ΕΡΩΤΙΚΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΚΟΠΕΛΑΣ ΜΟΥ - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 52
    Senior Member
    κατι σοβαρο δεν εχω κανει ποτε γιατι μαστιζει σοβαροφανεια και δεν γουσταρω στεναχωριεμαι νευριαζω και χιλια δυο,δεν αντεχω στην ιδεα να μαι ο βλακας της γκομενας και το χω επαληθευσει,τελος παντων το τι εχω κανει δεν με επηρεαζει ευτυχως γιατι δεν εχω κανει και πολλα λαθη γιατι ειμαι ασχημος και χοντρος και δεν σεβομαι τις γκομενες και προτιμω τις τσοντες απο το να προσφερω ικανοποιηση σε καποιο αχαριστο ον επισης το φορουμ απευθυνεται σε ατομα με ψυχολογικα προβληματα το οποιο δεν βλεπω να γινεται απολυτα με μια γρηγορη ματια οποτε αν κατι ηθελα να πω για οτιδηποτε δεν θα το κανω εφοσον θα υπαρχουν πισω απο το πισι ατομακια να το παιζουν σκληροι και κυνικοι.ας πατε αλλου ρε παιδια βρειτε μια δουλεια μια ζωη το ιντερνετ δεν ειναι ζωη!

Banned
    ..........................

Junior Member
    οταν ερωτευτεις δε βλεπεις μπροστα σου, το τσουλακι φαινεται πολυ συντομα, λιγο να μηλησεις μαζι της φτανει, βαλε καποιον τριτο να της ποιασει κουβεντα καλυτερα κοπελα,
    σε ποσο χρονικο διαστημα ολα αυτα;

ιστορια δικη μου:

πρωτης της φορα στα 16, δυο μεγαλες σχεσεις (6 μηνες και ενα χρονο) σημερα ειναι 18, εχει παει (οπως αποδειχθηκε) με πανω απο 17 διαφορετικους, μου ελεγε 7, συνηθηζε στοματικο, μου ελεγε οτι με εμενα το κανει δευτερη φορα, και προκτικο ομως σπανια, μου ελεγε ποτε ποτε ποτε με τιποτα κλπ,
    δε ξερω αν εκανε ομαδικο σεξ, γιατι οπως την εκοψα ερωτευετε πολυ - συντομα - συνεχεια, αλλα δε το αποκλειω να το εκανε,
    εγω οτι μου ελεγες σχεδον το πιστευω, και στο τελος εγινε το μπαμ, αλλα δεν ειναι του θεματος,

ακουστε τις σας λενε οι φιλοι-φιλες για το ατομα που σας ενδιαφερει, εμεις δε το βλεπουμε ενω υπαρχει,

να πω βεβαια οτι ηλπιζα πως θα συνεχισει φυσιολογικη ερωτικη ζωη, ομως ΔΕΝ..

προσωπικη μου γνωμη μετα απο μεγαλο παθημα: ο ανθρωπος δεν αλλαζει!
    μακρυα απο τετοιες γυναικες, ή μαλλον κοντα αλλα μεχρι ενα σημειο, μεχρι δυο φορες και μονο σεξ, οχι αισθηματα αγαπηστε τον εαυτο σας πανω απο ολα, μακρυα το ξανα λεω μακρυα, μονο σεξ μεχρι δυο το πολυ τρεις φορες, οσο ωραιο και να ναι στο τελος γυριζει μπουμερανγκ..

περαστικα μας

Senior Member
    πρωτης της φορα στα 16, δυο μεγαλες σχεσεις (6 μηνες και ενα χρονο) σημερα ειναι 18, εχει παει (οπως αποδειχθηκε) με πανω απο 17 διαφορετικους, μου ελεγε 7, συνηθηζε στοματικο, μου ελεγε οτι με εμενα το κανει δευτερη φορα, και προκτικο ομως σπανια, μου ελεγε ποτε ποτε ποτε με τιποτα κλπ,
    δε ξερω αν εκανε ομαδικο σεξ, γιατι οπως την εκοψα ερωτευετε πολυ - συντομα - συνεχεια, αλλα δε το αποκλειω να το εκανε,
    εγω οτι μου ελεγες σχεδον το πιστευω, και στο τελος εγινε το μπαμ, αλλα δεν ειναι του θεματος,
    Ε και τι εγινε να τα χε κανει ολα αυτα?

