Results 571 to 585 of 779
Thread: Ο 10λογος της μπακουριάς
-
31-07-2012, 18:58 #571
... και έβγαλες το συμπέρασμα πως είμαι εγώ, έ;... ξέρω πόσο με "συμπαθείς" μικρούλη... τόσο όσο σου χρειάζεται για να πιστεύεις πως οι γυναίκες που μένουν μόνες, είναι αυτές που δε μοιάζουν με τις υπόλοιπες υποθέτω... κάποια στιγμή ίσως σκεφτείς πως υπάρχουν και άντρες που τους μοιάζουν όμως... η μπακουριά φίλε θέλει και κότσια... όταν σταματήσετε να την υποτιμάτε και αρχίσετε να την τιμάτε, θα σας έρθει και το ταίρι... προς το παρόν συνεχίστε το ψάξιμο και καλή σκοποβολή εύχομαι...:)...
http://www.youtube.com/watch?v=EzVGYjVMhkU"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
- 31-07-2012, 19:00 #572
31-07-2012, 19:03 #573
31-07-2012, 19:04 #574
31-07-2012, 19:07 #575
Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
31-07-2012, 19:11 #576
... Άχλ ποιό το προβληματάκι σου;... εγώ έχω αποκτήσει παιδάκι ξανά εδώ και κάποιες μέρες... εξού και δε θα δώσω σημασία στις μαλακίες σου...:)... μου το αφιερώνω... ξανά - μανά απ' την αρχή!... με ευχαριστώ!...
http://www.youtube.com/watch?v=Jo7KUEvV4II"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
31-07-2012, 19:24 #577
31-07-2012, 19:29 #578
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΠΑΙΔΙΑ¨)
Φιλε σελντον εκανες αυτα που σου προτεινα? ( ελποιζω να μην με παρεξηγησεις κι εσυ σαν αλλους εδω,που μια συμβουλη την περνουν σαν υπεροψια) , ελποιζω να τα δοκιμασεις καποια φορα , θα το θελα πολυ κι να μου πεις τα αποτελεσματα, στην τελικη δεν ειναι κανενα μυστικο, ειναι απλη λογικη. Θελω να το προσπαθησεις γτ. δεν μπορω να δεχτω αξιολογα παιδια στην ηλικια σου να μην ειναι με γκομενες γυρο τους κι να ειναι κατι καγκουρες ψευτες!
Δεν θα αναφερθω στο οτι μερικες ομορφες γυναικες εχουν το κακο να προτημουν αυτους που τις κοροιδευουν, αυτους που πολλες φορες μεσα σε λιγους μηνες μεταμορφονοντε ! ,γτ. απλα δεν ειναι ολες ετσι , υπαρχουν πολλες αξιες κοπελες εκει εξω! υπαρχουν κοπελες με καρδια! με αρετες ! κοριτσια που θα ειναι μεγαλη ευχαριστηση αμα τα αισθηματα τους γινουν συναισθηματαμας!
Δεν μπορω να καταλαβω πως ενα θεμα τοσο κοινο στο τελος βαζει καποιους απο δω μεσα να τσακονοντε! να ανταλασουν κουβεντες με σκοπο να βγει νικητης αυτος που θα ταπινοσει τον αλλον πιο πολυ!! αμα μπω εγω σε αυτο το παιχνιδι θα χασω !! χεχεχχε, για αυτο κι δεν απανταω σε μερικους , οπως τον Μανουσο απο κρητη ,που στραβοσε γτ. συμφωνησα με καποια απο την κουχουμουχο, η οτι αυτη(σορρυ που δεν γραφω το ονομα ξανα ,για να μην του δοσω κι την χαριστικη βολη! χεχε) βρηκε σωστα καποια απο τα γραπταμου.
Αποψη μου ειναι οτι ενα θεμα οπως αυτο ,θεμα νταμπου , οπου ολους τους ανδρες μας καιει ,μικρους κι μεγαλους εμπειρους και μη , ενα τετοιο θεμα θα ηταν πολυ καλο να μας πουν τα κοριτσια εδω μεσα τι αληθινα κι πως θα μας φερει στο αποτελεσμα που θελουμε! δλη με ποιον τροπο να την πλισιασουμε μια κοπελα, η μια παρεα απο κοπελες, πως να ξεχορισουμε το αν μας θελουν να παμε σε αυτες κι πως οχι?
Αληθεια , μπορουν να μας πουν τα κοριτσια εδω μεσα ,στο φπρουμ απο ποια κινηση μπορουμε να καταλαβουμε αν θα ειμαστε δεχτοι η οχι σε μια παρεα κοριτσιων?
31-07-2012, 20:11 #579
... πραγματικά δε περίμενα τόση γελοιότητα... αλλά είναι φως - φανάρι πως... χαίρεσαι με τη χαρά των άλλων, έ;...
Καλή συνέχεια σε όλους... μου έπεσε πολύ δουλειά και... φτου - ξανά - μανά... θα σας δω ίσως σε κανά τρίμηνο... τσίου!...:)...
http://www.e-psychology.gr/forum/sho...AD%CE%BB%CF%89
http://www.youtube.com/watch?v=xJkGQps1lrsLast edited by Idella; 31-07-2012 at 20:29.
"... Επικρίσεις Έρωτος Πιανίζουσες... Σε Βολεμένες Κιθαρίσιες Παραλίες..."
01-08-2012, 07:37 #580
ALIA, τη λέξη cosmopolitan τη χρησιμοποίησες και σε απάντηση σου προς εμένα...........και σου ειπα δε ξέρω τι σημαίνει, ..ελπίζω να μη με είπες γραφικό:)
... και συμφωνω αρκετα σε προηγουμενο σχόλιο σου περί θηλυκότητας και αρρενωπότητας. Το συμπερασμα μου μετα απ αυτα ειναι πως δεν υπαρχουν στερεότυπα αλλά όλα είναι σχετικα. Απ εκει και περα αγαπας τον άλλο γι αυτο που αυτος ειναι και τα υπολοιπα ειναι θεωριες. Φτανει να ναι κανεις αυθεντικος και ειλικρινης.γιάννης
01-08-2012, 08:38 #581
Σου βάζω 10! λες αλήθειες. Μιλάς ίσια και σταρατα.
"Κομμα" δεν έχω κανει ούτε με εσενα ούτε με κανεναν αλλο όσο καιρο ειμαι εδω. Μαλλον η ίδια έχει κανει με άλλο άτομο, με την οποια αλληλοσυμπληρώνονται συχνα και η οποία αρκετες φορες πεταγεται να την υποστηρίξει, μονο που εκεινη ειναι πιο προσεκτική, θελει να κρατα ενα υποτιθεται επιπεδο επειδη ειναι κυρια των σαλονιών. Εχω αναφερθει εκτενως σε κατι σχετικο προ αρκετων ημερων αλλά δεν υπήρξε απάντηση.
Μίλησα σε σοφτ σταιλ παρα το ότι με τις προσβολες της θα πρεπε να μιλούσα έξω από τα δόντια, διότι σκέφτηκα μήπως ειναι σε καποια σημεια ευαισθητο άτομο και της πατησω τους κάλλους και πληγωθεί, γι αυτο και οι επεξεργασίες μηνυμάτων στα μηνυματα που της εστελνα, έσβηνα αρκετα απ αυτα που εγγραφα πριν τα οριστηκοποιήσω.
Το αν ειναι γκομενα όπως την περιγραφεις να μου επιτρεψεις να αμφιβάλλω. Ουτως η άλλως της απάντησα προ ημερων ίσια ότι σαν γυναικα ειμαι σιγουρος ότι δεν μου κανει. Δεν θελω να σχολιάσω πόσο εύκολα θα μπορούσε μια γυναικα να έχει πολλούς αντρες στη ζωη της (χωρις να πρόκειται για τη συγκεκριμενη κατηγορια γυναικων). Ειναι θεμα επιπεδου της.
Για να θίγω συνεχως ζητημα βοήθειας προς συγκεκριμένο άτομο είμαι βεβαιος γι αυτο, ο εγωισμος όμως αποτρεπει το να το αναγνωρίσει.
Όπως υπήρξες δέκτης πμ από άλλα μέλη το ίδιο συνέβηκε και με μενα όταν ξεκινησα να της απαντω.
Με άλλα λόγια να κουμαντάρει τη γλώσσα της!! Τους λόγους της τους ανέλυσα εκτενεστατα.
Οπως και εσυ, επιζητω κι εγω στο χωρο ηρεμία και ο σκοπος που ειμαι εδω δεν ειναι ο καυγας για να βγαζω απωθημενα. Εντουτοις δεν εχω κανενα προβλημα αμα καποιος θελει καυγαδες, όπως έχω το ήπιο υφος, βρίσκω εύκολα και ευστοχα αμα θέλω το αντιθετο του.
Ειπα να μην ξαναασχοληθω αλλά και πάλι προκλήθηκα από απαντησεις της. Θα μπορουσα και πάλι να εκανα αναλύσεις και πάλι να εγγραφα μηνυματα και να τα άλλαζα για να βγουν πιο ήπια μην τη θίξω παρά τις αναμφιβολα προσβολες της αλλά δεν έχω χρονο ούτε όρεξη να ασχολούμε μαζι της.
Τουλάχιστον από εμενα να κρατα αποστασεις! Να μην ξανασχοληθει μαζι μου. Κι ας παρει ενα διδιαγμα για το πως θα εκφραζει τις απόψεις της σε κοσμο που δεν ξερει, ειτε προκειται γι αυτους που δεν κολώνουν να της τα πουν ίσια ειτε γι αυτους που ακομα και στο χωρο αυτο δεν τολμουν και στελνουν πμ σ αυτους που μιλουν.
Εύχομαι η ίδια να μην μου ξαναδώσει ευκαιρια να της απαντησω, αυτο να ναι το τελευταιο μηνυμα. Και πάλι καλή συνέχεια! Ελπίζω μετα από αυτο όλοι να πάμε παρακάτω να ηρεμήσουμε.γιάννης
01-08-2012, 09:38 #582
Φιλε Γιαννη, τι δεν καταλαβαινεις? Σου εξηγησα επαρκως τι εννοω με αυτον τον ορο οταν εξεφρασες αγνοια, με τα εξης λογια:
"Cosmopolitan" ουσιαστικα με την μεταφορικη σημασια εννοω την προβολη και την παγιωση αστοχων κλισε (μερικες φορες και με την ενισχυση στοχευμενων αστηρικτων κατα βαση "επιστημονικων" ερευνων) που δεν πηγαζουν απ'τη Φυση οπως βολευει μερικους να το βλεπουν αλλα απο μια καταπιεστικη κοινωνια διανομης ασφυκτικων ρολων! Οπως ειναι π.χ. η τεχνητη εδραιωση των ορων "θηλυκοτητα" και "ανδρισμος", οι γυναικες ειναι ετσι... οι ανδρες ειναι ετσι... και δε συμμαζευεται!
Αν διαβασεις το βιβλιο για το οποιο ανεφερα τη λεξη "γραφικος", ισως καταλαβεις γιατι το ειπα... απο 'κει και περα, δεν εννοουσα οτι εσυ εισαι γραφικος αλλα οτι κατα καιρους εχω παρατηρησει να εκφραζεις καποιες συντηρητικες αποψεις που πηγαζουν απο βαθιες στερεοτυπικες αντιληψεις τις οποιες προσωπικα δεν ασπαζομαι!
Λες οτι δεν υπαρχουν στερεοτυπα αλλα θα σου πω οτι δυστυχως υπαρχουν ακομα αρκετα που ελπιζω με το διαβα του χρονου και τη νοηση των ανθρωπων να οπισθοχωρησουν, στο χερι του καθενος ειναι να παψει να τα κουβαλαει!
Εισαι παντως συζητησιμο ατομο και οταν ο αλλος σου δωσει να δεις και την αλλη οψη, εισαι σε θεση και να αναθεωρεις χωρις να μενεις απαγκιστρωμενος σε ανυποστατους δογματισμους...
Καλη μερα να εχεις κι εσυ και ολοι και καλο μηνα :)Η ανησυχία μοιάζει με την κουνιστή πολυθρόνα. Σε κρατάει απασχολημένο χωρίς να σε πηγαίνει πουθενά.
01-08-2012, 10:12 #583
Ο δεκάλογος της μπακουριάς χτίζεται εδώ μέσα.
Αν διαβάσει κανείς όλες αυτές τις σελίδες του θέματος δε νομίζω να μείνει με απορίες. Όλα τα γιατί και τα πως ειναι εδώ.
Είμαστε μόνοι γιατί απλα δεν τα έχουμε βρει με τον εαυτό μας, πως θα τα βρούμε με τους άλλους.
Λες και υπάρχουν αντίπαλα στρατεύματα ετοιμοπόλεμα και μάλιστα με άνανδρα χτυπήματα κάτω από τη μέση. Δεν είμαι ο ειδήμων των σχέσεων, ούτε θέλω εδώ ν' αναλάβω τέτοιο ρόλο.
Όμως αυτό που διαπιστώνω ολοένα και πιο πολύ είναι ότι χτίζουμε τοίχους και όχι γέφυρες μεταξύ μας..
01-08-2012, 10:15 #584
01-08-2012, 10:30 #585
καλημέρα void
Kαλό μήνα σ' όλους
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση