Results 1 to 15 of 15
-
27-01-2012, 13:46 #1
νιωθω αντι παθητικη..εσεις τι λετε?
Οσοι με ξερουν μπορούν να απαντήσουν αποσα εχω γραψει φαινομαι αντιπαθητική?
- 27-01-2012, 13:56 #2
επειδη σε εχω δει κι ολας και ξερω πως μοιαζεις, δε θα σε ελεγα αντιπαθητικη. λιγο γκρινιαρα και απαιτιτικη ισως (οπου γκρινια = αυτο με τους γιατρους συνεχεια, σαν να σου φταινε τα παντα).
27-01-2012, 14:00 #3
ναι ισχυει αυτο συνεχεια με ενοχλει κατι στο σωμα..αλλα πιστευω οτι ειμαι αντιπαθητικη κ στη ζωη το βλεπω απο τα ατομα που συναναστρεφομαι αλλα και στο φορουμ αυτό αλλα και σε αλλο που γραφω κ ηθελα να μου πειιτε την αποψη σας χωρις παρεξηγηση..
27-01-2012, 14:16 #4
......εσυ γιατι νιωθεις αντιπαθητικη? προφανως αυτη η σκεψη σου ειναι αποτελεσμα αυτοκριτικης,ετσι δεν ειναι?
27-01-2012, 14:31 #5
Εγω νιωθω αντιπθητικη στο φορουμ γτ στα θεματα μου η δεν λετε τιποτα η απαντανε οι καινουργιοι..στην ουσια οσοι εχουν διαβασει θεμα μου με θεωρουν αντιπαθητική και προφανως ειμαι αντιπαθητικη γτ δεν εχω ουτε φιλους και ειμαι δυστροπη αλλα μου κανει εντυπωση οτι αυτο φαινεται κ εδω αλλα κ σε αλλο φορουμ και ηθελα να μου πειτε αν οντως ισχυει?
μηπως η εμφαση στην σεξουαλικοτητα?μηπως οτι δεν ειμαι ηθικη και σωστη?μηπως επειδη νιωθω αρρωστη συνεχεια δεν ξερω..αντιπαθητικη και για λυπηση νιωθω
27-01-2012, 14:37 #6
elirene χαλαρωσε κατ'αρχας
δεν συμμετεχω πολυ εδω και δε θυμαμαι ακριβως τι θεματα εχεις ανοιξει και πως εχεις μιλησει εδω μεσα. ομως θα ψαξω τωρα να δω και θα σου πω ειλικρινα την γνωμη μου.
Παντως το γεγονος οτι σε ενδιαφερει αν εισαι αντιπαθητικη στους αλλους,το σκεφτεσαι και πανω απ'ολα ζητας την γνωμη των αλλων,με τοσο θαρρος,για να το διορθωσεις (ακομα κι αν ειναι σκληρη) για εμενα ειναι πολυυυυ σημαντικο.. Δειχνει ευαισθητο ατομο με ορεξη να αλλαξει τα ελλατωματα του. Και εχεις κερδισει την δικη μου συμπαθεια ηδη και σου βγαζω και το καπελο
27-01-2012, 14:44 #7
Ευχαριστώ αλλά καποιο λάθος κάνω και δεν πάω καλά στη ζωή και φαινεται κ εδω..
27-01-2012, 14:56 #8
γιατι πρεπει να κανεις κατι λαθος απαραιτητα ? γιατι να μη κανεις οτι γουσταρεις παντα ? ποσοι νομιζεις οτι ειναι σωστοι ? και ποιος μπορει να κρινει το σωστο και το λαθος ? κι εμενα ολη μου η ζωη λαθος μοιαζει, και με τους ανθρωπους δε τα παω καθολου καλα. αλλα προσπαθω να μη προβληματιζομαι και να μη πιεζω τον εαυτο μου να αλλαξει με το ζορι απλα για να αρεσει στους πολλους. κανε οτι σε ευχαριστει λοιπον και μην προβληματιζεσαι.
με το τελευταιο που αναφερεις παντως, την εμφαση στη σεξουαλικοτητα, ειναι αναλογα σε τι ανθρωπο θα πεσεις να σε διαβασει. ενας κλειστομυαλος που κρινει αυστηρα μπορει να σε χαρακτηρισει φτηνη κι ευκολη οντως. εγω προσωπικα το βλεπω οτι το διασκεδαζεις, και πρεπει να κανεις πολυ καλο σεξακι, και βρωμικο μαλιστα! αυτο δεν ειναι μειον σου, αλλα οκ μπορει καποιος να πει οτι δε χρειαζοταν να το βγαλεις στο φορουμ γιατι ειναι προσωπικο σου. το να εκφραζεσαι ελευθερα κι ακομπλεξαριστα δεν ειναι κακο, απλα η κοινωνια δεν ειναι ετσι, γιατι οι περισσοτεροι ειναι μεστη πιεση και τη φτωχεια...
27-01-2012, 15:02 #9
elirene
Διαβασα στα γρηγορα πολλα ποστς σου και θεματα που εχεις ανοιξει... Δεν φαινεσαι καθολου αντιπαθητικη και μαλλιστα βλεπω και συμμετοχη των υπολοιπων μελων στα θεματα σου,και μια χαρα συζητατε. Δε ξερω πως εχεις βγαλει αυτο το συμπερασμα,παντως στο φορουμ φαινεσαι πολυ καλο μελος,με καλη συμμετοχη και αποδοχη απο τους αλλους..
Αν θελεις την προσωπικη μου γνωμη πανω σε ενα θεμα που παρατηρησα,θα στην πω ομως.
Συμβουλευεις τους αλλους βασει των δικων σου εμπειριων και αυτο ειναι λαθος... Γιατι ετσι μπορει να επηρεασεις λανθασμενα καποιον. Πρεπει να προσεχεις πως συμβουλευεις τους αλλους,να κανεις στην ακρη τα δικα σου κομπλεκς και απωθημενα,και να κοιταζεις πιο βαθεια. Μονο ετσι βοηθας τον αλλον και βοηθας και τον εαυτο σου,γιατι σιγα σιγα ριχνεις και εσυ δικα σου "τειχη" και ελευθερωνεσαι. Κανε το και θα με θυμηθεις.
27-01-2012, 15:05 #10
..και συμφωνω και με ΚΕΝΟ αν και εγω θα το διατυπωνα πιο λεπτα :P
Παντως καποιο προβλημα δεν εχεις.
27-01-2012, 15:15 #11
ναι αυτης της αποψης ημουν κ εγω ως τωρα γιαυτο μαλλον με αγαπουν μονο οσοι συναναστρεφονται σεξουαλικα μαζι μου..αλλοι με λυπουνται και αλλοι με θεωρουν σκυλα αλλα γενικα αμα κατσω και σκεφτω τι εχω κανει στη ζωη ειναι ενα συνεχες δραμα με οριακα πραγματα, υπερβολη σε ολο της το μεγαλειο η κατασταση με λαθη τα οποια μαλλον πληρωνω η αυτοτιμωρουμαι ασυνειδητα και επαναλαμβανω γτ απλα βαριεμαι και δεν εχω ουτε ιερο ουτε οσιο, αδιστακτη μονο ο εαυτος μ με ενδιαφερει..και ειμαι σενα σημειο να φοβαμαι και την σκια μου, να νιωθω συνεχεια αρρωστη, να μαι υποχονδριακια και αρρωστοφοβικη, να αγχωνομαι με το παραμικρο, να μην ειμαι ποτε ικανοποιημενη με τπτ ομως και να συνεχιζω σε μια διαδικασια φθορας που μαλλον το σωμα μου δεν την αντεχει? και ο εχθρος μου ειναι ο εαυτος μου, καποτε ενας ψυχιατρος τον οποιον θεωρησα λιγο μλκα μ πε αυτο οτι ο εχθρος μ ειναι ο εαυτος μου και υποβοσκει διαταραχη προσωπικοτητας
ισως οντως να μαι πολυ αντιπαθητικη σε οποιον με γνωριζει λιγο καλυτερα εφοσον ειμαι εντελως εγωκενρικο ατομο ..
27-01-2012, 15:24 #12
elirene
Με ολο λοιπον αυτο το "πλουσιο" βιογραφικο δεν εχεις δει κανενα θετικο επακολουθο?
Με ολα αυτα που εχεις περασει δεν εχεις μαθει τιποτα? Δεν εχεις γινει εστω και λιγο καλυτερη?
Γιατι δεν καθεσαι να γραψεις ενα κειμενακι με ολα τα θετικα που εχουν προκυψει στον χαρακτηρα σου απο ολες τις δυσκολιες που σου εχουν προκυψει και ολα τα λαθη που εχεις κανει? Γιατι το πανω μονο τα αρνητικα εχει μεσα...
27-01-2012, 15:33 #13
τα θετικα μου ειναι οτι ειμαι φιλομαθης αλλα δεν εμφαθυνω σε τπτ γτ δεν την παλευω να δυσκολευομαι..γενικα δεν ξερω δεν νομιζω οτι εχω θετικά..
27-01-2012, 15:42 #14
elirene
Εχεις τερααααααααστιο λαθος εδω. Εγω ηξερα παντα πως απο τα δυσκολα μαθαινουμε,απο τα λαθη που κανουμε και τα λαθη που κανουν οι αλλοι... Απο τα ασχημα εξελισεσαι. Δεν σε πιστευω ουτε στο ελαχιστο.
Ειμαι σιγουρη πως αν κατσεις και σκεφτεις θα βρεις πολλααα θετικα.... Κανε το και τοτε θα επανελθω. Αλλιως δεν εχει κανενα νοημα ολη αυτη η διαδικασια,η αυτοκριτικη που κανεις στον εαυτο σου ειναι καλη και αναγκαια αλλα την κανεις τελειως λαθος.
27-01-2012, 15:44 #15
Εχεις δικιο σε ευχαριστώ..