Senior Member

Thumbs down

...Το "μάτι" μου, ρε Πετράν.
    Μήπως να μην μετατρέπαμε το e-psychology σε: ya-ta-bazah σεξιστική esspreso?

Senior Member
    Παιδιά, μπερδεύετε δύο διαφορετικές καταστάσεις: α)άτομα με έντονη σεξουαλική ζωή που τους αρέσει η ποικιλία συντρόφων και β) άτομα με σεξουαλική εμπειρία. Είτε άντρας είναι κάποιος είτε γυναίκα, αν του αρέσει ν αλλάζει συντρόφους στο κρεβάτι, πιθανόν να σ αλλάξει και σένα γρήγορα- οπότε, ναι, προστατέψου συναισθηματικά. Ένα άτομο που έχει σεξουαλική εμπειρία- ακόμα και μεγάλη για την ηλικία του- σημαίνει απλά ότι του αρέσει το σεξ. Κακό? Καλό!! Εκτός κι αν φοβάστε τη σύγκριση...

Senior Member
    Quote Originally Posted by BreakingTheHabit View Post
    Γεια χαρα σε όλους σας!

Πολυ ωραιο το φορουμ σας, μπραβο για την καλη δουλεια!

Θα ήθελα την αποψη σας πανω στον προβληματισμο μου. Για να ξεκινησω, θα το θεσω απλα:
    Πόσο θα έπρεπε να με πειράζει το γεγονός οτι η συντροφος μου είχε άλλες σχεσεις στο παρελθον? (10 σύνολο)
    Το ξερω δεν θα έπρεπε, αλλα γιατί με πειράζει το γεγονός οτι είχε αλλες σχέσεις? Γιατι μου δημιουργει θυμό απεναντι της ενω δεν μου έχει φταίξει σε τιποτα η κοπέλα?
    Γιατι με θυμώνει το γεγονός οτι την έχουν ακουμπήσει και άλλοι άντρες?
    Γιατι με θυμώνει το γεγονός οτι έχει κανει στοματικό και πρωκτικό έρωτα μαζί τους?

Νιώθω μερικές φορές γελοίος, αλλα θα ήθελα την άποψη σας γιατι τρωγομαι με τα ρουχα μου, μέσα στο μυαλό μου! Φοβαμαι μη τη μισησω την κοπέλα χωρίς να μου εχει κανει και τιποτα δηλαδή!

Κανείς άλλος με τις ίδιες σκέψεις?

Ευχαριστώ πολυ.
    καλα κανεις και νιωθεις γελοιος... τι θα πει δεν επιτρεπεται να εχει προσωπικη ζωη πριν απο εσενα? μη σκεφτεσαι χαζα και δεν χρειαζονται τοσες λεπτομερειες απο το παρελθον καποιας καποιου αν δεν μπορεις να το αντεξεις μην ρωτας ζησε στην αγνοια
    δεν θα αναπτυξω το τι φταιει και σκεφτεσαι ετσι το ξερεις καλυτερα απο ολους μας εδω μεσα οποτε θα σου πω να χαρεις την υπαρχουσα σχεση σου και να αφησεις τις βλακειες
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    μισο λεπτο ρε παιδια..εγω ειμαι 27 και εχω κανει 6 σχεσεις..τι σημαινει αυτο?
    δεν ειναι παντα επιθυμια μας,λες και εμενα μου αρεσε που εκανα σχεσεις και απογοητευομουν στο τελος και εχω υιοθετησει ενα σωρο φοβους...
    δεν ειναι επιλογη μας αυτο..εξαρταται απο τις συνθηκες και τη τυχη του καθενος..
    αλλοι βρισκουν αυτο που χρειαζονται με την πρωτη κι αλλες (οπως εγω) ειμαστε ακομα στην αναζητηση!
    δεν ειναι ανηθικο αυτο..αλλα ανθρωπινο..δε σας καταλαβαινω..!
    σημασια εχει πως ειναι σαν ανθρωπος..αν δλδ σου βγαζει κατι ανηθικο τοτε παει αλλου το πραγμα..αν ομως απλα σταθηκε ατυχη για εμενα ενας αριθμος δε λεει τπτ!
    Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
    Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον

Senior Member
    ε , οχι και τοσο ατυχη .........:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by liodaraki_23 View Post
    μισο λεπτο ρε παιδια..εγω ειμαι 27 και εχω κανει 6 σχεσεις..τι σημαινει αυτο?
    δεν ειναι παντα επιθυμια μας,λες και εμενα μου αρεσε που εκανα σχεσεις και απογοητευομουν στο τελος και εχω υιοθετησει ενα σωρο φοβους...
    δεν ειναι επιλογη μας αυτο..εξαρταται απο τις συνθηκες και τη τυχη του καθενος..
    αλλοι βρισκουν αυτο που χρειαζονται με την πρωτη κι αλλες (οπως εγω) ειμαστε ακομα στην αναζητηση!
    δεν ειναι ανηθικο αυτο..αλλα ανθρωπινο..δε σας καταλαβαινω..!
    σημασια εχει πως ειναι σαν ανθρωπος..αν δλδ σου βγαζει κατι ανηθικο τοτε παει αλλου το πραγμα..αν ομως απλα σταθηκε ατυχη για εμενα ενας αριθμος δε λεει τπτ!
    φυσικά και ένας αριθμός δεν λέει τίποτα!
    Η φάση είναι έτσι που συνεχώς βρισκόμαστε στην αναζήτηση αν περιμέναμε τον πρίγκηπα ανέγκιχτες αμόλυντες και παρθένες θα πηγαίναμε 100 χρονών μόνες σαν την καλαμιά στον κάμπο να πλέκουμε πουλόβερ για τα ανήψια μας.
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Junior Member
    Μήπως ζούμε σε καμιά εποχή που οι γυναίκες πρέπει να φοράνε ζώνη αγνότητας και δεν το ξέρω...? Γιατί για τους άνδρες δε νομίζω ότι ισχύει κάτι τέτοιο...

1. Είναι δικαίωμα της κοπέλας να κάνει ό,τι θέλει στη σεξουαλική και ερωτική της ζωή, να σε πείραζε αν τα έκανε όλα αυτά κατά τη διάρκεια της σχέσης σας και όχι πριν ή μετά.

2. Τι ήθελες να κάνει? Να σκέφτεται ότι κάποια στιγμή θα γνωρίσει εσένα και να μένει κλεισμένη στο σπίτι μέχρι να έρθει εκείνη η στιγμή?

Αν κάνει κάτι που θα σε πειράξει κατά τη διάρκεια της σχέσης σας, τότε είναι λογικό να θυμώσεις. Αλλα το ότι είχε κάποιες σχέσεις στο παρελθόν, όπως είναι απόλυτα λογικό, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί σε ενοχλεί. Σίγουρα είναι ενοχλητικό να τη σκέφτεσαι με αλλον, αυτό είναι φυσικό. Αλλά η κοπέλα δεν φταίει αν εσύ κάνεις συνειρμούς.

Senior Member
    Εξαφανίστηκε ο τύπος που έβαλε το θέμα?

Senior Member
    Quote Originally Posted by anonymous_1 View Post
    Εξαφανίστηκε ο τύπος που έβαλε το θέμα?
    μαλλον υπεκυψε και την κατσαβιδιασε

rip :(

Senior Member
    dikipo χαχαχαχχαχα :P

Εχει λυσει το προβλημα του ηδη στην 3 σελιδα,γι'αυτο εχει φυγει

Senior Member
    dikipo, ωρέ νάσαι καλά! Ξεράθηκα απ' τα γέλια!!!! Δεν αντέχονται κι όλα..

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast