Ο 10λογος της μπακουριάς - Page 22
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 22 of 52 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast
Results 316 to 330 of 779
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sball View Post
    θα το θεσω διαφορετικα. η εξελιξη της ανθρωποτητας ωφειλεται στους "φλωρους". χαρη στους φλωρους οδηγουμε αυτοκινητα, χαρη στους φλωρους τα διαβαζετε ολα απο μια οθονη κ.ο.κ....
    μπα, κανεις λαθος, οι φλωροι παντα ηταν και θα ειναι τσιρακια, ποτέ δεν εκαναν κατι δικο τους...

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Ναι, εννοείται...
    εμεις μηλαμε για αισθηματικες σχεσεις ομως, εσυ το πηγες στις επαγγελματικες, τις μπερδευεις μαλλον :Ρ

Banned
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    μπα, κανεις λαθος, οι φλωροι παντα ηταν και θα ειναι τσιρακια, ποτέ δεν εκαναν κατι δικο τους...
    δεν το λεω εγω μεγαλε. στη τηλεοραση το ειπαν καποτε.

Senior Member
    Δεν είναι όλοι οι γάμοι και όλες οι σχέσεις αισθηματικές και το ξέρεις πολύ καλά. Και πολλοί γάμοι είναι απλά συμφωνίες...

Senior Member
    δεν το λεω εγω μεγαλε. στη τηλεοραση το ειπαν καποτε.
    δεν ξερω, δεν βλεπω τηλεοραση

Senior Member
    Δεν είναι όλοι οι γάμοι και όλες οι σχέσεις αισθηματικές και το ξέρεις πολύ καλά. Και πολλοί γάμοι είναι απλά συμφωνίες...
    εννοειται πως δεν ειναι, αλλα εμεις για αισθηματικες και μονο μιλαμε σου λεω παλι

Senior Member
    εννοειται πως δεν ειναι, αλλα εμεις για αισθηματικες και μονο μιλαμε σου λεω παλι
    Εντάξει ρομαντικά αγόρια... Πάω πάσο!!!
    :)

Senior Member
    Καταρχάς, μην έχεις νεύρα και μην μου φωνάζεις (με τα κεφαλαία εννοώ)... Μπορούμε να συζητήσουμε σαν ενήλικες πιστεύω, αλλιώς το κόβουμε.
    Νταξει κατανοώ οτι το ύφος μου ειναι παρεξηγητέο λόγω οξύτητας αλλα τεσπα... και δεν έχω νευρα απέναντι σου, κάθε άλλο. Απλά φρικάρω ωρες ωρες με καποια πράγματα που διαβάζω και ίσως αντιδρώ άτσαλα.

Χμ... δύσκολη ερώτηση... Η προφανής απάντηση είναι π0Υt@νες, αλλά για να σκεφτούμε λίγο αν ισχύει...
    Έχω να πω, ότι κάθε άνθρωπος, καλώς ή κακώς, αναζητάει διαφορετικά πράγματα από τον σύντροφό του. Ας μιλήσουμε για γυναίκες και μετά πές μου εσύ για τους άντρες...
    Άλλες θέλουν λεφτά για να ζήσουν μια άνετη ζωή, άλλες θέλουν πνευματική ίντριγκα, άλλες θέλουν ρομαντισμό, άλλες θέλουν πανεπιστημιακή μόρφση και PHD, άλλες θέλουν κοντό, άλλες θέλουν ξανθό, άλλες θέλουν μεγάλο μέγεθος...
    Οκ, θα σου πω εγω για τους άντρες λοιπον: Εμείς οι αντρες στην μεγάλη μας πλειοψηφία ΔΕΝ μας ενδιαφέρουν ουτε τα λεφτά, ουτε οι βίλες, ούτε τα pHd, ουτε η λογοτεχνική κλίση και ο συγγραφικό ταλέντο, ούτε το αν η συντροφός μας κατέχει ανώτερες θέσεις διοίκησης ή εξουσίας. Αγάπη, κατανόηση, συναίσθημα και σεξ ζητάμε, και φυσικά μια νορμαλ εμφάνιση. Τα αυτονόητα δηλαδή, έτσι απλά.

Το αν έχεις λεφτά ή όχι, καλώς ή καλώς, σε χαρακτηρίζει. Είναι μέρος του εαυτού σου.
    Έλεος ! Λες και η φτώχεια είναι ασθένεια. Κατα τ άλλα, παραπάνω έγραφες οτι τέτοιου είδους αντιλήψεις έχουν εκλείψει απο την νεοελληνική κοινωνία εδω και δεκαετίες. Και τώρα μου γραφεις οτι η οικονομική κατάσταση είναι χαρακτηριστικό και μέρος του εαυτού μας (!). Μα είναι μετα να μην ειναι το υφος μου οξυ με αυτα που διαβάζω?

