Results 181 to 195 of 300
Thread: δυσκολεύομαι να ξεχάσω
-
02-02-2012, 23:55 #181
προσπαθεια θελει... τα καλυτερα ειναι παντα στο μελλον.
οπλισου με υπομονη και επιμονη κανε αλλαγες και ολα θα ερθουν
απλα να εισαι θετικη
τωρα αν συνεχισεις να εισαι κολλημενη στο παρελθον να παρακαλας να εισαι η εξαιρεση στον κανονα και να γυρισει ο αγαπημενος σου πισω και να ζησετε εσεις καλα κι εμεις καλυτερα
απλα θελω να πω πως η πραγματικοτητα δεν ειναι παντα η εξαιρεση στον κανονα.
οτι κι αν ειναι χασικλης πρεζακι η δεν ξερω και εγω τι αλλο αν δεν σου δινει ελπιδες οτι θα γυρισει πισω τοτε γιατι να προσπαθεις εστω με τη σκεψη σου να τον φερεις κοντα σου?
κοιτα μπροστα δεν σε ξερω και σιγουρα αυτα που σου λεω θα στα εχουν ξαναπει μυρια φορες βαλε τα στο μυαλο σου προσπαθησε τουλαχιστον να κανεις ενα β ημα μπροστα[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]
- 03-02-2012, 00:03 #182
03-02-2012, 00:05 #183
03-02-2012, 00:08 #184
κανε αλλαγες για αρχη κανε κατι στα μαλλια σου κανε ενα μικρο δωρο στον εαυτο σου αρχισε μια νεα δραστηριοτητα βγες σε ενα νεο χωρο και οχι εκει που πηγαινεις συχνα υπαρχουν τοσα πολλα! :)
[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
03-02-2012, 00:08 #185
..αν...ο φιλος μου ήταν 1,5 χρόνο στο εξωτερικό.
Γύρισε για λίγο και ξανάφυγε. Θα μείνει άλλους εννιά μήνες.
Είμαστε μαζι με όλη την ταλαιπωρία και τις δυσκολίες που περιλαμβάνει μια τέτοια σχέση.
Δεν θεωρώ λοιπόν πως η αποσταση είναι πρόβλημα, γιατί πάλεψα πολύ για να μη γίνει.
Σου είπα πριν δυο σελίδες κάτι. Θεωρώ πως δεν έχει τυχει κάτι καλύτερο στη ζωή σου τόσο καιρό, πως νιώθεις ότι θα πάνε χαμένα όσα έδωσες στη σχέση αυτή.
Όμως, αυτό είναι ζωή. Τα λάθη μας.
Μάθε από αυτά και πήγαινε παρακάτω.
Ξέρεις, πολύ περισσότερο από μας (που είμαστε άγνωστοι και σίγουροι πως δεν υπάρχει τίποτα), ότι αυτό που σου λείπει είναι η δύναμη να πας παρακάτω.
Βρες την.
Αν δεν μπορείς, έλα να βοηθήσουμε...:)
03-02-2012, 00:17 #186
κι εγω δεν εχω διαθεση να κανω μαλλον τιποτα απο αυτα. έχω δοκιμάσει όμως πολλά από αυτά και δεν έπιασαν..κάνω πολλά πράγματα δεν κάθομαι όλη μέρα να παραπονιέμαι..εννοώ βγαίνω, γνωρίζω κόσμο, έχω άλλες δραστηριότητες. ευχαριστώ πάντως για το πιο πρακτικό των συμβουλων σου..πάντα με διευκολύνει αυτός ο τρόπος μου φαλινετι πιο συγκεκριμένος.μήπως έχεις και καμιά ακόμα ιδέα..μήπως και δεν την έχω δοκιμάσει;
03-02-2012, 00:26 #187
εμμ... εμενα με βοηθησε πολυ η γιογκα... ξεκολλησε το μυαλο μου οπως και οι ψυχοθεραπειες
ξεκολλησε απο παρανοηκες ιδεες που ειχα και κατι κομπλεξ επισης[COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
03-02-2012, 00:38 #188
03-02-2012, 00:40 #189
το ξέρω για την απόσταση..το χω ζήσει. ξέρω ότι μπορεί να λειτουργήσει. όμως να τα ξανβρείς με κάποιον από απόσταση αυτό δεν νομίζω ότι μπορεί να γίνει σε αυτό αναφέρομαι κάθε φορά που αναφέρω την απόφαση. κι όμως δεν μπορεί να ναι μόνο αυτό..γιατί όσο καιρό ήταν εδώ πάλι δνε είχα αποφασίσει κάτι..
03-02-2012, 00:45 #190
03-02-2012, 09:15 #191
Αν.. σε ειδικό δεν απευθύνονται μόνο αυτοί, που έχουν κάτι σοβαρό, αλλά κι αυτοί, που θέλουν
να μαθαίνουν, γιατί είμαστε σε πορεία δια βίου μάθησης, για να γίνεται η ζωή πιο ευχάριστη και λειτουργική.
Σίγουρα όλα δεν μπορούμε να τάχουμε και πρέπει νάμαστε, μέσα σ' αυτό το χάλι, που μας φτιάξανε
για ζωή κάπως ευχαριστημένοι, αλλά αυτοί, που περνάνε καλύτερα είναι σίγουρα αυτοί,
που συνεχίζουν και δεν σταματάνε να εξελλίσονται..
Μέχρι λοιπόν να δυναμώσεις και να συμβουλευτείς κάποιον ειδικό κι αυτό για να δεις,
ότι υπάρχουν εναλλακτικές λύσεις για να νιώσεις καλύτερα και να ξεφύγεις απ' όλ' αυτά
τα δύσκολα που σε καθηλώνουν, λύσεις, που δεν μπορείς να τις δεις τώρα, γιατί είσαι μπερδεμένη,
από σήμερα κιόλας, όπως πολύ σωστά σου είπε και BloodyKate, θα κάνεις ευχάριστα πράγματα
μόνο για σένα, γιατί αυτό χρειάζεται κι οφείλεις να κάνεις!
Αυτή λοιπόν την στιγμή σηκώνεσαι πάνω και σαν να πρόκειται να δεχτείς την κολλητή σου, που σήμερα
όμως σε χρειάζεται ή έρχεται για να περάσετε μαζί ένα όμορφο Σαββατοκύριακο,
αρχίζεις να περιποιήσαι τον εαυτό σου, όσο καλύτερα μπορείς!
Σ' αυτήν την φάση δεν χωράνε τα δεν μπορώ ή δεν έχω διάθεση.
Πολύ απλά γίνεσαι λίγο πιο απαιτητική με τον εαυτό σου και λες, μέσα μου τα έχω όλα..!
Και δύναμη και διάθεση!
Έπειτα για παράδειγμα κάνε κάποιες αλλαγές όσο μπορείς στο σπίτι κι όσες μπορείς.
Ακόμα και να μετακινήσεις ή και ν' αλλάξεις θέση σε κάποια πράγματα, από κει που τάχες μέχρι σήμερα,
είναι κι αυτό κάτι. Μετά πάρε τον αγαπημένο εαυτό σου, που του αξίζει το καλύτερο
και βγείτε μαζί μια βόλτα..
Σ' αυτήν την βόλτα όμως έχεις κι έναν σκοπό σήμερα.
Ν' αγοράσεις 2 καταπληκτικά βιβλία, που ίσως αλλάξουν την ματιά, που μέχρι τώρα βλέπεις τον κόσμο!
Μην με παρεξηγήσεις έχω τρέλα με τα βιβλία!
Το ένα λοιπόν είναι του Πάουλο Κοέλο " Άλεφ " εκδόσεις Λιβάνη και το άλλο είναι από την αγαπημένη μου
συγγραφέα νομικό και ψυχολόγο Μάρω Βαμβουνάκη "Το φάντασμα της αξόδευτης αγάπης" εκδόσεις Ψυχογιός.
Στα προτείνω ανεπιφύλακτα, γιατί κάπου περιγράφουν όλ' αυτό που ζεις και ζητά διέξοδο.
Απόλαυσέ τα!
03-02-2012, 13:18 #192
ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ. Με τα λογια και τις αναλυσεις δεν θα βγαλεις ακρη. Αρχισε λοιπον τις αλλαγες ;) ΜΑΓΚΙΑ σου και κολοφελιστρινι σου φιλη μου ΑΝ
Οκ σκαλωσες με εναν τυπο (δεν εισαι η πρωτη ουτε η τελευταια ολες το εχουμε παθει) καιρος να κανεις κατι για τον εαυτο σου τωρα! Αντε και καλη δυναμη και απο μενα![COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
03-02-2012, 13:26 #193
03-02-2012, 14:41 #194
μρκέλα το ξέρω και εκτιμώ τη δουλειά που μπορεί να κάνει ένας ειδικός ψυχικής υγείας,δεν απαξιώνω την βοήθεια που μπορεί να προσφέρουν..εγώ δεν νιώθω έτοιμη, δνε ε΄χω το βαθμό κινητοποίησηεις μάλλον που απαιτείται για να κανεις τουλάχιστον το πρώτο βήμα.
εχω κα΄νει αλλάγες με τη λογική όσων περιγράφεις.δεν φαίνεται να με βοηθούν παρα μόνο προσωρινά και όχι σε βάθος. Οσο για τα βιβλία που μου προτείνεις ευχαριστώ πολύ για τις προτάσεις αυτό της Βαμβουνάκη ίσως το αγορράσω για τον Κοέλο..δεν μου αρέσει ιδιαίτερα αλλά αφού το προτείνεις ίσως διαβάσω το οπιθόφυλλο κι αν μου κάνει κάτι..:)
Ξέρω για όλα έχεις δίκιο για την περιποίηση του εαυτόυ, τη βόλτα μπορούν να βοηθήσουν..αλλά μου λείπει καπως η ενέργεια τις τελευταίες μέρες. ξέρω τι πρέπει να κάνω αλλά δεν μπαίνω στη διαδικασία να το κάνω.
03-02-2012, 14:43 #195