δυσκολεύομαι να ξεχάσω - Page 7
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 7 of 20 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast
Results 91 to 105 of 300
    Senior Member
    Chemistry είμαι έτοιμη να διαβάσω την απάντηση σου, νιώθω καλύτερα τώρα :) και νιώθω ακόμα καλύτερα που σταμάτησα χθές κάτι που ένιωσα ότι δνε μου κανε καλό :)

Senior Member
    Quote Originally Posted by αν? View Post
    ..έναν άνθρωπο που τον έκανε να ονειρεύεται, να νιώθει ελεύθερος και δυνατός; που τον σκέφτεται κάθε μέρα και του λείπει -ακόμα κι αν είναι μακρυά, ακόμα κι αν είναι χώρια εδώ και καιρό. όταν νιώθεις ότι κάτι υπάρχει ακόμα, απλά το νιώθεις ή μπορεί και να υπάρχει;
    Τόλμα και πάρε τις απαντήσεις σου, για να κλείσεις τον κύκλο μόνη σου, ομαλά κι ανώδυνα μ' όση αλήθεια αντέχεις(ΝΙΤΣΕ).΄
    Τις Σπιναλόγκες π.χ. ..εθισμένος.., άτομο που είχε μπλέξει με ναρκωτικά, άσε να κλείσουν αυτοί, που ακόμα επιμένουν να τις κρατάνε ανοιχτές μέσα τους όμως!
    Ειδικά, όταν το αυτό άτομο δεν το γνωρίζουμε.

Senior Member
    ευχαριστώ μαρκέλα, έχεις δίκιο. για μένα ήταν βήμα κι αυτό χθές ότι κατάλαβα ότι κάτι δεν με κάνει να νιώθω καλά και το σταμάτησα, όπως κι αν μπορεί να σχολιαστεί από κάποιους δεν με απασχολεί και πολύ. να σε ρωτήσω, τι ηλικία έχεις; όχι ότι έχει ιδαίτερη σημασία αλλά από περιέργεια.

Senior Member
    ..με κάνεις όμως λίγο και νιώθω σαν να αμφισβητούνται αυτά που λέω. καταλαβαίνω ότι θες να καταλάβεις. όμως έκανες τόσες ερωτήσεις απλά για να επιβεβαιώσεις κάτι που σε μπέρδεψε χωρίς πραγματικά να θέλεις να μου πείς κάτι πάνω σε αυτό; για ποιο λόγο;σκέφτεσαι κάτι;

Αν μου αυτή η σκληρή τακτική, που χτες βράδυ αντιμετώπισες, λέγεται μέθοδος με σοφίσματα. Είναι μια στείρα αντιπαράθεση, ένας λάθος κατά βάθος συλλογισμός από πρόθεση ή για να στριμωχτείς ή για πλάκα.
    Αυθόρμητα σ' όσα λες παραπάνω το κατάλαβες και μόνη σου!
    Μ' αυτόν λοιπόν τον τρόπο ο άλλος σε "μπλοκάρει" κι απαντάς "αυτά" που εκείνος θέλει ν' ακουστούν.

Banned
    To παιχνιδι της ζωης μοιαζει με ενα μπουμερανγκ
    Οι σκεψεις,οι πραξεις,και οι λεξεις μας επιστρεφουν αργα η γρηγορα,πισω σε εμας με εκπληκτικη ακριβεια ( Φλορενς )
    Χτες ειχες πει πως με το χερι στην καρδια " μπορει να σε ξαναερωτευτει εκεινος ο ανθρωπος "
    αλλα αποτι διαβασα ειχε μπλεχτει με τα ναρκωτικα ?

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Αν μου αυτή η σκληρή τακτική, που χτες βράδυ αντιμετώπισες, λέγεται μέθοδος με σοφίσματα. Είναι μια στείρα αντιπαράθεση, ένας λάθος κατά βάθος συλλογισμός από πρόθεση ή για να στριμωχτείς ή για πλάκα.
    Αυθόρμητα σ' όσα λες παραπάνω το κατάλαβες και μόνη σου!
    Μ' αυτόν λοιπόν τον τρόπο ο άλλος σε "μπλοκάρει" κι απαντάς "αυτά" που εκείνος θέλει ν' ακουστούν.
    ...μαρκέλα αν απευθύνεσαι σε μένα θα ήθελα μια εξήγηση για αυτό το ποστ, αν οχι οκ.

Senior Member
    γι αυτό και δεν θέλησα να το συνεχίσω, γιατί ένιωσα ότι αυτές οι ερωτήσεις δεν είχαν κάποιου είδους νοιάξιμο για μένα ή την ιστορία μου από πίσω τους. απλά δεν είμαι πολύ επιθετική στον τρόπο μου κι ίσως έτσι δίνω την εντύπωση ότι δεν καταλαβαίνω τι γίνεται ή να μοιάζω κάπως παθητική, ενώ το κάνω από επιλογή -στην συγκεκριμένη τουλάχιστον περίπτωση. απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να προσφέρει αυτου του είδους επικοινωνία είτε σε αυτόν που την επιλέγει είτε σε αυτόν που του επικοινωνούνται ερωτήματα με αυτόν τον τρόπο.

Banned
    γι αυτό και δεν θέλησα να το συνεχίσω, γιατί ένιωσα ότι αυτές οι ερωτήσεις δεν είχαν κάποιου είδους νοιάξιμο για μένα ή την ιστορία μου από πίσω τους. απλά δεν είμαι πολύ επιθετική στον τρόπο μου κι ίσως έτσι δίνω την εντύπωση ότι δεν καταλαβαίνω τι γίνεται ή να μοιάζω κάπως παθητική, ενώ το κάνω από επιλογή -στην συγκεκριμένη τουλάχιστον περίπτωση. απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να προσφέρει αυτου του είδους επικοινωνία είτε σε αυτόν που την επιλέγει είτε σε αυτόν που του επικοινωνούνται ερωτήματα με αυτόν τον τρόπο.
    σε εμενα μιλας αν ?

Senior Member
    όχι chemistry απαντούσα στο μήνυμα της μαρκέλας, το δικό σου για κάποιον λόγο δεν είχε εμφανιστεί ακόμα. ναι ισχύει αυτό που με ρωτάς.

Banned
    Αν μπορει να σε ξαναερωτευτει με το χερι στην καρδια,απαντας πως ναι,ειναι πολυ ομορφο αυτο!
    Γιατι μπορεις να χτισεις το γκρεμισμενο,αλλα an,εισαι σιγουρη πως μπορει να κανει 360 μοιρες το παιδι και να σταματησει ?
    Ξερεις το παιχνιδι των ναρκωτικων παντα εχει ασχημο τελος...

..αν...αν θεωρείς νοιάξιμο το να μη λέει κανείς την πραγματική του άποψη αλλά αυτή που θες εσύ να ακούσεις, τότε μάλλον εγώ και η τζούλια, (γιατί σε μας απευθύνεσαι), δεν σε νοιαζόμαστε και είμαστε κακοί άνθρωποι.
    Είσαι 26 χρονών κοπέλα και κολλημένη εδώ και 2,5 χρόνια σε μια σχέση που δεν υπάρχει. Το να κάτσουμε δέκα άτομα και να σου δίνουμε ελπίδες είναι πολύ πιο καταστροφικό από το να σε βοηθήσουμε να δεις την αλήθεια και να προχωρήσεις παρακάτω σε κάτι που σου αξίζει πραγματικά.
    Αν θες να φας τη ζωή σου μνημονεύοντας κάτι που δεν υπάρχει, είναι επιλογή σου, αλλά σεβάσου και τις διαφορετικές απόψεις ανθρώπων που προσπαθούν να σε βοηθήσουν δείχνοντας σου το προφανές.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..αν...αν θεωρείς νοιάξιμο το να μη λέει κανείς την πραγματική του άποψη αλλά αυτή που θες εσύ να ακούσεις, τότε μάλλον εγώ και η τζούλια, (γιατί σε μας απευθύνεσαι), δεν σε νοιαζόμαστε και είμαστε κακοί άνθρωποι.
    Είσαι 26 χρονών κοπέλα και κολλημένη εδώ και 2,5 χρόνια σε μια σχέση που δεν υπάρχει. Το να κάτσουμε δέκα άτομα και να σου δίνουμε ελπίδες είναι πολύ πιο καταστροφικό από το να σε βοηθήσουμε να δεις την αλήθεια και να προχωρήσεις παρακάτω σε κάτι που σου αξίζει πραγματικά.
    Αν θες να φας τη ζωή σου μνημονεύοντας κάτι που δεν υπάρχει, είναι επιλογή σου, αλλά σεβάσου και τις διαφορετικές απόψεις ανθρώπων που προσπαθούν να σε βοηθήσουν δείχνοντας σου το προφανές.
    αυτες οι καταστασεις θελουν και το σωστο τροπο, σφαλιαρες ας φαει απο την κολλητη της εμεις ειμαστε εδω για να προσεγγισουμε αλλιως τη φαση
    δεν σου λεω να της χαιδεψεις τα αυτακια αλλα καλο ειναι να εχουμε ενα σωστο τροπο απεναντι σε μια ΑΓΝΩΣΤΗ κοπελα που ΥΠΟΦΕΡΕΙ
    [COLOR="#800080"][SIZE=5][FONT=Comic Sans MS][B]Honey, nobody ever gonna love you
    The way I try to do.[/B][/FONT][/SIZE][/COLOR]

Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    αυτες οι καταστασεις θελουν και το σωστο τροπο, σφαλιαρες ας φαει απο την κολλητη της εμεις ειμαστε εδω για να προσεγγισουμε αλλιως τη φαση
    δεν σου λεω να της χαιδεψεις τα αυτακια αλλα καλο ειναι να εχουμε ενα σωστο τροπο απεναντι σε μια ΑΓΝΩΣΤΗ κοπελα που ΥΠΟΦΕΡΕΙ
    ...δεν μου δείχνεις σε παρακαλώ μια πρόταση μου που να της έριξα "σφαλιάρα"?

Senior Member
    Έλα ντε! Σιγά-σιγά όλα βάση του νόμου αιτία-αποτέλεσμα αποκαλύπτονται!
    Απάντησες και για μένα!
    Το να βοηθήσουμε τον άλλον, αυτό έχει να κάνει με τον τρόπο αντίληψης της βοήθειας, αλλά κυρίως της επικοινωνίας, γιατί τελικά η αντίληψη του άλλου παύει να λειτουργεί από τον τρόπο που ακούει "όσα" αναγκάζεται δυσανασχετόντας να δεχτεί.
    Λέω εγώ τώρα! Μήπως αυτό είναι και το επιδιωκόμενο; Αντικειμενικά υποθέτω.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chemistry View Post
    Αν μπορει να σε ξαναερωτευτει με το χερι στην καρδια,απαντας πως ναι,ειναι πολυ ομορφο αυτο!
    Γιατι μπορεις να χτισεις το γκρεμισμενο,αλλα an,εισαι σιγουρη πως μπορει να κανει 360 μοιρες το παιδι και να σταματησει ?
    Ξερεις το παιχνιδι των ναρκωτικων παντα εχει ασχημο τελος...
    η στροφή έχει γίνει απο τον ίδιο πάνω σε αυτό το θέμα-τουλάχιστον από όσο μπορώ να ξέρω. δεν θεωρώ ότι πάντα έχει άσχημο τέλος

Page 7 of 20 FirstFirst ... 5678917 ... LastLast