Βαριέμαι
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 16
    Junior Member

Βαριέμαι

Πείτε μου κάτι που μπορώ να κάνω στο σπίτι για να μην βαριέμαι. Δεν μου αρέσει το διάβασμα. το μόνο που έχω είναι το ίντερνετ και την τηλεόραση. Στο ίντερνετ δεν ξέρω που να μπω, τι να κάνω και στην τηλεόραση δεν έχει τίποτα ενδιαφέρον.

Banned
    κατεβασε καμια ταινια

Junior Member
    Κάτι που να με κρατά μακριά απο υπολογιστές και τηλεοράσεις

Senior Member
    Χοροπηδα!
    Δεν κανω πλακα.Εμενα με βοηθαει πολυ.

Senior Member
    μουσικούλα? γυμναστική? μαγείρεμα? κηπουρική? είδες πόσα σου είπα? :)
    έτσι γιατί περίεργα την είδα...

Senior Member
    Πολύ χαίρομαι που προτείνεις στο χρήστη να πάρει ένα ζωντανό απ' το δρόμο Ξωτικό. Θα κάνει τον κόσμο ένα ψιχουλάκι καλύτερο με μια τέτοια κίνηση, όχι απλά θα βρει μια ενασχόληση. Συν του ότι θα γίνει καλύτερος άνθρωπος και αυτό μετράει στην τελική...:)... αλλά, αν ο φίλος εδώ δεν είχε ποτέ επαφή με ζώα - μπορεί και να έχει ο άνθρωπος βέβαια - θα έλεγα πως θα πρέπει να το σκεφτεί πάρα πολύ σοβαρά. Αν δεν έχει ιδέα λοιπόν και βαριέται να βρίσκεται σε κίνηση - υποθετικά μιλάω το ξανατονίζω - καλύτερα να αποφύγει κάτι τέτοιο. Μου έχει τύχει δυστυχώς να πάρω πίσω πολλά ζώα που έδωσα για υιοθεσία επειδή ο "ιδιοκτήτης" δεν ήταν σε θέση να ανταπεξέλθει και θεώρησε πως ένα ζώο δεν έχει και πολλές ανάγκες... αν όμως πραγματικά θελήσει να βοηθήσει ένα πλάσμα και ταυτόχρονα να αλλάξει και δικές του συμπεριφορές - βαρεμάρα, λολ - τότε ναι, θα βρει ένα πραγματικό φιλαράκι. Αρκεί να αναλάβει την πλήρη ευθύνη για όσα χρόνια θα ζήσει και κυρίως την ευθύνη στα... δύσκολα!
    Σε αυτά που προτείνει η Τζίπσυ πάντως είμαι μέσα σε όλα, με "τοπ" την κηπουρική, λολ. Ίσως και κάποιες χειροτεχνίες, μοντελισμός. Αν σου αρέσουν οι μυρωδιές φίλε, μπορείς να φτιάχνεις και λαδάκια ή αρώματα παριστάνοντας τον "μικρό χημικό" και να ανακατεύεις αιθέρια έλαια. Όχι απαραίτητα τα γνήσια που είναι και ακριβά έ;...

Να πω και το νέο δικό μου χόμπυ... άρχισα να φτιάχνω τα δικά μου υγρά αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο!... τύφλα νά 'χουν οι Κινέζοι...:)...

Senior Member
    ξεκινα κεντημα

Banned
    Some hours away from totally wreck down everything and everybody
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ξεκινα κεντημα
    θα έλεγα ακριβώς το ίδιο σε σένα...

Senior Member
    εγω δεν ζητησα προτασεις απασχολησης, δεν βαριεμαι ποτε.

