Results 16 to 30 of 52
Thread: ΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΟΠΕΛΑΣ ΜΟΥ
-
23-01-2012, 15:28 #16
Karisha,
σε ευχαριστω μεσα απο την καρδια μου για τις συμβουλες σου.... Με καλυψες απολυτα και με συγκινησες πολυ...
Πολλες φορες, ξερουμε την απαντηση μεσα μας, αλλα χρειαζόμαστε απελπισμενα να τα ακουσουμε και απο καποιον αλλο, να μας επιβεβαιωσει λιγο....
Σου ευχομαι καλη χρονια και ελπιζω να εχεις βρει και εσυ την ευτυχια ενος ταιριαστου συντροφου στη ζωη σου....
Τα ξαναλεμε εδω μεσα σε καποιον μελλοντικο προβληματισμο!
Με εκτιμηση
- 23-01-2012, 16:25 #17
γεια σου...
Δε δίνεις και πολλές πληροφορίες..
π.χ. Πόσο χρονών είσαι εσύ και πόσο αυτή?..το σκοτάδι του ενός, δυο μαζί το κάνουν φως...
23-01-2012, 16:31 #18
23-01-2012, 16:37 #19
24-01-2012, 12:31 #20
Να σου πω εμενα μ χει συμβει να αρρωστησω απο ενα που ταχα τρελος ερωτας γιατι απο την πρωτη μας κρεβατοσυνευρεση μ ειπε οτι εχει παει με πανω απο 50 πουτανες και καθως περναγε ο καιρος τις θεοποιουσε..ε δεν τρελαθηκα αρρωστησα..εμπαινα στο ιντερνετ να βρω πως ειναι αυτες..συνεχεια του την ελεγα μετα το 3μηνο υπηρχε τετοια ανακυκλωση νομιζω το χειριστηκε τελειως λαθος με μενα να αντιληφθω τον ιδιο ως διεστραμμενο..δεν ξερω αν εχει σχεση αυτη ηταν ακραια περιπτωση αλλα εχει κοινα στοιχεια υ λυση ηταν να χωρισω τοτε ηρεμησα..
24-01-2012, 12:38 #21
24-01-2012, 13:01 #22
Εlirene αφενώς μεν αυτό που σου είπε δεν ήταν και κανά κατόρθωμα, αφετέρου υποθέτω πως στο "έτριβε στη μούρη" επίτηδες αλλά και σε ιδιαιτέρως ανάρμοστες-ευάλωτες στιγμές λόγω χειριστικότητας-κουτοπονηριάς και ανασφάλειας. Καλώς έφαγε σουτ.
Όμως από τα λεγόμενα του breaking the habit αντιλαμβανόμαστε ότι η κοπέλα δεν έχει δώσει τέτοια δικαιώματα (του τρίβω στη μούρη δλδ), άσε που, μπορεί να έχει ερωτηθεί από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο.
Εν τοιαύτη περιπτώσει με τον καιρό πολύ πιθανόν να αισθανθεί την απαιτούμενη ασφάλεια ο ενδιαφερόμενος, αν όχι, θα πρέπει να έχει αντιληφθεί ποιος και τις φταίει, (γενικώς).
24-01-2012, 16:21 #23
Nαι αυτό μαλλον ηθελε να επιβληθει σεξουαλικα και το κανε με το χειροτερο τροπο..
και ναι εμενα μενοχλουσε αυτο το αντιληφθηκα ως διαστροφη εσυ τι προβλημα εχεις..
ο φιλος ομως εχει λαβει παρομοια δικαιώματα?
24-01-2012, 16:25 #24
25-01-2012, 18:33 #25
Πόσο θα έπρεπε να με πειράζει το γεγονός οτι η συντροφος μου είχε άλλες σχεσεις στο παρελθον? (10 σύνολο)
Πρεπει καποτε να αποβληθουν οι πατριαρχικες/ματσο/φαλλοκρατικες αντιληψεις
End of discussion....
ΥΓ. Μην το παρεις προσωπικα, φιλικα λεω την αποψη μου
26-01-2012, 09:35 #26
Ο τύπος σε σύγκρινε με αυτές! εσένα που είχε για σχέση! Όπως σου είπε πιο πριν η Body-Rocker οι εμπειρίες του δεν ήταν και κανα κατόρθωμα. Και γιατί το κανε? για να σε κρατά με αυτο τον τρόπο κοντά του, ότι δλδ άμα θέλει και όποτε θέλει πάει βρισκει καλύτερες σου και σε παρατα?...δλδ πουτάνες. Καλά έκανες και τον χωρισες! δεν άξιζε τον έρωτα που του έδειξες.
γιάννης
26-01-2012, 13:06 #27
Ειναι απλουστατο φιλος απλα δεν κανεις σχεσεις,ειναι ακρως επομενο αν περιμενεις κατι γαληνιο να σε τρελαινουν τετοια,εστω κι αν δεν εχεις κοπελα.Τετοιες γκομενες ειναι μονο για να τις εχεις γκομενες το πολυ.Κι εγω εχω νιωσει αντιστοιχα και δεν ειναι ωραιο αλλα μαντεψε,δεν επεσα και πολυ εξω.Με τη λογικη του οτι κανω ανηκει στο παρελθον και ο Χιτλερ μια χαρα ανθρωπος θα ηταν.
26-01-2012, 13:24 #28
Breaking
Ακουσε,οπως εσυ οπως και η κοπελα σου
Ειναι ιερο δικαιωμα να δημιουργει ο καθε ανθρωπος την ημερα του
Στην προκειμενη..Μην την κατακρινεις,μην την σαμποταρεις,ουτε και να την κομπλαρεις
δεν εισαι ζωης δικαστης να της πεις " δικαζεσαι γι'αυτο και γι'αυτο " σου ανοιχτηκε και πιστεψε με δεν περιμενε σαμποταρισμα..
Σημασια ομως τι εχει μεσα απο ολο αυτο ?
Η κοπελα ειναι μαζι σου και επισης το ιδιο και εσυ,τα πατε καλα? συνεχιζεται....
Αλλιως δινεται ενα τελος..
Αλλα καλο ειναι φιλε μου να μην σε καινε τα λογια απο το παρελθον...Εξαλλου δεν ζεις στο παρελθον
Δικιπο
"Με τη λογικη του οτι κανω ανηκει στο παρελθον και ο Χιτλερ μια χαρα ανθρωπος θα ηταν."
Εκφραζεις λογικη και φερνεις την προσωποποίηση του Χιτλερ σαν τι ?
Ο χιτλερ σκοτωσε 2 εκατομμυρια ανθρωπους μαυρους-λευκους σε εναν κινηματογραφο επειδη ετσι γουσταρε
Κοιταξε μερικες φορες πρεπει να προσεχουμε και τι λεμε...
26-01-2012, 15:09 #29
μεταφορικα το ειπα κυριε προσεκτικε καθως η υπερβολη πολλες φορες χρειαζεται σαν παραδειγμα για να δειξεις μια κατευθυνση,τωρα αν θα γουσταρες η κοπελα σου να χει παρελθον και δε σε νοιαζει ειναι δικο σου θεμα,εγω πχ θα ειχα και δεν αλλαζει αυτο
και δυο φιλοι που καναμε παρεα τα φτιαξανε,ο ενας με καθολου η αλλη με αρκετο παρελθον οποτε και φανταζεσαι πως καταντησαν,ακομα ψιλοκανουμε ''παρεα'' αλλα κυριως χωρια με την μια χωρια με τον αλλο γιατι αν ημαστε μαζι την βρισκουν να τσακωνονται για μαλακιες,και μετα απο πολλες συζητησεις με την κοπελα φτανω στο συμπερασμα πως οι γυναικες ειναι χαζες επι το πλειστον,δεν θα κανω και αναλυση της ζωης τους αλλα θελω να πω πως ολα αυτα δεν ειναι κατουρημα να πεις παει εφυγε οπως θεωρουν πολλοι και στο τελος κολανε στον ιστο τους
26-01-2012, 15:14 #30
και εγω πιστευω πως οτι εχεις κανει στο παρελθον εισαι στην ουσια αλλα γτ τοση ανησυχια αφου κ εσυ λογικα φιλε μου θα χεις κανει τα δικα σου..
γενικα πιστευω παντως αν ο αλλος σου μιλησει για το παρελθον του αντλεις στοιχεια για το χαρακτηρα του και τη νοοτροπια του..υπαρχει ομως η παγιδα να αρρωστησεις απο τετοιες σκεψεις..
οποτε οι ανατριχιαστηκες λεπτομερειες καλυτερα να παραβλεπονται..