Results 166 to 180 of 779
Thread: Ο 10λογος της μπακουριάς
-
06-02-2012, 13:15 #166
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΙΩΑΝΝΗ ΣΟΦΕ!!ακριβως sheldon,σωστα τα λεει..ειπε με πολυ ωραιο και σαφη τροπο αυτα που προσπαθουμε ολοι (πιστευω) να σου δωσουμε να καταλαβεις... (και οσο για το πρωτο σκελος της απαντησης του Ιωαννη,εχω να πω...ΕΕΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑ ΕΙΜΑΙ Κ ΕΓΩ ΕΔΩΩΩΩ,ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙ ΛΕΤΕΕΕ''χαχα..
(soulmatesNeverDie!!!)
- 06-02-2012, 14:00 #167
Ευχαριστω για τα καλα σου λογια...... προσπαθω να τον βοηθησω, μακαρι να τα καταφερω, να τα καταφερουμε όλοι μαζι δλδ. Το πρώτο κομμάτι του μνμτος μου που σε αφορούσε γιατί δεν το παρέθεσες?? Αφού τον γουστάρεις, αυτό έβγαινε από εκείνο το μνμα σου το οποίο σχολίασα. Άντε, είναι καλό παιδί! Προσπαθω να σας βοηθήσω να κάνετε κατι. Είναι λίγο ντροπαλός να σου μιλησει στα ίσα, γιατι όπως ειπαμε ειναι λιγακι βυθισμενος σ΄αυτα που τον μπλοκαρουν. Εσύ είσαι αυτή που θα τον κανεις να ξανοιχτεί! Πάρε πρωτοβουλία και στειελ του προσ. μνμα να τα πείτε....και ελπίζω και από κοντά.
γιάννης
06-02-2012, 14:05 #168
χαχα εχετε βαλθει να μας αποκαταστησετε καλε?:P εεμ..κοιτα..στο μνμ μου αναφερομουν στον sheldon(τον χαρακτηρα της τηλ.σειρας)..Αυτο βεβαια δεν σημαινει οτι δεν με εχει ''γοητευσει'' ο εδω sheldon..(αλλα....υπαρχει ενα μεγαλο αλλα...:P)
(soulmatesNeverDie!!!)
06-02-2012, 16:21 #169
06-02-2012, 16:36 #170
06-02-2012, 18:33 #171
Ευχαριστώ ioannis2, τα λόγια σου, μολονότι υπέρμετρα τιμητικά για το άτομό μου, μου δίνουν κουράγιο. Έχεις δίκαιο ότι η σφιγμένη συμπεριφορά μου με σαμποτάρει σε μεγάλο βαθμό, αλλά δε νομίζω ότι φταίει αυτή. Και στο ίντερνετ συνομιλούσα παλιά με διάφορα άτομα και όντως ήμουν περισσότερο ο εαυτός μου, καθότι απρόσωπο μέσο επικοινωνίας χωρίς το άγχος της αμεσότητας, αλλά μια φορά δε χτυπούσε το κινητό μου να δουν αν ζω ή πεθαίνω. Ένα μήνυμα δε μου στέλνανε να πιούμε έναν καφέ. Όπως έχω επαναλάβει κι εδώ μέσα κάποτε, κατέληξα πια ότι η βαθύτερη αιτία εντέλει για την περιθωριοποίησή μου που μπορεί να εξηγήσει με συνέπεια τα πάντα εστιάζεται στο ότι είμαι πολύ ιδιαίτερος, παράξενος και διαφορετικός από το σύνολο. Και ως γνωστόν, τα μαύρα πρόβατα σε καμία εποχή και καμία κοινωνία δε γίνονται συμπαθή, γιατί διαταράσσουν τη λευκή ομοιομορφία της αγέλης. Είναι η γυμνή αλήθεια. Θα μπορούσα ωστόσο να προσπαθήσω, μπας και καταφέρω να φανώ φυσιολογικός με την εξάσκηση, αλλά πού φίλοι για να κάνουν το κοννέ; Και συνειδητοποίησα δυστυχώς με τον χειρότερο τρόπο, από μια απαξιωτική αντιμετώπιση που είχα, ότι κοπέλα σε μπαρ/καφετέριες μόνο σύμφωνα με σενάρια χολυγουντιανών ταινιών μπορείς να βρεις. Δεν ξέρω πως έχει η κατάσταση στην Κύπρο, αλλά εδώ προτάσεις από μόνες τους δεν κάνουν, δεν πα να είσαι και ο Μπραντ Πητ. Και μη φέρνεις τη N. Princess σε δύσκολη θέση, το μήνυμα εκείνο αναφερόταν στο συνονόματό μου από μια επιστημονική κωμωδία και το πιθανότερο είναι να θέλει μερικές φιλικές συμβουλές να δώσει και μόνο. Εξάλλου, το είπε και η ίδια ότι υπάρχει ένα μεγάλο αλλά, που δε μας το διευκρίνισε, αλλά φαντάζομαι ποιο είναι. Ότι ακόμα και να παραβλέψουμε όλα τ’ άλλα εμπόδια (φαντασμένες ψωνάρες, ανέραστοι καιροί λόγω οικονομικής κρίσης κλπ) είμαι πολύ ανασφαλείς, ώστε να εμπνέω το πρότυπο ασφάλειας που θέλουν όλες.
06-02-2012, 18:41 #172
(Μιας κ γινεται αναφορα στο ατομο μου θα σας λυσω την απορια:P πριν μερικους μηνες βγηκα απο μια σοβαρη σχεση κ θελω το χρονο μου για να ''επανελθω''..Να υποθεσω εσενα ο νους σου πηγε στα χειροτερα ε??) και κατι ακομα,δεν υπαρχει τιποτα κακο στο να εισαι διαφορετικος..ισα ισα που σου δινει κ ''προβαδισμα''..ξερω οτι θα διαφωνησεις,αλλα αυτη ειναι η (ταπεινη)αποψη μου..οπου κ να κοιταξω εξω βλεπω επιφανειακους φλουφλιδες που ειναι ολοι τους καρμπον..ΤΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΡΕ??ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΡΑΣΟΥΜΕ!!(κ παλι ταπεινη μου αποψη..)
(soulmatesNeverDie!!!)
06-02-2012, 21:58 #173
"χούφτωσ' τη, χούφτωσ' τη"...
Άλλα πράγματα σε κάνουν μαύρο πρόβατο και όχι το "ιδιαίτερος, παράξενος και διαφορετικός". Όπως, για παράδειγμα, η ανειλικρίνεια.
Οι γυναίκες έχουν ένα σπάνιο χάρισμα: διαίσθηση! Μπορούν να καταλάβουν σχεδόν αμέσως κάποιον που δεν είναι ειλικρινής. Η σχέση τους, δε, με το ψέμα (όταν το εισπράττουν), είναι αντίστοιχη με του διαβόλου και το λιβάνι (ή με του βρικόλακα και το σκόρδο). Και, παρ' όλο που και οι ίδιες καταφεύγουν συχνά σ' αυτό (γιατί δεν παύουν να είναι κι αυτές άνθρωποι με αδυναμίες), μπορούν να γίνουν ύαινες όταν το μυριστούν...
Γι' αυτό αν σκέφτεσαι να πεις ψέματα σε γυναίκα σκέψου το και δεύτερη φορά. Αν έχεις ήδη πει, καλύτερα να το ομολογήσεις. Ακόμα και η πιο "βάρβαρη" θα το εκτιμήσει, θα συγχωρήσει και θα σε δει "με άλλο μάτι". Δεν υπονοώ ότι δεν είσαι ειλικρινής (καθένας ξέρει αν και πόσο ειλικρινής είναι). Μιλάω γενικά σε β' πρόσωπο αλλά συμβουλεύω εσένα. Όπως θα συμβούλευα τα παιδιά μου. Γιατί νέο παιδί είσαι κι εσύ. Έτσι δεν είναι; :)
07-02-2012, 01:13 #174
... μικρέ Σέλντον, με την αψεγάδιαστη ελληνική, επειδή δεν είμαι και πολύ καλά απόψε... κι επειδή με ενέπνευσε ο δεκάλογος της Μπακουριάς... κάτι σε ξεριζωμό μου φέρνει, μια νείλα, μια δυστυχία, έναν όλεθρο... θα σε πείραζε να σου αφιερώσω - και σε μένα φυσικά και σε όλους - μια παρωδία;... είναι... "χυδαία" - όπως είθισται να είναι οι παρωδίες - είναι γελοία - βασικό συστατικό τους - είναι αθυρόστομη και χαζή... έτσι, γιατί κοντεύει να εκραγεί και ο εγκέφαλός μου σήμερον... αν σ' ενοχλήσει, μου κάνεις σινιάλο και το αναιρώ... αν δεν ήμουν πολύ κουρασμένη, τόσο που δε μπορώ να κλείσω μάτι απόψε με τη Βιβλική καταστροφή, θα τό φτιανα καλύτερο... καλό ξημέρωμα!...
http://www.youtube.com/watch?v=7WjSReMcdD4
Η μπακουριά, η μπακουριά είναι σκληρήηηηηηηηηη
με τρώει σα, με τρώει σα σαράκιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι
και πώς να ζήσω με αυτήηηηηηηηηηη,
συνέχεια παίζω την ψωλήηηηηη...