Αν κάποια σε πλησιάσει επειδή έχεις λεφτά, δεν σημαίνει ότι δεν θα σε αγαπήσει ή ότι είναι τυχοδιώκτισσα, απλά αυτό είδε σε σένα. Αν εσένα δεν σου κάνει, πήγαινε βρες μια ακόμα πιο πλούσια από σένα, για να είσαι σίγουρος ότι δεν σε θέλει για τα λεφτά σου, ή κάνε αυστηρό προγαμιαίο συμβόλαιο βρε αδερφέ...
    Δηλαδή, αν κάποια σε χωρίσει επειδή δεν έχεις λεφτά, σε τι διαφέρει από το να σε χωρίσει επειδή την έχεις μικρή, ή είσαι του δημοτικού, ή ή ή? Δεν βλέπω καμία διαφορά απολύτως. Απλά δεν βρήκε σε σένα αυτό που ήθελα. Τώρα αν θες να την πεις και π0Υt@ν@, πες την. Δεν νομίζω ότι θα την νοιάζει και πολύ.
    Σοβαρά αγαπητή μου, το ίδιο είναι? Δλδ για σενα το αν έχει καποιος ή οχι χρήμα είναι ισάξιο του αν έχει πρόβλημα υγείας ή σεξουαλικής ικανότητας? Και πάλι θα πω: έλεος !

Αν θες ανέλυσέ το. Εγώ νομίζω σου απέδειξα ότι δεν κυνηγάν όλες οι γυναίκες τα λεφτά σας... Σιγά δηλαδή.
    Το ανάποδο μου απέδειξες. Οχι μονο δεν ανέφερες καμία περίπτωση οπου κάποια γνωστή σου πήρε καποιον μπατίρη, αλλα αντιθέτως μάλιστα παρατήρησες οτι σε όλα τα ζευγάρια συνεκτιμήθηκαν απο όλους τα οικονομικά του συντρόφου, εξ ου και όλοι ήταν στην ίδια οικονομική κατάσταση μεταξύ τους.

Δεν σου είπα ότι όλοι είναι έτσι και θέλουν να με πηδ**ουν και να φύγουν. Είπα όμως ότι ζουν ανάμεσά μας!!! Και σίγουρα δεν είναι απειροελάχιστη πιθανότητα να πέσεις πάνω τους. Αλλιώς έχω και επίσημα τον μαγνήτη...
    Την δική σου συλλογιστική χρησιμοποίησα εξ ολοκλήρου. Στην αρχή της κουβεντας μας είπες οτι ολοι οι αντρες είναι έτσι, όπως κι εγω σου ανέφερα οτι η πλειοψηφία των γυναικών δεν υπολογίζει/εκτιμά αντικειμενικά κριτήρια αλλα παραμύθια και χρήμα. Και αφού λες πως δεν είναι έτσι και φταίω εγω που πέφτω σε περιπτωσάρες, εμ έτσι φταις κι εσυ αντίστοιχα.
    Forbidden dreams

Senior Member
    ... μιλάμε για μεγάλα γλέντια, όχι αστεία... καληνύχτα Σμπολ, τραγουδάκι αφιερωμένο...:)...

http://www.youtube.com/watch?v=fn-Rp2InGdA
    "... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."

Senior Member
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Νταξει κατανοώ οτι το ύφος μου ειναι παρεξηγητέο λόγω οξύτητας αλλα τεσπα... και δεν έχω νευρα απέναντι σου, κάθε άλλο. Απλά φρικάρω ωρες ωρες με καποια πράγματα που διαβάζω και ίσως αντιδρώ άτσαλα.
    Δεκτό και κατανοητό :)

Οκ, θα σου πω εγω για τους άντρες λοιπον: Εμείς οι αντρες στην μεγάλη μας πλειοψηφία ΔΕΝ μας ενδιαφέρουν ουτε τα λεφτά, ουτε οι βίλες, ούτε τα pHd, ουτε η λογοτεχνική κλίση και ο συγγραφικό ταλέντο, ούτε το αν η συντροφός μας κατέχει ανώτερες θέσεις διοίκησης ή εξουσίας. Αγάπη, κατανόηση, συναίσθημα και σεξ ζητάμε, και φυσικά μια νορμαλ εμφάνιση. Τα αυτονόητα δηλαδή, έτσι απλά.
    Εσύ λοιπόν το ψάχνεις αυτό. Κι εγώ αυτό ψάχνω. Ας μην μιλάμε όμως για πλειοψηφίες, δεν έχουμε στατιστικά στοιχεία, παρά μόνο προσωπικές εμπειρίες, εγώ τις δικές μου κι εσύ τις δικές σου.

Έλεος ! Λες και η φτώχεια είναι ασθένεια. Κατα τ άλλα, παραπάνω έγραφες οτι τέτοιου είδους αντιλήψεις έχουν εκλείψει απο την νεοελληνική κοινωνία εδω και δεκαετίες. Και τώρα μου γραφεις οτι η οικονομική κατάσταση είναι χαρακτηριστικό και μέρος του εαυτού μας (!). Μα είναι μετα να μην ειναι το υφος μου οξυ με αυτα που διαβάζω?
    Δεν είπα αυτό, ή τουλάχιστον δεν εννοούσα αυτό. Εγώ και οι φίλες μου δεν ψάχνουμε πλούσιους, αλλά μη-μαλάκες. Άλλες, όμως, μπορεί να ψάχνουν πλούσιους ή άλλοι πλούσιες με προίκα. Δεν το αποκλείω (είπαμε μου λείπουν τα στατιστικά), αλλά δεν θα το κρίνω κιόλας. Ο καθένας ψάχνει ότι τον γεμίζει.

Σοβαρά αγαπητή μου, το ίδιο είναι? Δλδ για σενα το αν έχει καποιος ή οχι χρήμα είναι ισάξιο του αν έχει πρόβλημα υγείας ή σεξουαλικής ικανότητας? Και πάλι θα πω: έλεος !
    Δεν μίλησα για ασθένεια. Σεξουαλική ικανότητα, ΟΚ. Πιστεύεις ότι δεν παίζει ρόλο στη σχέση? Εσύ πας με παγόβουνα? Και σημειωτεόν, ένα παγόβουνο για σένα ή για μένα μπορεί να είναι ένα ηφαίστειο για κάποιον άλλο. Παίζει ρόλο και το τι σου βγάζει ο άλλος.

Το ανάποδο μου απέδειξες. Οχι μονο δεν ανέφερες καμία περίπτωση οπου κάποια γνωστή σου πήρε καποιον μπατίρη, αλλα αντιθέτως μάλιστα παρατήρησες οτι σε όλα τα ζευγάρια συνεκτιμήθηκαν απο όλους τα οικονομικά του συντρόφου, εξ ου και όλοι ήταν στην ίδια οικονομική κατάσταση μεταξύ τους.
    Ίσως έτυχε. Όντως ξέρω και άτομα που ο ένας μόνο δουλεύει, είτε ο άντρας είτε η γυναίκα και δεν δείχνουν να έχουν προβλήματα (τουλάχιστον σε μένα).

Την δική σου συλλογιστική χρησιμοποίησα εξ ολοκλήρου. Στην αρχή της κουβεντας μας είπες οτι ολοι οι αντρες είναι έτσι, όπως κι εγω σου ανέφερα οτι η πλειοψηφία των γυναικών δεν υπολογίζει/εκτιμά αντικειμενικά κριτήρια αλλα παραμύθια και χρήμα. Και αφού λες πως δεν είναι έτσι και φταίω εγω που πέφτω σε περιπτωσάρες, εμ έτσι φταις κι εσυ αντίστοιχα.
    Είπαμε όχι όλοι, αρκετοί από αυτούς που γνώρισα τελευταία. Ας μην γενικεύω...
    Και σίγουρα αν κάποιος πέφτει σε περιπτωσάρες είναι πιθανόν να φταίει ο ίδιος. Πάντα το λέω αυτό. Και για μένα ισχύει.

Senior Member
    Ας μην μιλάμε όμως για πλειοψηφίες, δεν έχουμε στατιστικά στοιχεία, παρά μόνο προσωπικές εμπειρίες, εγώ τις δικές μου κι εσύ τις δικές σου.
    Οχι ακριβώς. Εγω βλέπω και τι γινεται γύρω μου, εσυ δεν συζητάς δλδ με τις φίλες σου σχετικά? Οι προσωπικές μας εμπειρίες δεν εκφράζουν πάντα την γενικότητα.

Δεν είπα αυτό, ή τουλάχιστον δεν εννοούσα αυτό. Εγώ και οι φίλες μου δεν ψάχνουμε πλούσιους, αλλά μη-μαλάκες.
    Ναι, αλλα μέσα στον όρο μη-μακάκες μπορει η καθεμια να βάλει οτι θέλει... πολύ υποκειμενικό αυτό το "μη-μαλάκες", καλύτερα να το προσδιορίσεις πιο συγκεκριμένα.

Δεν μίλησα για ασθένεια. Σεξουαλική ικανότητα, ΟΚ. Πιστεύεις ότι δεν παίζει ρόλο στη σχέση? Εσύ πας με παγόβουνα?
    Το ανάποδο είπα, ξαναδιάβασε τι έγραψα. Εσυ εγραψες οτι οικονομική - σεξουαλική κατάσταση είναι το ίδιο. Για μενα η οικονομική κατάσταση δεν παίζει καμία σημασία.

Είπαμε όχι όλοι, αρκετοί από αυτούς που γνώρισα τελευταία. Ας μην γενικεύω...
    Και σίγουρα αν κάποιος πέφτει σε περιπτωσάρες είναι πιθανόν να φταίει ο ίδιος. Πάντα το λέω αυτό. Και για μένα ισχύει.
    Δλδ η περίπτωση απλά της ατυχίας δεν παίζει ρόλο? Ή πιστευεις οτι η τύχη ανακατανέμεται ισάξια στον καθένα?
    Forbidden dreams

Senior Member
    Οχι ακριβώς. Εγω βλέπω και τι γινεται γύρω μου, εσυ δεν συζητάς δλδ με τις φίλες σου σχετικά? Οι προσωπικές μας εμπειρίες δεν εκφράζουν πάντα την γενικότητα.
    Ε, ναι κι εγώ συζητάω και βλέπω ότι δεν είμαι μόνο εγώ. Είναι σχεδόν όλες οι ελεύθερες φίλες μου... Πέφτουν σε αυτό το ποσοστό αντρών που θέλουν μόνο σεξ, μία φορά, άντε και δύο το πολύ. Αλλά δεν ήθελα να γενικεύσω, για να μην πεις εσύ ότι γενικεύω...

Ναι, αλλα μέσα στον όρο μη-μακάκες μπορει η καθεμια να βάλει οτι θέλει... πολύ υποκειμενικό αυτό το "μη-μαλάκες", καλύτερα να το προσδιορίσεις πιο συγκεκριμένα.
    Ο καθένας βάζει ότι θέλει μέσα στον όρο. Αν ρωτάς εμένα προσωπικά, εννοώ αυτούς που λέγαμε πριν. Τα ζώα, πώς να στο πω, που θένε μόνο να μαμήσουν, ότι κάτσει όπου κάτσει. Αυτούς.

Το ανάποδο είπα, ξαναδιάβασε τι έγραψα. Εσυ εγραψες οτι οικονομική - σεξουαλική κατάσταση είναι το ίδιο. Για μενα η οικονομική κατάσταση δεν παίζει καμία σημασία.
    Κρητικάκι μου, δεν είπα είναι το ίδιο. Είναι αντίστοιχο, εννοούσα. Αντίστοιχο. Για άλλον παίζει ρόλο το ένα, για άλλον το άλλο. Διαφωνείς πραγματικά?

Δλδ η περίπτωση απλά της ατυχίας δεν παίζει ρόλο? Ή πιστευεις οτι η τύχη ανακατανέμεται ισάξια στον καθένα?
    Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό, δεν γνωρίζω. Πολύ μεγάλη κουβέντα στα όρια του μεταφυσικού. Τι ορίζεις ως τύχη? Τον Θεό? Το πεπρωμένο? Τις επιλογές που κάνουμε? Σε καμία περίπτωση δν πιστεύω ότι η τύχη, όπως το λες, ισοκατανέμεται, κάθε άλλο.

Όμως, και για τον εαυτό μου το λέω, θεωρώ, ότι αν κάνεις συνεχώς επαναλαμβανόμενα λάθη, δεν σου φταίει η τύχη, αλλά ο εαυτός σου.

Senior Member
    Ε, ναι κι εγώ συζητάω και βλέπω ότι δεν είμαι μόνο εγώ. Είναι σχεδόν όλες οι ελεύθερες φίλες μου... Πέφτουν σε αυτό το ποσοστό αντρών που θέλουν μόνο σεξ, μία φορά, άντε και δύο το πολύ. Αλλά δεν ήθελα να γενικεύσω, για να μην πεις εσύ ότι γενικεύω...
    Αυτό επιλέγουν, αυτό παίρνουν. Αν και, κατα βάθος δεν σου κρύβω οτι πιστευω οτι δεν είναι έτσι, αλλα προβάλεται ως δικαιολογία το συγκεκριμένο.

Ο καθένας βάζει ότι θέλει μέσα στον όρο. Αν ρωτάς εμένα προσωπικά, εννοώ αυτούς που λέγαμε πριν. Τα ζώα, πώς να στο πω, που θένε μόνο να μαμήσουν, ότι κάτσει όπου κάτσει. Αυτούς.
    Τοτε πιθανότατα καλά θα κάνεις να εντάξεις κι εμένα μέσα στο συγκεκριμένο σύνολο, αφου κι εγω θέλω σεξ. Διότι αγαπητή μου, αφου αγάπες, συναισθήματα, αλληλοσεβασμοί και λοιπα χαρακτηριστικά δεν παίζουν και είναι δυσεύρετα, τι άλλο να κάνουμε? Ναι, θέλω πολύ συναίσθημα και αγάπη και ιδανικές σχέσεις που θα μας αναβαθμίζουν την ζωή, αλλα αφου ειναι ελάχιστες οι πιθανότητες για να βρεθούν τι να κάνουμε δλδ, να μην ψαχνόμαστε ουτε για σεξ και να τρελαθούμε στο τέλος? Και να το πω κι αλλιώς έλεος ρε κορίτσια, δλδ μονο εμείς έχουμε ορμές? Ή πρέπει κανείς να παντρευτεί για να ζευγαρώσει (χαχα)? Μην τρελαθούμε κιόλας...

Και να σου πω και την πλήρη αλήθεια όπως την αντιλαμβάνομαι, πρέπει να είναι πολύ κόπανος κάποιος για να παρατήσει μια πραγματικά καλή γυναίκα που αξίζει (και μπορεί να δωσει ανιδιοτελή αγάπη και συναίσθημα δλδ). Όταν κάποιος σε παρατάει μετα το σεξ, αυτο με βάση την απλή λογική σημαίνει οτι κατα την αντίληψη του δεν έχει τπτ καλύτερο να λάβει απο εσένα. Πως σχηματίζει για σενα αυτη την άποψη? Με χίλιους δυο τρόπους...

Κρητικάκι μου, δεν είπα είναι το ίδιο. Είναι αντίστοιχο, εννοούσα. Αντίστοιχο. Για άλλον παίζει ρόλο το ένα, για άλλον το άλλο. Διαφωνείς πραγματικά?
    Ναι, ειλικρινά μου φαίνεται γελοίο να τοποθετεί κάποιος το χρήμα σε τόσο υψηλό βαθμό ωστε να το υπολογίζει ως αντάξιο ενός ανθρωπινου χαρακτηριστικού.

Δεν μπορώ να σου απαντήσω σε αυτό, δεν γνωρίζω. Πολύ μεγάλη κουβέντα στα όρια του μεταφυσικού. Τι ορίζεις ως τύχη? Τον Θεό? Το πεπρωμένο? Τις επιλογές που κάνουμε? Σε καμία περίπτωση δν πιστεύω ότι η τύχη, όπως το λες, ισοκατανέμεται, κάθε άλλο.
    Η απάντηση μου σε αυτο το στάδιο έρευνας σήμερα είναι μια : ΔΕΝ ΞΕΡΩ

Όμως, και για τον εαυτό μου το λέω, θεωρώ, ότι αν κάνεις συνεχώς επαναλαμβανόμενα λάθη, δεν σου φταίει η τύχη, αλλά ο εαυτός σου.
    Οκ, οπότε είμαστε σκάρτοι και πάμε για απόσυρση. Είναι κι αυτο μια εκδοχή, αλλα δεν θα συμφωνήσω γιατι δόξα το Θεό έχω ματια και βλέπω. Και όπως έγραφε προ ημερών ένα τσιτάτο στο fb -> "Πριν βιαστείς να διαγνώσεις στον εαυτό σου κατάθλιψη, απογοήτευση ή χαμηλή αυτοεκτίμηση, βεβαιώσου πρώτα πως δεν περιστοιχίζεσαι απο μακάκες..."
    Forbidden dreams

Banned
    δεν ξερω, δεν βλεπω τηλεοραση
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης

Senior Member
    το μήνυμα τροποποιήθηκε από τη διαχείριση για παραβίαση όρων χρήσης
    εγω, πρωτη φορα σου μιλαω

Page 22 of 52 FirstFirst ... 12202122232432 ... LastLast