Ο 10λογος της μπακουριάς - Page 34
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 34 of 52 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast
Results 496 to 510 of 779
    Senior Member
    Δεν γνωριζω την ηλικια σου....αλλα αυτο που διαβασα....i don't know...και ειμαι φιλεναδα!

Banned
    Quote Originally Posted by YannisCrete View Post
    Ασφαλώς. Και αμα γουσταρεις να σου κάνω και κανα κονε μπας και ξελασκάρει το μυαλό σου ρε φιλαρακι.
    με τη νονη θελω να μου κανεις κονε.

Banned
    Quote Originally Posted by howtodream8 View Post
    Δεν γνωριζω την ηλικια σου....αλλα αυτο που διαβασα....i don't know...και ειμαι φιλεναδα!
    ειμαι ενας ενηλικας ωριμος ανδρας με κρισεις τρελας.

Senior Member
    ok....κι εγω ενηλικη ειμαι...αλλα οκ....ο καθενας κανει τις επιλογες του αλλωστε.

Senior Member
    Quote Originally Posted by sball View Post
    με τη νονη θελω να μου κανεις κονε.
    Να σου κάνω ρε συ. Για πες μας τωρα, στο xcams που είπες πριν οτι εστειλες μην και βαρουσες τόσην ωρα, σου απάντησε η γκομενα σχετικά με την θεωρία που έλεγες?

sball theory: Οι κοπέλες που εκτονώνουν μια έντονη (και μέχρι τότε καταπιεσμένη) σεξουαλικότητα όταν κάνουν σχέση, καταλήγουν σε οικους ανοχής.
    Με μέτρο ρεεεεεεεεεεεεε... καληνύχτες
    Forbidden dreams

Banned
    Να σου κάνω ρε συ. Για πες μας τωρα, στο xcams που είπες πριν οτι εστειλες μην και βαρουσες τόσην ωρα, σου απάντησε η γκομενα σχετικά με την θεωρία που έλεγες?

Με μέτρο ρεεεεεεεεεεεεε... καληνύχτες
    δεν τον βαρεσα ρε φιλε ωπα! μπηκα και της εγραφα οτι θελω να πιω γαλα απο το μεγαλο της στηθος. βλακιες. παλια ηταν της μοδας. αλλα αφου ολοι περνανε καλα εξω μαλλον εγω ειμαι ο αντικοινωνικος.

Senior Member
    Ρε συ Φωτεινή κορίτσι μου γλυκό, μπαίνεις στην κουβέντα φουριόζα με τις εξής προτάσεις ->

και μετα μου λες για το ποιος έχει νεύρα και ψάχνει να πλακωθεί? Ουτε καν φυσικά μπόρεσα να καταλάβω ΤΙ είναι αυτο που σε νευρίασε, και ουτε καν μπήκες στην όλη διαδικασία να απαντήσεις στα 2 ερωτήματα που σου έθεσα. Οκ, κατα τ άλλα εγώ έχω διάθεση να πλακωθούμε.

ανθρωπε τζον,
    σε ΚΑΜΙΑ περιπτωση δεν προκειται για θυμο,αλλα για σχημα λογου!του τυπου "μας τα σπασες με αυτη την εμμονη οι γυναικες ειστε οτι να ναι..."

κι εγω σ απαντησα απαισια και τριχωτη ταραντουλα!
    :cool:Προσπαθω να κρατω την ψυχη μου καθαρη..

Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Πολύ σωστά κάνεις και παραθέτεις και βιβλιογραφία. Μπορείς να μελετήσεις κι άλλους ομοιοπαθείς - αναξιοπαθούντες, πριν καταλήξεις εκεί απ' όπου ξεκίνησες. Ότι φταίει η ρημάδα κοινωνία και ο άδικος ντουνιάς που δεν σου κάθεται καμία της προκοπής.
    Δυστυχώς για σας αγαπητοί Γιάννηδες, προλάβαν όλοι οι άχρηστοι και καπαρώσαν τις σωστές (πλην όμως χαζές) αφού τις παραμύθιασαν.
    Άντε, να σ' αφήσω λοιπόν στις αναλύσεις σου να πάω να δω κι εγώ τι θέλει ο άχρηστος που με ξεγέλασε.
    Ή, μήπως εγώ είμαι η άχρηστη που τον ξεγέλασα?
    Μπερδεύτηκα!
    Το καλό που εσύ συμβιβάστηκες. Ωστόσο δεν επέλεξες τη μοναξιά, κατέληξες σε αυτή. Μήπως αντιστρέφεται το μηνυμα σου και εφαρμόζεται γάντι σε σενα? Όλοι ήταν άχρηστοι γι αυτο τους χωρισες!! Βρε τι ειναι αυτη η έλλειψη θηλυκότητας? Μόνο που διαβαζω τα μηνυματα σου "τρεχω να φυγω". Και ο μεγαλύτερος μάλάκας και ο πιο αδίστακτος αμα η γυναικα δεν έχει θηλυκότητα και γλυκητητα την κανει με τροπο και για μας τους αντρες αμα θελουμε να την κανουμε αφηνουμε τα πραγματα να εξελιχτουν ωστε η γυναικα να μας χωρισει. Πως θα μπορουσε να στεριωσει άντρας δίπλα σου με τετοιες ελλείψεις?
    γιάννης

Quote Originally Posted by sball View Post
    γιαννη, για να σου κατσουν ολες αυτες οι ξεκωλες οπως λεμε υποθετουμε θα καεις στο γυμναστηριο. μετα απο 1-2 χρονια το πολυ θα εχεις σωματαρα και ολα τα ξεκολα (οπως υποθεσαμε πριν ξεκωλα) θα ερθουν. αν βιαζεσε για πιο γρηγορα αποτελεσματα υπαρχουν και χαπια για να φτιαξεις σωμα πιο γρηγορα σε συνδιασμο με λιγη γυμναστικη. ορμα γιαννη!!!! προτου κατσουν στους κολητους σου ετσι
    έχει το 50% μ αυτο τον τροπο. το άλλο 50% είναι να "εκπαιδεύσει" το χαρακτηρα του, το πως έχουν λεχθει τοσο από εμενα όσο και από άλλους αναρίθμητα στο φορουμ τα οποια μπορει να βρει αλλά βαριεμαι τωρα να τα ξαναπαρεθέσω. χρειάζονται και τα δυο.
    γιάννης

Θα σου απαντήσω κι εγώ λοιπον με ενα δοκίμιο του συνονόματου χρήστη ioannis2 το οποίο απ ότι βλέπω (ολως τυχαίως μιλάμε) απευθύνεται σε εσένα (χαχαχα) και ειναι ποσταρισμένο πριν μια βδομαδούλα ->>

Αρχικά καταχωρημένο από marian_m
    Άσε τις γυναίκες ρε Γιάννη και πιάσε τα δοκίμια. Να ησυχάσεις κι εσύ και οι γυναίκες!

"Το αν ειναι δυστυχισμένος κανεις ή ανίκανος να συνάψει σχέσεις εξαρτάται από το πόσο ψηλά θέτει τον πύχη στη ζωη του. Αν διαβασες προσεκτικά από μηνυμα μου σε άλλη στήλη μιλούσα για τρεις κοπέλες για σχεση από τις οποίες προτιμούσα τη μια και εστιαζα το ενδιαφερον μου αποκλειστικά σ' αυτην αποκλείοντας τις άλλες. Λοιπόν! που είναι η γενική ανικανότητα και δυστυχία? Εχουν κι αλλοι τετοιες ευκαιρίες και να επιλέγουν? Δεν ξερω τι αποτυχίες είχες στο θέμα σχέσεις διότι μέχρι τωρα δε σε έχω ακούσει να μιλας για ευτυχισμενη οικογενειακή ζωη και σχέσεις αγάπης, αλλά γενικα περιφερεσαι γυρω από χωρισμούς και συναφη.
    Το ότι ο λόγος σου γενικα (με έχεις ήδη επαληθευσει) διακατέχεται από ένταση, προσβολή και ξέσπασμα, τα οποία χωρις να συνηδητοποιεις ως τετοια, χαρακτηριζεις ως διαφωνία και έκφραση γνώμης, δεν ήρθαν από το πουθενα, είναι αναλογα με το μεγεθος των δικών σου βιωμάτων που σε διαμόρφωσαν ως τετοιο χαρακτηρα στο σημερα. Δικαίωμα σου να μην τα λες στο χωρο, παρα την ανωνυμία, επειδη ντρεπεσαι ή λόγω εγωισμού, όμως με λίγη λογική σ αυτο το συμπέρασμα οδηγούν. Το μεγεθος της εντασης ειναι αναλογο του μεγεθους των βιωμάτων. Βασιμες οι ενδειξεις γι αυτο μεσα από το λογο σου. Σιγουρα δεν υπηρξε ομαλότητα στο πριν. Και πάλι καλα!! Θα μπορούσες να υπέφερες τώρα από κατάθλιψη, προτιμότερο που τα προβλήματα σου σε οδηγησαν σ αυτη τη ψυχική κατασταση παρα σε καταθλιψη, θα ηταν χειροτερα. Αν θες βγες από το πέπλο της ντροπής και του εγωισμού και να σαι βεβαιη ότι θα σε βοηθησουμε.

Βρηκες ακαταλληλο χωρο για να ξεσπάς. Εσυ εδω εκτονωνεσαι, βγαζεις τα απωθημενα σου από αυτα που επαθες στη ζωη σου, και το μεγεθος της εκτονωσης σου δηλοί ότι δεν ειναι καθολου λίγα.Βρες κατι να ασχολείσαι ή δικους σου ανθρωπους που σε ανέχονται και όχι ανθρωπους που επιζητουν περα από ενα καλό λόγο ήρεμο και γαλήνιο ύφος κατανοησης και ελπίδας. Εσύ αδυνατεις να προσφερεις κατι τετοιο. Δικαιωμα λογου εχεις, δεν εχεις όμως δικαιωμα να βγαζεις τα απωθημενα σου στον καθενα που δεν ξερεις!

Αμφιβαλλω αν εισαι ευρεως αποδεκτη στην καθημερινη σου ζωη όπως λες, εκτος κι αν κατα τυχη ο χωρος που ζεις ειναι τετοιος που υπαρχουν ατομα με παρομοια με σενα χαρακτηριστικά ή ανέχονται, καταπίνουν και σου δημιουργειται η ψευδαισθηση ότι ζεις αρμονικα μαζι τους.
    Το ύφος σου αποτρεπει αυτους που θελουν να ξανοιχτουν και να μιλησουν στο φορουμ. Μετα τη σταση σου απεναντι μου, χρησιμοποιησες θεματα μου για να με προσβαλεις! υπάρχει λόγος να ανοιξω ξανα δημόσια θέμα που με απασχολεί εστω κι αν υπαρχουν καλοπροαίρετοι άνθρωποι στο χωρο???

Αυτους που δεν μ αρεσει ο τροπος τους εμαθα στη ζωη μου να μην τους αγνοώ, έμαθα να τους κοιτω καταματα και να τους αντιμετωπίζω, ειδικα τετοιους δεν τους αγνοω.
    Περασαν αρκετες μερες, όμως στο ύψος της προσβολης αυτης αδυνατουσα να μην απαντησω. Ειπα χιλιες φορες να βαλω νερο στο κρασι όμως το ύψος της προσβολης ήταν τετοιο όπου αυτο ήταν αδυνατο. Ξερω ότι βγαινω πλου εκτος του υφους με το οποιο συνηθισατε να με διαβαζετε, όμως ο καθε λογικος άνθρωπος με τον ίδιο τροπο θα αντιδρουσε. Και λυπούμε που απευθυνομαι σε τετοιο ύφος. Και με ειλικρινεια, εκτος από αυτους που αντεδρασαν δημοσια στα λογια σου, έχω γινει δέκτης σε προσωπικες επικοινωνίες μελών με εμενα παραπόνων για το άτομο σου."

http://www.e-psychology.gr/forum/sho...l=1#post370030

Κονκλούζιον : Άσε μας ρε μαριαν ήσυχους και πιάσε ν ασχοληθείς με κανα χόμπι πχ ψάρεμα. Να ησυχάσουμε κι εμείς, και τα δαιμόνια που λέγαμε.
    Χα χα χα. Γεια σου βρε Γιαννη συνονοματε απ την Κρητη. Απουσίασα τόσες μέρες απ το χωρο και δεν ήξερα ότι το μηνυμα μου θα χε τετοια απήχηση. Ε δεν το περίμενα. Μόνο που της ίδιας δεν ιδρωνει το αυτι της απ αυτα που της λέμε και θελω να την βοηθήσω.
    γιάννης

Senior Member
    Quote Originally Posted by ioannis2 View Post
    Βρε τι ειναι αυτη η έλλειψη θηλυκότητας? Μόνο που διαβαζω τα μηνυματα σου "τρεχω να φυγω". Και ο μεγαλύτερος μάλάκας και ο πιο αδίστακτος αμα η γυναικα δεν έχει θηλυκότητα και γλυκητητα την κανει με τροπο...
    lol Καταλαβαινεις τωρα Γιαννη γιατι σου μιλαγα στο παρελθον για "cosmopolitan" αντιληψεις? Δεν αναφερομουν προφανως στα περιοδικα!
    Τι εστι "θηλυκοτητα" και ποιος την οριζει? Μα οι κοινωνικες στερεοτυπες αντιληψεις κουστουμαρισματος και καταπιεσης της συμπεριφορας των φυλων! Το ιδιο ισχυει και για τον αντιστοιχο ορο "ανδρισμος"... Το θηλυκο πρεπει να 'ναι χαζοχαρουμενο, ναζιαρικο, γλυκουλινι, δεν πρεπει να μιλαει αποτομα και ασχημα και να μη την "λεει" στο δυναμικο αρσενικο οπου αυτο μονοπωλει τον τσαμπουκα και την πυγμη!
    Ειναι αστειοι απο μονοι τους αυτου του ειδους οι οροι καθως το φυλο ειναι κατι με το οποιο γεννιομαστε αλλα δεν υπαρχουν ορια στο τι θα περιλαμβανει... το πως θα συμπεριφερθει ενα ατομο ή το πως θα νιωσει σ'ενα εξωτερικο ερεθισμα, εχει να κανει με τη δομηση του χαρακτηρα ενος ανθρωπου ανεξαρτητως φυλου! Θα ηταν λοιπον καλο να μην συντηρουμε αναχρονισμους και στερεοτυπα...

@ Αυτη η παρεμβολη εγινε για να εκφρασω την αστοχια του εν λογω σχολιου, κατα τ'αλλα σας αφηνω στα μπουνιδια σας :p
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Senior Member
    Το καλό που εσύ συμβιβάστηκες. Ωστόσο δεν επέλεξες τη μοναξιά, κατέληξες σε αυτή. Μήπως αντιστρέφεται το μηνυμα σου και εφαρμόζεται γάντι σε σενα? Όλοι ήταν άχρηστοι γι αυτο τους χωρισες!! Βρε τι ειναι αυτη η έλλειψη θηλυκότητας? Μόνο που διαβαζω τα μηνυματα σου "τρεχω να φυγω". Και ο μεγαλύτερος μάλάκας και ο πιο αδίστακτος αμα η γυναικα δεν έχει θηλυκότητα και γλυκητητα την κανει με τροπο και για μας τους αντρες αμα θελουμε να την κανουμε αφηνουμε τα πραγματα να εξελιχτουν ωστε η γυναικα να μας χωρισει. Πως θα μπορουσε να στεριωσει άντρας δίπλα σου με τετοιες ελλείψεις?
    Φοβάμαι πως θα σε στεναχωρήσω κι εσένα και το φίλο σου και συνονόματο, αλλά δεν είμαι μόνη, συζώ εδώ και κάποια χρόνια. Δεν ξέρω πώς καταλήξατε σ' αυτό το συμπέρασμα (μάλλον θα σας βόλευε). Εκτός αν στα χωριά σας, μόνο το στεφάνι μετράει.
    Το ότι έχω χωρίσει αρκετές φορές στη ζωή μου από σχέσεις, σημαίνει ότι είχα κι άλλες σχέσεις στη ζωή μου. Και όταν κάτι τελειώνει, δεν έχω λόγο να κάθομαι. Δε σημαίνει ότι ήταν άχρηστοι αυτοί που είχα σχέση.
    Ίσα ίσα που μου αρέσουν οι άντρες, γι' αυτό και πέρασαν αρκετοί από τη ζωή μου. Αλλά μ' αρέσουν οι άντρες που αγαπάνε τις γυναίκες, όχι οι μισογύνηδες που δεν καταλαβαίνουν ότι αυτό είναι που φταίει και δεν σταυρώνουν γυναίκα.
    Φοβάμαι όμως, ότι μέσα στη σκασίλα σου, παρεξηγείς και αυτά που γράφω και δεν καταλαβαίνεις πότε κάνω πλάκα.
    Όσο για την έλλειψη θηλυκότητας που με διακρίνει κατά τα λεγόμενά σου, θα μπορούσα κι εγώ αντίστοιχα να σε κατηγορήσω για έλλειψη αντρισμού. Γιατί δεν είσαι σε καμιά περίπτωση ο άντρας που θα με τραβούσε.
    Έχω όμως την σοφία και την ψυχραιμία να μη θεωρώ τον εαυτό μου το μέτρο όλων.

Quote Originally Posted by ALIA View Post
    lol Καταλαβαινεις τωρα Γιαννη γιατι σου μιλαγα στο παρελθον για "cosmopolitan" αντιληψεις? Δεν αναφερομουν προφανως στα περιοδικα!
    Τι εστι "θηλυκοτητα" και ποιος την οριζει? Μα οι κοινωνικες στερεοτυπες αντιληψεις κουστουμαρισματος και καταπιεσης της συμπεριφορας των φυλων! Το ιδιο ισχυει και για τον αντιστοιχο ορο "ανδρισμος"... Το θηλυκο πρεπει να 'ναι χαζοχαρουμενο, ναζιαρικο, γλυκουλινι, δεν πρεπει να μιλαει αποτομα και ασχημα και να μη την "λεει" στο δυναμικο αρσενικο οπου αυτο μονοπωλει τον τσαμπουκα και την πυγμη!
    Ειναι αστειοι απο μονοι τους αυτου του ειδους οι οροι καθως το φυλο ειναι κατι με το οποιο γεννιομαστε αλλα δεν υπαρχουν ορια στο τι θα περιλαμβανει... το πως θα συμπεριφερθει ενα ατομο ή το πως θα νιωσει σ'ενα εξωτερικο ερεθισμα, εχει να κανει με τη δομηση του χαρακτηρα ενος ανθρωπου ανεξαρτητως φυλου! Θα ηταν λοιπον καλο να μην συντηρουμε αναχρονισμους και στερεοτυπα...
    ALIA δεν ξέρω τι ειναι τα κοσμοπόλιταν, αν μπορεις διαφωτισε με, αλλά αν εννοείς κατι περιοδικά δεν τα ανοιγω ποτε επειδη δεν μου προσφερουν τιποτα απολυτως ουτε παρακολουθω κατι συναφεις σαχλοεκπομπες. Γενικα δεν ασχολούμε με αυτους που τα ΜΜΕ παρουσιαζουν ως προτυπα ειτε αντρα ειτε γυναικας, κατι φτιαχτους, χαηβανια, επιφανειακους, βιτρινες που κατω απο τα προσωπεία υποκρύπτεται συχνα δυστυχία ή ειναι κακοί ηθοποιοί στο πως παρουσιαζονται.
    Εγω εννοώ αυτο το φυσικο, το πηγαιο στο χαρακτηρα, το αυθορμητο, το ειλικρινες που βγαινει από το γλυκο αισθηματικό ευγενικό ύφος ενός κοριτσιού χωρίς ποτε αυτο να σημαινει υποταγη στον άντρα ή ελλειψη δυναμισμού ή αυτοπεποίθησης στη γυναικα, κι απ την άλλη το δυναμισμό, την ευθυτητα, τον τονο φωνης, το βλεμμα που με τον ίδιο τροπο βγαινει από έναν άντρα. Αυτα τα λεπτα δλδ χαρακτηριστικα που ενυπαρχουν σ αυτο που εσυ ονομαζεις δομηση του χαρακτηρα στον πυρηνα του χαρακτηρα και συνιστουν την υπέροχη όψη της διακρισης των φύλων που ως τετοια ελκύουν με τον ίδιο αυθορμητο και πηγαιο τροπο.
    γιάννης

Senior Member
    Χα χα χα. Γεια σου βρε Γιαννη συνονοματε απ την Κρητη. Απουσίασα τόσες μέρες απ το χωρο και δεν ήξερα ότι το μηνυμα μου θα χε τετοια απήχηση. Ε δεν το περίμενα. Μόνο που της ίδιας δεν ιδρωνει το αυτι της απ αυτα που της λέμε και θελω να την βοηθήσω.
    Αλήθεια, σε τι θέλεις να με βοηθήσεις Γιάννη? Να γίνω στα μέτρα σου? Να γίνω σαν εσένα? Δεν είναι πολύ αλλαζονικό αυτό?
    Παρεπιπτόντως, εγώ μια χαρά αισθάνομαι. Και δεν έχω την απαίτηση να αλλάξουν οι άλλοι γύρω μου για να νιώθω εγώ καλύτερα.
    Έτσι κι αλλιώς γνωρίζω πλέον ότι το μόνο που μπορούμε ν'αλλάξουμε είναι ο εαυτός μας. Και συνήθως αυτός είναι που μας φταίει.

Senior Member
    ALIA δεν ξέρω τι ειναι τα κοσμοπόλιταν, αν μπορεις διαφωτισε με, αλλά αν εννοείς κατι περιοδικά δεν τα ανοιγω ποτε επειδη δεν μου προσφερουν τιποτα απολυτως ουτε παρακολουθω κατι συναφεις σαχλοεκπομπες. Γενικα δεν ασχολούμε με αυτους που τα ΜΜΕ παρουσιαζουν ως προτυπα ειτε αντρα ειτε γυναικας, κατι φτιαχτους, χαηβανια, επιφανειακους, βιτρινες που κατω απο τα προσωπεία υποκρύπτεται συχνα δυστυχία ή ειναι κακοί ηθοποιοί στο πως παρουσιαζονται.
    "Cosmopolitan" ουσιαστικα με την μεταφορικη σημασια εννοω την προβολη και την παγιωση αστοχων κλισε (μερικες φορες και με την ενισχυση στοχευμενων αστηρικτων κατα βαση "επιστημονικων" ερευνων) που δεν πηγαζουν απ'τη Φυση οπως βολευει μερικους να το βλεπουν αλλα απο μια καταπιεστικη κοινωνια διανομης ασφυκτικων ρολων! Οπως ειναι π.χ. η τεχνητη εδραιωση των ορων "θηλυκοτητα" και "ανδρισμος", οι γυναικες ειναι ετσι... οι ανδρες ειναι ετσι... και δε συμμαζευεται!
    Εγω εννοώ αυτο το φυσικο, το πηγαιο στο χαρακτηρα, το αυθορμητο, το ειλικρινες που βγαινει από το γλυκο αισθηματικό ευγενικό ύφος ενός κοριτσιού χωρίς ποτε αυτο να σημαινει υποταγη στον άντρα ή ελλειψη δυναμισμού ή αυτοπεποίθησης στη γυναικα, κι απ την άλλη το δυναμισμό, την ευθυτητα, τον τονο φωνης, το βλεμμα που με τον ίδιο τροπο βγαινει από έναν άντρα. Αυτα τα λεπτα δλδ χαρακτηριστικα που ενυπαρχουν σ αυτο που εσυ ονομαζεις δομηση του χαρακτηρα στον πυρηνα του χαρακτηρα και συνιστουν την υπέροχη όψη της διακρισης των φύλων που ως τετοια ελκύουν με τον ίδιο αυθορμητο και πηγαιο τροπο.
    Εγινε κατανοητο τι εννοεις (και δε μου φαινεται τυχαιο που στη μια περιπτωση χρησιμοποιησες τη λεξη "κοριτσι" ενω στην αλλη "ανδρας")... μονο που οπως ειπα, δεν πιστευω οτι αυτου του ειδους τα γνωρισματα φυλου ειναι προκαθορισμενα απ'την ιδια τη Φυση αλλα κοινωνικα κατασκευασματα οπτικης των φυλων! Ο καθενας δομει το χαρακτηρα του μεσω της προσωπικης εμφυτης ιδιοσυγκρασιας αλλα και των επικτητων εξωτερικων ερεθισματων κι αυτο φυσικα δεν εχει να κανει με το φυλο! Γι'αυτο και ειναι απολυτως λογικο να υπαρχουν εντονα δυναμικες γυναικες κι αντιστοιχα αρκετα υποτονικοι ανδρες! Δεν πρεπει να καταπιεζονται οι ανθρωποι να εκφρασουν τα γνωρισματα του χαρακτηρα τους επειδη δεν ταιριαζουν με τη φιλοσοφια της "θηλυκοτητας" και του "ανδρισμου" αντιστοιχα καθως η διακριση των φυλων εχει φυσικα ηδη επιτευχθει απ'την ιδια τη Φυση με την αναλογη ανατομια του σωματος και ολα τ'αλλα συντηρουν απλα τα στερεοτυπα αιωνων οπου αν δεν τ'ακολουθησεις το πιο πιθανο ειναι να χαρακτηριστεις λεσβια ή γκέι αντιστοιχως απο εναν περιγυρο οπου εκφραζει πληρη αγνοια ή βολεμενη ημιμαθεια...
    well, μεγαλη συζητηση παμε ν'ανοιξουμε τωρα που απαιτει βαθια διεισδυση περα απ'τις επιφανειακες οπτικες...
    Last edited by ALIA; 31-07-2012 at 11:32.
    Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.

Page 34 of 52 FirstFirst ... 24323334353644 ... LastLast