δυσκολεύομαι να ξεχάσω - Page 8
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 8 of 20 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast
Results 106 to 120 of 300
    Banned
    Quote Originally Posted by αν? View Post
    η στροφή έχει γίνει απο τον ίδιο πάνω σε αυτό το θέμα-τουλάχιστον από όσο μπορώ να ξέρω. δεν θεωρώ ότι πάντα έχει άσχημο τέλος
    Βλεπεις :)))))
    το παντα το ειπα για να δω,την δυναμη που κρυβεις μεσα σου
    δεν χαλιεσαι για το αποτελεσμα και αποτι φαινεται δεν σκαλιζεις και το " πιο μετα "
    An εσυ αποφασιζεις αν τον αγαπας και θελεις να εισαι μαζι αλλα και να το βοηθησεις μπορεις να εισαι διπλα του!
    Ξερεις γιατι ?
    Γιατι η αγαπη που του εχεις ειναι στον καιρο μας θειο δωρο!
    και δεν μπορει να την αρνηθει
    Μπραβο σου An... :D

Senior Member
    Quote Originally Posted by Θεοφανία View Post
    ..αν...αν θεωρείς νοιάξιμο το να μη λέει κανείς την πραγματική του άποψη αλλά αυτή που θες εσύ να ακούσεις, τότε μάλλον εγώ και η τζούλια, (γιατί σε μας απευθύνεσαι), δεν σε νοιαζόμαστε και είμαστε κακοί άνθρωποι.
    Είσαι 26 χρονών κοπέλα και κολλημένη εδώ και 2,5 χρόνια σε μια σχέση που δεν υπάρχει. Το να κάτσουμε δέκα άτομα και να σου δίνουμε ελπίδες είναι πολύ πιο καταστροφικό από το να σε βοηθήσουμε να δεις την αλήθεια και να προχωρήσεις παρακάτω σε κάτι που σου αξίζει πραγματικά.
    Αν θες να φας τη ζωή σου μνημονεύοντας κάτι που δεν υπάρχει, είναι επιλογή σου, αλλά σεβάσου και τις διαφορετικές απόψεις ανθρώπων που προσπαθούν να σε βοηθήσουν δείχνοντας σου το προφανές.
    όχι μόνο σε σένα απευθυνόμουν, και όχι δεν θεωρώ κα΄ποιον κακό επειδή ό τρόπος επικοινωνίας μας ή αντιμετώπισης κάποιων ζητημάτων μπορεί να διαφέρει.προσπάθησα να με πολύ συγεκριμένη σε αυτά που είπα για τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις σου και έδωσα περισσότερο έμφαση στο να σου μεταφέρω πως με κάνουν να νιώθω παρά σε οτιδήποτε άλλο. θεωρώ ναι, ότι ερωτήσεις που επιμένουν τόσο στο να επιβεβαιώσουν κάτι που επέλεξα να μην αναφέρω χωρίς όμως να προσπαθήσω να αποκρύψω δεν μοιάζουν να λαμβάνουν υπόψειν τους το γιατί μπορεί να μην ανέφερα κάτι τέτοιο ή πόσο δύσκολο μουε είναι ακόμα να διαχειριστώ μια τέτοια κατάσταση που μπροεί να προέκυψε στο παρελθόν. δεν ζήτησε από κανέναν να μου δώσει ελπίδα, ζήτησα βοήθεια για να διαχειριστώ κάτι που με δυσκολεύει είται είναι φυσιολογικό είτε όχι. νομιζω ότι σέβομαι κάθε γνώμη που έχει ακουστεί εδώ μέσα, αν μη τι άλλο σεβόμενη τις προθέσεις του καθενός να βοηθήσει απαντώντας μου.

Senior Member
    Quote Originally Posted by Chemistry View Post
    Βλεπεις :)))))
    το παντα το ειπα για να δω,την δυναμη που κρυβεις μεσα σου
    δεν χαλιεσαι για το αποτελεσμα και αποτι φαινεται δεν σκαλιζεις και το " πιο μετα "
    An εσυ αποφασιζεις αν τον αγαπας και θελεις να εισαι μαζι αλλα και να το βοηθησεις μπορεις να εισαι διπλα του!
    Ξερεις γιατι ?
    Γιατι η αγαπη που του εχεις ειναι στον καιρο μας θειο δωρο!
    και δεν μπορει να την αρνηθει
    Μπραβο σου An... :D
    νομίζω ότι δίνεις παίρνεις τις περισσότερες φορές σε ζητήματα τέτοια..και για την αγάπη του είμαι σίγουρη ακόμα και τώρα, και ήμουν πάντα

Senior Member
    Quote Originally Posted by BloodyKate View Post
    αυτες οι καταστασεις θελουν και το σωστο τροπο, σφαλιαρες ας φαει απο την κολλητη της εμεις ειμαστε εδω για να προσεγγισουμε αλλιως τη φαση
    δεν σου λεω να της χαιδεψεις τα αυτακια αλλα καλο ειναι να εχουμε ενα σωστο τροπο απεναντι σε μια ΑΓΝΩΣΤΗ κοπελα που ΥΠΟΦΕΡΕΙ
    Μπράβο BloodyKate! Κοντολογίς μπράβο!
    Φιλιά στην Νάξο!!

Senior Member
    Γεια σου αν?
    Είμαι από τα άτομα που είχαν ασχοληθεί πολύ με το πρόβλημα σου πέρσι, στα πολλαπλά θέματα που άνοιγες.
    Βλέπω ότι επανέρχεσαι, έχοντας τους ίδιους προβληματισμούς.
    Φοβάμαι ότι έχεις κολλήσει, δε μου φαίνεται να έχεις κάνει κανένα βήμα, ούτε προς τη μία ούτε προς την άλλη κατεύθυνση.
    Για μένα δύο είναι οι επιλογές. Ή αποφασίζεις να προχωρήσεις στη ζωή σου, κάνοντας ό,τι είναι απαραίτητο για να σε βοηθήσει, ή κάνεις ό,τι μπορείς για να είσαι με τον άλλον, εφόσον βέβαια το θέλει και ο ίδιος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν ξέρω κατά πόσο το θέλει και αυτός.
    Μέχρι να πάρεις την απόφαση μπορείς να ονειρεύεσαι, να ζεις με τις αναμνήσεις σου, ωραιοποιώντας καταστάσεις και μυθοποιώντας το πρόσωπο, ξεχνώντας όμως ότι κάποια πράγματα οδήγησαν στο χωρισμό. Αυτό πιστεύω πως κάνεις εδώ και καιρό γιατί, για κάποιο λόγο δεν τολμάς να αποδεχτείς και να ζήσεις την πραγματικότητα. (Αυτό είναι ίσως κάποιο από τα κοινά που έχετε με τον φίλο σου, αυτός απλώς έχει διαλέξει άλλους τρόπους για να αποφεύγει τη ζωή).
    Και πιστεύω ακόμη, ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλεις να ακούσεις κάποια παλιά μέλη, που ασχολήθηκαν αρκετά και γνωρίζουν πολλά περισσότερα για την ιστορία σου, από κάποια νέα μέλη στα οποία δίνεις ελάχιστες πληροφορίες. Γιατί κάποια πράγματα δεν θέλεις ούτε να τα δεις ούτε να τ' ακούσεις.

όχι μόνο σε σένα απευθυνόμουν, και όχι δεν θεωρώ κα΄ποιον κακό επειδή ό τρόπος επικοινωνίας μας ή αντιμετώπισης κάποιων ζητημάτων μπορεί να διαφέρει.προσπάθησα να με πολύ συγεκριμένη σε αυτά που είπα για τις ερωτήσεις και τις απαντήσεις σου και έδωσα περισσότερο έμφαση στο να σου μεταφέρω πως με κάνουν να νιώθω παρά σε οτιδήποτε άλλο. θεωρώ ναι, ότι ερωτήσεις που επιμένουν τόσο στο να επιβεβαιώσουν κάτι που επέλεξα να μην αναφέρω χωρίς όμως να προσπαθήσω να αποκρύψω δεν μοιάζουν να λαμβάνουν υπόψειν τους το γιατί μπορεί να μην ανέφερα κάτι τέτοιο ή πόσο δύσκολο μουε είναι ακόμα να διαχειριστώ μια τέτοια κατάσταση που μπροεί να προέκυψε στο παρελθόν. δεν ζήτησε από κανέναν να μου δώσει ελπίδα, ζήτησα βοήθεια για να διαχειριστώ κάτι που με δυσκολεύει είται είναι φυσιολογικό είτε όχι. νομιζω ότι σέβομαι κάθε γνώμη που έχει ακουστεί εδώ μέσα, αν μη τι άλλο σεβόμενη τις προθέσεις του καθενός να βοηθήσει απαντώντας μου.
    αν...ο λόγος που σε ρώτησα για το αν πρόκειται για το ίδιο άτομο, (και φυσικά επέμενα), ήταν γιατί πέρυσι είχαμε καταναλώσει πολλές ώρες και μέρες εδώ μέσα συζητώντας αυτή την ιστορία βγάζοντας το συμπέρασμα πως αυτό το άτομο εκμεταλευόταν την αδυναμία που του είχες.
    Αν θυμάμαι καλά εκείνος είχε άλλη σχέση.
    Δεν αδικώ τους καινούργιους που δεν ξέρουν την ιστορία, αλλά και συ μην αδικείς εμένα που δεν μπορώ να σου συμπαρασταθώ σε κάτι που δεν υπάρχει.
    η ζωή είναι δική σου, τη διαθέτεις όπως θέλεις, αλλά όπως σου είπα και παραπάνω δεν μπορείς πάντα να ακούς ότι θέλεις.
    Δεν θυμάμαι ούτε να σε πρόσβαλα ούτε να σου επιτέθηκα.

Senior Member
    Δεν αδικώ τους καινούργιους που δεν ξέρουν την ιστορία, αλλά και συ μην αδικείς εμένα που δεν μπορώ να σου συμπαρασταθώ σε κάτι που δεν υπάρχει.
    Τότε τί το "κουράζεις με δακρύβρεχτες απολογίες;
    Την ιστορία της δεν είχα καμμιά περιέργεια να την μάθω ειλικρινά όμως. Ένιωσα εξ αρχής ότι ήταν ειλικρινής.
    Και για να σε προλάβω.. Μού απευθύνεσαι τώρα ή κάνω λάθος;..

Senior Member
    Quote Originally Posted by marian_m View Post
    Γεια σου αν?
    Είμαι από τα άτομα που είχαν ασχοληθεί πολύ με το πρόβλημα σου πέρσι, στα πολλαπλά θέματα που άνοιγες.
    Βλέπω ότι επανέρχεσαι, έχοντας τους ίδιους προβληματισμούς.
    Φοβάμαι ότι έχεις κολλήσει, δε μου φαίνεται να έχεις κάνει κανένα βήμα, ούτε προς τη μία ούτε προς την άλλη κατεύθυνση.
    Για μένα δύο είναι οι επιλογές. Ή αποφασίζεις να προχωρήσεις στη ζωή σου, κάνοντας ό,τι είναι απαραίτητο για να σε βοηθήσει, ή κάνεις ό,τι μπορείς για να είσαι με τον άλλον, εφόσον βέβαια το θέλει και ο ίδιος. Στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν ξέρω κατά πόσο το θέλει και αυτός.
    Μέχρι να πάρεις την απόφαση μπορείς να ονειρεύεσαι, να ζεις με τις αναμνήσεις σου, ωραιοποιώντας καταστάσεις και μυθοποιώντας το πρόσωπο, ξεχνώντας όμως ότι κάποια πράγματα οδήγησαν στο χωρισμό. Αυτό πιστεύω πως κάνεις εδώ και καιρό γιατί, για κάποιο λόγο δεν τολμάς να αποδεχτείς και να ζήσεις την πραγματικότητα. (Αυτό είναι ίσως κάποιο από τα κοινά που έχετε με τον φίλο σου, αυτός απλώς έχει διαλέξει άλλους τρόπους για να αποφεύγει τη ζωή).
    Και πιστεύω ακόμη, ότι αυτός είναι ο λόγος που δεν θέλεις να ακούσεις κάποια παλιά μέλη, που ασχολήθηκαν αρκετά και γνωρίζουν πολλά περισσότερα για την ιστορία σου, από κάποια νέα μέλη στα οποία δίνεις ελάχιστες πληροφορίες. Γιατί κάποια πράγματα δεν θέλεις ούτε να τα δεις ούτε να τ' ακούσεις.
    μπορεί και να ναι έτσι. το θέμα μου πάντως είναι εκεί για να το διαβάσει ο οποιοσδήποτε, είτε παλιό είτε νέο μέλος. ήθελα να αποφύγω τα δεν άλλαζουν οι άνθρωποι...τα δεν υπάρχουν θετικά συναισθήματα μετά από έναν χωρισμό....τα σου είχε κάνει όμως εκείνο σου είχε πει αυτό. όλα σβήστηκαν για μένα μπροστά στο φόβο του να χαθεί αυτός ο άνθρωπος! μπορεί να το καταλάβει αυτό κάποιος και να το σεβαστεί; δεν με νοιάζει τι έχει γίνει!αφού ζεί και είναι καλά.

Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Τότε τί το "κουράζεις με δακρύβρεχτες απολογίες;
    Την ιστορία της δεν είχα καμμιά περιέργεια να την μάθω ειλικρινά όμως. Ένιωσα εξ αρχής ότι ήταν ειλικρινής.
    Και για να σε προλάβω.. Μού απευθύνεσαι τώρα ή κάνω λάθος;..
    ..που τις είδες τις δακρύβρεχτες απολογίες ?
    και όχι δεν απευθυνόμουν σε σένα, μιας και δεν πιστεύω καν πως είσαι νέο μέλος...

κατά τα άλλα, συμφωνώ με τη μαριαν_μ

Senior Member
    αν...ο λόγος που σε ρώτησα για το αν πρόκειται για το ίδιο άτομο, (και φυσικά επέμενα), ήταν γιατί πέρυσι είχαμε καταναλώσει πολλές ώρες και μέρες εδώ μέσα συζητώντας αυτή την ιστορία βγάζοντας το συμπέρασμα πως αυτό το άτομο εκμεταλευόταν την αδυναμία που του είχες.
    Αν θυμάμαι καλά εκείνος είχε άλλη σχέση.
    η ζωή είναι δική σου, τη διαθέτεις όπως θέλεις, αλλά όπως σου είπα και παραπάνω δεν μπορείς πάντα να ακούς ότι θέλεις.
    Δεν θυμάμαι ούτε να σε πρόσβαλα ούτε να σου επιτέθηκα.
    όχι δεν είχε άλλη σχέση. έβγαινε με κάποια, όπως έβγαινα κι εγώ. κι αν δεν ανέφερα κάτι είναι επειδή δεν τα θεώρησα ουσιαστικό ή δεν πρόλαβα!
    δεν είπα ούτε οτι με προσέβαλες ούτε ότι μου επιτέθηκες..

Senior Member
    όλα σβήστηκαν για μένα μπροστά στο φόβο του να χαθεί αυτός ο άνθρωπος! μπορεί να το καταλάβει αυτό κάποιος και να το σεβαστεί; δεν με νοιάζει τι έχει γίνει!αφού ζεί και είναι καλά.
    Η ανθρωπιά θέλει καρδιά αγνή και καθαρή συνείδηση για να σε καταδεχτεί!

όχι δεν είχε άλλη σχέση. έβγαινε με κάποια, όπως έβγαινα κι εγώ. κι αν δεν ανέφερα κάτι είναι επειδή δεν τα θεώρησα ουσιαστικό ή δεν πρόλαβα!
    δεν είπα ούτε οτι με προσέβαλες ούτε ότι μου επιτέθηκες..
    ..αν...το ζουμί σε όλα αυτά, (μιας και βγήκαμε εντελώς εκτός θέματος), είναι πως κατά την άποψη μου συντηρείς κάτι που σε κάνει να χάνεις πολύτιμο χρόνο από τη ζωή σου και δεν προχωράς. Τι σε κάνει να πιστεύεις πως αυτή η ιστορία μπορεί να καταλήξει κάπου?

Senior Member
    σου ζήτησε κανείς να μου συμπαρασταθείς σε κάτι που κατά τη γνωμη σου δεν υπάρχει; ας με βοηθήσει στον προβληματισμό που εξέφρασα κάποιος που θεωρεί ότι υπάρχει. για να μην αναλώνομαι κι εγώ στη διαδικασία του τι είπα, τι έκρυψα και γιατί.

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    Η ανθρωπιά θέλει καρδιά αγνή και καθαρή συνείδηση για να σε καταδεχτεί!
    συγγνώμη αλλά ε΄χω μπερδευτεί, μπορείς να μου εξηγήσεις τι εννοείς;

Senior Member
    και όχι δεν απευθυνόμουν σε σένα, μιας και δεν πιστεύω καν πως είσαι νέο μέλος...
    Πριν λίγες μέρες, τώρα βαριέμαι να το ψάξω, θα το κάνω όμως κι εγώ πιστεύω πως άλλα έλεγες..
    Θεοφανία οκ δεν έχω κάτι μαζί σου. Ειλικρινά μ' εξιτάρει πάντως να σε κοντράρω, όταν προκαλείς.

Page 8 of 20 FirstFirst ... 67891018 ... LastLast