γιατί δε βρί -, γιατί δε βρίσκεται καμιά
για να μου τον επιάκειιιιιιιιιιιιιιιιιιι ιιιιιιιι...
Δουλεύω πά -, δουλεύω πάντα μοναχόςςςςςςςςς
στη βάρδια ό -, στη βάρδια όλη μέρααααααααα
κι από την πρώτη τη στιγμήηηηηηηηηηηη
που είδα εκείνη την ψηλήηηηηηηηηη
ψυλλιάστηκα πως θά 'χουμε, μόνο μια κα -,
μόνο μια καλημέραααααααααα...
Άκουσε φί -, άκουσε φίλε μου καλέεεεεεεεεε
είπα στον έ -, είπα στον εαυτό μουυυυυυυυυυυυυυ
για τις γυναίκες να μη σκαααααααααςςςςςςςςςς
το ξέρει όλος ο ντουνιάααααααααααααςςςςςς ς
πως αν βρεθεί η μια, θα είν' σωστή και δε -
και δε θα είναι βλήηηηηηηηημααααααααααααα α...
Κι έτσι στο έ -, κι έτσι στο έργο μου σκυφτόοοοοοοος
ξεχνάω τα, ξεχνάω τά ονειράαααααααααα μουυυυυυυυυ
γιατί σαν άντρας ευτυχώωωωωωωωωως
θέλω γυναίκα δυστυχώωωωωωωωωως
αρκεί να βρω μονάχα μια να δώσω τη -
να δώσω την καρδιάαααααα μουυυυυυυυυυυυυυ...
07-02-2012, 05:18 #175
Λάθος βίντεο παρέθεσες. :P Πάντως όχι, δε με πειράζει, πλάκα έχει.
07-02-2012, 05:20 #176
07-02-2012, 08:50 #177
Δε σε απέκλεισε η N.Princess, τα μνμτα της εμενα μου στελνουν το μηνυμα ότι εχει εστω λιγο την πορτα ανοιχτη σε τετοιο ενδεχόμενο, η προηγουμενη σχέση τη δυσκολευει στο τωρα, άμα η ιδια νοιωσει καλύτερα δεν αποκλειει γνωριμίες, γιατί όχι και με σενα? Ίσα ίσα σου εχει πει πως στα κριτηρια της δεν θελει τους επιφανειακους φλουφληδες και εσενα καθε άλλο παρα να σε θεωρει ως τετοιο. Και αντικειμενικα ομιλούντες καθε άλλο παρα τετοιο άτομο εισαι, ισα ισα σε βρίσκω σοβαρο και ωριμο άτομο αρκετα πιο πανω απο το μεσο ορο για την ηλικια σου. Εσύ ειναι που αποκλείεις τον εαυτο σου από κατι τετοιο αν και πιστευω πως αυτο το λες επιφανειακα ενω κατα βαθος θες. Αφου με το που ανοιξα τετοια συζητηση πηγες να το αποκλείσεις λέγοντας>
""Και μη φέρνεις τη N. Princess σε δύσκολη θέση, το μήνυμα εκείνο αναφερόταν στο συνονόματό μου από μια επιστημονική κωμωδία και το πιθανότερο είναι να θέλει μερικές φιλικές συμβουλές να δώσει και μόνο. Εξάλλου, το είπε και η ίδια ότι υπάρχει ένα μεγάλο αλλά, που δε μας το διευκρίνισε, αλλά φαντάζομαι ποιο είναι. Ότι ακόμα και να παραβλέψουμε όλα τ’ άλλα εμπόδια (φαντασμένες ψωνάρες, ανέραστοι καιροί λόγω οικονομικής κρίσης κλπ) είμαι πολύ ανασφαλείς, ώστε να εμπνέω το πρότυπο ασφάλειας που θέλουν όλες.""
Άρα για μενα, δε χανεις τιποτα να κρατησεις επικοινωνια μαζι της. Επιδίωξε το! Κάντο! Μην υποτιμάς τον εαυτο σου και ετσι να τον αποκλειες απο ευκαιρίες. Πολλές φορές η αξια που μας δινουν οι άλλοι, αυτοι που οντως εχουν την ικανοτητα να ξεχωριζουν τους ανθρωπους, ειναι μεγαλύτερη απο αυτην που εμεις δινουμε στους εαυτους μας. Στο λεω γιατι μου έχει συμβει και στο μεταξυ εχανα ευκαιριες λογω της ασχημης εντυπωσης που ειχα για μενα.
Μη σε απασχολεί το ότι οι πολλοί σε αποκλειουν απ τις παρεες τους, αυτο σου το ξαναπα πιο παλια. Λιγους και καλούς, τους πολλούς τυπικα ή να μαθαινουμε να τους αντιμετωπίζουμε. Και να μη μας ριχνει ποτε ψυχολογικα αυτο το σκηνικό, σου ταχω ξαναπει με λεπτομερεια, να μην τα επαναλαμβάνω. Φτανει στις συναναστροφες μας να μηνειμαστε σκυθρωποί, αμίλητοι ή μιζεοι γιατι ετσι τους διωχνουμε, ιδιως αμα ειναι κοπελες. Και οι κοπελες δεν ερχονται απο μονες τους, θελει προσέγγιση, δλδ τολμη και να μη σε απασχολεί η απόρριψη, στις πολλές απορρίψεις απ αυτες που γουσταρεις η μια θα δεχτει και εκει ξεκινα η ωραια σχεση. Θέλει τολμη και μπορει να γινει οπουδηποτε, και εγω πριν δυο μηνες πλησιασα μια κοπελα σε ενα εστιατοριο, μου εδωσε τηλέφωνο, βγηκαμε 5-6 φορες, ασχετως ότι δεν εγινε τιποτα. Άρα ειναι θεμα τολμης και υπερβασης του αδυνατου ψυχικα μερους του εαυτου μας.γιάννης
07-02-2012, 13:00 #178
[
Άλλα πράγματα σε κάνουν μαύρο πρόβατο και όχι το "ιδιαίτερος, παράξενος και διαφορετικός". Όπως, για παράδειγμα, η ανειλικρίνεια.
Οι γυναίκες έχουν ένα σπάνιο χάρισμα: διαίσθηση! Μπορούν να καταλάβουν σχεδόν αμέσως κάποιον που δεν είναι ειλικρινής. Η σχέση τους, δε, με το ψέμα (όταν το εισπράττουν), είναι αντίστοιχη με του διαβόλου και το λιβάνι (ή με του βρικόλακα και το σκόρδο). Και, παρ' όλο που και οι ίδιες καταφεύγουν συχνά σ' αυτό (γιατί δεν παύουν να είναι κι αυτές άνθρωποι με αδυναμίες), μπορούν να γίνουν ύαινες όταν το μυριστούν...
Γι' αυτό αν σκέφτεσαι να πεις ψέματα σε γυναίκα σκέψου το και δεύτερη φορά. Αν έχεις ήδη πει, καλύτερα να το ομολογήσεις. Ακόμα και η πιο "βάρβαρη" θα το εκτιμήσει, θα συγχωρήσει και θα σε δει "με άλλο μάτι".
ΠΑΡΑ ΜΑ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΩΣΤΟΣ!!!(soulmatesNeverDie!!!)
07-02-2012, 13:01 #179
07-02-2012, 13:06 #180
Μην υποτιμάς τον εαυτο σου και ετσι να τον αποκλειες απο ευκαιρίες. Πολλές φορές η αξια που μας δινουν οι άλλοι, αυτοι που οντως εχουν την ικανοτητα να ξεχωριζουν τους ανθρωπους, ειναι μεγαλύτερη απο αυτην που εμεις δινουμε στους εαυτους μας. Στο λεω γιατι μου έχει συμβει και στο μεταξυ εχανα ευκαιριες λογω της ασχημης εντυπωσης που ειχα για μενα.
Μη σε απασχολεί το ότι οι πολλοί σε αποκλειουν απ τις παρεες τους, αυτο σου το ξαναπα πιο παλια. Λιγους και καλούς, τους πολλούς τυπικα ή να μαθαινουμε να τους αντιμετωπίζουμε. Και να μη μας ριχνει ποτε ψυχολογικα αυτο το σκηνικό, σου ταχω ξαναπει με λεπτομερεια, να μην τα επαναλαμβάνω. Φτανει στις συναναστροφες μας να μηνειμαστε σκυθρωποί, αμίλητοι ή μιζεοι γιατι ετσι τους διωχνουμε, ιδιως αμα ειναι κοπελες. Και οι κοπελες δεν ερχονται απο μονες τους, θελει προσέγγιση, δλδ τολμη και να μη σε απασχολεί η απόρριψη, στις πολλές απορρίψεις απ αυτες που γουσταρεις η μια θα δεχτει και εκει ξεκινα η ωραια σχεση. Θέλει τολμη και μπορει να γινει οπουδηποτε
πολυ σωστος ο ioannis..να σου πω(φιλτατε ioanni)τι επαγγελεσαι/με τι ασχολεισαι?γιατι βλεπω οτι εχεις ταλεντο κ ''κλιση'' στην ψυχολογια..κ στα..συνοικεσεια:P(soulmatesNeverDie!!!)
Can Zopiclone Really Help You Sleep Better Tonight?
30-07-2025, 14:13 in Stress, Αγχος, Φόβος, Γενικευμένη Αγχώδης Διαταραχή