Results 436 to 450 of 779
Thread: Ο 10λογος της μπακουριάς
-
30-07-2012, 17:42 #436
- 30-07-2012, 17:49 #437
Εγω στο παιζω δάσκαλος? με τι κίνητρο, εχω να κερδίσω τπτ? Και αφου λες οτι δεν ξερεις τι να μου απαντήσεις, γιατι απαντάς και πετας οτι σου κατεβει? και μετα μου αμολάς και τσαμπουκα δημοτικου για πλαστικές κουκλες κτλ...
Ρε μεγάλε, προηγουμένως κατι έγραφες για έλλειψη λογικής και να μην την ψάχνω εδω μέσα, βάλθηκες να γίνεις ο ίδιος παράδειγμα?
Κούλαρε λιγο γιατι δεν έχω καμία ορεξη ουτε είμαι ο ψυχολόγος σας, αμα έχετε νευράκια ξεσπάστε τα εκει που σας παίρνει. Αριβεντερτσι !Forbidden dreams
30-07-2012, 18:12 #438
Ίσως να έχεις δίκιο, όμως μετά από μία ηλικία, πχ τα 30, νομίζω ότι η ωριμότητα και η ανωριμότητα είναι πλέον θέμα χαρακτήρα και όχι φύλου.
Συμφωνώ, ότι πολλές φορές οι γονείς κυρίως, σου φουσκώνουν το μυαλό με μαλακίες, με αποτέλεσμα αν είσαι πχ.θεά να είσαι σίγουρη ότι όταν μεγαλώσεις θα γίνεις top model, άρα δεν διαβάζεις, άρα δεν στοχεύεις σε κάποια σχολή, άρα δεν ψάχνεις για δουλειά και τελικά έχεις καλλιεργήσει ένα τέλειο κορμί με ένα κενό μυαλό. Και μπορεί να "δουλεύει" η συνταγή για κάποια χρόνια, αλλά μέχρι πότε? Γιατί, ευτυχώς ή δυστυχώς, η ομορφιά χάνεται με τα χρόνια και το μόνο που μας μένει είναι το μέσα μας και όχι το έξω. Δεν πιστεύω ότι οι γυναίκες αυτού του τύπου είναι τελικά ευτυχισμένες.
Δεν πειράζει, όλοι τρώμε, ακόμα και τα κοριτσάκια...
Εδώ θα σου πώ, άλλαξε ζωή. Ξεκόλλα από τις λάθος ουσίες μια και για πάντα. Άλλαξε σπίτι, γειτονιά. Πήγαινε κάπου που να μην σε ξέρουν από παλιά. Κάνε νέα αρχή. Και να μην ακούς τι λένε οι άλλοι και πώς σε χαρακτηρίζουν. Οι άλλοι, ότι και να είσαι θα σε κρίνουν άσχημα. Οι άλλοι πάντα χαίρονται με τη δυστυχία σου και λυπούνται με τη χαρά σου.
Εννοείται :)
Την ίδια συμβουλή να δώσουμε και στις γυναίκες.
Το ίδιο ισχύει και για τους άντρες πολλές φορές.
30-07-2012, 18:24 #439
Μα για αυτό είναι το φόρουμ, για να ανταλλάσουμε απόψεις και να δούμε και την οπτική γωνία του άλλου, μπας και βγάλουμε άκρη.
Όλοι θέλουν να κάνουν σεξ. Και άντρες και γυναίκες. Η γνώμη μου είναι ότι οι άντρες είναι λίγο πιο χύμα σε αυτό το θέμα (όχι όλοι), ενώ οι γυναίκες ντρέπονται να το παραδεκτούν και το θεωρούν ταμπού να το πουν γιατί θα τις περάσουν για πουτάνες (όχι όλες).
Έλα μωρέ, ποιος σε είπε και πουριτανό? Συζήτηση κάνουμε. Εμένα μου αρέσει να ακούω την άλλη άποψη, ακόμη κι αν δεν συμφωνώ αρχικά. Όμως η γνώμη μου μπορεί και να αλλάξει στην πορεία, αν θεωρήσω ότι τα επιχειρήματα του άλλου στέκουν περισσότερο από τα δικά μου.
Και εδώ ρωτάω, ότι ρωτούσα όλο το χτεσινό βράδυ και απάντηση δεν πήρα. Πώς δηλαδή παίρνουν αυτό που θέλουν? Και ξέρουμε τι θέλουν εκ των προτέρων? Ή είμαστε σίγουροι ότι ξέρουν και αυτές τελικά τι θέλουν?
