Results 31 to 39 of 39
Thread: Να ξανασυστηθω;
-
27-01-2012, 21:51 #31
Αντικατέστησε την πλάνη με την δική σου μόνη αλήθεια και βρες την δύναμη μέσα σου. Θα σε τραβάνε κάτω οι άλλοι, όμως εσύ δεν θ' αφήνεσαι και θα ορθώνεις ξανά το ανάστημά σου. Αυτό αν θες είναι και το χρέος σου. Ο ψυχίατρος τί λέει για το γεγονός ότι νιώθεις ανήμπορη; Ή γενικότερα για τα ενδιαφέροντα που σε παροτρύνει τί σου προτείνει να κάνεις για να φτιάξεις την διάθεση;
- 27-01-2012, 21:59 #32
χαπια τι αλλο να προτεινει?τα εχω σταματησει εδω και 1 1/2 χρονο και θελει λεει να προλαβουμε αν κατι ελοχευει!αυτο που ελοχευει ειναι ασυνενοησια υπαρχει χαπι για αυτο?κουραστηκα να παλευω να αποδειξω οτι δεν ειμαι βατραχος.ειχα μια δουλεια που αισθανομουν σημαντικη και τωρα πεφτω σε λογοκρισια για ψυλου πηδημα....
27-01-2012, 22:13 #33
δεν ειμαι πια το παιδι της οικογενειας αλλα ετσι κανουν και οι δικοι μου αν αυτο σου λεει κατι
καποτε δεν ηθελα να χωρισουν το χα φοβια απο το δημοτικο,στο λεω επειδη επειδη ειπες πως εχετε παιδι
συμβιβαστειτε γι αυτο στην τελικη και προσπαθα να βγαλεις εξω τη μαμακα του αντρουλη με τροπο παντα,και φολα να τις εβαζες αντικειμενικα δεν θα χες αδικο αλλα....
κατσε γραφε τις σκεψεις σου βελτιωσε απο πλευρας σου την θεση ως προν τον αντρα σου ωστε να του δειξεις πως αυτο που κανει ειναι ανηθικο,και αμα δει ειδε αλλιως δειξτου πως δεν αντεχει ο οργανισμος σου τα αισχη της
απλα πρεπει να το δει υπο τις σωστες συνθηκες και οχι υπο την ευαισθησια που τρεφει για τη σκυλα του
οσο για τις κακες λεξεις με συγχωρεις αλλα και η γιαγια μου σκυλα ειναι οπως και αλλα μελη της οικογενειας μου,αμα δεν εχει και αδερφη η αδερφες ο αντρας σου να σε χαλανε κανε υπομονη να φυγει η γρια..
η μανα μου καταντησε σχεδον παρανοικη απο αυτα και φυσικα δεν μεγαλωσα ομορφα οποτε καλο θα ηταν να λαβεις δραση κι εσυ αλλα μη μισισεις τον αντρα σου γιατι στην ουσια θυμα ειναι στην προκειμενη
27-01-2012, 22:53 #34
dikipo πόσο με καταλαβαίνεις! Μόνο που δεν μας φταίνε τα ζωάκια.. Το δικό μου είναι από πεκινουά μέχρι γκριφόν-κανίς και τον φωνάζω Φρίξο!
Ήταν το κακόμοιρο αδεσποτάκι κι έψαχνε αφεντικό. Απεγνωσμένα όμως!!!
27-01-2012, 23:16 #35
καλα εκανες και το σωσες καλε :) αλλα εδω μιλαμε για ζωαρες οχι ζωακια και επειδη αποσο καταλαβα η σοβαροφανεια εδω δεν επιτρεπει χριστοπαναγιες κανουμε προσεγγισεις :P
29-01-2012, 12:47 #36
οσο για τις κακες λεξεις με συγχωρεις αλλα και η γιαγια μου σκυλα ειναι οπως και αλλα μελη της οικογενειας μου,αμα δεν εχει και αδερφη η αδερφες ο αντρας σου να σε χαλανε κανε υπομονη να φυγει η γρια..
η μανα μου καταντησε σχεδον παρανοικη απο αυτα και φυσικα δεν μεγαλωσα ομορφα οποτε καλο θα ηταν να λαβεις δραση κι εσυ αλλα μη μισισεις τον αντρα σου γιατι στην ουσια θυμα ειναι στην προκειμενη[/QUOTE]
εχει αδερφη το καμαρι μου μια συμφεροντολογα του κερατα!τι να περιμενω φιλη μου 53 χρονων ειναι η @@@@.προτιμουσες δηλαδη να βλεπεις την μαμα σου ετσι απο το να το διαλυσουν το μαγαζι?
29-01-2012, 16:26 #37
μπρος γκρεμος πισω ρεμα ειναι καλη μου
ισως καλυτερα που λες να το διαλυσεις αν και εγω σαν παιδι καποτε δεν θα το αντεχα αυτο
ξερεις συχνα ο διαολος μπαινει μεσα σε ακακους οργανισμους,και ο αντρας σου χρειαζεται βοηθεια πιστευω (δεν ξερω μπορει να χω πεσει κι εξω)
αμα νιωθεις οτι μπορεις να το κανεις καντο,αν οχι αστο να πα στο διαολο
παντως καλυτερα για το παιδι να μεγαλωσει με τους γονεις κι ας εχουν τις φασαριες τους οσο ναναι παρα με χωρια γονεις και πατριους μητριες
και να ξερεις να ακολουθας την καρδια σου γιατι αλλιως θα κανεις μεγαλα λαθη
29-01-2012, 18:10 #38
Γειά σου panamar.
Κράτησε αυστηρά όρια για την πεθερά σου, αφού της εξηγήσεις, ίσως και μ' απειλητικό ύφος ότι γίνεται η αιτία για να "χαλάσει" το σπίτι σου. Μακάρι νάχες μαζί και τον άντρα σου σ' αυτήν την προσπάθεια, αλλά σαν γυναίκα ίσως και να μπορέσεις να τον καταφέρεις..
Πρέπει να συμφωνήσετε σε μια κοινή γραμμή μαζί του και να καταλάβει κι εκείνος πως το ενιαίο μέτωπο, είναι σωτήριο και για τον γάμο σας και για το παιδί. Βάλε κάτω την "γιαγιά" κι όλοι μαζί κάντε οικογενειακή συζήτηση, προσπαθήστε το τώρα!
Τα προβλήματα πολλές φορές έχουν ίσως κι υποσυνείδητο στόχο την αποκατάστασή τους.
30-01-2012, 12:48 #39
την εχω βαλει κατω την γιαγια περσυ το φεβρουαριο για την κουβεντα αυτη που λες.ο αντρας μου επαιζε με τον αναπτηρα και ο πεθερος μου αλλαζε καναλια στην τηλεοραση εκεινη μυξοκλαιγε και γω διακριτικα και απευθυνομενη παντα στο πλυθηντικο την παρακαλουσα να σταματησει να με 'κραζει'.τοτε αρχιζε να μου λεει τα παραπονα της απο μενα πραγματα 5 χρονια πριν και γω σαν μαλακας βρεθηκα απολογουμενη.πιαστο το αυγο και κουρευτο.μονο εγω προσπαθω για αυτον τον γαμο και ναι καλο ειναι το παιδι να εχει και τους 2 γονεις για αυτο σφιγγω τα δοντια σκυβω το κεφαλι και συνεχιζω αλλα και εμενα μανουλα με γεννησε και καποια στιγμη πρεπει να το σηκωσω νομιζω......
Πάει κι αυτό.
22-07-2025, 12:59 in Με καφέ και συμπάθεια....