Ο 10λογος της μπακουριάς - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 52 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 779
    Senior Member
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Μπράβο σου, το βρήκες. Είμαι ένα τίποτα, δεν αξίζω τίποτα. Κι αυτό γιατί το μόνο που ξέρω είναι να γκρινιάζω, να κλαίγομαι, να μοιρολογώ και να μεμψιμοιρώ. Και κυρίως, γιατί εγώ είμαι απόλυτος και εγώ βάζω ταμπελίτσες στους άλλους, σωστά;
    ειρηνη αδερφια!
    φυσικα και αξιζεις
    σελντον καποιοι θα συμφωνησουν καποιοι θα διαφωνησουν εσυ εθεσες τον προβληματισμο σου σε βρηκα πολυ σωστο απο κει και περα ασε τον τρελλο στην τρελλα του ;)
    εχουμε εμεις τη δικια μας αληθεια εχουν οι αλλοι τη δικια τους αλλωστε ειπωθηκε πως καποιοι μιλουν εκ του ασφαλους αυτο δεν προκειται να αλλαξει ουτε τα μυαλα τους ουτε την αποψη τους περι του θεματος
    δεν τα βρηκαμε ολοι ετοιμα και συνεχιζουμε να προσπαθουμε να τα διεκδικησουμε :)
    οραιο θεμα ανοιξες μπραβο σου απο μενα! :)
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...σέλντον γιατί το προσωποποιείς?
    Μίλησα πουθενά για σένα? Από που βγήκε επίσης πως σε είπα "τίποτα"?
    Μήπως όλα αυτά σε φοβίζουν και νιώθεις έτσι?
    Την άποψη μου την έχω πει πολλές φορές εδώ μέσα, θα την πω και άλλη μια: όλες οι γυναίκες κοιτάζουν κατά βάση το χαρακτήρα και τη δυναμικότητα του άντρα, αυτά που έχει να δώσει και να πει, και μετά κοιτά την εμφάνιση ή το πορτοφόλι.
    Δεν σου μιλάω για χαζογκόμενες, σου μιλάω για γυναίκες που ξέρουν ποιες είναι και τι ζητάνε.
    Το πιο βαρετό είναι να βλέπω συνεχώς τύπους να βρίζουν τις γυναίκες από το πρωί μέχρι το βράδυ, επειδή τους αππορίπτουν. (Το βλέπω και με πολλές γυναίκες επίσης, αλλά δεν είναι του παρόντος).
    Δουλειά με τον εαυτό σου έχεις κάνει? Έχεις αναρωτηθεί ποτέ γιατί δεν μπορείς να βρεις μια κοπέλα να κάνεις σχέση?
    Πιστεύεις πως πληρείς τις προυποθέσεις ώστε να τραβήξεις το ενδιαφέρον μιας κοπέλας?
    Αν δεν μπορείς να απαντήσεις σε μένα, απάντησε στον εαυτό σου.
    ποιες ειναι οι προυποθεσεις?
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    ποιες ειναι οι προυποθεσεις?
    ...αν θυμάμαι καλά είσαι γυναίκα, οκ?
    Εσένα ποιες είναι οι προυποθέσεις σου για να κάνεις σχέση με καποιον?

Senior Member
    ...αν θυμάμαι καλά είσαι γυναίκα, οκ?
    Εσένα ποιες είναι οι προυποθέσεις σου για να κάνεις σχέση με καποιον?
    οτι κι αν ειναι ο αλλος για μενα σημασια εχει να ειναι αληθινος και να ξερει να αγαπαει.
    αλλα απαντησε μου σε παρακαλω

Senior Member
    ....φυσικα και αξιζεις
    BloodyKate σιγά μην περίμενε από κάποιους εδώ μέσα να του αναγνωρίσουν αξίες!
    Συγνώμη κιόλας! Αυτό που τους συμβουλεύω να κάνουν είναι να γνωρίσουν τον εαυτό τους
    για το καλό τους κιόλας!

οτι κι αν ειναι ο αλλος για μενα σημασια εχει να ειναι αληθινος και να ξερει να αγαπαει.
    αλλα απαντησε μου σε παρακαλω
    ..ζητάς πολύ λίγα...
    Κάπου διάβασα πως έχεις να κάνεις σχέση δυο χρόνια. Πως είναι δυνατόν μια κοπέλα που ζητά ελάχιστα πράγματα από κάποιον να μην μπορεί να κάνει σχέση?

Senior Member
    ..ζητάς πολύ λίγα...
    Κάπου διάβασα πως έχεις να κάνεις σχέση δυο χρόνια. Πως είναι δυνατόν μια κοπέλα που ζητά ελάχιστα πράγματα από κάποιον να μην μπορεί να κάνει σχέση?
    εμ δεν ξερω... ισως δεν πληρω τις "προυποθεσεις"...
    ακομα δεν απαντησες...

εμ δεν ξερω... ισως δεν πληρω τις "προυποθεσεις"...
    ακομα δεν απαντησες...
    να σου απαντήσω σε τι?
    Ποιες προυποθέσεις πρέπει να έχει ένας άντρας για να κάνει σχέση? Τα έχω γράψει σε αυτό το θέμα.....

Senior Member
    να σου απαντήσω σε τι?
    Ποιες προυποθέσεις πρέπει να έχει ένας άντρας για να κάνει σχέση? Τα έχω γράψει σε αυτό το θέμα.....
    χαχαχ! οκ εσυ ξερεις... χαχα!

χαχαχ! οκ εσυ ξερεις... χαχα!
    ...εχμ.......εξκιουζ μι?

Senior Member
    ....για όλα φταίνε οι γυναίκες που είναι ρατσίστριες και καβαλημένες και δεν συμβιβάονται με τύπους που δεν έχουν να τους προσφέρουν τίποτα.
    Και όταν λέω τίποτα, δεν εννοώ από οικονομικής πλευράς.
    Quote Originally Posted by sheldon View Post
    Μπράβο σου, το βρήκες. Είμαι ένα τίποτα, δεν αξίζω τίποτα. Κι αυτό γιατί το μόνο που ξέρω είναι να γκρινιάζω, να κλαίγομαι, να μοιρολογώ και να μεμψιμοιρώ. Και κυρίως, γιατί εγώ είμαι απόλυτος και εγώ βάζω ταμπελίτσες στους άλλους, σωστά;
    ...σέλντον γιατί το προσωποποιείς?
    Μίλησα πουθενά για σένα? Από που βγήκε επίσης πως σε είπα "τίποτα"?

Δυστυχώς η ίδια τακτική επαναλαμβάνεται.. και ο άλλος να ψάχνεται, γιατί η άλλη αναρωτιέται δήθεν και καλά αν το είπε ή δεν το είπε!
    Είναι θέμα για έντονο όμως ψυχαναλυσμό αυτό!

Banned
    BloodyKate μαλλον αυτες ειναι οι προϋποθεσεις (της Θεοφανίας μονο εννοειται):

Αυτό που δεν έχουν καταλάβει οι άντρες για τις γυναίκες είναι πως δεν ψάχνουμε κάποιον να κάνουμε τη μαμά του, αλλά έναν άντρα σίγουρο για τον εαυτό του, έξυπνο και σοβαρό ακόμη και αν είναι στη χειρότερη φάση της ζωής του: δηλαδή αρσενικό.
    μονο που δε καταλαβαινουν ουτε οι γυναικες οτι κι εμεις ψαχνουμε λιγο πολυ το ιδιο, οχι καποια να την εχουμε σαν κορουλα οπως την καλομαθε ο πατερουλης που της προσφερε τα παντα ετοιμα, αλλα να ειναι εξυπνη και δυναμικη, συνεργασιμη και αποφασισμενη να παραμεινει πιστη στον αντρα της και να τον ακολουθησει παντου στηριζωντας τον (θα προσθετα εγω): δηλαδη απλα θηλυκο!

στην εποχη μας που ολες θελουν να το παιξουν ανεξαρτητες και καριεριστριες δυστυχως τα θηλυκα δεν υπαρχουν, υπαρχουν μονο αυτες που μοιαζουν γυναικες. οποτε σωστα λεγαμε και στο παρελθον οτι χαλασαν οι ρολοι...

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Δυστυχώς η ίδια τακτική επαναλαμβάνεται.. και ο άλλος να ψάχνεται, γιατί η άλλη αναρωτιέται δήθεν και καλά αν το είπε ή δεν το είπε!
    Είναι θέμα για έντονο όμως ψυχαναλυσμό αυτό!

ψυχαναλυσμο?
    http://www.mazi.org.gr/

Senior Member
    Quote Originally Posted by arktos View Post
    ψυχαναλυσμο?

ναι είναι ο νέος όρος, που έχει αντικαταστήσει τον άλλον ψυχανάλυση....

Senior Member
    εχμμμμμμ.......α ρε πετραν κ σκεφτομουν να σου την πω κιολας γιατι τα πες χυμα......
    http://www.mazi.org.gr/

Page 9 of 52 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast