δυσκολεύομαι να ξεχάσω - Page 19
ICPS banner

[ Όροι Χρήσης Forum - ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ] [ Προστασία ανηλίκων ]

Page 19 of 20 FirstFirst ... 917181920 LastLast
Results 271 to 285 of 300
    Senior Member
    Quote Originally Posted by Lou! View Post
    ισως να εχεις καποια ηπια καταθλιψη.
    ακουγεται ετσι.
    διαγνωσεις δεν κανουμε βεβαια.
    εχεις σκεφτει να πας να το συζητησεις σε καποιο ειδικο ψυχικης υγειας;
    λες;
    όσο για το άλλο ναι θα θελα να βάλω στόχο να τηλεφωνήσω για να κλείσω ραντεβού μεσα στην εβδομάδα.

Senior Member
    Quote Originally Posted by αν? View Post
    συγγνώμη που γίνομαι πάλι επιθετική. όμως δεν θέλω!αυτή είναι η αυθόρμητη απάντηση που μου βγαίνει. αγαπάω τον εαυτό μου άλλα κουράστηκα.
    Όπως σου είπε και η Λου, αυτή η "κούραση" και γενικά η άρνηση σου να κάνεις πράγματα δείχνει
    ότι χρειάζεσαι βοήθεια! Τάχαμε ξαναπεί παλαιότερα, μακάρι τώρα να πείστηκες τελικά!

Senior Member
    ...μπορεί...

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Σε προβληματα που δεν υπαρχουν λυσεις, μια ειναι η σωστη τακτικη, αυτη του Μεγαλεξανδρου με το γορδιο δεσμο. Ο,τι δε λυνεται κοβεται. Αλλιως κολλας στις λυσεις και υποφερεις.
    Σταματα να παιρνεις δοσεις πονου, απεξαρτησου και πηγαινε στο γελιο και τη χαρα.
    Πρεπει να κανεις παρεα με ανθρωπου που ειναι χαρουμενοι για να σε παρασυρουν στη χαρα της ζωης. Σταματα να επιζητας να κανεις παρεα με προβληματικα ατομα. Δεν εισαι ουτε προβληματικια ουτε σωτηρας.
    Σταματα να κανεις την προσπαθεια αυτοσκοπο.
    Σταματα να κολλας. Ασε να κολλησουν αλλοι σε εσενα.
    Σταματα να εισαι τοσο ευκολοπιστη και μολις σου χαμογελα ο Φ να πεφτεις. Γινε πιο σκληρη.
    Ο θησαυρος βρισκεται στο παρον, μπορστα σου, σταματα τις αναδρομες στο παρελθον, αλλιως ουτε θα τον βρεις ουτε θα τον απολαυσεις. Κοψε τα δεσμα με το παρελθον. Κρατα μονο τα ευχαριστα. Αυτα που θεωρεις θησαυρο στο παρελθον και τον ψαχνεις με τις αναδρομες, ειναι ο πονος που περασες.
    Αν θες να κανεις σεναρια, στειλτα σε παραγωγους ταινιων για να γινουν ταινιες θριλερ και πονου, μελο.
    Δεν ειχα δει το μηνυμα σου λιλιουμ! Μπραβο!
    Ειναι ευεργετικο σε φορουμ ψυχολογικης υποστηριξης να γραφονται μηνυματα που βοηθουν τους ανθρωπους να κοιτανε μπροστα, με αισιοδοξια, εγκαταλειποντας οποιαδηποτε προσκολλιση στο παρελθον. Πραγματικα, εχεις δικιο, η χαρα ειναι στο παρον, σε νεες σχεσεις, σε αναδιοργανωση των παλιων(αν υπαρχει εδαφος φυσικα), σε νεες ασχολιες, σε νεα χομπι. Φυσικα για καποιον που ποναει και ψαχνει το παρελθον, ειναι δυσκολο στην αρχη να βιωσει την αληθεια των λογων σου. Όμως τελικα, αν αγαπαει καποιος τον εαυτο του, ψαχνει να κανει το επομενο βημα, κοντα σε ανθρωπους που αγαπαει αλλα και τον αγαπουν...

Senior Member
    νιώθω κάπως καλύτερα τις τελευταίες μερες. πιέζω τον εαυτό μου να κάνει πράγματα, να δει τα θετικά που υπάρχουν. έτυχε να χω και λίγο παραπάνω χρονο ελευθερ
    Last edited by αν?; 01-03-2012 at 19:40.

Senior Member
    ...............................................

Senior Member
    .................................................. .

Senior Member
    .................................................. .....
    Last edited by αν?; 01-03-2012 at 19:41.

Senior Member
    είχε ποτέ κανείς παρόμοιους φοβους και τυψεις;
    αν μου τί κάνεις? απ' όσα διάβασα χαίρομαι που είσαι καλά και κάνεις συνεχείς κι ευχάριστες προσπάθειες στην καθημερινότητά σου.
    Αυτό ειλικρινά είναι το πιο σημαντικό! Για τ' άλλο θέμα σου.. τα είχαμε ξαναπεί χρειάζεται χρόνος, για να ξεπεραστεί..
    Φόβους να μην έχεις για τίποτα! Κι εννοείται ούτε τύψεις. Ούτε το ένα εξυπηρετεί σε κάτι και κυρίως ούτε τ' άλλο.
    Ο φόβος είναι εξωπραγματικό σενάριο κι όσο για τις τύψεις, δεν είδα όλ' αυτό το διάστημα εσύ νάχεις κάνει κάτι.

Senior Member
    ωραία παρομοίωση..αλλά αν λύσω το χειρόφρενο προς ποια κατεύθυνση να κινηθώ; όσες φορές προσπάθησα το αυτοκίνητο τσούλησε προς τα πίσω. θέλω να οδηγήσω το αυτοκίνητο αλλά μόνο μια διαδρομή μ αρέσει τόσο :). Προσπάθησα πολύ να την ξεπεράσω αυτή τη σχέση, δεν μπόρεσα για διάφορους λόγους. η μαγεία νομίζω πως ακόμα υπάρχει..θα προσπαθούσα αν ήταν κοντά, τώρα ομως πρέπει σίγουρα να βρω μια άλλη διαδρομή.θα θελα να μιλάμε ώρες ατέλειωτες στο τηλ. να έχω τη δυνατότητα να θίξω το "εμείς" δεν γίνεται όμως.. μιλάμε λίγο για να ξέρουμε ότι είναι καλά ο άλλος.
    παρε καμια Ιντεραμερικαν να σε τραβιξει βρε κοπελια και να σε παει στο συνεργειο, θα αλλαξεις λαδια, θα καθαρισεις τις βαλβιδες και μετα θα εισαι με νιτρο

Senior Member
    Quote Originally Posted by μαρκελα View Post
    αν μου τί κάνεις? απ' όσα διάβασα χαίρομαι που είσαι καλά και κάνεις συνεχείς κι ευχάριστες προσπάθειες στην καθημερινότητά σου.
    Αυτό ειλικρινά είναι το πιο σημαντικό! Για τ' άλλο θέμα σου.. τα είχαμε ξαναπεί χρειάζεται χρόνος, για να ξεπεραστεί..
    Φόβους να μην έχεις για τίποτα! Κι εννοείται ούτε τύψεις. Ούτε το ένα εξυπηρετεί σε κάτι και κυρίως ούτε τ' άλλο.
    Ο φόβος είναι εξωπραγματικό σενάριο κι όσο για τις τύψεις, δεν είδα όλ' αυτό το διάστημα εσύ νάχεις κάνει κάτι.
    τύψεις νιώθω για οσα δεν έκανα η θα μπορούσα να είχα κάνει αλλιώς πάνω σε αυτό το θεμα οσο ημασταν μαζί ή τον εβλεπα.το ξέρω δεν εχει νόημα, αλλά υπάρχουν. και ο φόβος μου μην πάθει κάτι θεωρω ότι δεν είναι τόσο εξωπραγματικός :(

Senior Member
    τύψεις νιώθω για οσα δεν έκανα η θα μπορούσα να είχα κάνει αλλιώς πάνω σε αυτό το θεμα οσο ημασταν μαζί ή τον εβλεπα.το ξέρω δεν εχει νόημα, αλλά υπάρχουν. και ο φόβος μου μην πάθει κάτι θεωρω ότι δεν είναι τόσο εξωπραγματικός :(

δεν βλέπω όμως σε τί εξυπηρετούν! Σε βασανίζουν μόνο και σε κάνουν να νιώθεις ενοχικά την στιγμή, που έκανες πλέον ότι μπορούσες. Είναι δύσκολο.. Θα χρειαστεί το χρόνο του, αλλά όσο μπαίνεις στην διαδικασία και κάνεις κι άλλα πράγματα σιγά-σιγά ο χρόνος θα κάνει εκείνο που ξέρει καλά.. να γιατρεύει.. :)

Senior Member
    δεν εξυπηρετουν σε κατι.γι αυτο εγρα ψα οτι το ξερω οτι δεν εχιυν νοημα :( νιωθω οτι και ο φοβος και οι τυψεις συμβαλλουν στο να συνεχιζω να τον σκεφτομαι

Senior Member
    δεν εξυπηρετουν σε κατι.γι αυτο εγρα ψα οτι το ξερω οτι δεν εχιυν νοημα :( νιωθω οτι και ο φοβος και οι τυψεις συμβαλλουν στο να συνεχιζω να τον σκεφτομαι
    ..θα τον αντιμετωπίσουμε με την λογική και δεν θ' αφήσουμε σκέψεις δυσάρεστες να μας χαλάνε.
    Νάσαι σίγουρη ότι με προσπάθεια το καταφέρνεις.
    Κι αφού όπως λες κι εσύ δεν έχει νόημα, προς τι η ψυχική ταλαιπωρία;

Senior Member
    Quote Originally Posted by λιλιουμ View Post
    Σε προβληματα που δεν υπαρχουν λυσεις, μια ειναι η σωστη τακτικη, αυτη του Μεγαλεξανδρου με το γορδιο δεσμο. Ο,τι δε λυνεται κοβεται. Αλλιως κολλας στις λυσεις και υποφερεις.Σταματα να παιρνεις δοσεις πονου, απεξαρτησου και πηγαινε στο γελιο και τη χαρα.
    Πρεπει να κανεις παρεα με ανθρωπου που ειναι χαρουμενοι για να σε παρασυρουν στη χαρα της ζωης. Σταματα να επιζητας να κανεις παρεα με προβληματικα ατομα. Δεν εισαι ουτε προβληματικια ουτε σωτηρας.
    Σταματα να κανεις την προσπαθεια αυτοσκοπο.Σταματα να κολλας. Ασε να κολλησουν αλλοι σε εσενα.
    Σταματα να εισαι τοσο ευκολοπιστη και μολις σου χαμογελα ο Φ να πεφτεις. Γινε πιο σκληρη.
    Ο θησαυρος βρισκεται στο παρον, μπορστα σου, σταματα τις αναδρομες στο παρελθον, αλλιως ουτε θα τον βρεις ουτε θα τον απολαυσεις. Κοψε τα δεσμα με το παρελθον. Κρατα μονο τα ευχαριστα. Αυτα που θεωρεις θησαυρο στο παρελθον και τον ψαχνεις με τις αναδρομες, ειναι ο πονος που περασες.
    Αν θες να κανεις σεναρια, στειλτα σε παραγωγους ταινιων για να γινουν ταινιες θριλερ και πονου, μελο.
    Ωραίες σκέψεις αυτές αλλά αναρωτιέμαι, να μην παλεύουμε καθόλου τα θέματά μας;
    Προσωπικά τα θέματα που με απασχολούν τα παλεύω μεχρι εκεί που δεν παει άλλο. Αλλά έχω κουραστεί πάρα πολύ από αυτή τη νοοτροπία που έχω. Μήπως θα 'ηταν καλύτερο να τα αφήσουμε στη μοίρα τους και ο,τι γίνει;

Page 19 of 20 FirstFirst ... 917181920 LastLast