ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ........... - Page 3
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast
Results 31 to 45 of 76
    Banned
    Mαιρη με τον Τακη ή τον Σακη χωρισες ? αν ειναι ο πρωτος θα κλαιει ρε, ειχε πληρωσει τα κερατα του να σε παει και ταξιδια γαλλιες κλπ...
    αλλα αφου δεν ενιωθες και τοσα μαζι του, επρεπε να το ειχες κανει νωριτερα, πριν περασει ο χρονος και του γινεις συνηθεια. τεσπα γκουντ λακ ενιγουεη.

Senior Member
    Broken για μένα έπραξες σωστά. Δεν είναι ωραίο να μένεις με κάποιον από λύπηση, δείχνει σεβασμό προς το άτομο του που του είπες την αλήθεια και αποφάσισες να χωρίσεις.
    Γι΄αυτόν είναι δύσκολο να ξεκόψει τελείως, θέλει τον χρόνο του για να συνηθίσει στην ιδέα και να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς εσένα.

υγ.Βρε Jane πάλι εδώ είσαι? Κάποτε είχες αποχαιρετήσει, σε είχα τιμήσει μάλιστα με ένα ωραιότατο ποίημα μου! Τι άλλο θέλεις?

Banned
    Quote Originally Posted by iberis View Post

υγ.Βρε Jane πάλι εδώ είσαι? Κάποτε είχες αποχαιρετήσει, σε είχα τιμήσει μάλιστα με ένα ωραιότατο ποίημα μου! Τι άλλο θέλεις?

Iberis, ειλικρινά δεν θυμάμαι να έχουμε ξαναμιλήσει.
    Έτσι και αλλιώς μιλάω πολύ επιλεκτικά και δεν διαθέτω μεγάλο μέρος της ζωής μου στο φόρουμ αυτό.

Έχω όμως το κουσούρι της άριστης παρατηρητικότητας καθώς και της εξαγωγής από αυτήν, λογικών συμπερασμάτων.
    Και έτσι λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι εμφανίζεσαι πάντα μα πάντα και με μεγάλη ετοιμότητα, όταν έρχεται σε δύσκολη θέση το ίδιο παλιό και εθισμένο κατά τη γνώμη μου μέλος.

Επίσης παρατήρησα ότι μπήκες στο φόρουμ από την αρχή της καριέρας σου εδώ, χωρίς κανένα δικό σου θέμα. Έτσι για να σε γνωρίσουμε βρε παιδί μου.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, ποια ανάγκη σου ήρθε να καλύψει η εγγραφή σου στο φόρουμ, εκτός από την προφανή στα μάτια μου.

So obvious.

Banned
    ρε παιδια μεστο θεμα της κοπελας βρηκατε να τσακωθειτε ? για ονομα του θεου και του τσουπακαμπρα υπαρχουν και τα πμ!

χρηστριες χωρις θεματα Jane θα βρεις πολλες, ειναι αυτες που ξερουν μονο να κρινουν χωρις να θελουν να κριθουν, γιατι ξερουν οτι θα εκτεθουν.

ο καθενας ομως μπαινει εδω μεσα για διαφορετικο λογο, και δε μπορουμε να του πουμε να βγαλει με το ζορι τα προσωπικα του αν δε το θελει.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jane View Post
    Iberis, ειλικρινά δεν θυμάμαι να έχουμε ξαναμιλήσει.
    Έτσι και αλλιώς μιλάω πολύ επιλεκτικά και δεν διαθέτω μεγάλο μέρος της ζωής μου στο φόρουμ αυτό.

Έχω όμως το κουσούρι της άριστης παρατηρητικότητας καθώς και της εξαγωγής από αυτήν, λογικών συμπερασμάτων.
    Και έτσι λοιπόν έχω παρατηρήσει ότι εμφανίζεσαι πάντα μα πάντα και με μεγάλη ετοιμότητα, όταν έρχεται σε δύσκολη θέση το ίδιο παλιό και εθισμένο κατά τη γνώμη μου μέλος.

Επίσης παρατήρησα ότι μπήκες στο φόρουμ από την αρχή της καριέρας σου εδώ, χωρίς κανένα δικό σου θέμα. Έτσι για να σε γνωρίσουμε βρε παιδί μου.

Αναρωτιέμαι λοιπόν, ποια ανάγκη σου ήρθε να καλύψει η εγγραφή σου στο φόρουμ, εκτός από την προφανή στα μάτια μου.

So obvious.
    Natureνια Jane,
    με λυπεί βαθύτατα που δεν θυμάσαι ότι έχουμε ξαναμιλήσει. Θα μπορούσα να σε χαρακτηρίσω και ως μούσα μου γιατί αποτέλεσες πηγή έμπνευσής μου για εκείνη την καλλιτεχνική μου δημιουργία...
    Σωστά επιλεκτικά παρατήρησες βέβαια ότι δεν έχω ανοίξει δικό μου θέμα σε αντίθεση με σένα που ως Jane (εξαιρώ το βασικό σου nickname) έγραφες για το γιαλαντζί πρόβλημα με τις φρουτόκρεμες του άντρα σου συνομιλώντας με τον εαυτό σου !
    Δεν συνηθίζω να υπερασπίζομαι κανέναν, αν δεν κατάλαβες σε σένα "την λέω". Μην προσπαθείς να υποτιμάς τη νοημοσύνη μου, τα λόγια σου μπορούν να φανούν "χρήσιμα" μόνο σε όσους έχουν την ίδια εμπάθεια με σένα :Ρ

Senior Member
    Broken_DoLL

λυπαμαι πολυ που εδω σε αυτο το φορουμ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ καποιοι μπαινουν οχι για να βοηθησουν,
    αλλα για να αφησουν τα πικροχολα σχολια τους,που συνεπαγονται απο τα δικα τους βιωματα και καταλοιπα και μετατρεπουν το φορουμ υποστηριξης σε φορουμ εξυπναδας..
    πρωτα απ'ολα οποιος ειναι λιγο νοημων μπορει να αντιληφθει οτι η μπροκεν ντολ εβαλε αυτο το ποστ γιατι κατα καποιο τροπο αισθανεται ασχημα για τα συναισθηματα που δημιουργηθηκαν στον πρωην φιλο της..
    δεν τον κερατωσε!δεν τον κοροιδεψε!δεν εκμεταλευτηκε την αγαπη που της ειχε
    δεν γαυγιζει=δεν ειναι σκυλα αυτοι ειναι προσβλητικοι χαρακτηρισμοι.και δεν νομιζω ο πρωην της να υπηρξε το αφεντικο της και να τον ψαχνει οπως αναφερθηκε σαν αδεσποτη,εαν κι εφοσον υπηρχε ισοτητα σ'αυτην την σχεση..ακομα κι αν ειπε οτι αισθανεται ετσι ηταν γιατι ο πρωην της,της δημιουργει ενοχες αντι να παρει την αξιοπρεπεια του και να ''φυγει''η μπροκεν υπηρξε κυρια και μαλιστα απο τις πολυ λιγες εφοσον βρηκε το θαρρος να μιλησει ανοιχτα για τα συναισθηματα της στον εν λογο ανθρωπο..
    αυτο φυσικα θελει πολυ δυναμη και δεν μπορεις να κρινεις καποιον επειδη μπορει να κανει ο,τι εσυ δεν μπορεις ως ευαλωτος ανθρωπος
    δεν γινεται να ''θαβουμε'' οτιδηποτε δεν μπορουμε..
    προσωπικα την βρηκα πολυ αληθινη και μπροκεν μην αισθανεσαι ασχημα..ο ανθρωπος αυτος μπορει να πληγωθηκε ομως δεν θα ηταν καθολου υγειες για εσενα να καταπιεζεσαι διπλα του για να αισθανεται καλα εκεινος..σ'αυτην εδω την ζωη ολα παιζονται και κανεις δεν ειναι κανενος..
    το προτιμω χιλλιες φορες απο κατι ποστ του τυπου:ειμαι δυστιχισμενη και δεν χωριζω γιατι τον λυπαμαι..
    ολα κανουν τον κυκλο τους και θελουν τον αναλογο χρονο.καποια στιγμη θα βρει αυτο που θα τον ολοκληρωσει και θα το ξεπερασει..
    ευχομαι να μην μπεις στην διαδικασια να συγχιστεις για τις πικροχολες κατηγοριες που σου εχουν συναψει..αλλωστε εδω περα αναμενομενο ειναι να απαντουν και ανθρωποι με υπαρξιακα προβληματα..μπαινουν χιλλιαδες με διαφορα ψυχολογικα θεματα..εσυ ως ανωτερο πνευμα κατανοεις απο που μπορει να πηγαζει η κακια του καθε ενος και προσπαθησε να βοηθησεις τετοιου ειδους ατομα...
    κατα την γνωμη μου οσο σκληρο κι αν ακουγεται ηταν το καλυτερο που εχεις να κανεις..θα ηταν ασφυκτικο να κοροιδευεις τον εαυτο σου και το αγορι σου και να ζεις μεσα σε ενα ψεμμα..η αληθεια ποναει μπροκεν αλλα πρεπει να λεγεται και μακαρι ολοι οι ανθρωποι να την εξεφραζαν ετσι ανοιχτα...εξαλλου κρατα αυτο να το θυμασαι αν θελεις:
    καλυτερα ενα τελος με πονο,παρα πονος χωρις τελος...
    Last edited by secretly; 27-01-2012 at 02:59.
    Να σκεφτεσαι γρηγορα μα να μιλας αργα...

Banned
    Σωστά ..... παρατήρησες βέβαια ότι δεν έχω ανοίξει δικό μου θέμα
    Αυτό είπα και εγώ... ας μην επαναλαμβάνεις τα λόγια μου και κάνουμε κατάχρηση του θέματος της μπρόκεν.
    Έτσι και αλλιώς ξεφύτρωσες άσχετα με το θέμα, ενώ εγώ υποστήριξα ένα μέλος που είχε μια άποψη για το θέμα, άρα μιλούσα εντός θέματος και πήρα μία θέση. Εσύ φύτρωσες κατά τα προλεχθέντα.
    Όσο για τη μανία καταδιώξεως με τα τρολ, .....κάτσε να δω ποιον μου θυμίζει, ποιον πάλι. Καλόν ύπνο, αν ποτέ ξεκολάς βέβαια.

Natureνια Jane,
    Ρ
    κοπελια, μάθε καλύτερα ελληνικά ή μάλλον φορουμικά .....
    λεγεται νατουρενια, κατά φόρουμ nature...συμβαίνουν και αυτά, δυστυχώς σπάνια γιατί εχουν εξαιρετική πλάκα και ιδιαίτερο επιστημονικό ενδιαφέρον...:)

Senior Member
    Quote Originally Posted by Jane View Post
    Αυτό είπα και εγώ... ας μην επαναλαμβάνεις τα λόγια μου και κάνουμε κατάχρηση του θέματος της μπρόκεν.
    Έτσι και αλλιώς ξεφύτρωσες άσχετα με το θέμα, ενώ εγώ υποστήριξα ένα μέλος που είχε μια άποψη για το θέμα, άρα μιλούσα εντός θέματος και πήρα μία θέση. Εσύ φύτρωσες κατά τα προλεχθέντα.
    Όσο για τη μανία καταδιώξεως με τα τρολ, .....κάτσε να δω ποιον μου θυμίζει, ποιον πάλι. Καλόν ύπνο, αν ποτέ ξεκολάς βέβαια.
    :confused::confused:

Σου προτείνω το επόμενο νικ σου να είναι "ψευτοθόδωρος" :Ρ
    Α και που είσαι, πριβέ σου έχω και διάγνωση (και ό,τι άλλο θέλεις βέβαια), οι όροι χρήσης δεν μου το επιτρέπουν να την κάνω δημόσια :(
    Σμουτς!

Βρε Μαίρη, δυο χρόνια ήσουν μαζί του και τωρα αποφάσισες ότι τον βλέπεις φιλικά? τόσο καιρό φιλική ήταν η σχέση και δε σε γέμιζε ή ο νέος σου κανε το μεγάλο κλικ?
    ασχέτως αυτου χαίρομαι που είσαι σε πολύ καλή φάση!
    γιάννης

Senior Member
    Καλά δεν το πιστεύω, αυτό, που μόλις είδα!
    Με τις 2 λέξεις(κεραμίδα, σκύλα) της Μαίρης, χτες, που χρησιμοποίησα για πω "μιαν άποψην" έγινε όλος αυτός ο χαμός;
    Άντε ανεβήκαμε λίγο! Δεν είν' κακό αυτό σε καιρούς υποτονικούς! Αφού και την Μαίρη δεν την πείραξε καθόλου, απ' ότι φάνηκε.. Λέξη δεν άρθρωσε η κοπέλα, σαν το συμβάν να εξελισσόταν εν αγνοία της ένα πράμα.
    Εξ άλλου Έξ-υπνοι(εκτός ύπνου) άνθρωποι είμαστε! Πάντως εγώ "μόνον" για μια άποψη μόνο.. Jane(κατάλαβες..) είχα ύπνον ελαφρύ!

Senior Member
    καλημερα σορρυ ρε σεις δεν μπηκα καθολου χτες

θα απαντησω σε μερικα ωστε να καταλαβει και η μαρκελα που ειναι καινουργια. ενα παση περιπτωση εγω οπως ειπες ναι εχω ανεση επειδη ειμαι ΑΠΑΘΗΣ. δεν ξερω αν φταινε τα φαρμακα η εαν ειμαι απλα μουδιασμενη για τον Α η Β λογο, αυτο επισης δουλευω με τον γιατρο μου. αυτος που εχω τωρα ομως μ ανοιξε τα ματια απ το ''ξεβολεμα'' που ημουνα. ΚΕΝΟ οπως εκεινος ξεπαραδιαστηκε , ξεπαραδιαστικα κ εγω, μισα μισα τα καναμε τα ταξιδια. απλα εδωσε παραπανω συναισθηματικα. οσο για τα οικονομικα και να δωσε παραπανω εγω δεν τα υπολογιζω δεν εχει να κανει με τα χρηματα φυσικα! και να μ γραφε 5 σπιτια που λεει ο λογος και παλι θα τον χωριζα

στην προκειμενη σχεση ημασταν 3 χρονια μαζι, αλλα τα 2 ελειπε αγγλια με αποτελεσμα να φανουν ΟΛΑ τωρα τον 1 χρονο που εχει μεινει εδω. καναμε καλη παρεα κλπ αλλα δν μπορουσα πια να κανω καν σεξ. τον αγαπουσα ναι, αλλα σεξ δεν ηθελα νακανω ουτε να φιλιομαστε, παρ ολα αυτα δεν σκεφτομουν να χωρισω αλλα οπως ειπα μ ανοιξε καποιος τα ματια και εκανα βημα, μεγαλο για μενα επειδη δεν ειμαι ατομο που γενικα ''ξεβολευομαι'', ειδικα σε μια σχεση στην οποια ειχα το ΠΑΝΩ χερι! . αν το εκμεταλευομουνα η οχι, δεν θα το αρνηθω, αλλα δεν το κανα συνειδητα !!! το παραδεχομαι! ακριβως γι αυτο χωρισα ωστε να βρει καποια αλλη να χει αυτα που δεν θα χε μαζι μου. δεν ειναι αργα που χωρισαμε! δεν ειχαμε ουτε παντρευτει ουτε κανει παιδια ουτε ηταν καμια σχεση 10 χρονων!!! επισης τον ειχα ηδη κερατωσει οποτε....

ολοι οι ανθρωποι θα χετε παρατηρησει πως σε υποθεσεις χωρισμου, σκεφτονται καιρο να το κανουν γιατι φοβουνται μηπως κανουν λαθος. αυτο γινοταν κ με μενα. φοβομουν μηπως κανω λαθος. αλλα καλυτερα να κανεις παρα να μην κανεις.

το θεμα ειναι πως ο,τι εγινε εγινε. δεν νιωθω ασχημα ΚΑΘΟΛΟΥ παρα οταν μου μιλαει κ μ λεει πως εχει κρισεις πανικου κ πως του λειπω!!!!! φυσικα μολις το σβησω απ το μυαλο μ μεσα σε 5 λεπτα δεν ξανανιωθω ΤΙΠΟΤΑ.

ρεμ και θεοφανια ευχαριστω για τις συμβουλες σας και στο παρελθον, ειχατε ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Banned
    αυτο που βλεπω σαν λαθος εγω, αν θες τη γνωμη μου παντα, ειναι οτι ενω σε ειχε στο περιμενε οσο ηταν αγγλια, και τον ειχες ηδη κερατωσει, συνεχιζατε με αποτελεσμα να νιωθει για σενα πραγματα και να ελπιζει. επρεπε να εισαι λιγο πιο ειλικρινης και να του πεις "ξερεις βαρεθηκα να περιμενω". αν τον χωριζες οσο ηταν εκει, παιζει να βρισκε ευκολοτερα αλλη και να μην ειχες κι εσυ τωρα τα κλαμματα του και τις κρισεις πανικων. υπομονη...

Quote Originally Posted by KENO View Post
    αυτο που βλεπω σαν λαθος εγω, αν θες τη γνωμη μου παντα, ειναι οτι ενω σε ειχε στο περιμενε οσο ηταν αγγλια, και τον ειχες ηδη κερατωσει, συνεχιζατε με αποτελεσμα να νιωθει για σενα πραγματα και να ελπιζει. επρεπε να εισαι λιγο πιο ειλικρινης και να του πεις "ξερεις βαρεθηκα να περιμενω". αν τον χωριζες οσο ηταν εκει, παιζει να βρισκε ευκολοτερα αλλη και να μην ειχες κι εσυ τωρα τα κλαμματα του και τις κρισεις πανικων. υπομονη...
    συμφωνώ με τον ΚΕΝΟ. Και να παραβλέψουμε το ότι τον κεράτωνες (και μ αυτον που τα φτιαξες μετα από λιγο καιρο τα ιδια θα του κανεις), του δημιούργησες ελπίδες για κάτι σοβαρο μεταξύ σας κι αυτος καιγόταν γι αυτο το κατι σοβαρο μαζι σου γι αυτο και είχε τον εαυτο του δεδομένο σε σενα. φανταζομαι θα ναι ρακος τωρα. αν δεν τον γουσταρες ας του το λεγες απο παλια να παει αλλού. ευχομαι κι νεος να σε αγαπα τοσο.
    γιάννης

Senior Member
    μα δεν ειχα βαρεθει ΚΕΝΟ να περιμενω! δεν μπορουσα να προβλεψω στο μελλον πως θα ηταν οσο ηταν εδω! 1 χρονο ειμασταν εδω. νταξ κερατο απο κερατο διαφερει σιγα με 2 πηγα δεν ειμαι και παντρεμενη!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Page 3 of 6 FirstFirst 12345 ... LastLast