντικαταθληπτικο!

Senior Member
    ευχαριστω αντε να δουμε αν το δοκιμασουμε κι αυτο......
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Senior Member
    πόσο κοστίζει?γιατί όλα είναι πανάκριβα...

Senior Member
    δεν ξερω ακομα μια νυξη μου εκανε στα γρηγορα στην πορτα γιατι μιλησαμε για αλλαγη στα ταβορ!θα μου τα πει την Τριτη
    well keep on tryin
    Tread that fine line
    till the end of time..

Παιδια, καλησπερα, εαν θελετε να βελτιωθει η libido πατε σε cipralex h se cymbalta. Ακουστε με, ειμαι χρονια στο κουρμπέτι.....

Administrator
    Θερμή παράκληση,
    να είμαστε λίγο προσεκτικοί και να μην δίνουμε εύκολες συμβουλές για φαρμακευτικές αγωγές.
    Αυτό στο οποίο ανταποκρίνομαι καλά εγώ, δε σημαίνει ότι ταιριάζει στον άλλο.
    Εχετε σκεφθεί για παράδειγμα, ότι κάποιος μπορεί να έχει αλλεργία σε μια ουσία, και έτσι το φάρμακο που εμένα με σώζει, τον άλλο να τον σκοτώσει.

Θερμή παράκληση λοιπόν, ας υποστηρίξουμε τους συμ-φορουμίστες μας, όχι όμως με προτροπές για αγωγές.
    Υπάρχουν πολλοί και πιο ουσιαστικοί τρόποι για να στηρίξουμε.
    Το φόρουμ αυτό, δεν υποκαθιστά τη θεραπεία με τον ψυχολόγο ή τον γιατρό σας. Απευθυνθείτε σε ειδικό, αν κάνετε σκέψεις που μπορούν να αποδειχθούν επικίνδυνες για τον εαυτό σας ή τους άλλους.

Page 3 of 3 FirstFirst 123