Results 646 to 660 of 779
Thread: Ο 10λογος της μπακουριάς
-
07-08-2015, 15:18 #646
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
- 07-08-2015, 15:21 #647
Δεν ξερω παντως δεν γινετε εγω που αμα μιλησουμε αντικιμενικα ειμαι μετριος εμφανισιακα και δεν μιλαω με αστειακια και ιστοριες να μπορω να κυνιγισω οποια να ναι ετσι για πλακα.οσοικαι οσεςειναι μπακουρια φταινε οι ιδιοι οχι το πως εχει εξελιχθει το αλλο φυλο
δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".
07-08-2015, 15:24 #648
ΕΝΤΑΞΕΙ ΡΕ ΨΗΛΕ ΕΣΥ ΕΧΕΙΣ ΤΣΑΓΑΝΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΑΛΕΓΟΥΝΕ
ΚΑΙ ΓΩ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΩ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΡΕΛΕΣ ΑΛΛΑ ΜΗ ΛΕΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΝ ΑΔΙΚΟ
ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΝΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΠΟΥ ΤΟ ΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΥΡΙΝΙΚΗ ΦΥΣΙΚΗ ΜΕΣ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-08-2015, 15:26 #649
Αυτο ειναι το θεμα και συ και ο καθενας εχει βγαλτε το προς τα εξω
δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".
07-08-2015, 15:45 #650
ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ ΞΕΡΩ ΑΛΛΑ ΕΜΕΝΑ ΜΕ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟ
ΓΙ ΑΥΤΟ ΛΕΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΑΛΑΚΙΕΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
07-08-2015, 17:01 #651
Δεν είναι τόσο απλό. Η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο.
Εννοείται οτι χαμογέλασα πίσω στην τουρίστρια (με παρών και το αγόρι της) χωρίς ενδιασμό. Ευγενική φιλοφρόνηση. Δυστυχώς με τις εγχώριες, έχει αποτύχει, γι'αυτό και το σταμάτησα πριν χρόνια.
Αυτό είναι το θέμα. Δεν κάνω καμία κίνηση/νόημα, απλώς βλέπω. Φοράω και γυαλιά ηλίου με μαύρους φακούς που δε φαίνονται τα μάτια μου ή που κοιτάζω, αλλα εκεί, τα ίδια.
08-08-2015, 00:45 #652
Τι θες να πεις με αυτο το συγκεκριμενο?? Να παθω aids ή καμια συφιλη κλπ ετσι δεν ειναι.........Εεε λοιπόν για μενα οι συγχρονες γυναικες ειναι σχεδόν όλες πουτάνες, ίσως και τρισχειρότερες! Με τα λιπ γκλος, τα κραγιόνια και τις ψεύτικες βλεφαρίδες που είναι λες και βλέπεις το καρναβαλι της Πάτρας και τις μινι φουστες, τα ξεκωλα και τα ξωπλατα, τα πεταχτα στηθη κλπ που ειναι πιο αποκαλυπτικά και απο "αμφιεση" γυμνιστη σε beach bar της Μυκονου τι γνωμη θες να εχω για τις γυναικες?? Που αλλάζουν τους γκομενους ταχυτερα και απο τις σερβιετες?? Που χαζεύουν όλην την ώρα τις βιτρινες με τα παπούτσια περισσότερη ωρα και απο οτι κανει χρυσαυγιτης για να γραψει το ονομα του και μετα χαζευουν τους κωλους των γκομενων περισσοτερο και απο οτι χαζευουν τις βιτρινες? Τις εχω σιχαθει πια, γιναν ισοτιμες και κανανε τις οικογενειες και την κοινωνια μπουρδελα....Αλλά και οι αντρες που τις ακολουθουν, καλοι μαλακες και αυτοι...
08-08-2015, 05:10 #653
Υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα ας μιλησουμε για την συγχρονη Ελληνιδα που αποτελει το 90% πλεον
Η συγχρονη Ελληνιδα θελει επειγοντως να τραβαει την προσοχη ολων δειχνοντας βυζια και φορωντας φουστομπλουζες αλλα παρολα αυτα απαιτει να την παιρνουν στα σοβαρα και να μην την κοιτουν μονο για σεξ την ωρα που με το ντυσιμο της αυτο θελει να προκαλεσει στους αντρες που θα την κοιταξουν, αν παρ ολα αυτα δεν την προσεξει κανεις παιζει να ειναι ικανη να βγει ολογυμνη στον δρομο...
Θελει ο αντρας να ειναι θυμα, σε εποχη που και οι γυναικες ειναι ανεξαρτητες θελει ο αντρας να την συντηρει και ας δουλευει εκεινη επειδη στον σαπιο εγγεφαλο της πιστευει πως αυτος ειναι ο αντρας ο σωστος αυτος που της καλυπτει ολα τα εξοδα. Δεν ξερουν και οι ιδιες τι θελουν, αν δουν μια ρομαντικη ταινια που παιζει ενας ρομαντικος αντρας που ειναι καλο παιδι θα συγκινηθουν και θα πουν ''τι γλυκο μακαρι να εβρισκα εναν τετοιο'' στην πραγματικοτητα αν τον βρουν θα τον χωρησουν και θα πανε με τον πανηλιθιο καγκουρα με την αμαξαρα η την μηχαναρα που τους ριχνει σφαλιαρες στον κωλο και τις εχει σαν σκουπιδι.
Επειδη καποιοι μαλακες αντρες εχουν κατεστραμενο εγγεφαλο νομιζουν οτι οσο περισσοτερες γ@μησουν τοσο πιο αντρες γινονται, ριχνονται σε μπαζα ενω μπορει απο εμφανιση αυτοι να ειναι μια χαρα και μετα τα μπαζα το παιρνουν πανω τους και πιστευουν οτι αξιζουν να τα εχουν με τετοιους, ετσι την επομενη φορα που θα τις πλησιασει ενας ισαξιος θα τον αποριψουν γιατι νομιζουν οτι ειναι κατι καλυτερο απο απαισια μπαζα.
Επισης νομιζουν λεγοντας ''αυτος δεν ειναι καλος στο σεξ'' οτι αυτες γινονται αυτοματα καλες, ενω απλα καθονται σαν αγγουρια και περιμενουν τον αλλο να τα κανει ολα..
Νομιζω τα πα ολα, μιλησα για το 90% υπαρχουν και εξαιρεσεις οπως ειπα και πιο πανω.Last edited by Anakin; 09-08-2015 at 04:05.
08-08-2015, 09:08 #654
Δεν είπα να πάθεις aids.........είπα να γλιτώσουν οι γυναίκες από σένα, να μην τα φτιάχνουν μαζί σου.......αφού εσύ θες μόνο να ........Όπως και οι υπόλοιποι άντρες.........Άρα τι σου φταίνε οι δύσμοιρες οι γυναίκες που θέλουν απελευθέρωση;;; Αφού όλοι οι άντρες είναι σαν κι εσένα, να τους ενδιαφέρει μόνο σεξ στεγνό και τίποτα άλλο........μην κατηγορείς λοιπόν μετά το άλλο φύλο αφού εσείς πάντα έτσι ήσασταν.
08-08-2015, 09:11 #655
08-08-2015, 14:03 #656
Οχι Pillow δεν ειμαι ρομαντικος δεν ειμαι ουτε πιθηκος ομως οπως οι αντρες που ανεφερα πιο πανω, τοσο κραξιμο η αληθεια??
08-08-2015, 14:13 #657
ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΧΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΠΙΘΗΚΟΥΣ ΚΑΙ ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟΥΣ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΦΥΓΕΙ Η ΑΠΟΡΙΑ
ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΜΕ ΛΙΓΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΗΚΟΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΤΕΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-08-2015, 15:21 #658
Ανακίν δεν είναι έτσι η αλήθεια στα περισσότερα σίγουρα!! Αλλά και σε μερικά που λες και να 'ναι αλήθεια, δεν είναι ωραία, όπως πχ η λέξη μπάζο που χρησιμοποιείς, είναι μεγάλο θέμα αυτό, αυτές δεν αξίζουν κάποιον που να τους αρέσει έστω και έναν ωραίο; Μπορεί να έχουν άλλα χαρίσματα! Και γενικά βγάζεις ένα μίσος ενώ εγώ ξέρω πχ ότι πολλές κοπέλες δεν βρίσκουν αυτό που θέλουν και κάθονται σε μια σχέση και υποφέρουν γιατί δεν παίρνουν αγάπη και πολλά άλλα, τα οποία δεν αναφέρεις και μιλάς για 90% έξαλλων να το πω έτσι γυναικών! Δεν λέω ότι δεν υπάρχουν κι αυτές, αλλά η καθεμία είναι ελεύθερη να κάνει ότι θέλει εφόσον δεν πληγώνει κάποιον με τη συμπεριφορά της.
Έλις εσύ τι είσαι; Πίθηκος ή εγκεφαλικός; Για το πρώτο σε κόβω!
08-08-2015, 17:38 #659
Ειναι αληθεια, το βλεπουμε καθε μερα πειτε και οι υπολοιποι.. Το οτι εθιξα καποια κατηγορια γυναικων δεν παει να πει οτι εισαι και μεσα σε αυτες για να θιχτεις. Φυσικα και αξιζουν και ενοειται οτι μπορουν να εχουν και χαρισματα αλλα δεν μιλησα γι αυτες.. Μιλησα για τις ΒΛΑΜΕΝΕΣ που δεν εχουν χαρισματα ουτε εξωτερικα ΟΥΤΕ ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ που θα απεριπταν καποιον ισαξιο με αυτες που μπορει να ειχε χαρισματα, μονο και μονο επειδη δεν ειναι ωραιος λες και ειναι αυτες, ο καθενας προβαλει προς τα εξω τα δυνατα του σημεια, οι κλασικες Ελληνιδες που ανεφερα το μονο που εχουν ειναι η εμφανιση, εγγεφαλικα ειναι αμοιβαδες οποτε προβαλουν εμφανιση, οι αλλες αν δεν θες να πω μπαζο δεν μπορει να μην εχουν τιποτα απο τα 2 και να απαιτουν κιολας θα πρεπει να συμβιβαστουν γιατι δεν σωζονται με τιποτα, υπαρχουν χοντρες κοπελες που εχουν αυτογνωσια και φτιαχνονται τοσο ωραια που ειναι ομορφες ενω καποιες αλλες δεν λενε να το αποδεχτουν και ντυνονται λες και ειναι ...... Οσο για το αν αναφερω αυτο που λες θα δεις οτι αποκαλω ηλιθιους τους αντρες που τις κακομεταχειριζονται αλλα παρ ολα αυτα τους προτιμανε. Επισης πληγωνουν με την συμπεριφορα τους γιατι ειναι ανωριμες οι περισσοτερες και ξαναλεω φυσικα υπαρχουν και εξαιρεσεις αλλα δυστηχως ειναι λιγες και υπαρχουν και μ@λακες αντρες μπορω να αναφερω και αντρικες μ@λακιες αν θες.
Last edited by Anakin; 09-08-2015 at 04:07.
08-08-2015, 18:45 #660
ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΠΙΘΗΚΟΣ ΜΕ ΕΓΚΕΦΑΛΟ
Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση