Ο 10λογος της μπακουριάς - Page 46
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 46 of 52 FirstFirst ... 364445464748 ... LastLast
Results 676 to 690 of 779
    Senior Member
    ΑΜΑ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΕΙΧΑΝ ΧΙΟΥΜΟΡ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ
    ΤΕΣΠΑ ΤΙΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΙΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ
    ΑΛΛΑ ΤΕΣΠΑ
    Φιλικά ο φτωχόΜπίνες της διπλανής πόρτας :)))

Banned
    Quote Originally Posted by περαστικός View Post
    Ναι, ναι, καλό παιδί=καλός μαλακας, άφηστε, τα πιανουμε αυτά...Οι γυναίκες ψαχνουν σαν σοβαρή σχέση τον τυπά με την σταθερή δουλειά και τον σταθερό μισθό και γατζώνονται απο πανω(ασχετως αν δουλευουν και αυτες ή οχι) και μετά, μόλις αποκατασταθουν και νιωσουν ασφαλεις...θα του ριξουν ενα ωραιο κερατο με τον καγκουρα με την μηχανη που την χουφτώνει στο στήθος σαν τον αγελαδαρη όταν αρμέγει και τις κανει να νιωθουν γυναικες και κατα προτιμηση βριζει σαν νταλικιερης...ετσι, επειδη ο καλός μαλακας της εκνευρισε και θελουν να προχωρησουν....
    Της γενιάς του 2000 μιλάω, δηλαδή 15-20 χρονων πανω κάτω! Και αδερφή να είχα σε τετοια ηλικια φοβαμαι οτι κατα πασα πιθανοτητα ******* θα ειχε καταντησει και αυτη...
    Κάτσε ρε περαστικέ........τα κοριτσάκια προσπαθούν να νιώσουνε γυναίκες με τον αγελαδάρη; Τόσο πολύ βιάζονται να μεγαλώσουν;

Quote Originally Posted by pillow View Post
    Legalize, συμφωνώ.

Αλαφροϊσκιωτε, δεν σχολιάζω. Εγώ πχ που δεν θέλω καν σεξ για κάποιο λόγο τι θέλω αυτό που λες; Έλεος μη λέμε και ότι θέλουμε. Ποτέ μου ακόμα και σε φάσεις ενεργού σεξ δεν ήθελα κάποιον μόνο γι'αυτό ούτε και ήθελα να κάνω της μιας βραδιάς και τέτοια. Όχι μόνο επειδή είναι "κατά" η κοινωνία, αν και δεν είναι και τόσο τώρα πια, αλλά και επειδή δεν είναι του γούστου μου αυτά.
    Τι εννοεις δε θελεις καν σεξ?
    Μιλαω για την πλειοψηφια των γυναικων,δεν αρνουμαι οτι υπαρχουν εξαιρεσεις.

Banned
    Quote Originally Posted by Αλαφροίσκιωτος View Post
    Τι εννοεις δε θελεις καν σεξ?
    Μιλαω για την πλειοψηφια των γυναικων,δεν αρνουμαι οτι υπαρχουν εξαιρεσεις.
    Άστο μην μιλήσω καλύτερα για μένα.........
    Κοίτα τα παρουσιάζεις μισογυνιστικά, για παράδειγμα εγώ ψάχνω την ασφάλεια, αλλά όχι για να "δέσω το γάιδαρό μου" όπως αρέσει στη μισογυνιστική κοινωνία να λέει, αλλά επειδή το έχω ανάγκη. Αλλά τελικά αυτό δεν είναι, τι έχει ο καθένας ανάγκη; Ακόμα και αν η άλλη θέλει μόνο το σεξ εφόσον υπάρχουν άντρες που το προσφέρουν και είναι η πλειοψηφία των αντρών καμία αμφισβήτηση πάνω σ' αυτό, μπορείς εσύ να την κατηγορήσεις; Και το σεξ ανάγκη είναι. Και τέλος για τα λεφτά, εγώ πιστεύω ότι οι περισσότερες που τα ψάχνουν αυτά είναι γιατί έχουν καταλάβει ότι οι άντρες δεν αξίζουν για τίποτα άλλο και γι'αυτό το κάνουν, και εκεί, όπως γράφτηκε και σε ένα άλλο θέμα, μια συναλλαγή είναι, δηλαδή δίνω αυτό που θες, είμαι ξανθιά, όμορφη, αδύνατη, και ο άλλος που παίρνει αυτό που θέλει έστω και ψεύτικα δίνει τα λεφτά.

Banned
    Κάτσε ρε περαστικέ........τα κοριτσάκια προσπαθούν να νιώσουνε γυναίκες με τον αγελαδάρη; Τόσο πολύ βιάζονται να μεγαλώσουν;
    Τα "κοριτσακια" της σημερινης γενιάς είναι ήδη πολύ μεγάλα για την ηλικία τους! Πριν απο 40 χρόνια οι γυναίκες θα κοκκίνιζαν απο ντροπή αν σχολίαζαν τα οπίσθια του τάδε αγοριού, είτε γνωστού είτε εντελώς αγνωστου, θα ντρέπονταν αν λαμβαναν ένα απλό ραβασακι ή έστω μια απλη καρδουλα, ντυνονταν επιμελως καλυπτοντας ολα τα αποκρυφα σημεια του σωματος τους, ειχαν σεβασμο στους γονεις τους, δεν ασχολουνταν ολη την ωρα με θεματα επιπεδου μαλλιων, life style, κραγιον, μποντιμπιλντεραδες, ηθοποιοι κλπ, δεν λοξοκοιταζαν και δεν εριχναν κερατο παρα μονο σε ακραιες περιπτωσεις κλπ....Τώρα έχουμε οδηγηθει στον αντιποδα, με κατι κοριτσαρους με βαμενα χειλια πουτανί, κάτι ρουχισιες εντελως αναλαφρες για να φαινεται ο μπουστος και τα ξωπλατα τους(παιζει καποιες να μην φορανε καν εσωρουχα), κατι μινι που θυμιζουν ζωνες για να φαινεται επιμελως ολο το μπουτι και που ετσι και σκυψουν δεν θα μεινει τιποτα κρυφο πια απο το σωμα τους, κατι γυναικες που βαφουν το προσωπο και τα νυχια τους και βαζουν λακ επανω τους...απλα και μονο για να ψωνισουν πρωι απο το περιπτερο, κατι κοριτσια που ξυμεροβραδιαζονται στα μπαρ και τα κλαμπ και πηδιουνται με οποιον τυχει να τα πινουν εκεινη την νυχτα εφαρμοζοντας στην πραξη το one night stand και αν μεινουν και γκαστρωμενες κιολας who cares, θα παρουν ενα χαπι της επομενης ημερας ή θα κανουν μια εκτρωση ή θα πεταξουν το μωρο στα σκουπιδια ή σε κανα ορφανοτροφειο και τελειωσε η υποθεση και αν μια στο εκατομμυριο αναγκαστουν να παντρευτουν θα βρουν την ευκαιρια να βγαλουν το διαζυγιο υπερ τους και να βγαλουν διατροφη την οποια θα την καταφανε στα λιπ γκλος, τα νυχακια και τα βυζακια τους, την επιδερμιδα τους κλπ...Sex χωρις προφυλαξεις, sex ομαδικο, sex μεταξυ φιλων για χαβαλε, cyber sex και sms sex, μπανιστιρι, sex με ανωμαλα αξεσουαρ(δονητες, στολες κλπ), τσοντες που εχουν γινει ολοκληρη βιομηχανια κλπ κλπ...Αυτη ειναι η γυναικα της σημερινης εποχης...Καμαρωστε την(ή μάλλον πηδηξτε την

Άστο μην μιλήσω καλύτερα για μένα.........
    Κοίτα τα παρουσιάζεις μισογυνιστικά, για παράδειγμα εγώ ψάχνω την ασφάλεια, αλλά όχι για να "δέσω το γάιδαρό μου" όπως αρέσει στη μισογυνιστική κοινωνία να λέει, αλλά επειδή το έχω ανάγκη. Αλλά τελικά αυτό δεν είναι, τι έχει ο καθένας ανάγκη; Ακόμα και αν η άλλη θέλει μόνο το σεξ εφόσον υπάρχουν άντρες που το προσφέρουν και είναι η πλειοψηφία των αντρών καμία αμφισβήτηση πάνω σ' αυτό, μπορείς εσύ να την κατηγορήσεις; Και το σεξ ανάγκη είναι. Και τέλος για τα λεφτά, εγώ πιστεύω ότι οι περισσότερες που τα ψάχνουν αυτά είναι γιατί έχουν καταλάβει ότι οι άντρες δεν αξίζουν για τίποτα άλλο και γι'αυτό το κάνουν, και εκεί, όπως γράφτηκε και σε ένα άλλο θέμα, μια συναλλαγή είναι, δηλαδή δίνω αυτό που θες, είμαι ξανθιά, όμορφη, αδύνατη, και ο άλλος που παίρνει αυτό που θέλει έστω και ψεύτικα δίνει τα λεφτά.
    Δεν κατηγορω κανενα,απλως λεω ποια ειναι η αληθεια,μακρια απο ωραιοποιησεις του στυλ ''οι γυναικες θελουν αντρα με χιουμορ'' και τα συναφη,που συσκοτιζουν την πραγματικοτητα.

Senior Member
    περαστικε αυτη ειναι η εποχη ετσι παει το παιχνιδι.ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!παιξε ή κανε δικο σου ετσι παει.εμενα προσωπικα μου αρεσει ολο αυτο.αλλα υπαρχουν τοσες πολλες εξαιρεσεις σε αυτο που λες!!
    δεν ειμαι εγω εγωιστης.ας μην υπηρχε η λεξη "εγω".

BTW εχω κακη γνωμη γενικα για τους ανθρωπους και τις ανθρωπινες σχεσεις (επειδη μου πες για μισογυνισμο).

Banned
    Τα "κοριτσακια" της σημερινης γενιάς είναι ήδη πολύ μεγάλα για την ηλικία τους! Πριν απο 40 χρόνια οι γυναίκες θα κοκκίνιζαν απο ντροπή αν σχολίαζαν τα οπίσθια του τάδε αγοριού, είτε γνωστού είτε εντελώς αγνωστου, θα ντρέπονταν αν λαμβαναν ένα απλό ραβασακι ή έστω μια απλη καρδουλα, ντυνονταν επιμελως καλυπτοντας ολα τα αποκρυφα σημεια του σωματος τους, ειχαν σεβασμο στους γονεις τους, δεν ασχολουνταν ολη την ωρα με θεματα επιπεδου μαλλιων, life style, κραγιον, μποντιμπιλντεραδες, ηθοποιοι κλπ, δεν λοξοκοιταζαν και δεν εριχναν κερατο παρα μονο σε ακραιες περιπτωσεις κλπ....Τώρα έχουμε οδηγηθει στον αντιποδα, με κατι κοριτσαρους με βαμενα χειλια πουτανί, κάτι ρουχισιες εντελως αναλαφρες για να φαινεται ο μπουστος και τα ξωπλατα τους(παιζει καποιες να μην φορανε καν εσωρουχα), κατι μινι που θυμιζουν ζωνες για να φαινεται επιμελως ολο το μπουτι και που ετσι και σκυψουν δεν θα μεινει τιποτα κρυφο πια απο το σωμα τους, κατι γυναικες που βαφουν το προσωπο και τα νυχια τους και βαζουν λακ επανω τους...απλα και μονο για να ψωνισουν πρωι απο το περιπτερο, κατι κοριτσια που ξυμεροβραδιαζονται στα μπαρ και τα κλαμπ και πηδιουνται με οποιον τυχει να τα πινουν εκεινη την νυχτα εφαρμοζοντας στην πραξη το one night stand και αν μεινουν και γκαστρωμενες κιολας who cares, θα παρουν ενα χαπι της επομενης ημερας ή θα κανουν μια εκτρωση ή θα πεταξουν το μωρο στα σκουπιδια ή σε κανα ορφανοτροφειο και τελειωσε η υποθεση και αν μια στο εκατομμυριο αναγκαστουν να παντρευτουν θα βρουν την ευκαιρια να βγαλουν το διαζυγιο υπερ τους και να βγαλουν διατροφη την οποια θα την καταφανε στα λιπ γκλος, τα νυχακια και τα βυζακια τους, την επιδερμιδα τους κλπ...Sex χωρις προφυλαξεις, sex ομαδικο, sex μεταξυ φιλων για χαβαλε, cyber sex και sms sex, μπανιστιρι, sex με ανωμαλα αξεσουαρ(δονητες, στολες κλπ), τσοντες που εχουν γινει ολοκληρη βιομηχανια κλπ κλπ...Αυτη ειναι η γυναικα της σημερινης εποχης...Καμαρωστε την(ή μάλλον πηδηξτε την
    Έλεος ρε περαστικέ για την τελευταία σου φράση!!!!! Το αν είναι έτσι τα σημερινά κοριτσάκια δεν ξέρω, δεν τα δικαιολογώ, αλλά μήπως και οι άντρες είναι καλύτεροι; Μήπως λόγω των αντρών γίνανε έτσι γιατί μετράει το ευκαιριακό σεξ; Μήπως η απελευθέρωση είναι καλή αλλά όχι με αυτόν τον τρόπο αλλά αν είναι ο μόνος τρόπος για να περάσουμε στο επόμενο στάδιο πρέπει να την "υποστούμε"; Μήπως έχετε πάρει και οι άντρες ψηλά τον αμανέ; Μήπως μας κράζετε συνέχεια λέω μήπως; Και εγώ κράζω τους άντρες αλλά όχι επειδή περιποιούνται όπως και να περιποιούνται, ακόμα και αν δεν μ' αρέσει, αλλά λόγω του χαρακτήρα σας που θέλετε μόνο να πηδήξετε (δεν ξέρω εσύ).

Banned
    Δεν κατηγορω κανενα,απλως λεω ποια ειναι η αληθεια,μακρια απο ωραιοποιησεις του στυλ ''οι γυναικες θελουν αντρα με χιουμορ'' και τα συναφη,που συσκοτιζουν την πραγματικοτητα.
    Αλαφροίσκιωτε δεν ξέρω αν οι γυναίκες είναι όπως τα λες αν ψάχνουν για το σεξ οι περισσότερες κτλ αν και σου είπα ότι και αυτό είναι ανάγκη και αν το κάνουν χωρίς να προσβάλλουν τον άλλο να το κάνουν........εγώ δεν θα 'θελα βέβαια να έχω μια τέτοια φίλη, αλλά εντάξει. Όμως τα παρουσίασες με τέτοιο τρόπο που δείχνει μίσος, γι'αυτό μίλησα περί μισογυνισμού, τώρα αν τα έχεις βάλει με όλους γιατί το επίπεδο είναι χαμηλό που έγραψες πιο κάτω, συμφωνώ, μαζί σου.

Αλαφροίσκιωτε δεν ξέρω αν οι γυναίκες είναι όπως τα λες αν ψάχνουν για το σεξ οι περισσότερες κτλ αν και σου είπα ότι και αυτό είναι ανάγκη και αν το κάνουν χωρίς να προσβάλλουν τον άλλο να το κάνουν........εγώ δεν θα 'θελα βέβαια να έχω μια τέτοια φίλη, αλλά εντάξει. Όμως τα παρουσίασες με τέτοιο τρόπο που δείχνει μίσος, γι'αυτό μίλησα περί μισογυνισμού, τώρα αν τα έχεις βάλει με όλους γιατί το επίπεδο είναι χαμηλό που έγραψες πιο κάτω, συμφωνώ, μαζί σου.
    Χμ,κυνικοτητα ειναι οχι μισος.Κανει καλο και σε σας και σε μας,να μιλαμε ξεκαθαρα.
    BTW πιο πολυ συμπαθω αυτες (τις ελαχιστες) που λενε οτι πανε με καποιον γιατι πχ εχει ωραιο κωλο,παρα αυτες που λενε μπαρμ******λα για χιουμορ και χαρακτηρες.

Banned
    Quote Originally Posted by legalize View Post
    περαστικε αυτη ειναι η εποχη ετσι παει το παιχνιδι.ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!παιξε ή κανε δικο σου ετσι παει.εμενα προσωπικα μου αρεσει ολο αυτο.αλλα υπαρχουν τοσες πολλες εξαιρεσεις σε αυτο που λες!!
    Τι λες βρε μεγαλε, παιχνιδι ειναι?? Παιχνιδι ειναι να πηδιεσαι και μετα να κανεις εκτρωση για να γλυτωσεις τα σπασμενα?? Παιχνιδι ειναι να απορριπτεις καποιον με τον χειροτερο τροπο επειδη δεν σου φανηκε "αντρας"(οπως το εννουν οι σημερινοι "κοριτσαροι" που υπερανελυσα)?? Παιχνιδι ειναι το cyber sex ακομη και με αγνωστους?? Παιχνιδι ειναι το sex χωρις προφυλαξεις?? ΕΕΕ ΑΜΑ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ, ΑΝΤΕ ΚΑΝΤΑ ΠΡΑΞΗ!!

Νταξει ρε περαστικε,αν η αλλη θελει σαιμπερ εμας τι μας κοφτει?
    Μην της την πεσεις αμα σε ξενερωνει.

Εκει που οντως ειναι μαλακια ειναι αυτο με τις εκτρωσεις ή να φερεσαι ασχημα στον αλλον.

Banned
    Χμ,κυνικοτητα ειναι οχι μισος.Κανει καλο και σε σας και σε μας,να μιλαμε ξεκαθαρα.
    BTW πιο πολυ συμπαθω αυτες (τις ελαχιστες) που λενε οτι πανε με καποιον γιατι πχ εχει ωραιο κωλο,παρα αυτες που λενε μπαρμ******λα για χιουμορ και χαρακτηρες.
    Να μιλάμε ξεκάθαρα αλλά χωρίς κυνικότητα ή μίσος. Εγώ επιμένω ότι είναι μίσος αλλά τελοσπάντων. Πρέπει να φύγω τώρα. Όσο γι'αυτές που λένε ότι πάνε με κάποιον γιατί έχει ωραίο κώλο, να σου πω την άποψή μου, κάποτε με πείραζε να κοιτάνε τον κώλο οι άντρες περισσότερο αλλά και οι γυναίκες, τώρα μπορεί να το κάνω κι εγώ ως μέρος του σώματος, δηλαδή να πω αα, έχει ωραίες γάμπες, ωραίο κώλο και ωραία μαλλιά πχ. Το θαυμάζω ως μέρος του όλου αλλά δεν εστιάζω εκεί για τους λόγους που προανέφερα. Για το χαρακτήρα το πιστεύω ότι κάποιες μπορεί να τον κοιτάνε, όπως κι εγώ, αλλά τελικά είναι πιο λίγες από όσες νόμιζα.

Δλδ αμα πω οτι οι τσιγγανοι πχ ζουν απο τη ζητιανια,μισω τους τσιγγανους?
    Αφου οι γυναικες ετσι δρουν,τι να πω,τα αντιθετα?

Page 46 of 52 FirstFirst ... 364445464748 ... LastLast