ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ........... - Page 4
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast
Results 46 to 60 of 76
    Senior Member
    Αγαπητή μου κουκλίτσα,
    επειδή και εγω εβλεπα πως δεν ησουν πια χαρουμενη στη σχεση και ηθελες να πιστευεις πως φταινε τα φαρμακα και τα σχετικα..χαιρομαι που επιτελους βρηκες τη δυναμη να φυγεις..
    σημασια δεν εχει η επομενη σχεση πως θα παει..σημασια εχει πως βγηκες απο κατι που σε εκανε δυστυχισμενη..οπως διαβασα και απο τα υπολοιπα μελη ειναι μαγκια σου που μιλησες ξεκαθαρα,
    και εφυγες..δυστυχως πολλες φορες φοβομαστε να φυγουμε απο μια σχεση και καποιος αλλος ανθρωπος μας τραβαει απο εκει..σημασια εχει οτι βγηκες..
    και τωρα εισαι χαρουμενη με τη νεα σχεση..αλλα σιγουρα καποια στιγμη θα σου λειψει και εσενα καποιες στιγμες..και στη περιπτωση που η καινουργια σχεση δε λειτουργησει καλο θα ειναι να μην ξαναγυρισεις στα "σιγουρα"
    Σου ευχομαι ομως ολοψυχα να παει καλα..να αξιζει ο νεος συντροφος και στο επομενο θεμα σου να βλεπουμε μονο χαμογελακια..Οσο για τον πρωην σε αγαπουσε..πληγωθηκε..αλλα θα περασει..χρονος χρειαζεται..ολοι εχουμε περασει απτη λημερια του..φιλακια πολλα πολλα πολλα!!!!!!!!!!! love you!
    Τα πράγματα συμβαίνουν όλα στροβιλίζονται
    Υπάρχουμε σ' ένα θαύμα,αυτό είναι το μέλλον

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    συμφωνώ με τον ΚΕΝΟ. Και να παραβλέψουμε το ότι τον κεράτωνες (και μ αυτον που τα φτιαξες μετα από λιγο καιρο τα ιδια θα του κανεις), του δημιούργησες ελπίδες για κάτι σοβαρο μεταξύ σας κι αυτος καιγόταν γι αυτο το κατι σοβαρο μαζι σου γι αυτο και είχε τον εαυτο του δεδομένο σε σενα. φανταζομαι θα ναι ρακος τωρα. αν δεν τον γουσταρες ας του το λεγες απο παλια να παει αλλού. ευχομαι κι νεος να σε αγαπα τοσο.
    ρε συ γιατι προδιαθετεις καταστασεις γιατι παει να πει πως θα κερατωνω κ τον καινουργιο! οταν κερατωνω κατι μ λειπει! μεχρι να το βρω θα μ βγαινει να κανω πραγματα και τα οποια δεν θελω να καταπιεζω επειδη ετσι ειμαι, τι να κανω δεν μπορω να υποκρινομαι! αλλα δεν εχω υπογραψει κ κανα συμβολαιο για το πως και ποσο θα μαι με καποιον! δεν δημιουργησα ελπιδες για πλακα!
    I m a Good Person With Bad Attitude

Senior Member
    Quote Originally Posted by liodaraki_23 View Post
    Αγαπητή μου κουκλίτσα,
    επειδή και εγω εβλεπα πως δεν ησουν πια χαρουμενη στη σχεση και ηθελες να πιστευεις πως φταινε τα φαρμακα και τα σχετικα..χαιρομαι που επιτελους βρηκες τη δυναμη να φυγεις..
    σημασια δεν εχει η επομενη σχεση πως θα παει..σημασια εχει πως βγηκες απο κατι που σε εκανε δυστυχισμενη..οπως διαβασα και απο τα υπολοιπα μελη ειναι μαγκια σου που μιλησες ξεκαθαρα,
    και εφυγες..δυστυχως πολλες φορες φοβομαστε να φυγουμε απο μια σχεση και καποιος αλλος ανθρωπος μας τραβαει απο εκει..σημασια εχει οτι βγηκες..
    και τωρα εισαι χαρουμενη με τη νεα σχεση..αλλα σιγουρα καποια στιγμη θα σου λειψει και εσενα καποιες στιγμες..και στη περιπτωση που η καινουργια σχεση δε λειτουργησει καλο θα ειναι να μην ξαναγυρισεις στα "σιγουρα"
    Σου ευχομαι ομως ολοψυχα να παει καλα..να αξιζει ο νεος συντροφος και στο επομενο θεμα σου να βλεπουμε μονο χαμογελακια..Οσο για τον πρωην σε αγαπουσε..πληγωθηκε..αλλα θα περασει..χρονος χρειαζεται..ολοι εχουμε περασει απτη λημερια του..φιλακια πολλα πολλα πολλα!!!!!!!!!!! love you!
    ακριβως ετσι πιστευω και εγω λιονταρινα μ! δεν εγινε και τπτ δεν ηταν σχεση ζωης. απλα εχω συνηθισει στις σχεσεις μου (2 ειχα μακροχρονιες μονο) να εχω το πανω χερι, ισως αυτο με κουρασε κ να θελω προκληση. θα δειξει. τουλαχιστον τωρα υπαρχει αμοιβαιοτητα

Senior Member
    ρε κοπελα μου σου ειπα πως υπαρχει και το e girl για τετοιου ειδους ''προβληματα'',ξερεις το φορουμ της γκομενας ενα πραμα..

τωρα να μας λες πως γλενταγες το αγορι σου περαν πως δεν εχει σχεση με ψυχολογια καποια ατομα εδω μεσα μπαινουν για μια αληθινη υποστηριξη για μια ευαισθησια τους και πεφτουν στα θεματα σου και λογικο να τους χαλαει η διαθεση και να θυμωνουν,μην εχεις και το θρασος να περιμενεις υποστηριξη απο καλοθελητες

οπως σου ειπα μην περιμενεις και να σε σεβαστουμε,επειδη σου μιλαν καποιοι και νομιζετε οτι κανετε διαλογο, ε δεν κανετε!

αναπαραγετε ενα θεμα δικο σου που δεν εχει και κανα νοημα να βγει απ αυτο,ετσι απλα για κουβεντα,αφου το εκανες τελειωσε κοιτα να μην το ξανακανεις και ασε μας στην υσηχια μας

bitch please!

Senior Member
    Quote Originally Posted by dikipo View Post
    ρε κοπελα μου σου ειπα πως υπαρχει και το e girl για τετοιου ειδους ''προβληματα'',ξερεις το φορουμ της γκομενας ενα πραμα..

τωρα να μας λες πως γλενταγες το αγορι σου περαν πως δεν εχει σχεση με ψυχολογια καποια ατομα εδω μεσα μπαινουν για μια αληθινη υποστηριξη για μια ευαισθησια τους και πεφτουν στα θεματα σου και λογικο να τους χαλαει η διαθεση και να θυμωνουν,μην εχεις και το θρασος να περιμενεις υποστηριξη απο καλοθελητες

οπως σου ειπα μην περιμενεις και να σε σεβαστουμε,επειδη σου μιλαν καποιοι και νομιζετε οτι κανετε διαλογο, ε δεν κανετε!

αναπαραγετε ενα θεμα δικο σου που δεν εχει και κανα νοημα να βγει απ αυτο,ετσι απλα για κουβεντα,αφου το εκανες τελειωσε κοιτα να μην το ξανακανεις και ασε μας στην υσηχια μας

bitch please!
    ακομα να το φας το μανικι σου ? διαβασε πανω ειναι στα ελληνικα ''ο ι κ ο γ ε ν ε ι α σ χ ε σ ε ι ς σ ε ξ ο υ α λ ι κ ο τ η τ α ''!!! (στο συλλαβιζω)

talk to the hand!!!

ειμαι και μεγαλοψυχη επειδη εχω ενα σκοπο στον κοσμο οποτε μιλαω κ ευγενικα γτ μετραω!!!!!

Senior Member
    το αν εισαι μεγαλοψυχη ασε το κρινουν οι αλλοι,οσες ξερω και λενε ειμαι καλη τι να κανω και τετοια,απλα δεν

τωρα για το μανικι μου δεν νομιζω να μαι γυναικα για να το φαω,οποτε απολαυσε την κατωτεροτητα σου (ατακα κι αυτη για γκομενες) και δυστυχως σου οχι απο μενα :P

οσο για το σκοπο στον κοσμο σιγουρα τo θεμα σου ασκοπο ειναι οπως και ολα τα αλλα υποθετω χωρις να μπω σε κοπο να δω,κι εγω πηρα μια μιλφαρα χτες να το κανω θεμα να δουν πως ειμαι αντρακλας να με παρηγορησουν?

Senior Member
    α πες το ετσι εισαι αντρας σε εχουν κατακερατωσει! ααα ετσι εξηγηται!!!!!!!!!! ου μωρε μην κλαις δεν πειραζει δεν εισαι ο 1ος ουτε ο τελευταιος :(

dikipo,

σωστα τα λες για τα θεματα που άσκοπα απασχολούν το φορουμ, έχεις δίκιο!
    να ξέρεις όμως, πως αυτα που μεμφόμαστε κατά βάθος τα ζηλεύουμε γιατι για καποιους λόγους τα στερούμαστε! και αυτο δεν ισχυει μονο για σενα.
    γιάννης

Senior Member
    μωρε αστονα κανα τρολ ειναι. απλα εχει απωθημενα. αλλωστε οσοι με ξερουν εδω μεσα ξερουν κ τι καπνο φουμαρω

Senior Member
    το οτι απανταω οπως γουσταρω δεν ειναι τρολλ ,μου μαθατε και το τρολλινκ τα ψυχοπλακωμενα μου

πως να χω φαει κερατο αφου δεν κανω σχεσεις?,ουτε γκομενες αλλονων ενοχλω ξερω γω υπαρχει μια διαφορα μεταξυ μας

τωρα να πεις αγαμητο ειναι κατι πιο κοινοτυπο και απο ατακες αλεφαντου,και ουτε τοπο πιανει στην ουσια αυτο που λες

σιγα μην καταντησω σαν τον δικο σου που λεγες τον αγαπουσες αλλα μαλλον κατι αλλο αγαπουσες πιο πολυ..σσσ:P

και να σου πω μην βγαινεις κι απο πανω γιατι δεν μπορεις,μονο οι φιλοι σου εδω οι 'φιλεναδες' θα σε υποστηριξουν ,εξω θα σε λιθοβολουσαν(και ας ειναι τα ιδια χαλια οι περισοτεροι)

εγω θα πρεπε να νιωθω ασχημα?εγω εκμεταλευτηκα καποιον?εγω το κανα θεμα κι αποπανω και περιμενω να ακουσω πως εχω δικιο?

επρεπε να την καναμε απο κοντα αυτη τη συζητηση να δουμε αν θα μιλαγες οπως μιλας τωρα,τελος παντων μαλλον δεν ειμαι καλος ψευτης και σε ζηλευω,μαλλον

Senior Member
    εγω σαν κατινα σε βλεπω περισσοτερο αλλα τεσπα! αγαμητο δν σε ειπα αλλα φυσικα με προλαβες! ουτε ο χορταρεας τετοιες προβλεψεις! το στυλ ''γουσταρω'' και τα νταιλικια σαφως και δεν πιανουνε σε μενα. αλλα αμα εχεις χρονο λεγε τα ρε παιδι μ δν πειραζει δν μασαει η κατσικα ταραμα

ναι φυσικα και βγαινω απο πανω γτ δν ειμαι καμια παπαδιτσα να φοβαμαι τι θα πω για τον εαυτο μ , ξερω καλα τι ειμαι και φυσικα ναι εκμεταλευτηκα ειπα το παραδεχτηκα. κ μαλιστα ΔΕΝ ΝΙΩΘΩ μια!!!! το ειπα πολλες φορες, τωρα το που ειδες εσυ πως περιμενω να ακουσω το δικιο μ δν ξερω...ουτε καν

οσο για τα ''ψυχοπλακωμενα σου'' μαλλον εχεις θεματα, αν θες να τα λυσουμε εδω ειμαστε να σε βοηθησουμε. ειμαστε ψυχαρες το ξαναπα!

Senior Member
    Quote Originally Posted by iberis View Post
    :confused::confused:

Σου προτείνω το επόμενο νικ σου να είναι "ψευτοθόδωρος" :Ρ
    Α και που είσαι, πριβέ σου έχω και διάγνωση (και ό,τι άλλο θέλεις βέβαια), οι όροι χρήσης δεν μου το επιτρέπουν να την κάνω δημόσια :(
    Σμουτς!
    Πες την κ σε μένα για να συναποφασίσει η επιστημονική ομάδα ;P

Senior Member
    ξερεις τι ,οσο σκεφτομαι πως στην ηλικια σου μενεις με τη μαμα και τον μπαμπακα,εκει με πιανουν διαφορα περα απ την πλακα τρομαζω,σκεφτομαι εμενα οταν ημουν στην ηλικια σου και βλεπω πως οσο παει σαπιζει ο κοσμος

και οσο για το αν φοβασαι η οχι και αν νιωθεις περιφανη στα παπαρια μου,με την ιδια λογικη μπορω να σε κοματιασω και να μην νιωθω κι εγω μια,θα αρεσε αυτο στους δικους σου?σε εσενα αρεσει η μηπως λεγεται θρασος(και εμμεσως θρασυδειλεια)?

ελα μαν κουβεντα κανουμε δεν προκειται να τσακωθω εδω περα για ψιλου ξενοπηδημα :P

Senior Member
    Quote Originally Posted by dikipo View Post
    ξερεις τι ,οσο σκεφτομαι πως στην ηλικια σου μενεις με τη μαμα και τον μπαμπακα,εκει με πιανουν διαφορα περα απ την πλακα τρομαζω,σκεφτομαι εμενα οταν ημουν στην ηλικια σου και βλεπω πως οσο παει σαπιζει ο κοσμος

και οσο για το αν φοβασαι η οχι και αν νιωθεις περιφανη στα παπαρια μου,με την ιδια λογικη μπορω να σε κοματιασω και να μην νιωθω κι εγω μια,θα αρεσε αυτο στους δικους σου?σε εσενα αρεσει η μηπως λεγεται θρασος(και εμμεσως θρασυδειλεια)?

ελα μαν κουβεντα κανουμε δεν προκειται να τσακωθω εδω περα για ψιλου ξενοπηδημα :P
    χαχαχαχαχαχα τυπακια σαν κ σενα τα χω για πρωινο!!!!θα με κομματιασει λεει! Ε Λ Ε Ο Σ ! μαρεσουν οι φρασεις σου, γεματες τεστοστερονη! τους δικους μου γιατι τους μπλεκεις εδω περα, το χω ανοιξει σε αλλο θεμα!

Senior Member
    ειπα να βαλω λιγο λαδι στη...σαλατα

τι σόι σεφ ειμαι ολα αυτα τα χρονια?

δεν πουλαω μαγκια καλη μου

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση των όρων χρήσης.
    Last edited by Idella; 27-01-2012 at 17:27.

Page 4 of 6 FirstFirst ... 23456 LastLast