Μπορεί κα να έχεις δίκιο, αλλά είμαι σίγουρη ότι πίσω από μία γυναίκα μόνη, από επιλογή, κρύβεται πολύς πόνος και πολλά λάθη παρελθόντος. Και ίσως τελικά, καλύτερα μόνος παρά με κακή παρέα.
30-07-2012, 18:37 #440
εστειλα μηνυμα εδω http://www.xcams.gr/el/free/bustyblondy
ειμαι ο guest3
αν θελεις ακουλουθα και συ δεν ειναι ντροπη
30-07-2012, 18:49 #441
τα διαβασα ολα Γιαννη,τι στον αερα γραφω?
Καταρχην μη κολλας σε μια λεξη και ξεχνας ολες τις αλλες!
δευτερον εδω ειμαστε ολοι για να βοηθησουμε,και φυσικα οχι να πλακωθουμε ελεος!:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
30-07-2012, 19:29 #442
οταν λεω κοστουμι,εννοω συγκεκριμενο τυπο ανθρωπου..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ!
γτ ακομα κι αν βρεις σε καποιον αυτα τα 2 3 πραγματα που θες ,θα υπαρχουν τοσα αλλα χαρακτηριστικα ακομα,κι αν βαλεις και τους εξωτερικους παραγοντες,τοτε βγαζεις συμπερασμα..:cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..
30-07-2012, 19:51 #443
Ρε συ Φωτεινή κορίτσι μου γλυκό, μπαίνεις στην κουβέντα φουριόζα με τις εξής προτάσεις ->
μα το θεο εχουν παιξει τα νευρα μου με αυτα που διαβαζω!
Ρε συ Γιαννη ,γαμω το κερατο μου,
Άλλα γι άλλα αγαπητή κουξμξου. Το ποιντ μου εδω ήταν το οτι απο την αρχή της κουβεντας υποστηριζες οτι ->
Α: "την σημερον δεν υπάρχουν άντρες που να θέλουν τπτ παραπάνω απο το σεξ (σχέσεις και δεσμεύσεις δλδ)",
και τωρα μου γραφεις έναν άσχετο κανόνα (όλοι θέλουν και σεξ, χαίρω πολύ). Όταν μου εξηγήσεις πως ακριβώς αποδεικνύεται το Α με το γεγονός οτι όλοι (άντρες και γυναίκες) θέλουμε και σεξ, τα ξαναλέμε.
Όταν χθες βραδυ κάναμε 1 και βάλε ωρα κουβέντα σχετικά με το θέμα του "κάθεται μέσα σε 1 ωρα", έπρεπε να δίνω εξηγήσεις για κατι το οποίο πολύ σωστά έθεσε ΚΑΙ ο γπάνου, και το οποίο σας ήταν εχθες δύσκολο να καταλάβετε. Το οτι δλδ το να δειξει ενας αντρας εμπιστοσύνη για σοβαρή σχέση σε μια γυναίκα που πάει με κάποιον στο πιτς φιτίλι χωρις να ξερει ουτε τ όνομα του, είναι λιγάκι δύσκολο.
Εδω λοιπον είναι κατα την γνώμη μου όλο το ζουμί και αυτο που λέω εξ αρχής: Οι γυναίκες έχουν επιλογές. Μπροστά στα πόδια τους και συνεχώς. Όταν λοιπον έχεις διαθέσιμες επιλογές μπροστά σου είναι απείρως πιο εύκολο να διαλέξεις και με βάση το μυαλό που διαθέτεις (κρίνοντας όλα όσα θέλεις) να επιλέξεις αυτο που προσεγγίζει καλύτερα το ιδανικό για σένα.
Αντιθέτως στους άντρες αυτο ΔΕΝ ισχύει. Το γιατι το έχω ήδη αναλύσει στην αρχή της κουβέντας, και ας μην το κάνουμε ανακύκλωση.
Φυσικά και υπάρχουν και αυτες οι περιπτώσεις, με την διαφορά οτι όπως πολύ σωστά γράφεις ο πόνος προήλθε απο λάθη της ίδιας. Εαν λοιπον μια γυναίκα που διαθέτει μυαλό και εμπειρία δεν μπορεί να διαλέξει αυτο που θέλει μέσα σε τόσες επιλογές που έχει, αυτο σημαίνει οτι φταίει η ίδια και οχι οι άντρες.Forbidden dreams
30-07-2012, 19:53 #444
30-07-2012, 20:20 #445
Άσε τις γυναίκες ρε Γιάννη και πιάσε τα δοκίμια. Να ησυχάσεις κι εσύ και οι γυναίκες!
30-07-2012, 20:27 #446
30-07-2012, 20:55 #447
Θα σου απαντήσω κι εγώ λοιπον με ενα δοκίμιο του συνονόματου χρήστη ioannis2 το οποίο απ ότι βλέπω (ολως τυχαίως μιλάμε) απευθύνεται σε εσένα (χαχαχα) και ειναι ποσταρισμένο πριν μια βδομαδούλα ->>
"Το αν ειναι δυστυχισμένος κανεις ή ανίκανος να συνάψει σχέσεις εξαρτάται από το πόσο ψηλά θέτει τον πύχη στη ζωη του. Αν διαβασες προσεκτικά από μηνυμα μου σε άλλη στήλη μιλούσα για τρεις κοπέλες για σχεση από τις οποίες προτιμούσα τη μια και εστιαζα το ενδιαφερον μου αποκλειστικά σ' αυτην αποκλείοντας τις άλλες. Λοιπόν! που είναι η γενική ανικανότητα και δυστυχία? Εχουν κι αλλοι τετοιες ευκαιρίες και να επιλέγουν? Δεν ξερω τι αποτυχίες είχες στο θέμα σχέσεις διότι μέχρι τωρα δε σε έχω ακούσει να μιλας για ευτυχισμενη οικογενειακή ζωη και σχέσεις αγάπης, αλλά γενικα περιφερεσαι γυρω από χωρισμούς και συναφη.
Το ότι ο λόγος σου γενικα (με έχεις ήδη επαληθευσει) διακατέχεται από ένταση, προσβολή και ξέσπασμα, τα οποία χωρις να συνηδητοποιεις ως τετοια, χαρακτηριζεις ως διαφωνία και έκφραση γνώμης, δεν ήρθαν από το πουθενα, είναι αναλογα με το μεγεθος των δικών σου βιωμάτων που σε διαμόρφωσαν ως τετοιο χαρακτηρα στο σημερα. Δικαίωμα σου να μην τα λες στο χωρο, παρα την ανωνυμία, επειδη ντρεπεσαι ή λόγω εγωισμού, όμως με λίγη λογική σ αυτο το συμπέρασμα οδηγούν. Το μεγεθος της εντασης ειναι αναλογο του μεγεθους των βιωμάτων. Βασιμες οι ενδειξεις γι αυτο μεσα από το λογο σου. Σιγουρα δεν υπηρξε ομαλότητα στο πριν. Και πάλι καλα!! Θα μπορούσες να υπέφερες τώρα από κατάθλιψη, προτιμότερο που τα προβλήματα σου σε οδηγησαν σ αυτη τη ψυχική κατασταση παρα σε καταθλιψη, θα ηταν χειροτερα. Αν θες βγες από το πέπλο της ντροπής και του εγωισμού και να σαι βεβαιη ότι θα σε βοηθησουμε.
Βρηκες ακαταλληλο χωρο για να ξεσπάς. Εσυ εδω εκτονωνεσαι, βγαζεις τα απωθημενα σου από αυτα που επαθες στη ζωη σου, και το μεγεθος της εκτονωσης σου δηλοί ότι δεν ειναι καθολου λίγα.Βρες κατι να ασχολείσαι ή δικους σου ανθρωπους που σε ανέχονται και όχι ανθρωπους που επιζητουν περα από ενα καλό λόγο ήρεμο και γαλήνιο ύφος κατανοησης και ελπίδας. Εσύ αδυνατεις να προσφερεις κατι τετοιο. Δικαιωμα λογου εχεις, δεν εχεις όμως δικαιωμα να βγαζεις τα απωθημενα σου στον καθενα που δεν ξερεις!
Αμφιβαλλω αν εισαι ευρεως αποδεκτη στην καθημερινη σου ζωη όπως λες, εκτος κι αν κατα τυχη ο χωρος που ζεις ειναι τετοιος που υπαρχουν ατομα με παρομοια με σενα χαρακτηριστικά ή ανέχονται, καταπίνουν και σου δημιουργειται η ψευδαισθηση ότι ζεις αρμονικα μαζι τους.
Το ύφος σου αποτρεπει αυτους που θελουν να ξανοιχτουν και να μιλησουν στο φορουμ. Μετα τη σταση σου απεναντι μου, χρησιμοποιησες θεματα μου για να με προσβαλεις! υπάρχει λόγος να ανοιξω ξανα δημόσια θέμα που με απασχολεί εστω κι αν υπαρχουν καλοπροαίρετοι άνθρωποι στο χωρο???
Αυτους που δεν μ αρεσει ο τροπος τους εμαθα στη ζωη μου να μην τους αγνοώ, έμαθα να τους κοιτω καταματα και να τους αντιμετωπίζω, ειδικα τετοιους δεν τους αγνοω.
Περασαν αρκετες μερες, όμως στο ύψος της προσβολης αυτης αδυνατουσα να μην απαντησω. Ειπα χιλιες φορες να βαλω νερο στο κρασι όμως το ύψος της προσβολης ήταν τετοιο όπου αυτο ήταν αδυνατο. Ξερω ότι βγαινω πλου εκτος του υφους με το οποιο συνηθισατε να με διαβαζετε, όμως ο καθε λογικος άνθρωπος με τον ίδιο τροπο θα αντιδρουσε. Και λυπούμε που απευθυνομαι σε τετοιο ύφος. Και με ειλικρινεια, εκτος από αυτους που αντεδρασαν δημοσια στα λογια σου, έχω γινει δέκτης σε προσωπικες επικοινωνίες μελών με εμενα παραπόνων για το άτομο σου."
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post370030Forbidden dreams
30-07-2012, 21:01 #448
Ωραία, ας τα ξαναπούμε λοιπόν...
Πώς να σου αποδείξω ότι αυτοί (οι κάγκουρες) που συχνάζουν στα μπαράκια θέλουν μονο σεξ? Βγες και κοίτα μόνος σου. Σημειωτέον, δεν είπα όλοι οι άντρες, είπα ένα μεγάλο ποσοστό. Πραγματικά δεν καταλαβαίνω αν διαφωνείς, ή αν απλά σου αρέσει να κοντράρεις... (Φυσικά αυτό που λέω δεν είναι απόδειξη, αλλά δεν είμαι και μαθηματικός να γράφω αποδείξεις...)
Τώρα, σειρά σου. Μπορείς να μου αποδείξεις ότι όλες οι γυναίκες είναι ψώνια, τσόντες, ψιπασμένες, δήθεν και πουτάνες? :)
Άρα λοιπόν μου λες, ότι κι εσείς το θέλετε τον χειρισμό σας... Θέλετε να σας το παίζουμε δύσκολες. Δεν έχει σημασία αν πχ. σε θέλω από σήμερα που σε γνώρισα, πρέπει να σου δώσω ραντεβού, να σε ψήσου λίγο, να το παίξω και λίγο και μετά να σου κάτσω... Αλλά, μήπως έχουμε πια φτάσει 100 χρονών για να περιμένουμε για να κάνουμε σεξ? Ερώτηση κάνω, θέμα προς συζήτηση. Από τη μία αν έχουμε πλάνο και σχέδιο μας λέτε δύσκολες και ότι παίζουμε παιχνίδια, απο την άλλη αν σας κάτσουμε (ή μας κάτσετε εσείς, πάρτο όπως θες) από την πρώτη μέρα μας λέτε πουτάνες, άρα δεν σας κάνουμε για σχέση. Προτιμάτε άρα την άλλη, που σας το έπαιξε δύσκολη στην αρχή, ανεξάρτητα από το αν έχει πάρει όλη την Αθήνα. Σωστά? Εμένα αυτό μου φαίνεται λίγο υποκριτικό.
Εντάξει, είναι η άποψή σου, δεκτό να την έχεις. Απλά διαφωνώ. Δεν είναι τόσο εύκολο και απλό, όσο το παρουσιάζεις.
Λάθη που οφείλονται φυσικά στην ίδια, που πίστεψε τον κάθε ένα που της πούλησε φούμαρα και μεταξωτές κορδέλες. Άρα, μια δυο τρεις, λέει τώρα θα δείτε μαλάκες, θα σας σκίσω όπως με σκίσατε κι εσείς. Και πάει και σκίζει τους επόμενους και οι επόμενοι την λένε ******* και μετά λένε και όλες τις υπόλοιπες πουτάνες, και πάει λέγοντας... Φαύλος κύκλος. Για αυτό και οι δικές σας τραυματικές εμπειρίες, για αυτό και οι δικές μας. Εκεί καταλήγω μετά από πολύωρη σκέψη... :) Συμφωνείς?
30-07-2012, 21:06 #449
τοσα πολα quote,πραγματικα δεν τα βαρεθηκατε?
30-07-2012, 21:10 #450
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση