Ο 10λογος της μπακουριάς - Page 23
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 23 of 52 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast
Results 331 to 345 of 779
    Banned
    φλωροι, σπασικλες, οπως αποκαλουνται κοινως, οπως ο τεσλα, ο αινσταιν και αλλοι, εκαναν σπουδαιες ανακαλυψεις, αλλοι πλουτισαν εις βαρος τοιυς ομως οι ιδιοι πεθαναν φτωχοι και τρελοι. σε καθε ταινια τους παρουσιαζουν ως σχιζοφρενεις (οπως στην ταινια πι) η εκκεντρικους. αυτο θα εννοουσε το κοριτσι πιο πριν. στην σημερινη εποχη πολλες φορες ταυτίζουμε την εξυπναδα με τον σκοταδισμο την πονηρεια την μαγκια και την ικανοτητα στην κοροιδεια γιαυτο εξαλου εχει σταματησει κατα καποιο τροπο η μεγαλη εξελιξη των παλαιων χρονων απο ατομα και εχει μεταφερθει στην δυναμη των ομαδων, της ομαδικης εργασιας και τις εταιριες. νταξει φιλε μου, θα ηρεμισεις τωρα;

Senior Member
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    τι να κάνουμε δλδ, να μην ψαχνόμαστε ουτε για σεξ και να τρελαθούμε στο τέλος?
    Όχι βέβαια, να ψαχτείς. Απλά να μην πληγώνεις και υποβιβαζεις τον άλλο.

Και να το πω κι αλλιώς έλεος ρε κορίτσια, δλδ μονο εμείς έχουμε ορμές? Ή πρέπει κανείς να παντρευτεί για να ζευγαρώσει (χαχα)? Μην τρελαθούμε κιόλας...
    Πάλι όχι. Δεν έχετε μόνο εσείς ορμές. Ίσα ίσα.

Και να σου πω και την πλήρη αλήθεια όπως την αντιλαμβάνομαι, πρέπει να είναι πολύ κόπανος κάποιος για να παρατήσει μια πραγματικά καλή γυναίκα που αξίζει (και μπορεί να δωσει ανιδιοτελή αγάπη και συναίσθημα δλδ).
    Μα δεν σε παρατάει ακριβώς, δεν είσασταν και ποτέ μαζί, μόνο καμιά ώρα... Απλά δεν θέλει τίποτε άλλο. Δεν σε ξέρει καν. Δεν ξέρει τι έχεις και τι δεν έχεις να προσφέρεις.

Όταν κάποιος σε παρατάει μετα το σεξ, αυτο με βάση την απλή λογική σημαίνει οτι κατα την αντίληψη του δεν έχει τπτ καλύτερο να λάβει απο εσένα. Πως σχηματίζει για σενα αυτη την άποψη? Με χίλιους δυο τρόπους...
    Δεν χρειάζεται να σε παρατήσει μετά το σεξ. Μπορεί και να μην υπάρξει σεξ καν. Είναι περισσότερο ο τρόπος προσέγγισης. Πχ. Έρχεται ένας και σε έχει δει 2-3 φορές σε ένα μαγαζί και έχετε πει κι 10 φορές γεια. Έρχεται και σου λέει "Θες να πάμε να κάνουμε λίγο σεξ?" Εκεί εσύ τι θα απαντούσες?

Ναι, ειλικρινά μου φαίνεται γελοίο να τοποθετεί κάποιος το χρήμα σε τόσο υψηλό βαθμό ωστε να το υπολογίζει ως αντάξιο ενός ανθρωπινου χαρακτηριστικού.
    Δεν είναι όμως όλοι ίδιοι.

Η απάντηση μου σε αυτο το στάδιο έρευνας σήμερα είναι μια : ΔΕΝ ΞΕΡΩ
    Χαίρομαι, γιατί δεν ξέρω ούτε εγώ...

Οκ, οπότε είμαστε σκάρτοι και πάμε για απόσυρση. Είναι κι αυτο μια εκδοχή, αλλα δεν θα συμφωνήσω γιατι δόξα το Θεό έχω ματια και βλέπω. Και όπως έγραφε προ ημερών ένα τσιτάτο στο fb -> "Πριν βιαστείς να διαγνώσεις στον εαυτό σου κατάθλιψη, απογοήτευση ή χαμηλή αυτοεκτίμηση, βεβαιώσου πρώτα πως δεν περιστοιχίζεσαι απο μακάκες..."
    Μίλησα για επαναλαμβανόμενα λάθη προσωπικά.

Senior Member
    Quote Originally Posted by kuxumuxu View Post
    Όχι βέβαια, να ψαχτείς. Απλά να μην πληγώνεις και υποβιβαζεις τον άλλο.
    Πρέπει να είναι κάποιος πολύ τραλαλα και σπάνια περίπτωση για να σε πληγώνει/υποβιβάζει χωρίς λόγο. Κατι λοιπον άλλο παιζει που δεν το αναφέρεις ή δεν το χεις καταλάβει.

Μα δεν σε παρατάει ακριβώς, δεν είσασταν και ποτέ μαζί, μόνο καμιά ώρα... Απλά δεν θέλει τίποτε άλλο. Δεν σε ξέρει καν. Δεν ξέρει τι έχεις και τι δεν έχεις να προσφέρεις.
    Α, καλά... πήγες μαζι του ενω τον ξέρεις 1 ωρα και μετα περιμένεις να σε πάρει στα σοβαρά και για σχέση. Έλεος !

Δεν χρειάζεται να σε παρατήσει μετά το σεξ. Μπορεί και να μην υπάρξει σεξ καν. Είναι περισσότερο ο τρόπος προσέγγισης. Πχ. Έρχεται ένας και σε έχει δει 2-3 φορές σε ένα μαγαζί και έχετε πει κι 10 φορές γεια. Έρχεται και σου λέει "Θες να πάμε να κάνουμε λίγο σεξ?" Εκεί εσύ τι θα απαντούσες?
    Ξανά α καλά..., εσυ περιμένεις να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου απο κανα κλαμπακι? Δεν λέω, καλή η προσδοκία αλλα οι πιθανότητες ελάχιστες. Και γενικά πρέπει να λάβεις υπ όψην σου οτι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ είναι αυτοι που αποτολμούν προσέγγιση σε αγνωστες, ακριβως επειδή όλοι φοβόμαστε μην φάμε τα μουτρα μας και άρα δεν την πέφτουμε χύμα σε άγνωστες (αφου θα φάμε πιτα γιατι να την πέσουμε?). Αυτοι που την πέφτουν έτσι χύμα είναι τα καμάκια (pua) τα οποία έχουν εξασκηθεί ιδιαίτερα για αυτο ακριβως τον λόγο, το να μπορουν εύκολα να βγαζουν γυναίκες με συγκεκριμένες τακτικές. Εσυ με άλλα λόγια κάθεσαι σε pua και μετα απορεις γιατι έφυγε μετα το σεξ, χαχα δλδ έλεος ρε συ. Αντιλαμβάνεσαι το όλο σκηνικό?

Μίλησα για επαναλαμβανόμενα λάθη προσωπικά.
    Χαίρομαι τουλάχιστον που αναγνωρίζεις οτι έκανες λάθη, ΑΡΑ είχες και το περιθώριο να τα κάνεις. Εγω ούτε το περιθώριο είχα, ούτε έκανα. Όταν όμως παλαιότερα ήμουν ελαφρόμυαλος και έκανα, εκεί είχα και ευκαιρίες. Μυστήριο πράγμα...
    Forbidden dreams

Senior Member

Α, καλά... πήγες μαζι του ενω τον ξέρεις 1 ωρα και μετα περιμένεις να σε πάρει στα σοβαρά και για σχέση. Έλεος !
    ε τωρα γραφεις, χωρις να σκεφτεσαι, σε χαλαει να κανεις σχεση με καποια επειδη σου εκατσε, πηγαινε παρακαλα κανα γλυπτο στο Παρθενωνα τοτε

Banned
    για ονομα. λες και ειναι αγγαρια.

Senior Member
    Quote Originally Posted by axl100 View Post
    ε τωρα γραφεις, χωρις να σκεφτεσαι, σε χαλαει να κανεις σχεση με καποια επειδη σου εκατσε, πηγαινε παρακαλα κανα γλυπτο στο Παρθενωνα τοτε
    Κοιτα να δεις αρχηγε, αν κάποιος είναι αυτο που ονομάζουν "λιγούρι" και ψάχνει απεγνωσμένα σχέση αποκλειστικά και μόνο για να βρίσκει μια τρυπα να πηδαει είναι αλήθεια οτι ΔΕΝ θα τον χαλάσει και ιδιαίτερα...
    Αλλα ακόμα και αυτός, δύσκολα θα δειξει εμπιστοσύνη για να δημιουργήσει σοβαρή σχέση με προοπτικές με καποια την οποία το οποιοδήποτε μαθητευόμενο πουα ειχε στο κρεβατι του σε 1 ωρα...

Τωρα αν αυτο σημαίνει στα μυαλά ορισμένων οτι γουστάρω μεσαιωνικές καταστάσεις και αγνότητες άλλα γι άλλα... όλα τα πράγματα έχουν κι ενα μέτρο, έτσι? Και υπ όψην οτι ναι, εχω κάνει σχέση με τετοια περίπτωση αλλα δεν με χαροποιούσε και ιδιαίτερα η όλη φάση να το σκέφτομαι.
    Forbidden dreams

Senior Member
    Δεν μιλάω για μένα, όχι ότι παίζει ρόλο, αλλά εγώ είμαι σε άλλη φάση... Θα σου πω κάποια στιγμή την ιστορία μου...
    Όμως πολλές το κάνουν, γιατί φαίνονται καλά παιδιά στην αρχή (της νύχτας εννοώ...). Όταν όμως είσαι σε αυτή την ηλικία πόσο πρέπει να περιμένεις για να κάνεις σεξ? Δεν είναι λίγο ξεπερασμένο το να κάνεις τον άλλον να περιμένει, να ψηθεί?

Ξανά α καλά..., εσυ περιμένεις να γνωρίσεις τον έρωτα της ζωής σου απο κανα κλαμπακι? Δεν λέω, καλή η προσδοκία αλλα οι πιθανότητες ελάχιστες. Και γενικά πρέπει να λάβεις υπ όψην σου οτι ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ είναι αυτοι που αποτολμούν προσέγγιση σε αγνωστες, ακριβως επειδή όλοι φοβόμαστε μην φάμε τα μουτρα μας και άρα δεν την πέφτουμε χύμα σε άγνωστες (αφου θα φάμε πιτα γιατι να την πέσουμε?). Αυτοι που την πέφτουν έτσι χύμα είναι τα καμάκια (pua) τα οποία έχουν εξασκηθεί ιδιαίτερα για αυτο ακριβως τον λόγο, το να μπορουν εύκολα να βγαζουν γυναίκες με συγκεκριμένες τακτικές. Εσυ με άλλα λόγια κάθεσαι σε pua και μετα απορεις γιατι έφυγε μετα το σεξ, χαχα δλδ έλεος ρε συ. Αντιλαμβάνεσαι το όλο σκηνικό?
    Και πού να τον γνωρίσουμε το έρωτα? Στη δουλειά? απαπα Στον δρόμο? Δεν λέω, υπάρχουν κάποιοι που σου σφυρίζουν, αλλά αρκει? Σε κοινές παρέες? Είναι τόσες οι ελεύθερες στην παρέα μου που οι πιθανότητες είναι ελάχιστες...

Χαίρομαι τουλάχιστον που αναγνωρίζεις οτι έκανες λάθη, ΑΡΑ είχες και το περιθώριο να τα κάνεις. Εγω ούτε το περιθώριο είχα, ούτε έκανα. Όταν όμως παλαιότερα ήμουν ελαφρόμυαλος και έκανα, εκεί είχα και ευκαιρίες. Μυστήριο πράγμα...
    Εννοείται ότι έχω κάνει λάθη και πολλά. Εσύ όμως γιατί δεν τολμάς πια?

Senior Member
    Quote Originally Posted by sball View Post
    για ονομα. λες και ειναι αγγαρια.
    ε ναι. Bitch please!

Senior Member
    Κοιτα να δεις αρχηγε, αν κάποιος είναι αυτο που ονομάζουν "λιγούρι" και ψάχνει απεγνωσμένα σχέση αποκλειστικά και μόνο για να βρίσκει μια τρυπα να πηδαει είναι αλήθεια οτι ΔΕΝ θα τον χαλάσει και ιδιαίτερα...
    Αλλα ακόμα και αυτός, δύσκολα θα δειξει εμπιστοσύνη για να δημιουργήσει σοβαρή σχέση με προοπτικές με καποια την οποία το οποιοδήποτε μαθητευόμενο πουα ειχε στο κρεβατι του σε 1 ωρα...

Τωρα αν αυτο σημαίνει στα μυαλά ορισμένων οτι γουστάρω μεσαιωνικές καταστάσεις και αγνότητες άλλα γι άλλα... όλα τα πράγματα έχουν κι ενα μέτρο, έτσι? Και υπ όψην οτι ναι, εχω κάνει σχέση με τετοια περίπτωση αλλα δεν με χαροποιούσε και ιδιαίτερα η όλη φάση να το σκέφτομαι.
    για να πας με μια μεσα σε μια ωρα σημαινει πως υπηρξε χημεια, αν εσυ προτιμας τις υποκριτριες ειναι δικο σου θεμα

Senior Member
    Έρχεται ένας και σε έχει δει 2-3 φορές σε ένα μαγαζί και έχετε πει κι 10 φορές γεια. Έρχεται και σου λέει "Θες να πάμε να κάνουμε λίγο σεξ?" Εκεί εσύ τι θα απαντούσες?
    Όχι λίγο σεξ, πολύ θέλω θα έλεγα. Αλλα τετοιο σενάριο δεν παίζει ουτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, το να έρθει δλδ γκόμενα στα ίσια να στο πει έτσι χύμα. Εγω θα τσιμπιομουνα να δω αν είμαι ξύπνιος.
    Forbidden dreams

Banned
    ε ναι. Bitch please!
    υπσρχει και το thank you

Senior Member
    In this old house where every door is open
    Quote Originally Posted by RockElCasbah View Post
    χιουμοριστικό το κειμενάκι - άλλωστε γ' αυτό το έβαλε η Λίλιουμ - και πολύ αναμενόμενο... με το συμπάθειο κιόλας, έ;...
    χμμ εδω διαφωνω.. δεν ηταν απλα χιουμορ, ειχε αληθειες δομενες χιουμοριστικα.. Οι αληθειες οντως θα επρεπε γνωστες σε ολους, ελα ομως που δεν ειναι......

Senior Member
    Όχι λίγο σεξ, πολύ θέλω θα έλεγα. Αλλα τετοιο σενάριο δεν παίζει ουτε σε ταινία επιστημονικής φαντασίας, το να έρθει δλδ γκόμενα στα ίσια να στο πει έτσι χύμα. Εγω θα τσιμπιομουνα να δω αν είμαι ξύπνιος.
    χαχαχααχαχα

Senior Member
    οχι, θα σου πει ελα παμε σπιτι μου μαλλον

Senior Member
    Quote Originally Posted by sball View Post
    υπσρχει και το thank you
    Όντως, thank you but no thank you!

Page 23 of 52 FirstFirst ... 13212223242533 ... LastLast