Results 91 to 105 of 779
Thread: Ο 10λογος της μπακουριάς
-
02-02-2012, 16:48 #91
- 02-02-2012, 16:49 #92
μονο goa κι uplifting απο trance, που δεν υπαρχει η τελευταια πλεον, λεμε τωρα...
02-02-2012, 16:57 #93
σάνυ, αλλαξαμε κ υπογραφη βλεπω.....
!!!!!!!http://www.mazi.org.gr/
02-02-2012, 16:57 #94
02-02-2012, 17:00 #95
nitzhonot, το 99 ηταν μοδα, καηκε απ'τη πρεζα η φαση, ειχα ζησει ομορφα σκηνικα στη κομοτηνη τα καλοκαιρια...
02-02-2012, 17:28 #96
Μπορεί να είμαι και λίγο εκτός πραγματικότητας, διότι για να αναλύσω ένα κοινωνικό φαινόμενο, αναγκαστικά θα βασιστώ σε εμπειρίες δικές μου και ξένες από ένα δείγμα που τυχαίνει να υποπίπτει στην διάθεσή μου. Έτσι λοιπόν γνωρίζω μερικά άτομα που πρόκειται για μια χαρά παιδιά και δεν μπορείς να τους βρεις κανένα κουσούρι, ωστόσο είναι μπακούρια. Τι πρέπει να συμπεράνω απ' αυτό; Ότι απλά είναι άτυχοι; Ε δεν πιστεύω στην τύχη. Πραγματικά δεν έχουν τίποτε το περίεργο κι εντούτοις δέχονται από παντού απόρριψη.
Ο δεκάλογός μου δε νομίζω ότι θίγει ανύπαρκτες καταστάσεις, είναι όλες βγαλμένες από τη ζωή. Θα μπορούσα πχ να συμπεριλάβω στα αίτια ότι πολλές το έχουν γυρίσει και έγιναν λεσβίες. Τότε ναι, αυτό θα ήταν άκυρο γιατί δεν αναφέρεται σε ποσοστό πάνω από 1 τοις χιλίοις.
Η ανάδειξη του σώματος λειτουργεί σαν ερωτικό κάλεσμα που αναγγέλει ότι είναι σεξουαλικά διαθέσιμες όχι απαραίτητα για μια βραδιά.
Άμα είναι ξελιγωμένοι, γιατί να μην ενδιαφερθούν;
Δηλαδή τι θέλεις να αποδείξεις τέλος πάντων; Ότι οι γυναίκες είναι καλόβολες και εύκολες; Τότε γιατί έχει βουίξει ο τόπος ότι οι χυλόπιτες πέφτουν σύννεφο; Θα την είχαμε καταργήσει αυτή τη λέξη από το λεξιλόγιό μας, αν ήταν.
Όχι, δεν έτυχε.
Μόνο που αυτό που έχω κατά νου είναι η διαπίστωση και όχι μια προκατειλημμένη αντίληψη άνευ ερεισμάτων.
02-02-2012, 17:48 #97
+1
Cyan, Cherouvim, Star Children lol, θυμάμαι που είχαμε καεί και εμείς με το τσιφτεντέλικ, εντάξει για κλάματα ήταν αυτές οι παραγωγές χαχαχα. Από trance το μόνο που μπορώ να ακούσω που και που τώρα είναι τα παλιά Ευρωπαικά (Γερμανία, Βέλγιο, Αγγλία κλπ., 91-97 παλιά θρυλικά labels όπως MFS, Harthouse, Eye-Q, Superstition κλπ.), ούτε και psychede την παλεύω πλέον με ζαλίζει :P
p.s. @ Hal ναι το Wipe-Out είχε και FSOL, κάτι μου είχε κάνει να πάρω τα αλμπoυμάκια Lifeforms και Dead Cities, άψογοι. Sorry for spamming the thread :P
02-02-2012, 18:21 #98
@Sheldon
Well, αφού πιστεύεις ότι η μπακουριά σου δεν έχει να κάνει σε τίποτα με σένα και ότι για όλα φταίνε οι "γυναίκες" και η "κατάσταση" τότε γιατί έκανες αυτό το θρεντ? Απλά για να υμνήσεις την μπακουριά σου και να κράξεις το πόσο για όλα φταίνε οι άλλες/-οι? "Οδή στην Μπακουριά" και έτσι? Ότι και να σου λέμε δεν έχει νόημα αφού όλα θα τα ερμηνεύεις από την δική σου προκατειλημένη πλευρά (που είναι πολύ αρνητικά διαστρεβλωμένη για να μην ρίξεις το βάρος στον εαυτό σου και έχεις εγω-δυστονία). Όσο το "βλέπεις" έτσι θα προσέχεις και θα επιβεβαιώνεις μόνο τις καταστάσεις που ταιριάζουν με τις θεωρίες σου μπαίνοντας σε αυτό που λέμε "αυτο-εκπληρούμενη προφητεία". "Όλες οι γυναίκες έχουν γίνει ψώνια", μετά εσένα αυτό θα σε κάνει να μην κάνεις το κυνήγι και την προσπάθεια, κάπου σε μια φάση θα φύγει η κοπέλα που θα δεις έξω γιατί θα είσαι και εσύ "κρύος", "ααα δεν σας το λεγα ότι οι γυναίκες έχουν καβαλήσει το καλάμι!! να τα να τα".
Οπότε...μάλλον δεν μένει κάτι άλλο να πούμε. Εξάλλου όσο χάλια και αν είναι "ο κόσμος/τι περιβάλλον" (γενικά) δεν μπορεί να γίνει κάτι γι αυτό, τουλάχιστον μπορεί ο καθένας να κάνει κάτι για τον εαυτό του και να βελτιωθεί όσο μπορεί. Κανείς δεν είπε ότι ο κόσμος είναι εύκολος, αλλά δεν είναι και σαν τον δεκάλογο σου και μέχρι να το καταλάβεις αυτό και να αλλάξεις το attitude και να αποβάλεις τους "άκαμπτους κανόνες" σου, θα συνεχίσεις μπακούρι, καμία γυναίκα όσο απελπισμένη και να είναι δεν θα σου χτυπήσει την πόρτα, ούτε καμία θα καταλάβει τηλεπαθητικά το τι αισθάνεσαι. Οπότε τι να πω... άντε καλή μπακουροσυνέχεια!
02-02-2012, 21:16 #99
sheldon, συνεχιζω να σε βρισκω λιγο ακραιο.
το οτι εσυ εχεις καποιους γνωστους που κατα τη γνωμη μου σου ειναι μια χαρα παιδια, δν σημαινει πως ειναι κ ετσι.
υποκειμενικο ειναι.
το οτι ομως δν τους τυχαινει κ κατι στη ζωη τους, αλλα σε ολους, ε κατι λεει.....
το ανεκδοτο ειναι πασιγνωστο αλλα οκ θα στο πω αλλη φορα.
το τελευταιο που σου ειπα στο ειπα γιατι οταν δν βγαζεις προς τα εξω κατι θετικο ειναι σαν να διωχνεις τους παντες απο διπλα σου.
ακομη κ ο φουρναρης θα σου δωσει αψητο ή ψιλοκαμμενο ψωμι!http://www.mazi.org.gr/
02-02-2012, 22:27 #100
"Η ύπαρξη προηγείται της ουσίας"
ή αν προτιμάτε
"Η υποκειμενικότητα πρέπει να είναι το εναρκτήριο σημείο"
...οπότε αφήστε το να υπάρξει πρώτα και μετά βλέπετε που μπορεί και αν μπορεί να πάει.
02-02-2012, 22:51 #101
τι να υμνησει την μπακουρια του? αυτο δεν στεκει
προφανως ηθελε να μοιραστει τον προβληματισμο του .. το καταλαβαμε διαφωνουν καποιοι το ειπαν σε μπολικα ποστ αλλοι παλι συμφωνουν και ουτω καθεξης[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
03-02-2012, 04:25 #102
ασχετα παντως απ'αυτα που λεει ο sheldon αφου μετρανε σαν υποκειμενικες αποψεις βασισμενες στις εμπειριες του, βλεπωντας απλα και ποσοι αντρες ειναι μονοι εδω στο φορουμ (που υποτιθεται ειναι μικρογραφια της κοινωνιας μας) καταλαβαινουμε οτι ενα προβληματακι το εχουμε και δεν ειμαστε οπως παλια...
γιαυτο εκτος απ'την περιφημη οικονομικη κριση, ευθυνεται και η ανεξαρτησια των γυναικων, που θελουν να κανουν ολα οσα κανουν οι αντρες, πλασαρωντας την δηθεν ισοτητα σαν δικαιολογια. ισοτητα που αλλωτε χρησιμοποιουν για να εκμεταλευονται καταστασεις, κι αλλωτε γυρναει εναντιον τους (οταν πχ μενουν εγκυες).
οπως και να εχει, καλο θα ηταν να ξεψωνιστουμε ολοι λιγο, να ανοιξουμε τα ματια μας και να αναζητησουμε/δωσουμε αγαπη, χωρις να περιμενουμε τον ουρανο με τ'αστρα για ανταλλαγμα.
03-02-2012, 07:07 #103
Και την ίδια στιγμή πόσες γυναίκες συμφώνησαν κιόλας μαζί του και τον προσέγγισαν πράγμα που αναιρεί την γενίκευση "όλες οι γυναίκες φταίνε/είναι ίδιες". ;)
Πόσοι άντρες είναι μόνοι τους εδώ μέσα? Δεν ξέρω, ρωτάω. Αν και όταν ο άλλος περνάει από έξαρση κατάθλιψης/άγχους/ψύχωσης κλπ. είναι κάπως πιο δύσκολο να μείνει σε σταθερή σχέση (η να αποκτήσει καινούργια) αν και όχι αδύνατο βέβαια (ανάλογα της σοβαρότητα της κατάστασης)
Αλλά συμφωνώ με την τελευταία σου πρόταση.
03-02-2012, 08:13 #104
Δηλαδή για όσους άντρες είναι μπακούρια, φταίνε οι γυναίκες που την έχουν ψωνίσει και δεν τους καταδέχονται, αλλά για όσες γυναίκες είναι μπακούρια φταίνε οι γυναίκες που την έχουν ψωνίσει. Μάλιστα.
[I][SIZE="1"]Well you're up so high, how can you save me when the dark comes here tonight to take me up my front walk and into bed, where it kisses my face and eats my head...[/SIZE][/I]
03-02-2012, 08:24 #105
Εργασιακός εκφοβισμός και κακοποίηση
30-07-2025, 09:56 in Κακοποίηση