δυσκολεύομαι να ξεχάσω - Page 11
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 11 of 20 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast
Results 151 to 165 of 300
    Senior Member
    Θεοφανία το χω σκεφτεί αρκετές φορές κι εγώ..αλλά τώρα και να το κάνω τι θ αλλάξει; ακόμα και να νιώθει κι αυτός κάτι κ να αποφασίσουμε ότι θέλουμε να μαστε μαζί δεν γίνεται οπότε..

Quote Originally Posted by αν? View Post
    Θεοφανία το χω σκεφτεί αρκετές φορές κι εγώ..αλλά τώρα και να το κάνω τι θ αλλάξει; ακόμα και να νιώθει κι αυτός κάτι κ να αποφασίσουμε ότι θέλουμε να μαστε μαζί δεν γίνεται οπότε..
    ...και αφού δνε γίνεται κάτι, γιατί χάνεις τον χρόνο σου με το να στεναχωριέσαι και να κλαις για κάτι που έχει τελειώσει?
    Γιατί δεν προσπαθείς να κοιτάξεις μπροστά και να βρεις κάτι άλλο?

Senior Member
    γιατί θα ήθελα να μπορούσε να γινόταν..πολύ ώριμο το ξέρω :Ρ
    προσπαθώ να κοιτάξω και μπροστά αλλά δεν αχνοφαίνεται καν κάτι...δεν ξέρω τι έχω πάθει γιατί γενικά είμαι πολύ αλλιώς. η στάση μου απέναντι σε αυτό το θέμα δεν θα λεγα ότι με περιγράφει ιδιαίτερα ως ανθρωπο. είμαι αρκετά πειθαρχημένη, βάζω την λογική μπορστά όταν χρειάζεται,κάνω πολλά πράγματα.γενικά είμαι καλή σε πράγματα με τα οποία ασχολούμαι, δεν είμαι ιδαίτερα αυθόρμητη... βεβαια την υπερβολή στο συναίσθημα την έχω αλλά θέλω να πω ότι ΄σιως δεν μπορώ να το διαχειριστώ τόσο καιρό γιατί ε'ιναι και λίγο ξένο για μενα να αφήνομαι τόσο πολύ σε αυτό που νιώθω. για παράδειγμα στην κανονική μου ζωή σε 2 ατομα έχω μιλήσει μόνο για όσα συζητάω εδώ.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ...συνεχίζεις να είσαι κολλημένη σε ένα λάθος...
    Σόρι, δνε στα λέω με κακία, αλλά μήπως πρέπει να δεις κάποιον ειδικό ώστε να σε βοηθήσει να ξεκολλήσεις?
    γιατί αναιρείσαι?

..αν, εγώ αν ήμουν στη θέση σου θα έκανα κάποια κίνηση.
    Τουλάχιστον έτσι θα καταλάβεις αν έχεις κάποια ελπίδα ή χάνεις άδικα το χρόνο σου.
    Αν πρόκειται για ..λάθος.. γι' απάντησέ μας, γιατί να κάνει κάποια κίνηση?
    Μάλλον μπερδεμένη εσύ, προσπαθείς να μπερδέψεις και την αν.

Senior Member
    έκανα διάφορες σκέψεις σήμερα μεσα στην μέρα...δεν είμαι σίγουρη για τίποτα ούτε για τα όνειρα και τις επιθυμίες που εκφράζω. θεωρώ ότι μεγάλο μέρος της δυσκολίας που αντιμετωπίζω στο θέμα αυτό είναι το γεγονός ότι έχω μετανιώσει που δεν φέρθηκα διαφορετικά σε ορισμένες στιγμές, μετανιώνω πραγματικά και σκέφτομαι μήπως ψάχνω και μια ευκαιρία να διορθώσω στιγμές..ξέρω ότι δεν γίνεται να αλλάξουμε το παρελθόν όμως..
    Αν αυτό που διακρίνω εγώ είναι ότι για κάποιο λόγο.. έχει πέσει η ψυχολογία σου.
    Κάνω λάθος; Συνέβη κάτι ή έχει να κάνει, η αλλαγή διάθεσης μ' όσα συζητήθηκαν εδώ μέσα;

γιατί θα ήθελα να μπορούσε να γινόταν..πολύ ώριμο το ξέρω :Ρ
    προσπαθώ να κοιτάξω και μπροστά αλλά δεν αχνοφαίνεται καν κάτι...δεν ξέρω τι έχω πάθει γιατί γενικά είμαι πολύ αλλιώς. η στάση μου απέναντι σε αυτό το θέμα δεν θα λεγα ότι με περιγράφει ιδιαίτερα ως ανθρωπο. είμαι αρκετά πειθαρχημένη, βάζω την λογική μπορστά όταν χρειάζεται,κάνω πολλά πράγματα.γενικά είμαι καλή σε πράγματα με τα οποία ασχολούμαι, δεν είμαι ιδαίτερα αυθόρμητη... βεβαια την υπερβολή στο συναίσθημα την έχω αλλά θέλω να πω ότι ΄σιως δεν μπορώ να το διαχειριστώ τόσο καιρό γιατί ε'ιναι και λίγο ξένο για μενα να αφήνομαι τόσο πολύ σε αυτό που νιώθω. για παράδειγμα στην κανονική μου ζωή σε 2 ατομα έχω μιλήσει μόνο για όσα συζητάω εδώ.
    ...αν...αν ψάξεις βαθιά μέσα σου θα ανακαλύψεις πως δεν είσαι πια ερωτευμένη με αυτον τον τύπο.
    Θα ανακαλύψεις πως ο λόγος που ασχολείσαι ακόμη είναι ο φόβος σου για το άγνωστο, η απογοητευση σου που έδωσες τόσα πολλά και δεν βγήκε πουθενά, η αίσθηση σου πως και στην επόμενη ιστορία θα γίνουν τα ίδια ίσως και χειρότερα και πως κάπως έτσι καταλήγουν όλα.
    Ξέρεις, η συνήθεια να "αγαπάμε" κάτι είναι ακόμη πιο επικίνδυνη και από την πραγματική αγάπη.
    Είμαι σίγουρη πως θες να φύγεις αλλά δεν ξέρεις τον τρόπο, πως θες να κάνεις μια καινούργια αρχή αλλά φοβάσαι, πως έχεις να δώσεις πολλά αλλά δνε ξέρεις που...:)
    Μη το σκέφτεσαι συνέχεια, απλά ψάξου όσο μπορείς περισσότερο.
    Για όλους υπάρχει κάτι, φτάνει να μη βάζουμε εμείς οι ίδιο τρικλοποδιές στον εαυτό μας....

Senior Member
    ...αν.. Ξέρεις, η συνήθεια να "αγαπάμε" κάτι είναι ακόμη πιο επικίνδυνη και από την πραγματική αγάπη.....
    Και τί προτείνεις δηλ. να μην αγαπάμε τίποτα? Καλά τόχα καταλάβει..
    Αυτή η συγκεκριμένη "βοήθεια" εκτός λογικής είναι όντως κι επικίνδυνη!

...και αφού δνε γίνεται κάτι, γιατί χάνεις τον χρόνο σου με το να στεναχωριέσαι και να κλαις για κάτι που έχει τελειώσει!

Η αν πουθενά σε κανένα προηγούμενο ποστ δεν αναφέρει ότι κλαίει..
    Γιατί το κάνεις αυτό; Πού αναφέρει ότι κλαίει; Και μην κάνεις τον "κινέζο".
    Last edited by μαρκελα; 02-02-2012 at 00:35.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Αν αυτό που διακρίνω εγώ είναι ότι για κάποιο λόγο.. έχει πέσει η ψυχολογία σου.
    Κάνω λάθος; Συνέβη κάτι ή έχει να κάνει, η αλλαγή διάθεσης μ' όσα συζητήθηκαν εδώ μέσα;
    σκέψεις κάνω, ενδεχομένως να επηρεάστηκα κι από δω, αλλά δεν το θεωρώ κακό

Senior Member
    σκέψεις κάνω, ενδεχομένως να επηρεάστηκα κι από δω, αλλά δεν το θεωρώ κακό

Θάθελες να τις μοιραστείς; Όλα για μας είναι.

Senior Member
    έκανα διάφορες σκέψεις σήμερα μεσα στην μέρα...δεν είμαι σίγουρη για τίποτα ούτε για τα όνειρα και τις επιθυμίες που εκφράζω. θεωρώ ότι μεγάλο μέρος της δυσκολίας που αντιμετωπίζω στο θέμα αυτό είναι το γεγονός ότι έχω μετανιώσει που δεν φέρθηκα διαφορετικά σε ορισμένες στιγμές, μετανιώνω πραγματικά και σκέφτομαι μήπως ψάχνω και μια ευκαιρία να διορθώσω στιγμές..ξέρω ότι δεν γίνεται να αλλάξουμε το παρελθόν όμως. επίσης μου λείπει τόσο ο Φ. γιατί μοιραζόμασταν μια ευαισθησία για το πως βλέπαμε τον κόσμο..πλέον δεν έχω κάποιον να το μοιραστώ αυτό τόσο δυνατά, με τον ίδιο τρόπο. και η αλήθεια είναι ότι δυσκολεύομαι να διαχειριστώ μόνη μου όσα βλέπω να συμβαίνουν γύρω μου..πλεόν μπορούμε να συζητήσουμε μόνο σύντομα στο τηλ. όλα αυτά. με δυσκολεύουν όσα βλέπω γύρω μου. μετανιώνω επίσης που δεν τον είδα πριν φύγει επειδή θεωρουσα ότι δεν θα μου κανε καλό.
    μαρκέλα το έκανα ήδη :)

Senior Member
    Μην βασανίζεσαι μ' ότι δεν μπορεί ν' αλλάξει. Πάει πέρασε.
    Έτσι δες το κι ας το να φύγει, διαφορετικά αυτό σε κρατάει εκεί πίσω.
    Δεν χρειάζεται να μετανιώνεις για τίποτα, γιατί σε κάθε περίπτωση έκανες ότι μπορούσες δηλ. αυτό που έκρινες σωστό.
    Ακόμα κι αν θεωρείς αποτυχία τις ενέργειες σου, αυτή η αποτυχία αποτελεί την εμπειρία για τις επόμενες επιτυχίες σου.
    Και βέβαια ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Μην βασανίζεσαι μ' ότι δεν μπορεί ν' αλλάξει. Πάει πέρασε.
    Έτσι δες το κι ας το να φύγει, διαφορετικά αυτό σε κρατάει εκεί πίσω.
    Δεν χρειάζεται να μετανιώνεις για τίποτα, γιατί σε κάθε περίπτωση έκανες ότι μπορούσες δηλ. αυτό που έκρινες σωστό.
    Ακόμα κι αν θεωρείς αποτυχία τις ενέργειες σου, αυτή η αποτυχία αποτελεί την εμπειρία για τις επόμενες επιτυχίες σου.
    Και βέβαια ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ!
    Αοριστίες, λόγια του αέρα για να πούμε κάτι.
    Έτσι κι αλλιώς, για μένα είναι φανερό ότι αυτό που σ' ενδιαφέρει περισσότερο είναι να κρίνεις τα λεγόμενα της Θεοφανίας. Η εμπάθεια είναι ολοφάνερη, φαντάζομαι κρατάει από παλιά, αλλά μη φτάνεις στα όρια της γελοιότητας. Είναι κουραστικό και σε εκθέτει ανεπανόρθωτα.
    Και για να πω κι εγώ μια σοφή κουβέντα, που έχει πει η μητέρα Τερέζα, "αν διαρκώς κρίνεις τους άλλους, δε σου μένει χρόνος να τους αγαπήσεις".
    Στην αφιερώνω.
    Επειδή θεωρείς ότι είσαι από τους λίγους ή λίγες μέσα στο φόρουμ (δεν ξέρω τι κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο), που έχουν ανθρωπιά. Εγώ πάλι διακρίνω μόνο υποκρισία.

Senior Member
    An, όταν χρειάζεσαι να πιστέψεις πολύ σε κάτι, τότε η ίδια θα εφευρίσκεις λόγους να στηρίζεις την πίστη σου, άσχετα αν το δάχτυλο της πραγματικότητας είναι στραμμένο σε εντελώς διαφορετική κατεύθυνση και σου υποδεικνύει διαφορετικά πράγματα. Είναι ψυχολογικά χαρακτηριστική συμπεριφορά κάθε θρησκευόμενου ατόμου επίσης. Αν το θέλεις σκέψου το, αν όχι, πάλι δικό σου κομμάτι είναι. Όμως η σχέση σας έχει τελειώσει και συ την κρατάς στο μυαλό σου ως υπαρκτή με ρομαντικές δικαιολογίες και τόνο ανθρωπιστικό. Δική μου άποψη, καμιά σου υποχρέωση να τη δεχτείς εξάλλου.
    "Δε με νοιάζει να έρθουν όλοι οι ξένοι στην Ελλάδα και οι Έλληνες να πάνε αλλού. Θεωρώ ότι πατρίδα μας είναι η γη. Από μικρό παιδί απέρριπτα τα σύνορα."
    Σπύρος Μπιμπίλας

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Αοριστίες, λόγια του αέρα για να πούμε κάτι.
    Έτσι κι αλλιώς, για μένα είναι φανερό ότι αυτό που σ' ενδιαφέρει περισσότερο είναι να κρίνεις τα λεγόμενα της Θεοφανίας. Η εμπάθεια είναι ολοφάνερη, φαντάζομαι κρατάει από παλιά, αλλά μη φτάνεις στα όρια της γελοιότητας. Είναι κουραστικό και σε εκθέτει ανεπανόρθωτα.
    Και για να πω κι εγώ μια σοφή κουβέντα, που έχει πει η μητέρα Τερέζα, "αν διαρκώς κρίνεις τους άλλους, δε σου μένει χρόνος να τους αγαπήσεις".
    Στην αφιερώνω.
    Επειδή θεωρείς ότι είσαι από τους λίγους ή λίγες μέσα στο φόρουμ (δεν ξέρω τι κρύβεται πίσω από το ψευδώνυμο), που έχουν ανθρωπιά. Εγώ πάλι διακρίνω μόνο υποκρισία.
    Κάνω για λίγο κατάχρηση στο θέμα της ..αν.., μαζί σου δεν αξίζει τελικά ν' ασχοληθώ!
    Ωστόσο όμως, με την ευκαιρία αυτή, που μου δίνεις, θα χρησιμοποιήσω όσα λες στο ποστ σου για να πω στην Θεοφανία, ότι ναι "δεν της αρέσει τελικά να της κάνουν αυτά, που κάνει", όμως αν δεν γίνει έτσι, ο άκαμπτος τρόπος της, δεν πρόκειται να βελτιωθεί ποτέ!
    Και μ' άλλα λόγια: "To παιχνίδι της ζωής μοιάζει μ' ένα μπούμερανγκ.
    Οι σκέψεις, οι πράξεις κι οι λέξεις μας, επιστρέφουν αργά ή γρήγορα, πίσω σε εμάς με εκπληκτική ακρίβεια" ( Φλορενς )
    Δεν είναι τυχαίο που με τα περισσότερα μέλη συνεχώς τσακώνεται!

Member
    Θερμή παράκληση: λύστε τις όποιες προσωπικές σας κόντρες μέσω πμ. Σεβαστείτε την θεματοθέτρια και μην γεμίζετε το φόρουμ με άσχετα ποστ.

Page 11 of 20 FirstFirst ... 910111213 ... LastLast