Results 661 to 675 of 779
Thread: Ο 10λογος της μπακουριάς
-
08-08-2015, 20:55 #661
Aν η γυναίκα ήταν καλή θα είχε και ο Θεός μία :p :p
- 08-08-2015, 22:08 #662
ΑΓΑΠΑΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΙΚΡΕΣ ΓΤ ΕΙΝΑΙ ΟΛΕΣ ΜΙΚΡΕΣ
ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΤ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣΦιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))
08-08-2015, 23:32 #663
Καταρχάς να ξεκινήσω από το τέλος οι γυναίκες είναι κατά βάσην πιο ώριμες από τους άντρες και αυτό δεν μπορείς να το αμφισβητήσεις ούτε εσύ ούτε κανείς. Κατα τ' άλλα διάβασες τι γράφεις; Ότι κάποιες φτιάχνονται ωραία και είναι όμορφες, ενώ κάποιες άλλες ντύνονται λες και είναι μοντέλα. Αποφάσισε, τι είναι καλό, να φτιάχνονται ή να μη φτιάχνονται; Γιατί κι εγώ στη δεύτερη κατηγορία ανήκω, προσέχω πολύ το ντύσιμό μου συνήθως και ας έχω κάποια κιλά παραπάνω. Και να σε ρωτήσω μιας και τα λες όλα τόσο μισογυνιστικά γιατί δεν είδα πουθενά να πεις καλή κουβέντα, μόνο ελάχιστες κατά τ' άλλα βρίζεις και ειδικά τις παχουλές, ξέρεις τι τραβάνε αυτές οι γυναίκες με παραπάνω κιλά, πόσο ρατσισμό τρώνε και πόσο θέλουν ν' αδυνατίσουν; Το σκέφτηκες ποτέ; Εδώ πολλές στερούνται μία από τις 2 βασικές απολαύσεις του ανθρώπου (εγώ και τις δύο) για μήνες ή και χρόνια, ή πάνε και κάνουν εγχείρηση με τόσο πόνο και ρίσκο και και και. Σκέφτηκες ποτέ πως μπορεί να νιώθουν αυτές και να θέλουν κάποιον που να τα 'χει όλα για να νιώσουν λίγη αυτοπεποίθηση; Και αν την νιώσουν γιατί δεν μπορούν να την προσφέρουν όλοι οι άντρες την αυτοπεποίθηση. Γενικά μην κρίνουμε μόνο και ειδικά σε ένα σάιτ ψυχολογίας, όπου πρέπει να κοιτάμε και λίγο πως νιώθει ο καθένας και κάνει ότι κάνει, και όχι το αποτέλεσμα.
08-08-2015, 23:34 #664
09-08-2015, 03:40 #665
Οι σωστες γυναικες ειναι πιο οριμες συμφωνω, γραψε λαθος για το μοντελα πουτ@νες εννοουσα το διατυπωσα λαθος sorry, μιλησα για τις χοντρες με το κολαν και τον στρινγκο οχι τις χοντρες που προσεχουν το ντυσιμο τους, αυτες ειπα οτι ειναι ομορφες. Δεν ειμαι μισογυνης γιατι δεν εβρισα γενικα τις γυναικες εβρισα μια κατηγορια, λατρευω τις ευαισθητες γυναικες η τις ανεξαρτητες γυναικες αυτες που εθιξα ομως δεν ειναι τιποτα απο αυτα τα δυο, οι παχουλες που δεν προκαλουν ειναι ασχημο να τρωνε ρατσισμο και να μην μπορουν να βρουν ευκολα δουλεια οπως οι εμφανησιμες και να σε ρωτησω κατι, αν βρουν καποιον που τα χει ολα θα νιωσουν ομορφα η μειονεκτικα?? Αν βρουν καποιον σαν αυτες δεν θα νιωσουν καλυτερα?? Δεν θα τις καταλαβαινουν οι αλλοι περισσοτερο?? Δεν θα στηριζει ο ενας τον αλλον?? Δεν θα υπαρχει ασφαλεια?? Γιατι λοιπον να απορριψουν τετοιους ανθρωπους επειδη δεν ειναι τουμπανα η εστω νορμαλ?? Το αντιστοιχο υπαρχει και σε αντρες και εχω ακριβως την ιδια γνωμη, τις παχουλες τις εθιξα σε μια παραγραφουλα ενω εχω γραψει περισσοτερες και οπως ειπα μιλησα για μερικες απο αυτες
Last edited by Anakin; 09-08-2015 at 03:59.
09-08-2015, 10:42 #666
Οι παχουλούλες αν βρούμε κάποιον που μας αρέσει πολύ και τα 'χει όλα όπως λες ανάλογα, μπορεί με κάποιον να νιώσουμε μειονεκτικά γιατί αυτό μας βγάζει, με κάποιον άλλον μπορεί να νιώσουμε πολύ καλύτερα αφού καταφέραμε και τον "ρίξαμε", που σημαίνει ότι έχουμε κι εμείς κάποια χαρίσματα. Καμιά φορά ξέρεις και τα ψυχικά χαρίσματα υπερτερούν της εμφάνισης, ακόμα και αν ο άλλος τα έχει όλα μπορεί και μια παχουλή γυναίκα να έχει ακόμα πιο πολλά, πχ προσωπικότητα. Δεν λέω να απορρίψουμε τέτοιους ανθρώπους, προς θεού απλά ότι με έναν που τα 'χει όλα θα μας έφευγε το κόμπλεξ πιθανόν όσες έχουμε (όχι σίγουρα) γιατί θα αισθανόμασταν ότι έχουμε άλλα πράγματα που μετράνε.
09-08-2015, 10:50 #667
Βρε παιδια καλο παιδι να ειναι πανω απο ολα....π.χ ολοι οι δικοι μου αμα δεις τις επιτυχιες σε σχεση με την σχεση που εχουν τωρα θα γελασεις.ποσους βλεπεις να πανε με διαφορετικα νουμερα???ενα βραδυ ειχα βγει για ποτο και επιασα κουβεντα πειραγματος με μια φιλη ενος φιλου(που ειναι και χοντρουλα και πιτσιρικι) και με εχει αφησει μ@λακα!!!!δεν φανταζεστε μυαλλο και επιπεδο.πανω απο ολα να υπαρχει επικινωνια και να ειναι καλο παιδι
δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".
09-08-2015, 10:58 #668
Ναι, ναι, καλό παιδί=καλός μαλακας, άφηστε, τα πιανουμε αυτά...Οι γυναίκες ψαχνουν σαν σοβαρή σχέση τον τυπά με την σταθερή δουλειά και τον σταθερό μισθό και γατζώνονται απο πανω(ασχετως αν δουλευουν και αυτες ή οχι) και μετά, μόλις αποκατασταθουν και νιωσουν ασφαλεις...θα του ριξουν ενα ωραιο κερατο με τον καγκουρα με την μηχανη που την χουφτώνει στο στήθος σαν τον αγελαδαρη όταν αρμέγει και τις κανει να νιωθουν γυναικες και κατα προτιμηση βριζει σαν νταλικιερης...ετσι, επειδη ο καλός μαλακας της εκνευρισε και θελουν να προχωρησουν....
09-08-2015, 11:01 #669
Περαστικε ποσο καλα εχεις κρυφτει πισω απο αυτο το γνωστο παραμυθακι???
09-08-2015, 11:04 #670
Αυτό έχεις να πεις?? Εγώ το λέω λόγω παρατηρησεων που έχω κανει με τα <<*******κια>> της ηλικιας μου...Δεν είπα δα ότι και όλες οι γυναικες ειναι ετσι, της δικης μου γενιας ομως ειναι στανταρ...
09-08-2015, 11:05 #671
Εχω σιχαθει να το ακουω γι αυτο :ρ ποιας γεννιας μιλας?
09-08-2015, 11:13 #672
Της γενιάς του 2000 μιλάω, δηλαδή 15-20 χρονων πανω κάτω! Και αδερφή να είχα σε τετοια ηλικια φοβαμαι οτι κατα πασα πιθανοτητα ******* θα ειχε καταντησει και αυτη...
09-08-2015, 11:15 #673
Ακραιος :ρ....20 ειναι εννοειτε οτι θα κανουν οτι να ναι.το θεμα ειναι οτι μπορεις να βρεις οτι θες να το ξερεις αυτο
09-08-2015, 11:24 #674
Οι γυναικες πανω απ'ολα θελουν ενα καλο πουτσο και απο μια ηλικια και μετα καλα λεφτα.
Βεβαια,δεν το παραδεχονται,και απο μια αποψη καλα κανουν,γιατι θα τις πουν πουτανες.
Βαζω και μια τριτη παραμετρο που ειναι η ασφαλεια,δλδ να δεσουν το γαιδαρο τους συναισθηματικα.
Να λενε ''εχω και γω ενα γκομενο''.
Οταν εννοουν 'χαρακτηρα' εννοουν την αντριλα που βγαζει ο αλλος,κατι που ειναι αφροδισιακο για τις περισσοτερες,γιατι ειναι submissive και θελουν dominant αντρα,οπως οι περισσοτεροι αντρες θελουν γλαστρες.Ειναι και αυτο μερος του χαρακτηρα του αλλου,αλλα ενα κομματι μονο.
09-08-2015, 11:40 #675
Legalize, συμφωνώ.
Αλαφροϊσκιωτε, δεν σχολιάζω. Εγώ πχ που δεν θέλω καν σεξ για κάποιο λόγο τι θέλω αυτό που λες; Έλεος μη λέμε και ότι θέλουμε. Ποτέ μου ακόμα και σε φάσεις ενεργού σεξ δεν ήθελα κάποιον μόνο γι'αυτό ούτε και ήθελα να κάνω της μιας βραδιάς και τέτοια. Όχι μόνο επειδή είναι "κατά" η κοινωνία, αν και δεν είναι και τόσο τώρα πια, αλλά και επειδή δεν είναι του γούστου μου αυτά.
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση