δυσκολεύομαι να ξεχάσω - Page 9
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 9 of 20 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast
Results 121 to 135 of 300
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..αν...το ζουμί σε όλα αυτά, (μιας και βγήκαμε εντελώς εκτός θέματος), είναι πως κατά την άποψη μου συντηρείς κάτι που σε κάνει να χάνεις πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου και δεν προχωράς. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως αυτή η ιστορία μπορεί να καταλήξει κάπου?
    νομίζω οτι με ρώτησες κι εχθές και σου απάντησα, απλά και ξεκάθαρα. εκεί που σχολίασες ότι ανφέρομαι στο παρελθόν ανέφερα κάποιους από τους λόγους. αν θες ξαναδες τους ή αλλιως πες μου μήπως μπορώ να τους βρώ ξνανα και να τους παραθέσω

Senior Member
    Quote Originally Posted by αν? View Post
    συγγνώμη αλλά ε΄χω μπερδευτεί, μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς;
    Αν έχεις δίκιο μπερδευτήκαμε. Η απάντηση δεν αφορά εσένα

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Θεοφανία οκ δεν έχω κάτι μαζί σου. Ειλικρινά μ' εξιτάρει πάντως να σε κοντράρω, όταν προκαλείς.

..αυτό πάλι πρώτη φορά μου το λένε...:ΡΡΡ

νομίζω οτι με ρώτησες κι εχθές και σου απάντησα, απλά και ξεκάθαρα. εκεί που σχολίασες ότι ανφέρομαι στο παρελθόν ανέφερα κάποιους από τους λόγους. αν θες ξαναδες τους ή αλλιως πες μου μήπως μπορώ να τους βρώ ξνανα και να τους παραθέσω
    αν ..αλήθεια δε θυμάμαι...:)
    Αν μπορείς βρεστους μήπως και βγάλουμε καμιά άκρη.

Senior Member
    το βρήκα θεοφανία ορίστε :"από το είδος της επικοινωνίας που έχουμε κυρίως, απ το ότι πάντα υπήρχε ένα είδος χημείας μεταξύ μας, απο την αμηχανία που υπάρχει ορισμένες στιγμές όταν βρισκόμαστε, από το ότι έχουν αλλάξει οι συνθήκες. μπορεί να ακούγεται παράλογο αλλά το πιστεύω"

Senior Member
    ..αυτό πάλι πρώτη φορά μου το λένε...:ΡΡΡ

Αχ αυτή η πρώτη φορά!
    Αλλά τώρα επίτρεψέ μου ν' αλλάξω γνώμη.
    Κάπου πάλι σε προηγούμενο ποστ διαπίστωσα ότι άρχισες να ψυχαναλίζεις την αν κι αναρωτιέμαι γιατί ΠΑΛΙ!

Senior Member
    Τι σε κάνει να πιστεύεις πως αυτή η ιστορία μπορεί να καταλήξει κάπου?
    Λοιπόν εδώ είμαστε. Νέα αρχή ψυχαναλυσμού!
    Η αν στόπε δεν θέλει την συμπαράστασή σου. Αχ αυτό τώρα είναι σ' άλλο ποστ.
    Περίμενε το ψάχνω κι αυτό

το βρήκα θεοφανία ορίστε :"από το είδος της επικοινωνίας που έχουμε κυρίως, απ το ότι πάντα υπήρχε ένα είδος χημείας μεταξύ μας, απο την αμηχανία που υπάρχει ορισμένες στιγμές όταν βρισκόμαστε, από το ότι έχουν αλλάξει οι συνθήκες. μπορεί να ακούγεται παράλογο αλλά το πιστεύω"
    ...αυτός έχει προχωρήσει?
    Εχει κάνει κάποια σχέση?

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Γεια σου αν?
    Είμαι από τα άτομα που είχαν ασχοληθεί πολύ με το πρόβλημα σου πέρσι, στα πολλαπλά θέματα που άνοιγες.
    Βλέπω ότι επανέρχεσαι, έχοντας τους ίδιους προβληματισμούς.
    Φοβάμαι ότι έχεις κολλήσει, δε μου φαίνεται να έχεις κάνει κανένα βήμα, ούτε προς τη μία ούτε προς την άλλη κατεύθυνση.
    Για μένα δύο είναι οι επιλογές. Ή αποφασίζεις να προχωρήσεις στη ζωή σου, κάνοντας ό,τι είναι απαραίτητο για να σε βοηθήσει, ή κάνεις ό,τι μπορείς για να είσαι με τον άλλον, εφόσον βέβαια το θέλει και ο ίδιος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν ξέρω κατά πόσο το θέλει και αυτός.
    Μέχρι να πάρεις την απόφαση μπορείς να ονειρεύεσαι, να ζεις με τις αναμνήσεις σου, ωραιοποιώντας καταστάσεις και μυθοποιώντας το πρόσωπο, ξεχνώντας όμως ότι κάποια πράγματα οδήγησαν στο χωρισμό. Αυτό πιστεύω πως κάνεις εδώ και καιρό γιατί, για κάποιο λόγο δεν τολμάς να αποδεχτείς και να ζήσεις την πραγματικότητα. (Αυτό είναι ίσως κάποιο από τα κοινά που έχετε με τον φίλο σου, αυτός απλώς έχει διαλέξει άλλους τρόπους για να αποφεύγει τη ζωή).
    Και πιστεύω ακόμη, ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλεις να ακούσεις κάποια παλιά μέλη, που ασχολήθηκαν αρκετά και γνωρίζουν πολλά περισσότερα για την ιστορία σου, από κάποια νέα μέλη στα οποία δίνεις ελάχιστες πληροφορίες. Γιατί κάποια πράγματα δεν θέλεις ούτε να τα δεις ούτε να τ' ακούσεις.

μαριαν
    συμφωνω απολυτα επι της ουσιας.
    θελω ομως να συμπληρωσω , απο εμπειριες πολλων πολλων ΠΟΛΛΩΝ φιλων κι ακομα και δικες μου (πολυ παλιοτερα), οτι αν καποιος δεν ειναι ετοιμος η δεν θελει να δει την αληθεια, δεν θα το κανει, τον κωλο σου κατω να χτυπας (οχι εσυ, ο καθενας μας)
    αλλος γιατι την βρισκει να πιασει πατο για να ανοιξει τα ματια του, αλλος γιατι παραμυθιαζεται και την βρισκει ετσι, αλλος γιατι δεν ειναι σε θεση να ζησει κατι αμοιβαιο και λειτουργει καλυτερα στον ρολο αυτου που περιμενει.....
    για αυτο (και το λεω προς ολους οσους εχουν την ιδια αποψη με μας), δεν πιστευω οτι εχει νοημα να πει τπτ παραπανω απο την σκεψη του,για οτι αυτη μπορει να αξιζει για την "αν".
    Αν ο αλλος ειναι "αλλου", το πολυ πολυ να τον κανει να ταραχτει αν επιμεινει, αλλα αμφιβαλω αν θα τον προχωρησει. γιαυτο και δεν συμμετεχω στο θεμα, αν και ειπα την αποψη μου..

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    αλλος γιατι την βρισκει να πιασει πατο για να ανοιξει τα ματια του, αλλος γιατι παραμυθιαζεται και την βρισκει ετσι, αλλος γιατι δεν ειναι σε θεση να ζησει κατι αμοιβαιο και λειτουργει καλυτερα στον ρολο αυτου που περιμενει...
    ....... ναι βέβαια κι άλλος που τα ζει όλ' αυτά εν αγνοία του και δεν πρόκειται και ποτέ να το πάρει και χαμπάρι. Αυτό που το πας!

Senior Member
    γι αυτό και δεν θέλησα να το συνεχίσω, γιατί ένιωσα ότι αυτές οι ερωτήσεις δεν είχαν κάποιου είδους νοιάξιμο για μένα ή την ιστορία μου από πίσω τους. απλά δεν είμαι πολύ επιθετική στον τρόπο μου κι ίσως έτσι δίνω την εντύπωση ότι δεν καταλαβαίνω τι γίνεται ή να μοιάζω κάπως παθητική, ενώ το κάνω από επιλογή -στην συγκεκριμένη τουλάχιστον περίπτωση. απλά δεν μπορώ να καταλάβω τι μπορεί να προσφέρει αυτου του είδους επικοινωνία είτε σε αυτόν που την επιλέγει είτε σε αυτόν που του επικοινωνούνται ερωτήματα με αυτόν τον τρόπο.
    Καλη μου αν?, ειναι το τελευταιο ποστ μου για το θεμα σου. Νομιζω οτι σε καμια απαντηση μου δεν εδειξα αδιαφορια ή μνησικακια. Αντιθετα επειδη εχω βιωσει παρομοια κατασταση, πολλες φορες αισθανθηκα στις απαντησεις που σου εδινα οτι μιλουσα στον εαυτο μου. Ο,τι και να σου πουμε, κανε αυτο που νομιζεις οτι θα σε παει μπροστα και θα σε αγγιξει. Η επιλογη ειναι δικια σου. Αυτο που τα 36 μου χρονια μου εχουν δειξει παντως ειναι οτι αν ενας αντρας θελει μια γυναικα, την διεκδικει εστω και καθυστερημενα, εστω και αν φταιει για το χωρισμο, αντρικια και κατα προσωπο. Και αυτο ειναι κατι που το αποδεικνυει και η ζωη η ιδια. Τωρα εσυ ξερεις καλυτερα βεβαια τα πραγματα..
    Και δεν πιστευω οτι καποιος απο εδω ηθελε να σε προσβαλλει. Να σε βοηθησει ηθελε. Αυτη τουλαχιστον ειναι η γνωμη μου..
    Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη τυχη!!

Senior Member
    Quote Originally Posted by julias View Post
    Καλη μου αν?, ειναι το τελευταιο ποστ μου για το θεμα σου. Νομιζω οτι σε καμια απαντηση μου δεν εδειξα αδιαφορια ή μνησικακια. Αντιθετα επειδη εχω βιωσει παρομοια κατασταση, πολλες φορες αισθανθηκα στις απαντησεις που σου εδινα οτι μιλουσα στον εαυτο μου. Ο,τι και να σου πουμε, κανε αυτο που νομιζεις οτι θα σε παει μπροστα και θα σε αγγιξει. Η επιλογη ειναι δικια σου.Τωρα εσυ ξερεις καλυτερα βεβαια τα πραγματα..
    Και δεν πιστευω οτι καποιος απο εδω ηθελε να σε προσβαλλει. Να σε βοηθησει ηθελε. Αυτη τουλαχιστον ειναι η γνωμη μου..
    Σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου καλη τυχη!!
    Αυτό είναι ένα ποστ με κατάλληλο τρόπο και ανθρώπινο περιεχόμενο, σε σχέση με το παρακάτω χτεσινό και προσβλητικό σου

Quote Originally Posted by julias View Post
    Παρα πολυ σωστο! Η προσκολλιση στο παρελθον αποδεικνυει οτι δεν συμβαινει τιποτα αξιολογο στη ζωη μας ή τουλαχιστον δεν μπορουμε να δουμε κατι!

Αν μου μην μασάς ζήσε το όνειρό σου και μην αφήνεις να στο κλέψει κανένας!
    Ό,τι και να χρειαστείς πάντα θα υπάρχει κάποιος μ' ανθρωπιά να μοιραστείς τους προβληματισμούς σου.

Το ταξίδι τώρα αρχίζει. Απόλαυσέ το όσο μπορείς!

Senior Member
    Quote Originally Posted by Remedy View Post
    μαριαν
    συμφωνω απολυτα επι της ουσιας.
    θελω ομως να συμπληρωσω , απο εμπειριες πολλων πολλων ΠΟΛΛΩΝ φιλων κι ακομα και δικες μου (πολυ παλιοτερα), οτι αν καποιος δεν ειναι ετοιμος η δεν θελει να δει την αληθεια, δεν θα το κανει, τον κωλο σου κατω να χτυπας (οχι εσυ, ο καθενας μας)
    αλλος γιατι την βρισκει να πιασει πατο για να ανοιξει τα ματια του, αλλος γιατι παραμυθιαζεται και την βρισκει ετσι, αλλος γιατι δεν ειναι σε θεση να ζησει κατι αμοιβαιο και λειτουργει καλυτερα στον ρολο αυτου που περιμενει.....
    για αυτο (και το λεω προς ολους οσους εχουν την ιδια αποψη με μας), δεν πιστευω οτι εχει νοημα να πει τπτ παραπανω απο την σκεψη του,για οτι αυτη μπορει να αξιζει για την "αν".
    Αν ο αλλος ειναι "αλλου", το πολυ πολυ να τον κανει να ταραχτει αν επιμεινει, αλλα αμφιβαλω αν θα τον προχωρησει. γιαυτο και δεν συμμετεχω στο θεμα, αν και ειπα την αποψη μου..
    Remedy, δεν είχα σκοπό να συνεχίσω να γράφω. Ό, τι είχα να πω το είπα ήδη πέρσι. Δεν μ' αρέσει να επαναλαμβάνω τα ίδια και τα ίδια.
    Ήμουνα σίγουρη πως θα συμφωνήσεις μαζί μου!
    Όπως κι εγώ συμφωνώ σ' αυτά που συμπλήρωσες.:)
    Υπάρχει πλήρης ταύτιση απόψεων, στα περισσότερα θέματα. Καμιά φορά είναι σα να διαβάζω τον εαυτό μου!
    Αντίθετα, δεν θα μπορούσα ποτέ να ταυτιστώ με άτομα που προσπαθούν να φωνάξουν πόσο "άνθρωποι" είναι! Σε αντίθεση με τους άπονους, σκληρούς και απάνθρωπους άλλους. Αυτούς που απλώς έχουν διαφορετική οπτική, που δε στηρίζεται μόνο στο συναίσθημα αλλά και στη λογική.

Senior Member
    Γιατί όπως λέω και γω στο όνομα της ευαισθησίας και του συναισθηματισμού γίνονται τα πιο παράλογα πράγματα και πολλές φορές οι "ευαίσθητοι" καταπιέζουν και εκβιάζουν συναισθηματικά τους λογικούς-"αναίσθητους"..Όχι και πολύ σχετικό αλλά ήθελα να τονίσω ότι δεν ερμηνεύονται τα πάντα από τα συναισθήματα, συναισθήματα χωρίς καθόλου λογική δεν μας κάνουν περισσότερο ευαίσθητους, μάλλον παράλογους ονειροπόλους μας κάνουν.

Senior Member
    Οτι θα προσπαθουσα να βοηθησω καποιον και θα φαινομουν κακια και προσβλητικη, ειναι η πρωτη φορα που το ακουω!...Οκ...Κανενα προβλημα. Όλα καλα.
    Αν? μου και παλι καλη τυχη κοριτσι μου!

Page 9 of 20 FirstFirst ... 789101119 ... LastLast