δεν θελει δεσμευση...
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 15 of 24
    Junior Member

δεν θελει δεσμευση...

Γεια σας! Θα ηθελα να πω το προβλημα μου και αν μπορει κανεις( ή καμια καλυτερα) να μου δοσει καμια συμβουλη.
    Πριν 2 μηνες γνωρισα καποιον που τοτε θα τον ελεγα ''ιδανικο συντροφο'' για μενα,τοτε πραγματικα δεν του εβρισκα ψεγαδι.Απο την αρχη του εδειξα οτι ειμαι πολυ ανοιχτομυαλη(...ειναι παγια τακτικη μου για να δω πως σκευτεται).Μετα τις 2 βδομαδες γνωριμιας μου ειπε οτι δεν ειναι τον δεσμευσεων,και δεν ειναι σε τετοια φαση.Εγω υπεθεσα οτι απλα δεν θελει να βρισκομαστε και εδιξα αδιαφορια.Απο τοτε ζηταει να βρεθουμε μονο για sex μια δυο φορες τη βδομαδα...αναλογα τη διαθεση του.Μου ειπε επισεις οτι και να προκυψει κατι αλλο (απο μερια μου ή μερια του)θελει να βρισκομαστε:(
    Εγω ειμαι 29 κι αυτος 33.Ποτε δεν ημουν των μακροχρονιων σχεσεων αλλα ποτε δεν εχω ξανακανει ελευθερη σχεση,οσο και να διαρκει η σχεση απαιτω πιστη.Δεν το τελειωνω απλα και μονο γιατι μου αρεσει πολυ και αυτο με κανει να ελπιζω οτι κατι θα αλλαξει.Με χαλαει ομως πολυ ψυχολογικα.Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει γραμμη ή ειναι δυσκολο?
    Τι λενε τα κοριτσια του post που εχουν παρομοια εμπειρια?
    ....θερμη παρακλιση :μην απαντησουν οι γραφικοι του post που ειναι θετικοι σε τετοιου ειδους σχεσεις.

Banned
    Εγώ δεν νομίζω ότι θα αλλάξει. Γνώρισα έναν τέτοιον πρόσφατα και ήθελε μονίμως τα ίδια. :(

Senior Member
    ναι, υπαρχει περιπτωση να αλλαξει.
    οχι χαρακτηρα φυσικα.
    σταση απεναντι σου να αλλαξει.
    εαν δεν εισαι διαθεσιμη γι αυτον οποτε γουσταρει.
    γιατι αυτη τη στιγμη σε εχει οποτε θελει κι αν θελει απ οτι καταλαβαινω.
    κι αυτο επειδη εσυ, τον θελεις και εισαι διαθεσιμη οποτε το ζητησει.
    αν του πεις,οχι με λογια,αλλα ΜΟΝΟ με εργα,οτι τετοιου ειδιυς σχεση σαν αυτη που περιγραφει,εσυ την βλεπεις πολυ πιο χαλαρα απο αυτον, δεν εισαι ποτε εκει οταν σε ψαχνει, αλλα τον καλεις εσυ οταν τον θελεις,αλλα σε αραια, εννοειται διαστηματα, τοτε θα δεις...
    το θεμα ομως ειναι αν εχεις το \"στομαχι\" να τα κανεις αυτα και δεν λιωνεις καθε φορα που βλεπεις τηλεφωνημα του....

ολο αυτο που σου περιγραφω, ξεκιναει μεμια ωραια εξαφανιση μηνα και βαλε....μπορεις?
    αν το μονο που θελεις ειναι μια αδερφη ψυχη, που να ερωτευτειτε κεραυνοβολα μολις συναντηθειτε, να σου πιασει το χερακι και να πορευθειτε μαζι στο υπολοιπο του βιου σας και δεν σε αφορα καμια αλλη συμπεριφορα απο το απολυτο και αμοιβαιο δοσιμο, ξεχνα τα ολα τα παραπανω, αλλα ξεχνα και τον τυπο γιατι δεν ειναι τετοιου \"ειδους\" και πηγαινε παρακατω...

Senior Member
    kala λεει η ρεμ..
    ...Η μονη μας υποχρεωση..... ειναι να σωσουμε τα ονειρα μας...

..ελπιδα ειναι η αισθηση που εχεισ οτι αυτο που νιωθεισ να σε βαραινει τωρα,δεν θα κρατησει για παντα....

..Μονο στα ηρεμα νερα καθρεφτιζεται κατι χωρις ν αλλαζει μορφη.
    Μονο σ ενα ηρεμο μυαλο υπαρχει η καθαρη αντιληψη του κοσμου...

Senior Member
    εγω λεω να του πεισ οτι τα εχεισ και με αλλον ετσι θα μπορεισ να τον γραφεισ κι ολασ πιο ανετα ,αν εξαφανιστει σημαινει οτι μπορει να αλλαξει αν οχι ξεχνα το, μη ξεχνασ οτι μπορει να το παιζει ανετοσ κι αυτοσ επειδη σε εχει σιγουρη βεβαια το κολπο ειναι ρισκο αν εξαφανιστει τον ψαρωσεσ εχεισ το πανω χερι και μετα θα καταλαβεισ αν σου αρεσει πραγματικα και κανεισ οτι θελεισ αν δεν πετυχει ομωσ θα χασεισ τη μπαλα θα τρεχεισ και δε θα φθανεισ

Senior Member
    Γεια σου Τζενη!
    Προσφατα ειχα τραβηγματα με ενα τετοιο τυπο...Ο οποιος δεν ηθελε δεσμευσεις, αργοτερα ομως εμαθα οτι τη περιοδο που εμεις βρισκομασταν (περιπου για ενα χρονο) αυτος τραβιοταν κ με αλλες!!!
    Ημουν καψουρα μαζι του κ σχεδον τον παρακαλουσα να δοκιμασει να προχωρησει παρακατω μαζι μου, αλλα αποδειχτηκε οτι ηθελε απλα να \"παιζει\" ανετα απο \'δω κ απο \'κει χωρις να εχει \"εγνοιες\" πανω απ\' το κεφαλι του...
    Το καλυτερο κατα την αποψη μου ειναι να ξεκοψεις...εισαι σε μια ηλικια που νομιζω θελεις κατι παραπανω απο απλα παιχνιδια, υποθετω τα εχεις ζησει αυτα!!Υπαρχουν ανθρωποι εκει εξω που θελουν οτι ακριβως κ εσυ! Αγαπη και συντροφικοτητα!
    Καλο απογευμα!
    Every morning we are born again

Senior Member
    καλησπερα Τζενη,
    Οταν δυο ανθρωποι δεν θελουν τα ιδια πραγματα σε μια σχεση,εγω πιστευω οτι δεν πρεπει να το κουραζεις...
    Μπαινεις αυτοματα στη διαδικασια να θες να αλλαξεις τον αλλο...
    Εγω κοριτσακι μου θα σου ελεγα να μην προχωρησεις,εκτος και αν αυτες οι ερωτικες συνευρεσεις σου αρκουν...
    Αυτος σιγουρα βολευεται...
    Επισης πολλες φορες μας κραταει το εγωιστικο κομματι της διεκδικισης και χανουμε την ουσια,δηλ τον θελεις πραγματικα αυτον τον ανθρωπο?
    Σου ευχομαι να παρεις την σωστη για σενα αποφαση :)

Banned
    Συνήθως όταν μας φτύνει ο άλλος τότε είναι που τον θέλουμε πιο πολύ. Το θέμα είναι αν αξίζει αυτός ο άνθρωπος, εγώ δεν θα ήθελα να είμαι μαζί με έναν τέτοιον, ακόμα και αν μπορούσα να τον αλλάξω.

Junior Member
    Θελω να ελπιζω οτι μπορει να το παιζει μονο ανετος γιατι με εχει σιγουρη,οπως λεει και ο pad\'το ποσο θα μου παρει για να το διαπιστωσω δεν ξερω.
    Αφωτεινη εχεις δικιο στο οτι απο εγωισμο και μονο καποιες φορες θελουμε κατι,αλλα δεν νομιζω οτι ισχυει σε μενα.Ημουν ενθουσιασμενη οταν τον γνωρισα και με αυτα εγινα χαλια,σιγουρα ταιριαζουμε ερωτικα κι αυτο ειναι που με δυσκολευει να το τελειωσω.
    Σιγουρα δεν μου ταιριαζει αυτη η κατασταση,και πρεπει να παρω αποφαση οτι θελουμε διαφορετικα πραγματα.
    Σας ευχαριστω πολυ για τα μηνυματα σας!

Junior Member
    Αγόρασε (εαν θέλεις) αυτά τα βιβλία. Έχουν ιδέες και προτάσεις για τέτοιες περιπτώσεις.
    http://www.perizitito.gr/product.php?productid=156881&page=1

http://www.perizitito.gr/product.php?productid=137641&page=1

Senior Member
    Originally posted by Arce
    Αγόρασε (εαν θέλεις) αυτά τα βιβλία. Έχουν ιδέες και προτάσεις για τέτοιες περιπτώσεις.
    http://www.perizitito.gr/product.php?productid=156881&page=1

http://www.perizitito.gr/product.php?productid=137641&page=1
    οι τιτλοι παντωσ ειναι πολυ πιασαρικοι

Senior Member
    Ειλικρινά η έκφραση\"είναι πάγια τακτική μου\"αν και γυναίκα μ\'έσκιαξε.Σα να στήνεις παγίδες μου μοιάζει,ω ρε διαβάζουνε και άντρες και μετά άντε να πειστούν πως δεν υπάρχουν γυναίκες αράχνες,λολ.

Ε,το έπαιξες ανοιχτόμυαλη ενώ δεν είσαι και έπεσες η ίδια στην παγίδα σου,γιατί όταν δείχνουμε κάτι που δεν είμαστε,οι άνθρωποι μπορεί και να πιστέψουν αυτό που δείχνουμε και να μας συμπεριφερθούν ανάλογα.
    Αν απαιτείς πίστη,το λες,δεν δείχνεις πως δεν απαιτείς και μετά στεναχωριέσαι γιατί ο άλλος θέλει ελεύθερη σχέση.

Και κάτι άλλο.Όσοι θέλουν τέτοιου είδους σχέσεις,γιατί ακριβώς είναι γραφικοί κατ\'εσέ;
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    {{{.....ποτε δεν εχω ξανακανει ελευθερη σχεση,οσο και να διαρκει η σχεση απαιτω πιστη.Δεν το τελειωνω απλα και μονο γιατι μου αρεσει πολυ και αυτο με κανει να ελπιζω οτι κατι θα αλλαξει.Με χαλαει ομως πολυ ψυχολογικα.Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει γραμμη ή ειναι δυσκολο? }}}}____________ Σου αρεσει πολυ ΑΛΛΑ σε χαλαει ψυχολογικα !?? Δεν μπορω να το καταλαβω αυτο αμα σου χαλαει την ψυχολογια,, τι σου αρεσουν ;, τα ματια του και τα μαλλια του ??????? τι να τα κανεις, μηπως θα κανεις παιδι μαζι του για να παρει τα γονιδια του ??? δεν καταλβνω ,τελος παντων . και ποσο θα χαλιεται η ψυχολογια σου μηπως και αλαξει γραμμη ?? μια βδομαδα ,1 μηνα 1,1/2 ???
    Δηλαδη σε ΧΑΛΑΕΙ,,, και εστω σου λεει : ματακια μου αλαξα γνωμη , παμε για μονιμη και αποκλειστικη σχεση . Εσυ τι νομιζεις ; Η ψυχολογια σου θα φτιαξει μονομιας ??

Senior Member
    προς RainAndWind {Και κάτι άλλο.Όσοι θέλουν τέτοιου είδους σχέσεις,γιατί ακριβώς είναι γραφικοί κατ\'εσέ; }}} ενταξει, η ξεπετα εχει γινει Γραφικη ιστορια πια !!!! οπου σταθεις και οπου βρεθεις , σε κοιταει ο/η ,,,,λες και σου λεει : .....παμε στον κοντινοτερο θαμνο ....να.........

Junior Member
    RainAndWind μην τρομαζεις....δεν το επαιξα κατι που δεν ειμαι,ισα ισα ειμαι πολυ σταθερη σε αυτα που λες και πιστευω.Του ειπα απο την αρχη οτι δεν ειμαι fan των μακροχρονιων σχεσεων και του γαμου,θεμα πιστης δεν εθηξα.
    Οταν λεω ειναι παγια τακτικη μου ενοω να μην λεω και πολλα ,εκτος απο τα παραπανω, ωστε να δω τι πιστευει και ο αλλος...θα ηταν πιο καλο να ελεγα οτι κανω ΜΟΝΟ σοβαρες σχεσεις και οτι με ενδιαφερει ο γαμος,εκει ειναι που αρκετοι ή θα φευγαν με 1000 ή θα μπροσπαθουσαν να με πισουν για κατι που δεν ειναι.
    Η ΠΑΓΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΛΕΩ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ,ΝΑ ΑΦΗΝΩ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΝΑ ΑΝΟΙΧΤΕΙ.
    Αν ηθελα κατι τοσο σταθερο(....γαμο,παιδι )ειμαι μια χαρα ,και απο εμφανιση και απο δουλεια και σιγουρα θα το ειχα κανει αν το ηθελα.
    Path οταν ειπα γραφικοι δεν ηθελα να προσβαλω καποιον ,απλα εχω διαπιστοσει οτι υπαρχουν ατομα εδω που ΔΕΝ ΧΑΝΟΥΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ να πουν την αποψη τους σε θεματα περι απιστιας.Οταν λοιπον λεω γραφικοι δεν ενοω γραφικοι λογω αποψεων μονο.Δεν κατηγορω για κατι αυτα τα ατομα,ο καθενας εχει τις αποψεις του,δεν ειμαι σε φαση να τις ακουσω απλα.

Page 1 of 2 12 LastLast