Να ξανασυστηθω; - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 39
    Senior Member
    Εγώ δεν το βλέπω τραγικό το πράγμα. Αν κάποιος είναι πιεσμένος, πάνω στα νεύρα του μπορεί να πει διάφορα. Ή μπορεί να νιώσει κάπως μια δεδομένη στιγμή και μετά να του περάσει ή να το μετανιώσει.
    Δεν ξέρω πόσο συχνά μαλώνετε ή αν δε μαλώνετε καθόλου, αλλά νομίζω πως είναι καλύτερο κάποια πράγματα να τα εκφράζουμε, παρά να τα κρατάμε μέσα μας. Στην πορεία μπορεί, βλέποντας το θέμα πιο ψύχραιμα και συζητώντας το, να καταλάβουμε ότι έχουμε άδικο.
    Ένας καυγάς μπορεί προσωρινά να νιώθουμε ότι μας απομακρύνει από τον σύντροφό μας, αλλά τελικά να σας φέρει πιο κοντά, μιας και έτσι γνωρίζουμε καλύτερα τον άλλο, τις ανασφάλειες και τις αδυναμίες του.
    Αν βέβαια κάτι τέτοιο συνεχίζει να δηλητηριάζει τη σχέση, τότε πιθανόν να χρειάζεται να δούμε τι φταίει και γιατί έχουμε φτάσει ως εκεί.
    Πάντως, δεν έχω καθόλου εμπιστοσύνη σε ζευγάρια που είναι πάντα ευγενικοί και καλοί ο ένας με τον άλλον. Εκεί μάλλον υπάρχει υποκρισία.

Senior Member
    emy καλο κουραγιο και σε εσενα.ο απογαλακτισμος δυστηχως δεν ειναι ευκολος για ολους.θεμα χαρακτηρα πιστευω εγω.gypsy η μικρη την βλεπει την γιαγια της.την παει ο μπαμπας της εκει.Προσπαθησα να την πλησιασω ως ανθρωπος προς ανθρωπο και προσπαθουσε και σε μενα να περασει τα δικα της οτι ειναι αρρωστη και να μην την ξεσυνεριζομαι.Μεχρι που της προτεινα να την παω στον γιατρο μου.αλλα εκεινη ανενδωτη.maria_m ο αντρας μου οντως δεν καταλαβαινει τι λεει στο θυμο του πανω.φαντασουμε ομως σαν ενα ποτηρι και το μαρτυριο της σταγονας.εγω δεν εχω δικαιωμα να ξεσπασω και να πω ως εδω?

Senior Member
    Αρρωστη τι ακριβώς εννοείς; Έχει κάποια ασθένεια σωματική ή ψυχική ή το χρησιμοποιεί ως δικαολογία του στυλ "γρια γυναίκα είμαι και άρρωστη οπότε πρέπει μονίμως να με δικαιολογείτε"
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Panamar μου αν η "γιαγιά" βρίσκει τον τρόπο να μπαίνει ανάμεσά σας και θα το κάνει απ' ότι φαίνεται συστηματικά όσο την "παίρνει", εσύ με τον τρόπο σου να την βγάζεις έξω ή να την αναγκάζεις να βγαίνει και μόνη της. Το λέω, γιατί το ξέρεις πολύ καλά ότι οι περισσότεροι χωρισμοί οφείλονται στις κυρίες αυτές, που ξαφνικά θυμήθηκαν ότι είναι και μαμάδες. Ναι, αρκετές απ' αυτές πριν την δέσμευση τον γυιό τον είχαν χεσμένο. Είναι κι η ζήλια για την νύφη..
    Κοστίζει όλ' αυτό, αλλά δεν έχεις κι άλλη επιλογή τελικά. Το "μακριά κι αγαπημένοι" ταιριάζει στην περίπτωσή. Σ' αυτά τ' άτομα χρειάζεται επίσης κατά το κοινόν λεγόμενο να τους "τρίζεις" και τα δόντια, για να μαζεύονται. Αυτά που μ' άλλα λόγια λένε στην ψυχολογία "όρια". Βέβαια όρια και διεκδίκηση για να μην σε ξαναρίξουν στην κατάθλιψη. Τώρα που έχεις δυναμώσει και πατάς γερά στα πόδια σου γνωρίζεις καλά πως να κρατάς ισορροπίες. Αν αισθάνεσαι να σε ξεπερνά ζήτησε και καθοδήγηση από κάποιον ειδικό, αυτό και τον σύζυγο θα συνετίσει, αλλά και την πεθερά. Μην το περνάς μόνη σου

Senior Member
    Quote Originally Posted by panamar View Post
    Η πεθερα μου ειναι καταθληπτικια που χρησιμοποιει την ασθενεια της για να εχει το ακαταλογηστο.Εχει κανει τους παντες να την λυπουνται και εκεινη να συεχισει να χωνει.και γω απο καταθλιψη εχω συνελθει αλλα ποτε δεν χρησιμοποιησα την ασθενεια μου για να δικαιολογηθω.
    gypsy οπως βλεπεις καποιοι εκμεταλλευονται την κατασταση τους.μαρκελα ο γιος την λυπαται και δεν θα την βγαλει ποτε απο την ζωη του και η κορη της επισης.γιατι μην ξεχναμε οτι παντα παιζει ρολο και ο τροπος που μεγαλωνει καποιος.

Senior Member
    Θα σου γράψω το απόγευμα φιλάκια

Senior Member
    οκ φιλακια

Senior Member
    Τέτοιες καταστάσεις είναι μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα, η καλύτερη λύση είναι όντως το μακριά και αγαπημενοι και από τη μια έχει και δίκιο, μην την ξεσυνερίζεσαι ως μικρότερη.

Senior Member
    Πάντως εγώ έχω πει στις κόρες μου να βρουν ορφανό, έχω φάει τέτοια φρίκηαπό τη ζήλεια που λέει επάνω η Μαρκέλα, όρια έβαλα, δόντια έτριξα , μακριά μένει δε ξέρω αν είστε παντρεμένες αλλά έλεος βρίσκουν τρόπο κ ξεφυτρώνουν ΠΙΣΤΕΨΤΕΜΕ, απλά τελικά με τη σημερινή πείρα κ ναγαπάς κάποιον πρέπει να κάνεις test κ στη μαμά του κ αν δεν ασ πάνε στα τσακίδια οι έρωτεσ κ τα λουλούδια, τα λόγια ωραία-η πράξη;

Senior Member
    gypsy αξιζει εξαιτιας της να κλονιζεται ενας γαμος δηλαδη?εχασα την εμπιστοσυνη στον αντρα μου γιατι?emy η δικια μου μαμα αυτο κοπανιεται και λεει'μα καλα δεν τα ειδες πιο νωρις?'ε και που τα ειδα που να φανταστω την συνεχεια...

Senior Member
    Quote Originally Posted by panamar View Post
    gypsy αξιζει εξαιτιας της να κλονιζεται ενας γαμος δηλαδη?εχασα την εμπιστοσυνη στον αντρα μου γιατι?emy η δικια μου μαμα αυτο κοπανιεται και λεει'μα καλα δεν τα ειδες πιο νωρις?'ε και που τα ειδα που να φανταστω την συνεχεια...
    oxı δεν αξίζει να κλονίζεται φυσικά αλλά μην περιμένεις κατανόηση και υπομονή, απλά μην δίνεις σημασία και αφιερώσου στην οικογένεια σου. Προσπάθησε να συζητήσεις και να τα βρεις με τον άντρα σου, γιατί μ' αυτήν δεν έχει νόημα έτσι κι αλλιώς.

Senior Member
    Ναι πως δε το είδα αλλά ως ηλίθια νόμιζα ότι οι άνθρωποι αλλάζουν,ότι θα ωριμάσει κ εκείνος, άσε πια τον έρωτα όταν είσαι 24 ΤΥΦΛΩΝΕΣΑΙ

Senior Member
    το ακριβως γινεται και στους δικους μου,συνδρομο της πεθερας μικροαστισμος ηλιθιοτητα πες το οπως θες,παντως να ξερεις τα χειροτερα φιδια ειναι στην οικογενεια :)

το οτι η μανα του ειναι καταθλιπτικια (αμα ειναι) εφοσον εισαι καλη μαζι της δεν δικαιολογει τιποτα,αυτος απλα ειναι το μαμοθρευτο παιδακι που σου φορτωνει την πνευματικη αναπηρια της καλης του της μανουλας

και επειδη και οι γονεις μου ετσι ειναι και δεν εχουν πια σχεσεις και ας μενουμε μαζι δεν θα θελα να τους δω να χωριζουν αν σου λεει κατι αυτο,αν και πολυ φοβαμαι..

Senior Member
    panamar ξεκίνα ενδιαφέροντα, χόμπυ, το διάβασμα τόχεις. Κοίτα στα προγράμματα του δήμου σου, στο σύλλογο γυναικών της περιοχής σου, ίσως βρεις κάποια ασχολία να σ' ενδιαφέρει ή δες και το θέμα εθελοντισμός. Αλήθεια πού μένεις; Γενικά νάσαι σε μια κινητικότητα για σένα, ακόμα κι αν σκυλοβαριέσαι. Πώς μούρθε πάλι αυτή η δράμα-λέξη;.. Άστο άσχετο..
    Μην ζεις λοιπόν μέσα από τους άλλους, αυτό σε απορροφά, θα φτάσεις νάσαι με την αίσθηση "χωρίς εαυτό", οπότε μοιραία και κάποια στιγμή θ' αναρωτηθείς τώρα εγώ τί κάνω; τί παριστάνω; Η "γιαγιά" μονίμως θα προσπαθεί για να σε καταπιεί, να σε βάζει μέσα στο πρόβλημά της και βέβαια εσύ μένεις στην απέξω. Άστην να βράζει στο ζουμί της.

Senior Member
    και επειδη και οι γονεις μου ετσι ειναι και δεν εχουν πια σχεσεις και ας μενουμε μαζι δεν θα θελα να τους δω να χωριζουν αν σου λεει κατι αυτο,αν και πολυ φοβαμαι..[/QUOTE]
    εννοεις οτι ζεις παρομοια κατασταση με την δικη μου αλλα εσυ εισαι το παιδι της οικογενειας?
    μαρκελα σε αυτην ακριβως την φαση αναποφευκτα εχω πεσει.πιστευω οτι μετα απο τοσα χρονια επρεπε να ειχα περασει τις εξετασεις μου για το ποια ειμαι και τι κανω αλλα βλεπω οτι ζω σε πλανη.χομπυ δεν εχω αν και ο ψυχιατρος μου παντα με παροτρυνε να αποκτησω.διαθεση δεν εχω και νοιωθω αν μη τι αλλο ανυμπορη.

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast