Ένα ζωηρό παιδί... - Page 2
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast
Results 16 to 30 of 36
    Senior Member
    Quote Originally Posted by dikipo View Post
    το πληκτρολογιο μου κι εγω εχουμε περασει πολλα μαζι να φανταστεις πατιουνται μονα τους κουμπακια κι οταν τα σημειωνω βγαινει ''σαγαπω''

δεν μπορεις να με απομακρυνεις και απ αυτο : (

τωρα αμα δεν ξεχωριζεις το αστειο απο το σοβαρο σημαινει πως ειναι κατι μεταξυ των δυο η πως εχεις εσυ προβλημα,εσυ ξερεις

να κομπλεξιαζεις και να με προσβαλεις σιγουρα δεν ειναι οτι καλυτερο ενω σου μιλαω ακομα ευγενικα και σοβαρα

και οσο για το τι μπορεις να κανεις αμα πραγματικα νοιαζεσαι θα κανεις κατι(αλλιως τι το κανες το θεμα),δηλαδη αμα οι γονεις του δεν το παν επειδη ειναι ηλιθιοι και σκοτωσει το αγορι του κοριτσιου που του αρεσει θα ναι καλυτερα?

εγω θα γελαω παντως εσυ θα μετανιωνεις και οι γονεις του παιδιου του αλλου θα κλαινε

μαθε να βοηθας και να σκεφτεσαι πραγματικα παρα να κανεις θεματα σε φορουμ,peace
    ε? οκ... ειδαμε κι εσενα που σκεφτεσαι τι πετας... αν μου γραφεις χαζομαρες σε ενα τοσο σοβαρο θεμα θα σου απανταω αναλογως αν δεν σ αρεσει εχεις την επιλογη εγω για βοηθεια εγραψα εδω μεσα και οχι για να διαβαζω μαλακιες για ευθανασιες δηθεν αστειακια του αποπατου
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Senior Member
    ε οχι και δηθεν αστειακια

γαμαν τα αστεια μου,οχι αστεια :P

Member
    Παρακαλώ μην σπαμάρετε στα θέματα και όσοι θέλετε να συμμετέχετε να είστε εντός θέματος.

..συμφωνώ με τη ρεμ...
    Το θέμα το έουν πρώτα απ όλα οι γονείς και το παιδί για κάποιο ενδοοικογενειακό λόγο είναι έτσι.
    Ακόμη και το οτι ένα παιδί δέκα χρονών έχει πρόσβαση σε αεροβόλο, είναι από μόνο του πρόβλημα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..συμφωνώ με τη ρεμ...
    Το θέμα το έουν πρώτα απ όλα οι γονείς και το παιδί για κάποιο ενδοοικογενειακό λόγο είναι έτσι.
    Ακόμη και το οτι ένα παιδί δέκα χρονών έχει πρόσβαση σε αεροβόλο, είναι από μόνο του πρόβλημα.
    δεν ειχε προσβαση... 200 μετρα ηταν απο το σπιτι του σηκωθηκε αξημερωτα και το επιασε μην βγαζετε ευκολα συμπερασματα
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you

Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    δεν ειχε προσβαση... 200 μετρα ηταν απο το σπιτι του σηκωθηκε αξημερωτα και το επιασε μην βγαζετε ευκολα συμπερασματα

...δεν έχει να κάνει μόνο με το αεροβόλο, αλλά με τη γενικοτερη συμπεριφορά του.
    Το παιδί δεν γεννήθηκε ζωηρό ούτε με τέτοιες τάσεις. Από κάπου ξεκινάει όλο αυτό και είναι φυσικά η οικογένεια. Μόνη σου είπες πως μιλούσες στη θεία σου και δεν έβγαζες άκρη...

Senior Member
    ναι δεν αντιλεγω, καλη η αναλυση αλλα και λιγο περιττο να το παιζουμε ολοι ψυχολογοι... τωρα τι κανουμε με αυτο?
    να μιλησω στη ψυχιατρο μου να δω πως μπορω να το προσσεγγισω? να μην ανακατευτω καθολου?

Senior Member
    μίλησα στην μητέρα του ΚΑΙ σήμερα αλλά μόνο κάπνιζε δεν με έπαιρνε στα σοβαρά μου επαναλάμβανε συνεχώς πως το μάλωσε και τα σχετικά
    Γειά σου BloodyKate
    φαίνεται, ότι δεν παίρνουν από λόγια οι γονείς, ενώ εσύ τόχεις πάλεψεις αρκετά.. Δεν χάνεις λοιπόν τίποτα να ξαναμιλήσεις μαζί τους, το λιγότερο είναι και πάλι να μην σε πάρουν στα σοβαρά.
    Μίλα στην ψυχίατρο, αλλά πριν κάνεις την οικογενειακή συζήτηση μ' αυτούς, για να τους πεις μ' έναν τρόπο ανάλογο όσα σε συμβουλέψει η ειδικός.
    Ωστόσο κάνεις το χρέος σου, αυτό που σε κινητοποιεί, για να βοηθήσεις και νάχεις ήσυχη στην τελική την συνείδησή σου, ότι έκανες ό,τι πέρναγε απ' το χέρι σου. καλή επιτυχία!

Senior Member
    όπως να σκοτώνει ξένα ζώα και να χτυπάει τη μάνα του και τις αδερφές
    πριν λίγες μέρες μπήκε κρυφά στην αποθήκη πήρε το αεροβόλο και το έκανε βόλτες έγραψε στην έκθεσή του πως σχεδιάζει να σκοτώσει τον φίλο της κοπέλας που "αγαπάει".
    Χρειάζεται ειδικό ή εγώ τα βλέπω μαύρα?
    Καλό θα ήταν να της μίλαγες γιατί εκτός από τη ζωηράδα -που φυσικά δεν είναι κάτι το απαραίτητα "κακό" σε ένα παιδάκι- φαίνεται να έχει και συσσωρευμένο θυμό. Εμένα, πάντως, θα με προβλημάτιζαν πολύ οι συγκεκριμένες συμπεριφορές. Προφανώς θα το έχετε ρωτήσει τι σκέφτεται όταν φέρεται έτσι. Στο σχολείο; Οι φίλοι;

ναι δεν αντιλεγω, καλη η αναλυση αλλα και λιγο περιττο να το παιζουμε ολοι ψυχολογοι... τωρα τι κανουμε με αυτο?
    να μιλησω στη ψυχιατρο μου να δω πως μπορω να το προσσεγγισω? να μην ανακατευτω καθολου?
    δεν χρειάζεται να είναι κανείς ψυχολόγος για να καταλάβει τα αυτονόητα...
    Εγώ θα σου έλεγα να μιλήσεις με τον γιατρό σου ώστε να σε κατευθύνει για μια πιθανή συζήτηση και με το παιδί και με τους δικούς του.

Senior Member
    Εγω παντως θα σου προτεινα αν μιλησεις με την ψυχιατρο σου για αυτο το θεμα μην τους το πεις.
    Πες καλυτερα οτι εχεις επισκεφτει ψυχολογο για ενα προβλημα που ειχες και σε βοηθησε,και οτι δεν χανουν κατι με το να κανουν μια επισκεψη.
    Αν τους πεις οτι μιλησες για το δικο τους θεμα σε ειδικο μπορει να θυμωσουν.

Senior Member
    ναι αυτη ειναι λυση να μιλησω στην ψυχιατρο μου... το παιδι εχουν προσπαθησει να το ρωτησουν αμετρητες φορες τι ειναι αυτο που το ωθει να κανει τετοια πραματα και δεν απανταει. σκαλωνει και δεν ξερει τι να πει, επισης μιλαει για φανταστικα γεγονοτα σαν να τα θυμαται

Senior Member
    ναι αυτη ειναι λυση να μιλησω στην ψυχιατρο μου... το παιδι εχουν προσπαθησει να το ρωτησουν αμετρητες φορες τι ειναι αυτο που το ωθει να κανει τετοια πραματα και δεν απανταει. σκαλωνει και δεν ξερει τι να πει, επισης μιλαει για φανταστικα γεγονοτα σαν να τα θυμαται

BloodyKate τί έγινε τελικά με την υπόθεση του παιδιού; Υπήρξε αντιμετώπιση;

Senior Member
    δεν εχω παει ακομα στην ψυχιατρο μου...
    θα παω την αλλη βδομαδα και θα σου πω

Senior Member
    δεν εχω παει ακομα στην ψυχιατρο μου...
    θα παω την αλλη βδομαδα και θα σου πω
    Δεν ξέρω αν έχει ειπωθεί στο θέμα σου, αλλά αν έχει δεν πειράζει το ξαναλέω, ότι όταν ένα παιδάκι συμπεριφέρεται έτσι μπορεί αυτό να συμβαίνει, γιατί έτσι διεκδικεί το ενδιαφέρον των γονιών που πιθανόν δεν έχει πάρει!

Page 2 of 3 FirstFirst 123 LastLast