Results 1 to 15 of 39
Thread: Να ξανασυστηθω;
-
20-01-2012, 09:57 #1
Να ξανασυστηθω;
Καλημερα σε ολους.Ειμαι 28 χρονων παντρεμενη 4 χρονια και εχω μια κορη 3 χρονων.Το θεμα ειναι πως προχτες ο αντρας μου με κατηγορησε οτι εγω ευθυνομαι για το οτι η μητερα του σταματησε να τον βοηθαει οικονομικα γιατι εχω ασχημη σταση απεναντι της.σημειωνω οτι ποτε δεν τσακωθηκα εγω μαζι της εκεινη πριν καιρο με εβρισε και γω ποτε δεν απαντησα απλα την εκανα περα.Απο προχτες λοιπον αισθανομαι οτι με καποιον αγνωστο και πολυ μα πολυ πονο στην ψυχη μου.Νομιζω οτι διαλυθηκα...Δεν ξερω αν μπορω να το ξεπερασω αυτο 4 χρονια και ακομα δεν ξερει ποια ειμαι τι κανω εγω εδω?
- 20-01-2012, 11:15 #2
Γειά σου panamar. Το γεγονός ότι ο "σύζυξ" εξακολουθεί ακόμα και ως παντρεμένος ν' απλώνει το χέρι και ζητάει οικονομική βοήθεια από την μάνα του κρύβει πολλά. Εργάζεται ο άνδρας σου? Τι χαρακτήρας είναι η πεθερά σου?
20-01-2012, 12:50 #3
μαρκελα ανεργοι ειμαστε και οι 2.ο αντρας μου κανει 2 μεροκαματα την βδομαδα.Η πεθερα μου ειναι καταθληπτικια που χρησιμοποιει την ασθενεια της για να εχει το ακαταλογηστο.Εχει κανει τους παντες να την λυπουνται και εκεινη να συεχισει να χωνει.και γω απο καταθλιψη εχω συνελθει αλλα ποτε δεν χρησιμοποιησα την ασθενεια μου για να δικαιολογηθω.
20-01-2012, 12:56 #4
Σε βρίσκω σε πλεονεκτική θέση από την "γιαγιά" συγνώμη κιόλας! Μην με παρεξηγήσεις, δες το πρόβλημα αλλιώς και πάρτης ότι μπορείς, δηλ. αυτό που έκανε κι ο άνδρας σου
20-01-2012, 13:02 #5
Νιώθω ή κάνω λάθος ότι θέλει δηλ. με το να τον χατζηλικώνει νάχει και τον έλεγχο της οικογένειάς σου; Ναι είμαι της γνώμης, από το να έχεις ένταση με τον άντρα σου να της τα παίρνετε κανονικά. Είναι κι η εποχή που το επιτρέπει. Μην έχεις ενοχές, γιατί τα θέλει ο ..... της. Αν αντέχεις και το καλό το σχόλιο κάντο κι αυτό. Αυτά τα άτομα το ζητάει ο οργανισμός τους όσο κι αν εσύ το σιχαίνεσαι.
20-01-2012, 13:05 #6
εδω βρε ψυχη μου με εβρισε πριν απο 2 χρονια χυδαια και κανεις μας δεν της ζητησε το λογο.λες αν αρχισω να της δινω δικαιωματα να μην αποκτησει και αλλα θαρετα?μετα θα θελει να με π@@@@ξει κιολας.εκοψα επαφες μαζι της ουτε το παιδι δεν την αφηνω να κραταει.ειμαι πολυ ντομπρος ανθρωπος αν δεν σε γουσταρω δεν σε γουσταρω τελος.
20-01-2012, 13:12 #7
Εγώ το συμφέρον σου κοιτάζω, την γριά την έχω χ.... Της αξίζει να της παίρνετε επαναλαμβάνω. Τώρα αν μπορείτε να τα βγάζετε πέρα χωρίς την δική της συμβολή τότε ακόμα πιο οκ.
20-01-2012, 13:22 #8
μιλαμε για 30 ευρω μαρκελα.και αυτα πανε σε μια πιστωτικη.δεν μιλαμε για τρελλα ποσα.
20-01-2012, 13:31 #9
Panamar εγω πιστευω πως πρεπει να αφησεις το θεμα με την πεθερα και να δεις τα προβληματα
Ειπες πως εχεις 4 χρονια με αυτον τον ανθρωπο και εχετε ενα παιδι 3 χρονων,το θεμα βιασυνης δεν αρμοζει στην προκειμενη
γιατι το παιδι σου ειναι ψυχουλα και σου ευχομαι το καλυτερο για το παιδι σου,οσο και για εσενανε το ιδιο!
Στα 4 χρονια ομως να μην σε γνωριζει ε?Ξερω σε τρωει μεσα σου,αλλα πιστευω πως δεν θα εισουν 4 χρονια με τον αντρα σου αν δεν εβλεπες πραγματα τα οποια σε αγγιζουν
Ξερεις και ξερω πως το σοι ειναι που χαλαει μια σχεση
Κοιταξε βαλε μια σειρα
1: Βρειτε δουλεια ( εδω μπορω να σε καθοδηγησω οπως εκανα σε 2-3 και βρηκαν δουλεια )
2:Κοιταξε το παιδι και μην το παραμελησεις η ακομα και οταν τσακωνεσται μην γινει το παιδακι θεατης
3:Κρατηστε μια ισορροπια στην σχεση σας,συζητατε προβληματα κλπ
4:Ολος ο κοσμος περναει δυσκολα αυτον τον καιρο μην το βαζεις κατω και μην ριχνεις την ψυχολογια σου
5:Μολις θα βρειτε δουλεια πιστευω πως θα ειναι καλυτερα τα πραγματα!
6:Μην ασχολεισαι με την πεθερα
20-01-2012, 13:43 #10
Συμφωνώ κι εγώ ότι η οικονομική ανέχεια φέρνει γκρίνια στο ζευγάρι, γνωστό από παλιά αυτό, μ' αποτέλεσμα η οποιαδήποτε παρέμβαση τρίτου να πυροδοτεί καταστάσεις πολύ δυσάρεστες. Στην παρούσα φάση χρειάζεται όντως να δεις λύσεις κι όχι να παραμένεις μέσα στον φαύλο κύκλο. Έχεις εργαστεί καθόλου? Ο σύζυγος τί δουλειά κάνει?
20-01-2012, 13:44 #11
σε ευχαριστω πολυ για την ευχη σου.παντα ειμουν υπερ του διαλογου και της συννενοησης μεταξυ του ζευγαριου και παντα πιστευα πως ολα λυνονται αν υπαρχει κατανοηση.μετα τα προχτεσινα γεγονοτα αρχισα να πιστευω πως δεν τα ειχα τελικα ποτε.ηταν μια καταφορη αδικια στο προσωπο μου και ηρθε απο το πουθενα χωρις να προηγηθει τιποτα απολυτως.στο ορκιζομαι.δεν ξερω αν η ανεργια και των 2 τον οδηγησε στο να με κατηγορησει για κατι το τοσο προσβλητικο για μενα.εγω μεχρι τοτε πιστευα οτι τιποτα δεν μπορει να μπει αναμεσα μας.ευτυχως το παιδι δεν εχει υπαρξει ποτε θεατης αλλα το νιωθω οτι τα καταλαβαινει ολα.χτες με ρωτησε γιατι δεν καθεσαι μαζι με τον μπαμπα στο καναπε?και ταραχτηκα.εγω την εχω βγαλει την πεθερα απο την ζωη μας αυτη βρισκει τροπο και μπαινει!!
20-01-2012, 13:45 #12
ειμαι ανεργη απο το σεπτεμβρη και εκεινος εδω και ενα μηνα.
20-01-2012, 13:52 #13
Λοιπον Panamar
Να ξερεις πως το παιδι ακουει,βλεπει,αισθανεται και ειναι παρα πολυ εξυπνο !
Οποτε θα σε βοηθησω θα σου στειλω σε μνμ καποια βηματα
20-01-2012, 19:39 #14
Πρόσεχε τη πεθερά ένας από τους λόγους τους χωρισμούς μου σε λίγο καιρό μετά από 20 χρόνια γάμου κ 2 κόρες είναι κ το ανακάτεμα από την αρχή που γνώρισα τα πεθερικά μου κ δυστυχώς δε βγάζει την ουρά μου απέξω αλλά κ ο άντρας μου ποτέ δεν απογαλακτίστηκε σε αντίθεση με τον αδερφό του κ την αδερφή του που πήραν χοντρά περιουσιακά κομμάτια κ εκείνος τίποτα με το αιτιολογικό ότι είχα εγώ, σήμερα είμαι σε πολύ άσχημη θέση αλλά ...υπομονή σου εύχομαι κ εμείς άνεργοι είμαστε κ οι δύο
21-01-2012, 00:08 #15
Εγώ δεν πιστεύω πως πρέπει να την απομακρύνεις. Καλώς ή κακώς είναι μητερα του συντρόφου σου και κομμάτι της οικογένειας σας. Θα σου συνιστούσα να την πλησιάσεις ως άνθρωπος τον άνθρωπο απλά και ήρεμα με σκοπό να συζήτησετε για την επίλυση των όποιων προβληματων μεταξύ σας πράγμα που θα ωφελήσει και σένα προσωπικά και κατ' επέκταση την οικογένεια σου. Πρώτα όμως, θα ήθελα να ρωτήσω πως ξεκίνησαν τα προβλήματα αναμεταξύ σας για να έχω και μια πιο πλήρη εικόνα. Επίσης, πιστεύω πως είναι κρίμα να μην βλεπει το παιδάκι τη γιαγιά του. Η μεταξύ σας συγκρουση δεν θα πρέπει να εμποτίζει με πίκρα και δυσαρέσκεια την σχέση της γιαγιάς με το παιδί. Είναι γιαγιά του και πρέπει να την βλέπει.
έτσι γιατί περίεργα την είδα...
Με έδιωξαν από το σπίτι.
18-07-2025, 14:01 in Με καφέ και συμπάθεια....