Banned
    Some hours away from totally wreck down everything and everybody
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    εγω δεν ζητησα προτασεις απασχολησης, δεν βαριεμαι ποτε.
    ούτε κι εγώ....:O

Senior Member
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    Πολύ χαίρομαι που προτείνεις στο χρήστη να πάρει ένα ζωντανό απ' το δρόμο Ξωτικό. Θα κάνει τον κόσμο ένα ψιχουλάκι καλύτερο με μια τέτοια κίνηση, όχι απλά θα βρει μια ενασχόληση. Συν του ότι θα γίνει καλύτερος άνθρωπος και αυτό μετράει στην τελική...:)... αλλά, αν ο φίλος εδώ δεν είχε ποτέ επαφή με ζώα - μπορεί και να έχει ο άνθρωπος βέβαια - θα έλεγα πως θα πρέπει να το σκεφτεί πάρα πολύ σοβαρά. Αν δεν έχει ιδέα λοιπόν και βαριέται να βρίσκεται σε κίνηση - υποθετικά μιλάω το ξανατονίζω - καλύτερα να αποφύγει κάτι τέτοιο. Μου έχει τύχει δυστυχώς να πάρω πίσω πολλά ζώα που έδωσα για υιοθεσία επειδή ο "ιδιοκτήτης" δεν ήταν σε θέση να ανταπεξέλθει και θεώρησε πως ένα ζώο δεν έχει και πολλές ανάγκες... αν όμως πραγματικά θελήσει να βοηθήσει ένα πλάσμα και ταυτόχρονα να αλλάξει και δικές του συμπεριφορές - βαρεμάρα, λολ - τότε ναι, θα βρει ένα πραγματικό φιλαράκι. Αρκεί να αναλάβει την πλήρη ευθύνη για όσα χρόνια θα ζήσει και κυρίως την ευθύνη στα... δύσκολα!
    Σε αυτά που προτείνει η Τζίπσυ πάντως είμαι μέσα σε όλα, με "τοπ" την κηπουρική, λολ. Ίσως και κάποιες χειροτεχνίες, μοντελισμός. Αν σου αρέσουν οι μυρωδιές φίλε, μπορείς να φτιάχνεις και λαδάκια ή αρώματα παριστάνοντας τον "μικρό χημικό" και να ανακατεύεις αιθέρια έλαια. Όχι απαραίτητα τα γνήσια που είναι και ακριβά έ;...

Να πω και το νέο δικό μου χόμπυ... άρχισα να φτιάχνω τα δικά μου υγρά αναπλήρωσης για το ηλεκτρονικό τσιγάρο!... τύφλα νά 'χουν οι Κινέζοι...:)...
    μμμ ροκ, το τελευταίο το βρίσκω λίγο επικύνδυνο, έτσι δεν είναι;

Senior Member
    Παρεξήγησης Τζίπσυ... φυσικά και θα είναι αν παραστήσω τον "μικρό μαλάκα χημικό", λολ!... με οδηγίες χρήσης το κάνω πάντα και με τις προτεινόμενες, από τις εταιρίες υγρών, αναλογίες. Μεγάλη ιστορία με πολλές λεπτομέρειες. Πάντως, το σταμάτησα ξανά το κάπνισμα. Μακάρι να θελήσω κάποτε να σταματήσω και την εξάρτηση απ' τη νικοτίνη.
    ... παρεμπιπτόντως, μια φλασιά που μου ήρθε για τον φίλο εδώ... μπορείς να κατεβάζεις φωτογραφίες απ' το νετ και να τις εκτυπώνεις. Τόσοι πίνακες, έργα τέχνης, ένας χαμός γίνεται... να φτιάχνεις πόστερ ή κολλάζ... μακάρι να ξαναβρώ χρόνο να το κάνω... φλασιά δεύτερη... αν βρω κάτι τώρα, θα το ποστάρω να το δείτε... πάει για εκτύπωση σε όσο το δυνατόν μεγαλύτερες διαστάσεις, λολ!...

Senior Member

Senior Member
    ... θα συνεχίσω αλλού και συγγνώμη απ' τον χρήστη για το άσχετο... μερσί...:)...

Senior Member
    καλό καλό, χεχε! :D Tώρα μου ήρθε και κάτι άλλο. Αντον, αν είσαι κοπέλα μπορείς να ξεκινήσεις σεμινάρια μακιγιάζ. Πολλές φορές διοργανώνει η seventeen. Mπες στο σαιτ και δες.

Page 1 of 2 12 LastLast