Φόβος , άγχος διατάραξη ύπνου , υπό στρατιωτική θητεία ? - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 31 to 45 of 48
    Member
    Synexizw apo edw mesa.

Den mporw na parw anavolh giati poli apla den ginete epeidh exw kapoiaia pragmatata prepei na meinei na teleiwsw edw mesa me ton strato. alliws eixa parei anavolh gia plaka

Shmera eimai akoma mesa sto 424. Den ginete diaforetika kalh trith twra.
    180 και σήμερα :(
    Βρε συ,[B]124[/B] και σήμερα ??? (20-03-2012:Update)
    24-07-2012 ΑΠΟΛΥΟΜΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ !!! ΑΠΟΛΥΘΗΚΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ!

Member
    Pw den pernane oi wres , ante na erthei i trith tha aitithw na parw eksitiroo, giati twra sta ksafnika me zitari kai h sxolh mou pisw na parastw thn tetarth pempyh paraskeuh, opote na dw pws zitas na pareis eksitirio... enw kanonika itan na se kratisoun

Ante na dw twra ola mplextikan...

Shmera aurio kai deytera h trith konta einai...

Senior Member
    ε φιλε εγω απολυθηκα πριν απο 23 μερες. κατα την αποψη μου καλυτερα μη παρεις αναβολη γιατι θα πανε χαμενοι οι 3 μηνες και επισης παλι θα χρειαστει τοτε να το παλεψεις.
    υπαρχουν τηλεφωνα για ψυχολογικη υποστηριξη, ψαξε στο google ( Στρατός : 800.114.5551 ) . ξερω και εγω ατομα που δεν αντεχαν την πιεση στο στρατο που κλαιγανε και που σκεφτοντουσαν την αναβολη. ολοι και ειδικα οι ευαισθητοι ανθρωποι περνανε ενα λουκι στο στρατο ειδικα οταν πας σε μια νεα μοναδα. οσο παλιωνεις ομως τοσο λιγοτερο θα ενοχλεισαι και ειδικα αν μπουν και νεοι τοτε θα ασχολουνται ακομα λιγοτερο με σενα. υπομονη φιλε , περναει ο καιρος! θα βγεις πιο δυνατος και περηφανος για τον εαυτο σου στο τελος θα το δεις. και μη παιρνεις προσωπικα τον καθε ***** λοχαγο ή καραβανεα. υπομονη!

Member
    Lef den se kserw edwses omws mia othisi parapanw mexri twra akoyga to pare anavolh pare anavolh kai elega ozi paroti eklaiga kai prospathousa na anteksw.

Pisteyw oti tha ta kataferw ,shmasia exei oti twra prepei na vgw apo to 424. Giati prepei na paw sthn sxolh sta ksafnika me zitane kai ekei, gia na kanw kapia dhlwsh giati allakse o nomos..

Member
    Ayrio to prwi tha zitisw eksitirio ap edw.

Den mporw allo.

Senior Member
    εγω σου πα φιλε να μην μπλεξεισ με αυτα τωρα χωρισ να ξερω εκτιμηση κανω δε θα ξαναγυρισεισ σε μοναδα ευκολα ασε που με το παραμικρο θα σε στειλουν πισω

Member
    10 ήμερη ΆΔΕΙΑ, μέχρι την επόμενη Παρασκευή και επανεξέταση.

Τα πράγματα δείχνουν κάπως καλύτερα,νιώθω πιο δυνατός λίγο , παρότι ταρακουνήθηκα εκεί μέσα, μόνος μου.

Χώρισα και με την κοπέλα μου σήμερα,ελπίζω να αλλάξει αυτό όμως.Αλλά εντάξει ...

Τα πράγματα συνεχίζουν και βαδίζουν.

Junior Member
    Πετραν δεν μπορω να καταλαβω βρε αδερφε γιατι δεν το εψαξες πιο πριν για μια αναβολη, επισης δεν μπορω να καταλαβω το κολλημα σου ωστε μην τυχον και σε στειλουν σπιτι σου με αναβολη
    Τις προαλλες, πριν μερικες μερες περασα απο το 424 για αναβολη διαταραχης πανικου, πηρα τον 1 χρονο και περιμενω επιτροπη, δεν λεω, ειναι ψυχοφθορα διαδικασια γραφειοκρατιας... Αλλα μη βαζεις κανεναν στρατο πανω απο τον εαυτο σου. Κριμα που δεν διαβασα το συγκεκριμενο topic νωριτερα παντως, να κανονιζαμε να καπνιζαμε ενα τσιγαρο και να τα λεγαμε απο κοντα οταν περασα απο το στρατιωτικο νοσοκομειο
    Απ οτι καταλαβαινω αυτη τη στιγμη διανυεις μια πολυ ασχημη εμπειρια, μιλα με τον εαυτο σου και δεξου οτι εχεις καποιο προβλημα το οποιο επιγει να διευθετηθει, και γαμησε τον στρατο, πραγματικα, προσωπικη μου αποψη, εισαι μια χαρα, απλα εχεις δεχθει υψηλη πιεση μη δεχομενος να φτασεις στο σημειο να παρεις αναβολη απο τον κολοστρατο... Ξεκολλα δικε μου, πραγματικα δεν αξιζει τιποτα, μονο εμεις

& σαφως εισαι καλυτερα, απλα εισαι αγχωμενος, εσενα σε χτυπαει αλλιως, εγω στην υπερτατη πιεση π.χ. αρχιζω να ξεχναω
    Εισαι τσακαλι παντως, τεραστειο ψυχικο σθενος, την αγαπη μου

Member
    Grafw apo kinhto den exei ellhnika.

Se eyxaristw gia ta kala sou logia,mpa oloi eimaste to idio den eimai tipota to spoudaio.

Apla eytxe ligo prin mpw na xasw ton patera mou,kontepsa ma xasw tin zwhmou apo troxaio , provlima kai allo ygeias se allo atomo tis oikogeneias.Mesa sthn arxh eixa kapoious pou mou milousan asxima gia ton xamo tou patera mou.

Meta eixa kana 2 kriseis panikou.

Eimai zwntanos na kserete den exw kanei kamia vlakeia.

To xarti mou grafei agzwdeis diataraxes pros disprosarmostika epipeda?! Kati tetio.

Pros stigmh vadizoun ola,akoma zorizomai paroti exw adeia,agxwnome ksexnaw ponaw kai sigkinoume eksisou eukola ktl.

Tha diksei.

Junior Member
    Καλημερα παιδια!Πετραν σε καταλαβαινω απολυτα και εγω σε λιγο θα αντιμετωπισω τον στρατο εχοντας και αλλα προβληματα κοινα με εσενα μαθηματα στην σχολη,κρισεις πανικου κ.α.
    Εχω να σου δωσω παντως πολλα μπραβο γιατι εκανες το βημα και πηγες παρα το προβληματα!!!Αυτο που εχω να σου προτινω ειναι να ακολουθησεις πιστα την συμβουλη καποιου γιατρου απλως βρες καποιον που να εμπιστευεσαι!!
    Χαραξτε μια γραμμη αντιμετωπισης μαζεψε τις δυναμεις σου και προσπαθησε να την τηρησεις!!
    Πιστευω οτι θα βρεις μια λυση να ανακουφιστεις και να περασει το υπολοιπο της θητειας σου εξαλλου το χοντρο ζορι το εφαγες..
    Μεσα απο την καρδια μου φιλε μου εισαι αξιος επαινου που τα εχεις καταφερει ως εδω..

Υ.Σ. KoitaStaMatiaMou επειδη και εγω σε λιγο θα αντιμετωπισω την επιτροπη αναβολης μπορεις σε παρακαλω να μου δωσεις μερικες λεπτομερειες σχετικα με την διαδικασια;;

Junior Member
    Φιλε δεν περασα ακομα απο την επιτροπη, εφοσον ειναι το τελευτεο σταδιο της διαδικασιας, σε καλουν μετα απο 2 βδομαδες με 1 μηνα max απο την στιγμη που ετοιμασεις τα χαρτια σου μεσω φρουραρχειου - 424. Δεν ξερω αν το εχεις κανει ακομα, αν οχι, στειλε μου ενα προσωπικο μηνυμα να σου πω πως ακριβως εχει το πραγμα, αλλιως, ψαξε σε αυτο το site -> omhroi.gr υπαρχει λεπτομερως η επεξηγηση της διαδικασιας

Παντως να ξερεις ολη η διαδικασια, απο την αρχη μεχρι το τελος ειναι τυπικη, γραφειοκρατεια καθαρα, αρκει να εχεις καποιο χαρτι που να γνωματευει το προβλημα σου, προσφατο θα ελεγα

Junior Member
    ευχαριστω πολυ φιλε μου.
    θα το ψαξω στο ιντερνετ και αν εχω αποριες θα σου στειλω inbox για να σε ρωτησω περισσοτερα.

Αδερφέ είχα παρόμοιες τάσεις στη θητεία μου...έχω πάρει αναβολή κιόλας επειδή μάλωσα άσχημα με έναν αρχιλοχία. Θα σου πρότεινα να αντέξεις. Κάτσε εκεί που είσαι, τόσοι και τόσοι άντεξαν. Αν δεις κάποια στιγμή ότι δεν αντέχεις, πάνε μια επίσκεψη στο ΣΤΕΠ αλλά πες το και ξαναπες το ότι δεν θέλεις αναβολή στρατεύματος. Στο λέω, αν πάρεις αναβολή θα το μετανιώσεις. Τώρα, για Ι5 δεν ξέρω, αλλά να ξέρεις ότι μετράει πολύ να έχεις ολοκληρώσει τη θητεία σου κανονικά για την μετέπειτα ζωή σου. Δεν είναι μόνο το "δημόσιο" που λένε, γενικά όπου πεις ότι έχεις Ι5 η έχεις πάρει αναβολή σε κοιτούν με μισό μάτι. Υπομονή, αδερφέ.

Junior Member
    ΟΛΑ ΠΕΡΝΑΝΕ :)

Member
    καλησπέρα παιδιά απο το σπίτι μου πλέον.

Σήμερα μετράω 124 μέρες ακόμα να απομένουν.

Τα προβλήματα στην έξω ζωή μένουν ίδια ίσως να χειρροτερεύουν λίγο.

Κατανόηση απο εκεί που είμαι άρχισε να αχνοφαίνετε στο βάθος.
    Είμαι κάπως καλύτερα,αγχώνομαι λιγότερο,έχω και μια Stress-Ball.Άρχισα να διαβάζω και ένα κόμικ , το οποίο ξεχνιέμαι αρκετά.

Βοηθάω όσο μπορώ κατά εκεί με τις δυνάμεις μου,αλλά ελπίζω να υπάρχει και βοήθεια που μπορεί να γυρίσει.

Άδειες δεν μου έχει μείνει ουτε 1, και έχω μπροστά μου 124 μέρες,ελπίζω να περάσουν.

Σας ευχαριστώ,για το θάρρος που μου δείνετε και με τον τρόπο τον οποίο μου μιλάτε,απο οτι φαίνετε τα πράγματα προς στιγμή τα βγάζω πέρα με Ι1,ακόμα.Ι5 δεν πιστεύω να βγεί τελικά,και το θέμα αναβολή αρχίζω και το κοιτάω με εχθρικό ύφος...

Αυτά τα λίγα απο εμένα,
    οπως ειπαμε "άλλοι και άλλοι έβγαλαν τον στρατό,και εγώ με τόσες σφαλιάρες δεν θα τον βγάλω ?"

Θα μαθαίνετε νεότερα μου,εάν είστε απο Θεσσαλονίκη κάποιοςκαι θέλει να έρθει για βόλτα εκεί που είμαι, ας μου στείλει ΡΜ ,γιατί δέχονται εξωτερικά άτομα χωρίς πρόβλημα,κυρίως για όταν έχει καλό καιρό είναι πανέμορφα.
    Δεν θα πω που είμαι για παν-ενδεχόμενο. :)

Page 3 of 4 FirstFirst 1234 LastLast