τι ζωδιο ειστε? - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast
Results 16 to 30 of 54
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Haldol_Kills View Post
    Ειναι ενας φιλος που ασχολειται τελευταια κ θα κανει αναλυτικα τον ζωδιακο χαρτη! Αν θες στειλε μου ημερομηνια και ωρα γεννησης να του πω να κανει και για σενα !
    για εμενα ενοεις?
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Senior Member
    ... Yup! ... !

Senior Member
    Ναι έτσι είναι οι κόρες έχουν κ πείσμα όσο δε φαντάζεσαι ,οι δίδυμοι είναι κυκλοθυμικοί γιαυτό νομίζω έχουν κ ψυχολογικά αλλά προσωπικά δε κρατάω κακία ακόμη κ αν βρίσω π.χ μέσα σε ηρεμία δεν αλλάζω γνώμη κ στόχο,απλά νιώθω πολλά κ αυτό με καταβάλλει ίσως φταίει ο ωρόσκοπος που ψάχνω ή έψαχνα τα τέλεια κ οι τοξότες είναι ανώριμοι τέρμα για μένα

Senior Member
    Quote Originally Posted by emy View Post
    Ναι έτσι είναι οι κόρες έχουν κ πείσμα όσο δε φαντάζεσαι ,οι δίδυμοι είναι κυκλοθυμικοί γιαυτό νομίζω έχουν κ ψυχολογικά αλλά προσωπικά δε κρατάω κακία ακόμη κ αν βρίσω π.χ μέσα σε ηρεμία δεν αλλάζω γνώμη κ στόχο,απλά νιώθω πολλά κ αυτό με καταβάλλει ίσως φταίει ο ωρόσκοπος που ψάχνω ή έψαχνα τα τέλεια κ οι τοξότες είναι ανώριμοι τέρμα για μένα
    ωστοσο οσες δυδιμες γυναικες γνωριζω εχουν ολες ενα ψυχολογικο θεματακι..νιωθετε ευαλωτες γιατι ειστε πολυ συναισθηματικες αλλα αν παρετε αποφαση κατι πραγματικα ανακαλυπτετε πολυ δυναμη που κρυβονταν μεσα σας..αυτο τις περισσοτερες φορες σας παιρνει πολυ χρονο ομως

Senior Member
    Δίδυμος με ωροσκόπο τοξότη :) :) :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by xrusaki View Post
    νομιζω οτι οι κορες θα ειναι κτητικες,ευαισθητες,δοτικε ς και υπερηφανες..αλλα αν καποιος τις πειραξει θα το βρει μπροστα του..επεσα μεσα καθολου?
    εσυ δυδιμακι με ευαλωτη ψυχολογια..οι δυδιμοι ειναι ευαισθητοι,αγαπουν πολυ βαθυα αλλα σορυ που θα στο πω,αλλαζουν αποψη καθε τρεις και λιγο..τοξοτης..αγαπαει την περιπετεια,αν ερωτευτει δινεται με παθος..αν του την κανεις σου την φυλαει
    Λάθος κάνεις...εγώ τουλάχιστον δεν το κάνω αυτό... :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Haldol_Kills View Post
    Ειναι ενας φιλος που ασχολειται τελευταια κ θα κανει αναλυτικα τον ζωδιακο χαρτη! Αν θες στειλε μου ημερομηνια και ωρα γεννησης να του πω να κανει και για σενα !
    Μήπως μπορείς να του ζητήσεις να κάνει και για μένα σε παρακαλώ πολύ;;;

Senior Member
    Quote Originally Posted by Κύκνος View Post
    Λάθος κάνεις...εγώ τουλάχιστον δεν το κάνω αυτό... :)
    ε,κοιτα τιποτα δεν ειναι απολυτο,παιζει παντα ρολο και ο ωροσκοπος που επηρεαζειτο ζωδιο..αλλα οπως προανεφερα δεν ειμαι αστρολογος,με βαση στατιστικων μιλαω απο τα ατομα που εχω γνωρισει¨-)

Senior Member
    ε,κοιτα τιποτα δεν ειναι απολυτο,παιζει παντα ρολο και ο ωροσκοπος που επηρεαζειτο ζωδιο..αλλα οπως προανεφερα δεν ειμαι αστρολογος,με βαση στατιστικων μιλαω απο τα ατομα που εχω γνωρισει¨-)
    Ναι βρε, κουβέντα να γίνεται :) Το ότι τίποτα δεν είναι απόλυτο το ξέρουν όλοι πιστεύω απλά έσπευσα να υπερασπιστώ το ζώδιο μου και τον εαυτό μου κατ' επέκταση γιατί είμαστε παρεξηγημένα εμείς τα διδυμάκια :( :p

Senior Member
    Ναι βρε, κουβέντα να γίνεται :) Το ότι τίποτα δεν είναι απόλυτο το ξέρουν όλοι πιστεύω απλά έσπευσα να υπερασπιστώ το ζώδιο μου και τον εαυτό μου κατ' επέκταση γιατί είμαστε παρεξηγημένα εμείς τα διδυμάκια :( :p
    οχι καθολου!και αυτο που ειπα ωφειλεται στην μεγαλη σας ευαισθησια.η κολλητη μου απο 6 χρονων ειναι δυδιμος!!κοινωνικη,γελαστη, με κατανοηση!δεν κραταει κακια ποτε πουθενα!δωτικη,γεναιοδωρη,� �ιουμορ αηδιας!ευχαριστη γελαστη,μα πααααρα πολυ ευαισθητη!!!
    παντως θεωρω βλακεια αυτο που λενε για τους δυδιμους και την διπροσωπια,δεν εχω γνωρισει ποιο ντοπρα και ειλικρινη ατομα,ασε που δεν κουτσομπολευουν ποτε κανεναν και ειναι ευθεις σε σημειο προσβολης οταν επιβαλεται,ο,τι εχουν το λενε στα ισια αλλιως θα σκασουν!

Senior Member
    και η αδερφη μου δυδιμακι εχει τον ιδιο περιπου χαρακτηρα με την κολλητη μου

Senior Member
    οχι καθολου!και αυτο που ειπα ωφειλεται στην μεγαλη σας ευαισθησια.η κολλητη μου απο 6 χρονων ειναι δυδιμος!!κοινωνικη,γελαστη, με κατανοηση!δεν κραταει κακια ποτε πουθενα!δωτικη,γεναιοδωρη,� �ιουμορ αηδιας!ευχαριστη γελαστη,μα πααααρα πολυ ευαισθητη!!!
    παντως θεωρω βλακεια αυτο που λενε για τους δυδιμους και την διπροσωπια,δεν εχω γνωρισει ποιο ντοπρα και ειλικρινη ατομα,ασε που δεν κουτσομπολευουν ποτε κανεναν και ειναι ευθεις σε σημειο προσβολης οταν επιβαλεται,ο,τι εχουν το λενε στα ισια αλλιως θα σκασουν!
    Προσωπικά ιδιαίτερα κοινωνική και γελαστή δεν με λες αλλά εντάξει :) Τα άλλα ως επί το πλείστον τα έχω...ειδικά την μεγάλη ευαισθησία, αλλά αυτό είναι κακό για μένα την ίδια...
    Όσο γι' αυτά που τόνισα γι' αυτά εννοώ ότι είμαστε παρεξηγημένα τα διδυμάκια και ν' αγιάσει το στόμα σου... Έχω μόνο να σχολιάσω κάτι: προσωπικά εγώ μερικές φορές προτιμώ να μη μιλήσω καθόλου αν νιώθω ότι δεν πρέπει ή δεν μπορώ να πω κάτι στα ίσια. Speak now or forever hold your peace...τέλος σε σημείο προσβολής φτάνω σπάνια, αν με φτάσουν στα όρια μου...
    Τελικά από θέμα για τα ζώδια έχει αρχίσει να γίνεται και ψυχογράφημα χαρακτήρων, μήπως σε πειράζει;

Senior Member
    Ναι τα διδυμάκια είναι παρεξηγημένα τα θεωρούν διπρόσωπα π.χ ο άντρας μου έλεγε όχι διπολική διαταραχή , είσαι διπρόσωπη μέχρι ότι 17 χρόνια μαγείρευα -μου αρέσει θα ήθελα να ήμουν σεφ- για να φαίνιμαι κ ο αδερφός μου xrusaki θεωρεί ότι μου τα προκάλεσε όλα η διπροσωπία, το κοριτσάκι του πάει Δ δημοτικού,κ βρίζει που γεννήθηκε Δίδυμος απλά δε καταλαβαίνει ότι είναι κ γονίδιο η ΔΙΠΟΛ.ΔΙΑΤ.κ γενικά αρρώστιες υπάρχουν διάφορες, όσο για τις κόρες άστα όπως το είπες

Senior Member
    Προσωπικά ιδιαίτερα κοινωνική και γελαστή δεν με λες αλλά εντάξει :) Τα άλλα ως επί το πλείστον τα έχω ... ειδικά την μεγάλη ευαισθησία, αλλά αυτό είναι κακό για μένα την ίδια...
    Όσο γι' αυτά που τόνισα γι' αυτά εννοώ ότι είμαστε παρεξηγημένα τα διδυμάκια και ν' αγιάσει το στόμα σου... Έχω μόνο να σχολιάσω κάτι: προσωπικά εγώ μερικές φορές προτιμώ να μη μιλήσω καθόλου αν νιώθω ότι δεν πρέπει ή δεν μπορώ να πω κάτι στα ίσια. Speak now or forever hold your peace...τέλος σε σημείο προσβολής φτάνω σπάνια, αν με φτάσουν στα όρια μου...
    Τελικά από θέμα για τα ζώδια έχει αρχίσει να γίνεται και ψυχογράφημα χαρακτήρων, μήπως σε πειράζει;
    ..............

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    ..............
    Ανάσταση...ευχαριστώ! Τώρα γιατί εγώ δεν το έβλεπα και δεν το βλέπω εκτός από το δικό σου ποστ εδώ δεν έχω ιδέα...συνεννόηση βιολεντσέλο, ελπίζω να μην ξανατύχει γιατί 2 φορές τα ίδια δεν μπορώ να γράφω...

Page 2 of 4 FirstFirst 1234 LastLast