Results 316 to 330 of 779
Thread: Ο 10λογος της μπακουριάς
-
29-07-2012, 21:27 #316
- 29-07-2012, 21:28 #317
29-07-2012, 21:30 #318
29-07-2012, 21:30 #319
Δεν είναι όλοι οι γάμοι και όλες οι σχέσεις αισθηματικές και το ξέρεις πολύ καλά. Και πολλοί γάμοι είναι απλά συμφωνίες...
29-07-2012, 21:31 #320
29-07-2012, 21:33 #321
29-07-2012, 21:36 #322
29-07-2012, 21:41 #323
Νταξει κατανοώ οτι το ύφος μου ειναι παρεξηγητέο λόγω οξύτητας αλλα τεσπα... και δεν έχω νευρα απέναντι σου, κάθε άλλο. Απλά φρικάρω ωρες ωρες με καποια πράγματα που διαβάζω και ίσως αντιδρώ άτσαλα.
Οκ, θα σου πω εγω για τους άντρες λοιπον: Εμείς οι αντρες στην μεγάλη μας πλειοψηφία ΔΕΝ μας ενδιαφέρουν ουτε τα λεφτά, ουτε οι βίλες, ούτε τα pHd, ουτε η λογοτεχνική κλίση και ο συγγραφικό ταλέντο, ούτε το αν η συντροφός μας κατέχει ανώτερες θέσεις διοίκησης ή εξουσίας. Αγάπη, κατανόηση, συναίσθημα και σεξ ζητάμε, και φυσικά μια νορμαλ εμφάνιση. Τα αυτονόητα δηλαδή, έτσι απλά.
Έλεος ! Λες και η φτώχεια είναι ασθένεια. Κατα τ άλλα, παραπάνω έγραφες οτι τέτοιου είδους αντιλήψεις έχουν εκλείψει απο την νεοελληνική κοινωνία εδω και δεκαετίες. Και τώρα μου γραφεις οτι η οικονομική κατάσταση είναι χαρακτηριστικό και μέρος του εαυτού μας (!). Μα είναι μετα να μην ειναι το υφος μου οξυ με αυτα που διαβάζω?
Σοβαρά αγαπητή μου, το ίδιο είναι? Δλδ για σενα το αν έχει καποιος ή οχι χρήμα είναι ισάξιο του αν έχει πρόβλημα υγείας ή σεξουαλικής ικανότητας? Και πάλι θα πω: έλεος !
Το ανάποδο μου απέδειξες. Οχι μονο δεν ανέφερες καμία περίπτωση οπου κάποια γνωστή σου πήρε καποιον μπατίρη, αλλα αντιθέτως μάλιστα παρατήρησες οτι σε όλα τα ζευγάρια συνεκτιμήθηκαν απο όλους τα οικονομικά του συντρόφου, εξ ου και όλοι ήταν στην ίδια οικονομική κατάσταση μεταξύ τους.
Την δική σου συλλογιστική χρησιμοποίησα εξ ολοκλήρου. Στην αρχή της κουβεντας μας είπες οτι ολοι οι αντρες είναι έτσι, όπως κι εγω σου ανέφερα οτι η πλειοψηφία των γυναικών δεν υπολογίζει/εκτιμά αντικειμενικά κριτήρια αλλα παραμύθια και χρήμα. Και αφού λες πως δεν είναι έτσι και φταίω εγω που πέφτω σε περιπτωσάρες, εμ έτσι φταις κι εσυ αντίστοιχα.Forbidden dreams
29-07-2012, 21:48 #324
... μιλάμε για μεγάλα γλέντια, όχι αστεία... καληνύχτα Σμπολ, τραγουδάκι αφιερωμένο...:)...
http://www.youtube.com/watch?v=fn-Rp2InGdA"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
29-07-2012, 22:01 #325
Δεκτό και κατανοητό :)
Εσύ λοιπόν το ψάχνεις αυτό. Κι εγώ αυτό ψάχνω. Ας μην μιλάμε όμως για πλειοψηφίες, δεν έχουμε στατιστικά στοιχεία, παρά μόνο προσωπικές εμπειρίες, εγώ τις δικές μου κι εσύ τις δικές σου.
Δεν είπα αυτό, ή τουλάχιστον δεν εννοούσα αυτό. Εγώ και οι φίλες μου δεν ψάχνουμε πλούσιους, αλλά μη-μαλάκες. Άλλες, όμως, μπορεί να ψάχνουν πλούσιους ή άλλοι πλούσιες με προίκα. Δεν το αποκλείω (είπαμε μου λείπουν τα στατιστικά), αλλά δεν θα το κρίνω κιόλας. Ο καθένας ψάχνει ότι τον γεμίζει.
Δεν μίλησα για ασθένεια. Σεξουαλική ικανότητα, ΟΚ. Πιστεύεις ότι δεν παίζει ρόλο στη σχέση? Εσύ πας με παγόβουνα? Και σημειωτεόν, ένα παγόβουνο για σένα ή για μένα μπορεί να είναι ένα ηφαίστειο για κάποιον άλλο. Παίζει ρόλο και το τι σου βγάζει ο άλλος.
Ίσως έτυχε. Όντως ξέρω και άτομα που ο ένας μόνο δουλεύει, είτε ο άντρας είτε η γυναίκα και δεν δείχνουν να έχουν προβλήματα (τουλάχιστον σε μένα).
Είπαμε όχι όλοι, αρκετοί από αυτούς που γνώρισα τελευταία. Ας μην γενικεύω...
Και σίγουρα αν κάποιος πέφτει σε περιπτωσάρες είναι πιθανόν να φταίει ο ίδιος. Πάντα το λέω αυτό. Και για μένα ισχύει.
29-07-2012, 22:19 #326
Οχι ακριβώς. Εγω βλέπω και τι γινεται γύρω μου, εσυ δεν συζητάς δλδ με τις φίλες σου σχετικά? Οι προσωπικές μας εμπειρίες δεν εκφράζουν πάντα την γενικότητα.
Ναι, αλλα μέσα στον όρο μη-μακάκες μπορει η καθεμια να βάλει οτι θέλει... πολύ υποκειμενικό αυτό το "μη-μαλάκες", καλύτερα να το προσδιορίσεις πιο συγκεκριμένα.
Το ανάποδο είπα, ξαναδιάβασε τι έγραψα. Εσυ εγραψες οτι οικονομική - σεξουαλική κατάσταση είναι το ίδιο. Για μενα η οικονομική κατάσταση δεν παίζει καμία σημασία.
Δλδ η περίπτωση απλά της ατυχίας δεν παίζει ρόλο? Ή πιστευεις οτι η τύχη ανακατανέμεται ισάξια στον καθένα?Forbidden dreams
29-07-2012, 22:34 #327
Ε, ναι κι εγώ συζητάω και βλέπω ότι δεν είμαι μόνο εγώ. Είναι σχεδόν όλες οι ελεύθερες φίλες μου... Πέφτουν σε αυτό το ποσοστό αντρών που θέλουν μόνο σεξ, μία φορά, άντε και δύο το πολύ. Αλλά δεν ήθελα να γενικεύσω, για να μην πεις εσύ ότι γενικεύω...
Ο καθένας βάζει ότι θέλει μέσα στον όρο. Αν ρωτάς εμένα προσωπικά, εννοώ αυτούς που λέγαμε πριν. Τα ζώα, πώς να στο πω, που θένε μόνο να μαμήσουν, ότι κάτσει όπου κάτσει. Αυτούς.
Κρητικάκι μου, δεν είπα είναι το ίδιο. Είναι αντίστοιχο, εννοούσα. Αντίστοιχο. Για άλλον παίζει ρόλο το ένα, για άλλον το άλλο. Διαφωνείς πραγματικά?
Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό, δεν γνωρίζω. Πολύ μεγάλη κουβέντα στα όρια του μεταφυσικού. Τι ορίζεις ως τύχη? Τον Θεό? Το πεπρωμένο? Τις επιλογές που κάνουμε? Σε καμία περίπτωση δν πιστεύω ότι η τύχη, όπως το λες, ισοκατανέμεται, κάθε άλλο.
Όμως, και για τον εαυτό μου το λέω, θεωρώ, ότι αν κάνεις συνεχώς επαναλαμβανόμενα λάθη, δεν σου φταίει η τύχη, αλλά ο εαυτός σου.
29-07-2012, 23:21 #328
Αυτό επιλέγουν, αυτό παίρνουν. Αν και, κατα βάθος δεν σου κρύβω οτι πιστευω οτι δεν είναι έτσι, αλλα προβάλεται ως δικαιολογία το συγκεκριμένο.
Τοτε πιθανότατα καλά θα κάνεις να εντάξεις κι εμένα μέσα στο συγκεκριμένο σύνολο, αφου κι εγω θέλω σεξ. Διότι αγαπητή μου, αφου αγάπες, συναισθήματα, αλληλοσεβασμοί και λοιπα χαρακτηριστικά δεν παίζουν και είναι δυσεύρετα, τι άλλο να κάνουμε? Ναι, θέλω πολύ συναίσθημα και αγάπη και ιδανικές σχέσεις που θα μας αναβαθμίζουν την ζωή, αλλα αφου ειναι ελάχιστες οι πιθανότητες για να βρεθούν τι να κάνουμε δλδ, να μην ψαχνόμαστε ουτε για σεξ και να τρελαθούμε στο τέλος? Και να το πω κι αλλιώς έλεος ρε κορίτσια, δλδ μονο εμείς έχουμε ορμές? Ή πρέπει κανείς να παντρευτεί για να ζευγαρώσει (χαχα)? Μην τρελαθούμε κιόλας...
Και να σου πω και την πλήρη αλήθεια όπως την αντιλαμβάνομαι, πρέπει να είναι πολύ κόπανος κάποιος για να παρατήσει μια πραγματικά καλή γυναίκα που αξίζει (και μπορεί να δωσει ανιδιοτελή αγάπη και συναίσθημα δλδ). Όταν κάποιος σε παρατάει μετα το σεξ, αυτο με βάση την απλή λογική σημαίνει οτι κατα την αντίληψη του δεν έχει τπτ καλύτερο να λάβει απο εσένα. Πως σχηματίζει για σενα αυτη την άποψη? Με χίλιους δυο τρόπους...
Ναι, ειλικρινά μου φαίνεται γελοίο να τοποθετεί κάποιος το χρήμα σε τόσο υψηλό βαθμό ωστε να το υπολογίζει ως αντάξιο ενός ανθρωπινου χαρακτηριστικού.
Η απάντηση μου σε αυτο το στάδιο έρευνας σήμερα είναι μια : ΔΕΝ ΞΕΡΩ
Οκ, οπότε είμαστε σκάρτοι και πάμε για απόσυρση. Είναι κι αυτο μια εκδοχή, αλλα δεν θα συμφωνήσω γιατι δόξα το Θεό έχω ματια και βλέπω. Και όπως έγραφε προ ημερών ένα τσιτάτο στο fb -> "Πριν βιαστείς να διαγνώσεις στον εαυτό σου κατάθλιψη, απογοήτευση ή χαμηλή αυτοεκτίμηση, βεβαιώσου πρώτα πως δεν περιστοιχίζεσαι απο μακάκες..."Forbidden dreams
29-07-2012, 23:27 #329
29-07-2012, 23:30 #330
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση